in

Χα χαΧα χα LikeLike λυπηλυπη ελεοςελεος

Έχουμε επίθεση από θανατηφόρους ιούς και απλά δεν βλέπουμε το τέλος

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΝΕΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΠΙΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΩΝΑΪΟ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΣΙΑ, ΤΗ ΒΟΥΒΩΝΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ΤΟΥ ΔΑΓΚΕΙΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΣΤΟ FLORIDA KEYS, ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ CORONA ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΝΕΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ!

Αυτό είναι τρομακτικό… και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν και άλλες ιογενείς εκπλήξεις το 2020.
Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΑΣΙΑ,
Μια θανατηφόρα «άγνωστη πνευμονία» που έχει υψηλότερο ποσοστό θανάτου από το Covid-19 θεωρείται ότι ξέσπασε στο Καζακστάν.

Η κινεζική πρεσβεία, ανέφεραν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ανέφερε ότι οι κομητείες Ατιράου και Ακτόμπε, καθώς και η πόλη του Skymkent είχαν σημειώσει άνοδο στις περιπτώσεις της ασθένειας από τα μέσα Ιουνίου.

Το Υπουργείο Υγείας του Καζακστάν δήλωσε ότι είχε καταγράψει περισσότερα από 32.000 κρούσματα πνευμονίας και 451 θανάτους από την ασθένεια μεταξύ 29 Ιουνίου και 5 Ιουλίου.

Η πρεσβεία είπε ότι το έθνος της Κεντρικής Ασίας είχε 1.772 θανάτους το πρώτο εξάμηνο του έτους, συμπεριλαμβανομένων 628 τον περασμένο μήνα – μερικοί από τους οποίους ήταν Κινέζοι υπήκοοι.

Είναι αυτό ένα νέο κύμα της Κορώνας;

ΒΟΥΒΩΝΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.

Εν τω μεταξύ, την περασμένη Κυριακή, η πόλη Bayannur που βρίσκεται στα βορειοδυτικά του Πεκίνου ήταν σε υψηλή επιφυλακή μετά την ανακοίνωση κρούσματος Βουβωνικής πανώλης το Σάββατο.

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, Μέχρι την Κυριακή, οι αρχές στην Αυτόνομη Περιφέρεια Εσωτερικής Μογγολίας είχαν εκδώσει προειδοποίηση επιπέδου 3 σε όλη την πόλη για την πρόληψη και τον έλεγχο της πανώλης.

Η τοπική υγειονομική αρχή ανακοίνωσε επίσης ότι η προειδοποίηση θα συνεχιστεί έως το τέλος του 2020 καθώς θα υπάρχει κίνδυνος εξάπλωσης. « Επί του παρόντος, υπάρχει κίνδυνος εξάπλωσης επιδημίας ανθρώπινης πανώλης σε αυτήν την πόλη. Το κοινό θα πρέπει να βελτιώσει την ευαισθητοποίηση και την ικανότητά του για αυτοπροστασία και να αναφέρει αμέσως μη φυσιολογικές συνθήκες υγείας », σύμφωνα με την China Daily, μια κρατική εφημερίδα.

Την 1η Ιουλίου, το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua ανέφερε ότι δύο ύποπτα κρούσματα βουβωνικής πανώλης καταγράφηκαν στην επαρχία Khovd της Δυτικής Μογγολίας και επιβεβαιώθηκαν από εργαστήρια.

Μέχρι στιγμής, συνολικά 146 άτομα που είχαν έρθει σε επαφή μαζί τους έχουν απομονωθεί και υποβάλλονται σε θεραπεία σε τοπικά νοσοκομεία.

ΠΥΡΕΤΟΣ ΤΟΥ ΔΑΓΚΕΙΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΣΤΗ ΦΛΟΡΙΝΤΑ.
Ένα 11ο κρούσμα δάγκειου πυρετού επιβεβαιώθηκε στο Florida Keys, ανέφεραν αξιωματούχοι της υγείας. Μέχρι στιγμής, και τα 11 περιστατικά έχουν βρεθεί στο Key Largo, συμπεριλαμβανομένων 8 περιπτώσεων την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου , ανέφεραν την Τρίτη αξιωματούχοι του Υπουργείου Υγείας της Φλόριντα.

Οι αξιωματούχοι διεξάγουν επί του παρόντος επιδημιολογικές μελέτες για να προσδιορίσουν την προέλευση και την έκταση αυτών των λοιμώξεων .

Έχει επιβεβαιωθεί ένα κρούσμα δάγκειου πυρετού στο Miami-Dade County.

Η ασθένεια μεταδίδεται μέσω του δαγκώματος του θηλυκού κουνουπιού Aedes aegypti, ενός χωροκατακτητικού είδους που επίσης μεταδίδει ασθένειες όπως ο κίτρινος πυρετός, το Zika και το chikungunya.

Fox5ny

ΝΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ CORONA.

Μια μετάλλαξη στην πρωτεΐνη που επιτρέπει στο SARS-CoV-2 να εισέλθει στα κύτταρα μπορεί να διευκολύνει την εξάπλωση του ιού.

Η μετάλλαξη δεν είναι νέα . Εμφανίζεται σε χαμηλά επίπεδα σε δείγματα που ελήφθησαν από ασθενείς με COVID-19 ήδη από τον Φεβρουάριο.

Αλλά αυτή η παραλλαγή του ιού (που ονομάζεται παραλλαγή «G») φαίνεται να εμφανίζεται σε όλο και περισσότερα από τα δείγματα ιών που λαμβάνονται από άτομα που έχουν μολυνθεί πρόσφατα σε σύγκριση με την αρχή της πανδημίας.

Μια νέα επιστημονική μελέτη υποστηρίζει ότι η αύξηση της παραλλαγής «G» του νέου κοροναϊού οφείλεται στη φυσική επιλογή.

LiveScience

ΝΕΟΣ ΙΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΣΤΗ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ.
Τέλος, ένα νέο παθογόνο μπορεί να είναι υπεύθυνο για το θάνατο εκατοντάδων ελεφάντων στη Μποτσουάνα.

Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί 281 νεκρολι ελέφαντες, σύμφωνα με την κυβέρνηση. Ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός δήλωσε ότι βρήκε 356 ελέφαντες.

Τα αρχικά αποτελέσματα της δοκιμής στην Μποτσουάνα εξάλειψαν γνωστές ασθένειες που θα προκαλούσαν μαζικούς θανάτους και αυτό μπορεί να σηματοδοτεί «νέες ασθένειες», δήλωσε η κυβέρνηση.

Bloomberg Quint

Είμαι μόνο εγώ ή νομίζετε επίσης ότι είμαστε ακριβώς στην αρχή του κόσμου και ότι η ανθρώπινη φυλή θα μπορούσε να εξαφανιστεί από έναν ιό που βγαίνει από το πουθενά;

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Όταν έβρεξε μέσα σε αεροπλάνο εν πτήσει! “Έμπαζε” νερά το ρωσικό

Η ΑΘΟΡΥΒΗ ΜΑΧΗ- ΙΟΥΛΙΟΣ ΚΑΥΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ