21:17 - 18/11/2019

Δυσλειτουργίες του MATRIX στο οποίο ζούμε; Δείτε τι «ΕΠΙΑΣΕ» κάμερα

Δείτε τα και τα συμπεράσματα δικά σας!

Μικρή εισαγωγή: Πολλοί αρχαίοι Έλλήνες φιλόσοφοι, όπως ο Σωκράτης, ο Ερμής ο Τρισμέγιστος, ο Δημόκριτος, ο Αναξαγόρας και άλλοι, μας είπαν πως ουσιαστικά ζούμε σε έναν κόσμο ψεύτικο, εικονικό, σε ένα MATRIX ουσιαστικά αν μιλήσουμε με σύγχρονους όρους. Γιαυτό μας προτρέπουν να μην ακολουθάμε τον λεγόμενο υλιστικό τρόπο ζωής που μας δένει με τον κόσμο αυτό και δεν μας αφήνει να απελευθερωθούμε.

Τα λόγια τους επιβεβαίωσε και ο Θεός μας, ο Ιησούς Χριστός, που είπε πως ο κόσμος αυτός είναι ψεύτικος, καλώντας μας ταυτόχρονα να επιστρέψουμε στον πραγματικό, την λεγόμενη βασιλεία των Ουρανών, όπου κάποτε ζούσαμε και επειδή αποδειχθήκαμε επικίνδυνοι να βρισκόμαστε εκεί, ήρθαμε σε ένα ελεγχόμενο εικονικό περιβάλλον δοκιμασίας.

Τίθεται το θέμα λοιπόν, του αν ο κόσμος αυτός είναι πράγματι ψεύτικος.

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, πολλοί άνθρωποι παγκόσμια μπόρεσαν να έρθουν σε επαφή και να μοιραστούν διάφορες εμπειρίες, κατά τις οποίες βίωσαν ορισμένα περιστατικά, τα οποία τους οδήγησαν να πιστεύουν πως ίσως ο κόσμος αυτός να είναι ένα ατελές MATRIX. Τέτοια περιστατικά έχουν δημοσιευτεί γραπτώς κατά εκατοντάδες, ενώ άλλα πιάστηκαν ακόμη και σε κάμερες.

Στο παρακάτω βίντεο θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε ορισμένα εξ αυτών και να τα αξιολογήσετε, βγάζοντας τα συμπεράσματά σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μείνετε κυρίως στα περιστατικά νούμερο 4, 3 και 2, καθώς τα υπόλοιπα (και κυρίως το πρώτο) μπορεί πολύ εύκολα να είναι κατασκευασμένα ή να προέρχονται από κάποια αντανάκλαση, αν και δεν αποκλείεται και εκείνα να αποτελούν κάποιου είδους…δυσλειτουργίες.

Νούμερο 4: Το βίντεο προέρχεται από μια κάμερα ασφαλείας και δημοσιεύτηκε από έναν υπάλληλο ξενοδοχείου του Τέξας. Αυτό που βλέπουμε είναι πως ενώ όλες οι κάμερες καταγράφουν, ένας άνδρας φαίνεται να έχει παγώσει ακριβώς μπροστά από την είσοδο του ξενοδοχείου, όπως ακριβώς παγώνει ένας χαρακτήρας σε ηλεκτρονικό παιχνίδι. Ξεπαγώνει μόνο όταν πλησιάζει κάποιος προς την έξοδο και ταυτόχρονα μια γυναίκα προς την είσοδο του ξενοδοχείου. Ο υπάλληλος φαίνεται να τράβηξε το βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο. Τι πιστεύετε;

Νούμερο 3: Ένα πουλί φαίνεται να έχει παγώσει στον αέρα. Μετά από λίγο ξεπαγώνει και πετά κανονικά. Τι συμβαίνει;

Νούμερο 2: Μερικοί νεαροί εξερευνούν ένα μέρος που όπως λένε πιστεύεται πως είναι «στοιχειωμένο». Όπως θα δείτε σε μια από τις εισόδους, υπάρχει μια ταμπέλα που ξεκάθαρα γράφει «Enter at your own risk» (= «Μπες με δική σου ευθύνη»). Κάποια στιγμή το κείμενο εξαφανίζεται δίχως η κάμερα να μετακινηθεί. Τι έγινε;

Τέτοιου είδους βίντεο, υπάρχουν δεκάδες στο ίντερνετ. Σίγουρα κάποια από αυτά είναι ψεύτικα. Άλλα όμως… ίσως δεν είναι και ίσως αποτελούν μια ακόμη ένδειξη της αλήθειας που μας αποκάλυψε ο Χριστός.

Τι λέτε; Τα όσα παρακολουθήσατε, αποτελούν δεισλειτουργίες του ψεύτικου κόσμου ή κάτι άλλο;

Τα συμπεράσματα δικά σας.

el.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΥΣΌΨΑΡΑ ΣΤΗΝ ΓΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΒΛΈΠΟΥΝ ΤΟΝ “ΩΚΕΑΝΟ” ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ..ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΡΙΧ

 2. Αν είναι όλα ψευτικα τοτε δεν υπαρχει και ο Χριστος που ειπε ότι όλα είναι ψευτικα.

 3. Χρυσοψαρακουλας 11/19/2019 @ 12:51 ΜΜ

  εγώ ξέρω να σου απαντήσω πως βλέπουν τα χρυσόψαρα, εσυ ξέρεις ψρυσοψαρισια για να καταλάβεις?

 4. Απροσαρμοστος 11/19/2019 @ 4:59 ΜΜ

  Πολλοί δεν έχετε καταλάβει ότι αυτό που βλέπουμε είναι έτσι επειδή ο εγκέφαλος μας το καταγράφει έτσι για μπορούμε να προσαρμόστουμε στο περιβάλλον.
  Ούτε χρώματα υπάρχουν, όλα ο εγκέφαλος τα φτιάχνει.

 5. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 11/20/2019 @ 11:42 ΠΜ

  Οι περισσοτεροι άνθρωποι βλέπουν 1.000.000 χρώματα.
  Ποιός ο λόγος της υπεραφθονίας?
  Οσοι έχουν αχρωματοψία βλέπουν 10.000.
  Ποιός ο λόγος να κυριαρχεί το μπλέ και όχι το κόκκινο,ποιός ο λόγος ο ήλιος που είναι λευκός να τον βλέπουμε ως κίτρινο?
  Διότι στον κόσμο που έγινε για εμάς,εάν δεν έχουμε την αίσθηση τάξης,αρμονίας χρωμάτων και ομορφιάς στα παιχνίδια του φωτός θα επιλέξουμε εξ αρχής το χάος.
  Αυτού που μας επιβάλουν τα του πολιτισμού μας μικροσκόπια όταν παρατηρούμε, από κοντά..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh