Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Οι ηλίθιοι γιατροί προφανώς τώρα προβληματίζονται από το γεγονός ότι η διάρροια είναι ένα κοινό σύμπτωμα μεταξύ των εμβολιασμένων που δεν έχουν ακόμη πεθάνει. Με χαρά σας λέω ότι δεν χρειάζεται να προβληματιστούν άλλο. Έχω την απάντηση. Οι θλιβερές και θλιβερές ψυχές που συμφώνησαν να εμβολιαστούν με το τοξικό σκουπίδι covid-19 αναπτύσσουν διάρροια επειδή το ανοσοποιητικό τους σύστημα καταστράφηκε από το εμβόλιο. Το χειμώνα τα νοσοκομεία θα είναι γεμάτα από ασθενείς που έχουν εμβολιαστεί και πεθαίνουν από λοιμώξεις όπως η πνευμονία.

Λυπάμαι για τους νέους που δεν τους επιτρέπεται να απολαύσουν μερικές σπάνιες εβδομάδες καλοκαιρινής λιακάδας στην Ευρώπη, αλλά τους λένε ψέματα και τους λένε ότι οι ηλιόλουστες μέρες είναι προάγγελος ξηρασίας και θανάτου. Το καλοκαίρι έχουμε μερικές φορές ωραίο καιρό. Οι επίσημες στατιστικές δείχνουν ότι υπήρξαν και πιο ζεστά καλοκαίρια.

Η περιφρόνησή μου για τους δειλούς στο BBC και τα υπόλοιπα εξαγορασμένα και πληρωμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης συνεχίζει να μεγαλώνει. Κανένα από αυτά δεν έχει τα κότσια να με αφήσει να συζητήσω την ψεύτικη πανδημία, την ψεύτικη τρομολαγνεία για την υπερθέρμανση του πλανήτη ή τα υπόλοιπα σκουπίδια με έναν από τους αξιολύπητους, υπάκουους μικρούς ειδικούς τους – ειδικούς που θα έλεγαν ότι ο κόσμος είναι τετράγωνος αν τους έδινες 50 λίρες και μια δωρεάν διαδρομή με ταξί.

Οι εφημερίδες δεν κάνουν ερωτήσεις πια. Όπως και το BBC, απλά δημοσιεύουν τα κυβερνητικά επιδόματα. Και μετά απλώνουν το χέρι τους για τα μετρητά. Το BBC, παρεμπιπτόντως, δημοσιεύει συνεχώς τον συνεχώς μεταβαλλόμενο κατάλογο των συμπτωμάτων που προκαλεί η γρίπη που μετονομάστηκε σε γρίπη. Σχεδόν κάθε σύμπτωμα που μπορείτε να σκεφτείτε είναι τώρα στη λίστα. Οι μόνες εξαιρέσεις φαίνεται να είναι οι τρίχες που βγαίνουν από τα αυτιά και το σκληρό δέρμα στα πόδια. Υποψιάζομαι ότι θα είναι στη λίστα την επόμενη εβδομάδα.

Αμφιβάλλω αν υπάρχει κάποιος στο BBC που να μπορεί να συλλαβίσει το “σύμπτωμα”. Πώς κοιμούνται τη νύχτα αυτοί οι άθλιοι, προδότες, ψεύτες, απατεώνες; Δεν πιστεύω πια ότι είναι όλοι τους αδαείς ηλίθιοι. Πιστεύω ότι οι 22.000 υπάλληλοι του BBC και των υπόλοιπων μέσων ενημέρωσης γνωρίζουν ότι λένε ψέματα και υποστηρίζουν ψέματα – αλλά το κάνουν για τα χρήματα και επειδή είναι πολύ δειλοί για να ρισκάρουν να ενοχλήσουν τους συνωμότες.

Το BBC, που πάντα επικαλείται τη φτώχεια και απαιτεί χρήματα με απειλές από τους ηλικιωμένους (αφού τους υποσχέθηκε να τους αφήσει να βλέπουν τηλεόραση χωρίς να πληρώνουν τέλος) έδωσε στο προσωπικό του μεγάλες αυξήσεις στους μισθούς του. Υπάρχουν 74 παρουσιαστές στο BBC που αμείβονται τώρα με πάνω από 150.000 λίρες. Θα παρατηρήσετε ότι δεν είπα ότι κερδίζουν πάνω από 150.000 λίρες. Ούτε ένας από αυτούς δεν αξίζει πάνω από 20.000 λίρες το χρόνο. Ούτε ένας. Εν τω μεταξύ, σας παρακαλώ να μην πληρώνετε το τέλος του BBC (αλλά μην παραβαίνετε το νόμο, φυσικά)”.

Ο Guardian, ο οποίος πρέπει να είναι πλέον το αγαπημένο καθημερινό ανάγνωσμα των συνωμοτών, δημοσίευσε ένα άρθρο που προειδοποιεί ότι “το covid εξαπλώνεται και πάλι στο Ηνωμένο Βασίλειο, με άλλο ένα κύμα να αναμένεται αυτό το φθινόπωρο” και πρόσθεσε συμβουλές σχετικά με το ποιοι θα είναι επιλέξιμοι για τον επόμενο γύρο ενισχυτικών covid. Ως μπόνους, η εφημερίδα πρόσθεσε ένα σημείωμα επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση προσφέρει εμβόλια γρίπης σε όλα τα παιδιά ηλικίας δύο ή τριών ετών, σε όλα τα παιδιά ηλικίας δημοτικού σχολείου, σε όλους τους άνω των 65 ετών και ούτω καθεξής. Μαζί με το καταραμένο εμβόλιο κατά του ιού του ιού του κολοβώματος, φυσικά.

Έχει κάνει ποτέ κανείς κάποια έρευνα που να δείχνει ότι είναι ασφαλές να χορηγούνται ΟΛΑ αυτά τα άθλια φάρμακα στο ίδιο άτομο; Φυσικά και όχι. Το σχέδιο τώρα, φυσικά, είναι να δοθεί το νέο εμβόλιο γρίπης μαζί με το εμβόλιο covid-19 το φθινόπωρο – παρά το γεγονός ότι είναι γνωστό ότι υπάρχει αύξηση των ανεπιθύμητων αντιδράσεων αν τα δώσεις μαζί. Ένα νέο εμβόλιο γρίπης που δοκιμάζεται είναι, όπως είναι φυσικό, ένα δημιούργημα mRNA.

Διεξάγουμε έναν πόλεμο που τώρα ξέρω ότι δεν θα τελειώσει ποτέ. Είναι ένας πόλεμος στον οποίο αγωνιζόμαστε για να συγκρατήσουμε τις δυνάμεις του κακού. Όπως έλεγε ο Γκαίτε: πρέπει να κατακτήσεις και να κυβερνήσεις ή να υπηρετήσεις και να χάσεις.

Οι ηθοποιοί στα τηλεοπτικά δράματα δεν μπαίνουν πλέον στον κόπο να κρύψουν την τοπική τους προφορά – ακόμη και όταν, για παράδειγμα, υποδύονται Γάλλους, Γερμανούς, Ιταλούς ή Ολλανδούς πολίτες. Μήπως αυτό γίνεται για να μάθουμε να ξεχνάμε ότι δεν ζούμε όλοι σε έναν ομοιογενή κόσμο (έτοιμο για μια παγκόσμια κυβέρνηση);

Ο πρόεδρος του Βασιλικού Κολλεγίου Γενικών Ιατρών λέει ότι δεν είναι πλέον εφικτό να είσαι γενικός ιατρός πλήρους απασχόλησης. Ο μέσος γενικός ιατρός εργάζεται πλέον μόλις 26 ώρες την εβδομάδα. Πολλοί έχουν άλλες δουλειές (ως διοικητικοί υπάλληλοι και κάνοντας ιδιωτική εργασία). Εν τω μεταξύ, μια άλλη έκθεση δείχνει ότι οι γενικοί ιατροί απειλούν να παραιτηθούν μαζικά επειδή τα τεράστια κέρδη τους (ως αποτέλεσμα της παράνομης και ανήθικης κοβιδικής-19 τσιμπήματος) σημαίνουν ότι οι φορολογικοί λογαριασμοί τους αυξάνονται ραγδαία. Οι γενικοί γιατροί δεν ήταν ποτέ πιο τεμπέληδες, λιγότερο στοργικοί ή πιο άξιοι δημόσιας περιφρόνησης.

Μια νέα έκθεση δείχνει ότι οι άνθρωποι ηλικίας άνω των 50 ετών αντιμετωπίζουν μια ζωή οικονομικής ανασφάλειας. Ήταν πάντα προφανές ότι οι ηλικιωμένοι (και όχι οι νέοι) ήταν αυτοί που θα υπέφεραν περισσότερο από τον πληθωρισμό και την αύξηση του κόστους. Οι ηλικιωμένοι έχουν να αντιμετωπίσουν την πτώση των συντάξεων, τις απολύσεις και την κατάρρευση των υπηρεσιών υγείας. Ας μην ακούσουμε άλλες ανοησίες, παρακαλώ, από τους ξυπνητούς και γκρινιάρηδες 20χρονους λατρευτές της υπερθέρμανσης του πλανήτη. (Αυτοί φταίνε σε μεγάλο βαθμό που είμαστε σε αυτό το χάλι).

Αποκάλυψα για πρώτη φορά τον ειδικό κίνδυνο για την καρδιά από τη χορήγηση του εμβολίου covid-19 τον Νοέμβριο του 2020 και στη συνέχεια ξανά τον Νοέμβριο του 2021. Και δεν μπορεί να έχει απομείνει κανείς στη γη που να μην γνωρίζει τώρα ότι η μυοκαρδίτιδα είναι ένας πολύ πραγματικός κίνδυνος με το τοξικό εμβόλιο covid-19. Έχω χάσει το μέτρημα του αριθμού των παιδιών που έχουν υποστεί βλάβη – αν και τα τρομακτικά στοιχεία είναι διαθέσιμα σε αυτόν τον ιστότοπο. Είναι τραγικό, ότι πολλά από αυτά θα είναι νεκρά μέσα σε πέντε χρόνια. Αλλά υπάρχει και ένα άλλο πρόβλημα που έχει αγνοηθεί μέχρι στιγμής: τα παιδιά που έχουν προσβληθεί και μεγαλώνουν μέχρι την ενηλικίωση θα πρέπει να δηλώσουν ένα σοβαρό ιστορικό σοβαρού προβλήματος υγείας όταν θέλουν να βρουν δουλειά ή να πάρουν υποθήκη.

Και φοβάμαι ότι το ιστορικό της μυοκαρδίτιδας θα κάνει τη ζωή τους πολύ δύσκολη.

Η μακροχρόνια παγκόσμια έλλειψη νερού (η οποία έχει επιδεινωθεί από τους τρελούς κανόνες ανακύκλωσης που απαιτούν από τους ανθρώπους να πλένουν τα κουτιά γιαουρτιού κ.λπ.) έχει γίνει επιπλέον τρομακτική επειδή το νερό της βροχής περιέχει παντού βιομηχανικά χημικά που δεν μπορούν να απομακρυνθούν. Το νερό και το πετρέλαιο είναι οι σπανιότεροι και πολυτιμότεροι πόροι του κόσμου.

Μια νέα έκθεση θέλει το αναχρονιστικό τέλος άδειας του BBC να ελεγχθεί ως προς τα μέσα και να συνδεθεί με τους δημοτικούς φόρους. Τα μέλη του κοινού θα πρέπει να πληρώνουν το τέλος είτε έχουν είτε δεν έχουν τηλεόραση. Οι διαφωνίες για το BBC αρχίζουν να γίνονται αισχρές. Το BBC πρέπει να κλείσει, να απολυθεί όλο το προσωπικό και τα κτίρια να μετατραπούν σε κάτι χρήσιμο. Υπάρχει, για παράδειγμα, πανελλαδική έλλειψη δημόσιων τουαλετών.

Εναλλακτικά, τα κτίρια του BBC θα μπορούσαν να μετατραπούν σε ξενώνες για τους άστεγους. Το προσωπικό του BBC θα πρέπει να αποδεχθεί ότι δεν έχει μέλλον και ότι το BBC δεν είναι πλέον επιθυμητό.

expose-news.com

Σας Ενδιαφερουν:

Αυτή η επαναστατική εφεύρεση είναι πιθανότατα η πιο αποτελεσματική θερμάστρα που θα δείτε ποτέ.
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Απελευθέρωση από τη γυναικομαστία: Gynetrex μπορεί να βοηθήσει
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Δεν ξερω πως το κανει ..αλλα το κανει ..!
STRANGER-VOICE
Έχετε πλακουτσωτή μύτη; Πιστεύετε ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές πριν καταλήξετε στην πλαστική χειρου...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Η Ελλάδα έχει αριθμό ρεκόρ αντρών με προβλήματα ισχύος! Καινοτόμες μέθοδοι θεραπείας για ανικανότητα...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Μη ελεγχόμενη υπέρταση: Μια ωρολογιακή βόμβα για την υγεία σας,τι κανουμε στην εποχη της ελειψης φαρ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Στο Ισραήλ έμαθαν να γιατρεύουν τους άντρες από την προστατίτιδα μέσα σε 2-3 εβδομάδες, μια και για ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Το Φυτικο Μπλε Χαπι !!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Η μάχη με την αρθρίτιδα: 1: 0 υπέρ της επιστήμης
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Knee Bandage - Επιδεσμος γονατου-αγκωνα , μειωστε τον πονο και την αποθεραπεια του τραυματος!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. I agree with everything you say, 100%!
    BBC = Bullshit Broadcasting Corporation!

  2. “Υπάρχει παν-ΕΛΛΑΔΙΚΗ έλλειψη δημόσιων τουαλετών”

    Τι προτείνετε; Αν μας πιάσει κατούρημα στην Ομόνοια, να πεταγώμαστε στο Λονδίνο, στα κτήρια του BBC;;;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*