09:06 - 25/05/2021

Δρ. Anthony Fauci: Ύστερα Από 1,5 Έτος Σκέφτηκε Πώς ο Covid Μπορεί να.. Διέρρευσε.. από Εργαστήριο και Ζητά Έρευνα

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

O Αμερικανός επιδημιολόγος μεταβάλλει τη θέση του και ζητεί ανοιχτή έρευνα για την προέλευση του Covid – 19. Ο σύμβουλος του Π.Ο.Υ. Jamie Metzi έχει δηλώσει από τον Ιανουάριο 2021 ότι πιθανότατα έχει διαρεύσει από το εργαστήριο στη Wuhan.

Ζωηρές αμφιβολίες, πως ο Covid – 19 αναπτύχθηκε φυσικά, εκφράζει τώρα ο κορυφαίος Αμερικανός επιδημιολόγος Anthony Fauci, ο οποίος μεταβάλλει τη θέση του και ζητεί μία ανοιχτή έρευνα για την προέλευση του ιού.

«Δεν είμαι πεπεισμένος γι ‘αυτό (σ.σ φυσική προέλευση του ιού), νομίζω ότι πρέπει να συνεχίσουμε να ερευνούμε τι συνέβη στην Κίνα μέχρι να ανακαλύψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τι συνέβη», σημείωσε ο Fauci μιλώντας σε εκδήλωση, όπως αναφέρει το Fox News.

«Σίγουρα, οι άνθρωποι που διερεύνησαν την υπόθεση υποστηρίζουν ότι πιθανότατα ο ιός εμφανίστηκε σε ζώα και η μόλυνση πέρασε στον άνθρωπο, αλλά θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο, το οποίο πρέπει να ανακαλύψουμε», συνέχισε ο Fauci.

Τάσσομαι κατηγορηματικά υπέρ μίας έρευνας, που θα ανακαλύψει την προέλευση του ιού, υπογράμμισε ο Αμερικανός επιστήμονας.

Αυτά δήλωσε στις 23 Μαΐου (εχθές) και σήμερα ήδη αρχίσανε να ανοίγουν στόματα με πρώτο τον πρώην αξιωματούχo του Υπουργείου Εξωτερικών που δήλωσε ότι οι ΗΠΑ γνώριζαν για διάφορους ερευνητές που είχαν αρωστήσει πριν την εξάπλωση του Covid-19. Θυμόμαστε τον Τραμπ που αποκαλούσε κινέζικο ιό τον κορονοϊό καθώς και την επίκριση που δεχόταν. Μάλλον, δεν ήταν καιρός ακόμα..

Το πείραμα

Ο Fauci δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο ιός να προήλθε από πείραμα σε εργαστήριο όπως αυτό της Wuhan, όπως φάνηκε από τις απαντήσεις του στη διάρκεια ακρόασης στη Γερουσία.

Οι αξιωματούχοι της κυβέρνησης του Donald Trump και οι Ρεπουμπλικάνοι υποστηρίζουν εδώ και πολύ καιρό ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Covid να είναι το αποτέλεσμα διαρροής από το εργαστήριο ιολογίας της Wuhan.

O Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) θεωρεί τη διαρροή από εργαστήριο ως «εξαιρετικά απίθανη», αν και ο επικεφαλής του Tedros Adhanom Ghebreyesus, παραδέχθηκε πως χρειάζεται εκτενέστερη έρευνα για να αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο.
Ο Λευκός Οίκος από την πλευρά του δεν έχει ακόμη πάρει σαφή θέση, αν και δεν έχει απορρίψει τη θεωρία της διαρροής από εργαστήριο.

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Jen Psaki ανέφερε, πως η κυβέρνηση Biden έχει δηλώσει δημόσια και ιδιωτικά ότι η κινεζική κυβέρνηση «δεν ήταν διαφανής από την αρχή».
Τι έλεγε ο Fauci το 2020

Οι δηλώσεις αυτές του Fauci δείχνουν μια εξέλιξη στις πεποιθήσεις του εμπειρογνώμονα σχετικά με την προέλευση του κορωνοϊού σε σχέση με το 2020.

Τον Μάιο του 2020, ο Fauci απέρριπτε σχεδόν κατηγορηματικά τη θεωρία διαρροής από εργαστήριο.

«Αν κοιτάξετε την εξέλιξη του ιού στις νυχτερίδες και τι υπάρχει εκεί έξω, τα επιστημονικά στοιχεία είναι πολύ, πολύ έντονα κλίνουν και προς αυτό: ο ιός δεν θα μπορούσε να είχε τεχνητά ή σκόπιμα διαρρεύσει» έλεγε ο Αμερικανός επιστήμονας, στο National Geographic πριν από έναν χρόνο.

«Σχετικά με τη σταδιακή εξέλιξη με την πάροδο του χρόνου όλα τα στοιχεία δείχνουν έντονα πως ο ιός αναπτύχθηκε στη φύση και στη συνέχεια μεταπήδησε στα ζώα», έλεγε τότε ο Anthony Fauci.

tgnews.gr

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*