Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
17:06 - 26/05/2021

Δρ. Α.Φάουτσι: «Χρηματοδοτούσαμε το Εργαστήριο στη Γουχάν»

Παραδοχή «βόμβα» από τον Δρ. Άντονι Φάουτσι, σύμβουλο του Λευκού Οίκου για θέματα υγείας, καθώς ομολόγησε στους Αμερικανούς νομοθέτες πως το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ χρηματοδότησε με 600.000 δολάρια το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν σε μια περίοδο 5 ετών, ώστε να μελετηθεί αν οι κορονοϊοί της νυχτερίδας μπορούν να προσβάλουν τον άνθρωπο.

Μία δήλωση που έρχεται την ώρα που όλα τα στοιχεία συνηγορούν πως ο κορονοϊό «δραπέτευσε» από το εργαστήριο της Γουχάν, ένας ιός που οδήγησε τις περισσότερες χώρες στο να επιβάλουν αυστηρά lockdown, υποχρεωτικές μασκοφορίες και γενικώς να καταπατήσουν τις ελευθερίες των πολιτών εις το όνομα της υγείας.


Ενώ πλέον έχει οδηγήσει στις πωλήσεις εμβολίων (και άλλων ιατρικών σκευών από τεστ), μέσα από τις οποίες «κολοσσοί» πλουτίζουν με πολλά δισεκατομμύρια δολάρια. Να αναφέρουμε το παράδειγμα με τα self test, καθώς η χώρα μας δίνει πολλά εκατομμύρια στην Κίνα (από την οποία προήλθε ο ιός).Ο Φάουτσι λοιπόν εμφανίστηκε ενώπιον εξεταστικής επιτροπής την Τρίτη και αποκάλυψε πως το κονδύλι διοχετεύτηκε στην κινεζική ερευνητική δομή μέσω μιας μη κερδοσκοπικής εταιρίας (EcoHealth Alliance), χρηματοδοτώντας μια «ήπια συνεργασία με πολύ αξιοσέβαστους κινέζους επιστήμονες, οι οποίοι είναι παγκόσμιες αυθεντίες στον κορονοϊό».
Αυτό είπε ο επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Μολυσματικών Νόσων των ΗΠΑ, αρνούμενος ωστόσο εμφατικά πως ο σκοπός της έρευνας ήταν ο χειρισμός του κορονοϊού για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν λίγους μήνες ο Φάουτσι είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τον -τότε- πρόεδρο Ν.Τραμπ, καθώς υποστήριζε πως πρέπει να επιβληθούν αυστηρά lockdown και να γίνουν υποχρεωτικές οι μάσκες παντού, κάτι για το οποίο ήταν αντίθετος ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.
Πριν την ομολογία-«βόμβα», καθώς πρωτύτερα όλοι αρνούνταν οποιαδήποτε αμερικανική εμπλοκή στο μοιραίο εργαστήριο της Γουχάν, ο διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας, Dr. Francis Collins, δήλωσε πως «δεν γνωρίζουμε, φυσικά, για άλλες πηγές χρηματοδότησης ή άλλες δραστηριότητες που μπορεί να έχουν συμβεί έξω από ό,τι τα δικά μας λεφτά επέτρεψαν».
Οι ΗΠΑ έκοψαν άρον-άρον τη χρηματοδότηση στην EcoHealth Alliance τον περσινό Απρίλιο, μέσα στην κατακραυγή. Ο Δρ. Φάουτσι είπε επίσης πως το ενδιαφέρον των Αμερικανών με τους κορονοϊούς των νυχτερίδων ξεκίνησε όταν ξέσπασε η επιδημία SARS πριν από δύο σχεδόν δεκαετίες.

«Τρομάξαμε πολύ με τον SARS-CoV-1 το 2002-2003, όπου αυτός ο συγκεκριμένος ιός μεταδόθηκε αναμφίβολα από νυχτερίδα σε ενδιάμεσο ξενιστή, πυροδοτώντας μια επιδημία και πανδημία που κατέληξε σε 8.000 κρούσματα και κοντά στους 800 θανάτους. Θα ήταν σχεδόν παράλειψη των καθηκόντων μας αν δεν το μελετούσαμε αυτό, και ο μόνος τρόπος για να μελετήσεις αυτά τα πράγματα είναι να πας εκεί που γίνεται η δράση».

Η αμερικανική χρηματοδότηση του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γουχάν έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο τον τελευταίο καιρό, με τις φωνές που βλέπουν ύποπτες σχέσεις να πληθαίνουν.

Η Wall Street Journal αποκάλυψε το Σαββατοκύριακο πως τρεις ερευνητές του μοιραίου ινστιτούτου νόσησαν τόσο βαριά τον Νοέμβριο του 2019 που κατέληξαν στο νοσοκομείο…
tgnews.gr

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*