Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:49 - 12/02/2024

Δολοφονία παιδιών: Ο Καναδάς σκέφτεται να θέσει σε εφαρμογή την EUTHANASIA για 12χρονα παιδιά

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Καναδάς εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφέρει ευθανασία – στο πλαίσιο του λεγόμενου προγράμματος ιατρικής βοήθειας στον θάνατο (MAiD) – σε παιδιά ηλικίας μόλις 12 ετών.

Σύμφωνα με το Citizen Frank, η Ειδική Μικτή Επιτροπή του καναδικού Κοινοβουλίου για το MAiD συνέστησε την προσφορά του προγράμματος “χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων” στα μέσα Φεβρουαρίου του 2023. Εξέτασε δύο διαδρομές – μία για τα οποία υπάρχει “εύλογα προβλέψιμος” θάνατος, και η άλλη για εκείνα για τα οποία “η ψυχική διαταραχή είναι η μόνη υποκείμενη ιατρική κατάσταση”.

Για να παρακαμφθεί η ανάγκη να ζητείται η συγκατάθεση των γονέων πριν από τη θανάτωση παιδιών, υιοθετήθηκε ο όρος “ώριμος ανήλικος”. Μια μελέτη τον όρισε ως “νομικό κατασκεύασμα που αναφέρεται σε άτομα κάτω των 18 ετών” τα οποία είναι επαρκώς ώριμα ώστε να “κατανοούν πληροφορίες σχετικές με μια απόφαση θεραπείας” και να “εκτιμούν τις ευλόγως προβλέψιμες συνέπειες μιας απόφασης ή της έλλειψης απόφασης”.

Οι συγγραφείς της προαναφερθείσας μελέτης ανέφεραν ότι ο χαρακτηρισμός μπορεί είτε να “απονεμηθεί επίσημα μέσω νομικής διαδικασίας” είτε “να χορηγηθεί ανεπίσημα από έναν επαγγελματία υγείας”, με τη συγκεκριμένη διαδικασία και τους ορισμούς να εξαρτώνται από την επαρχία ή την επικράτεια. Πρόσθεσαν ότι ο χαρακτηρισμός του “ώριμου ανηλίκου” μπορεί “να διαφέρει από τη μία στιγμή στην άλλη και από τη μία απόφαση στην άλλη – πράγμα που σημαίνει ότι εξαρτάται από το πλαίσιο και το περιεχόμενο”. (Σχετικά: Ο Καναδάς επεκτείνει την ευθανασία “από έλεος” για να παγιδεύσει τους πιο ευάλωτους της κοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών).

Ωστόσο, η πρόταση αυτή συνάντησε αντιδράσεις από διάφορους φορείς. Μεταξύ αυτών ήταν και ο Μπραντ Σάλζμπεργκ, ιδρυτής του Κόμματος Πολιτιστικής Δράσης του Καναδά (CAP).

Έκανε ζουμ στο Dying with Dignity (DWD), μια ομάδα υπεράσπισης της MAiD, η οποία φέρεται να λαμβάνει χρηματοδότηση από τον Καναδό πρωθυπουργό Justin Trudeau. Σύμφωνα με τον ιστότοπο της ομάδας, φέρεται να υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα υποστηρίζοντας την ευθανασία που σέβεται “το καναδικό Σύνταγμα και τον Χάρτη των δικαιωμάτων και ελευθεριών”.

Ο ιδρυτής της ΚΑΠ αναφέρθηκε επίσης σε μια ιστορία της National Post που αναφέρει την DWD ως “τον πιο ενεργό παίκτη στην ψήφιση του νομοσχεδίου C-7, το οποίο από τις 17 Μαρτίου θα νομιμοποιήσει την υποβοηθούμενη αυτοκτονία για τους Καναδούς που πάσχουν αποκλειστικά από ψυχική ασθένεια”. Η ιστορία σημείωνε επίσης ότι στους μελλοντικούς στόχους της DWD περιλαμβάνεται “η πίεση προς την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να ρίξει την ηλικιακή απαίτηση για τη ΜΑΙD από τα 18 στα 12 έτη τουλάχιστον”.

“Υπερασπιζόμαστε τα ανθρώπινα δικαιώματα υπερασπιζόμενοι τον θάνατο”, σημείωσε ο Σάλζμπεργκ. “Ένα υπέροχο οξύμωρο είναι αυτό”.

Οι επικριτές μιλούν κατά της προσφοράς της ευθανασιας στα παιδιά

Αφού σημείωσε ότι τα παιδιά θα προστεθούν στους χιλιάδες ενήλικες που βάζουν τέλος στη ζωή τους κάθε χρόνο με την κρατικά εγκεκριμένη ευθανασία στον Καναδά, η Daily Mail επικαλέστηκε πολλούς επικριτές της ευθανασίας σε 12χρονα παιδιά στη χώρα του σφενδάμου.

Η Amy Hasbrouck, ιδρύτρια και διευθύντρια της ομάδας Toujours Vivant-Not Dead Yet, ομάδας κατά της ΜΑΙD, ένα πρόγραμμα του Συμβουλίου Καναδών με Αναπηρία: “Νομίζω ότι είναι φρικτό. Κάθε έφηβος με αναπηρία, που του λένε συνεχώς ότι η ζωή του είναι άχρηστη και αξιοθρήνητη, θα πάθει κατάθλιψη και φυσικά θα θέλει να πεθάνει”.

Ο Alex Schadenberg, εκτελεστικός διευθυντής του Συνασπισμού για την Πρόληψη της Ευθανασίας, δήλωσε: “Η ευθανασία είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο επικίνδυνες μορφές ευθανασίας: “Ο Καναδάς βρισκόταν σε έναν επικίνδυνο “ολισθηρό δρόμο” προς την ευρεία διάδοση της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας από τότε που θεσπίστηκε ο νόμος το 2016. Είπαμε ότι θα είχαμε δικλείδες ασφαλείας και προστατευτικά κιγκλιδώματα, αλλά η επόμενη κυβέρνηση μπορεί απλώς να το ανοίξει περαιτέρω με μια απόφαση – και αυτό ακριβώς συμβαίνει”.

Μεταβείτε στο Euthanasia.news για περισσότερες ιστορίες σχετικά με το πρόγραμμα MAiD του Καναδά.

Παρακολουθήστε την Odessa Orlewicz να συζητά τα σχέδια του Καναδά να επεκτείνει το MAiD για να συμπεριλάβει και παιδιά στην εκπομπή “Shots Fired with Deanna Lorraine” παρακάτω.

 

Αυτό το βίντεο προέρχεται από το κανάλι High Hopes στο Brighteon.com.Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*