Την Γη Διοικούσαν 8 Βασιλείς για 241.200 χρόνια, Αποκαλύπτουν Αρχαία Σουμεριακά Κείμενα (video)

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Πάνω από μια ντουζίνα αντίγραφα ενός αρχαίου κειμένου το οποίο αναφέρεται ως «Η Βασιλική Λίστα των Σουμερίων» ανακαλύφθηκαν τα τελευταία χρόνια από αρχαιολόγους σε περιοχές όπως η Βαβυλώνα, η Σούσα, και η Ασσυρία.

Πιστεύεται από τους περισσότερους ότι γράφτηκαν κατά τη διάρκεια της Τρίτης Δυναστείας των Ουρ, ενώ πολλοί πιστεύουν ότι γράφτηκαν νωρίτερα.

Η έκδοση που ήταν η πιο καλοδιατηρημένη ονομάζεται Πρίσμα Σύνθεσης και βρίσκεται τώρα στο Μουσείο Ashmolean, όπου και παρουσιάζεται στο κοινό.

Δεδομένου ότι αυτές οι λίστες ανακαλύφθηκαν για πρώτη φορά από ανθρώπινα όντα, συνεχίζουν να προκαλούν σύγχυση στους ιστορικούς. Το κείμενο αφηγείται, μια πολύ συναρπαστική εποχή της Ιστορίας.

Σύμφωνα με τα κείμενα, κατά τη διάρκεια αυτής εποχής, οι θεοί κυβερνούσαν τους ανθρώπους για δεκάδες χιλιάδες χρόνια. Γίνονται αναφορές, για Οκτώ Βασιλείς που «κατέβηκαν από τον ουρανό» και κυβέρνησαν για μια περίοδο που διήρκησε πάνω από 241.200 χρόνια.

Η Αυτοκρατορία τους έληξε στην διάρκεια της Μεγάλης Πλημμύρας που κατεδάφισε τα συθέμελα της γης και οι Οκτώ Βασιλιάδες μοιραία συναντήθηκαν με το πεπρωμένο τους.

Μετά την πλημμύρα, υποτίθεται ότι «η βασιλεία κατήλθε και πάλι από τους ουρανούς» και Ουράνια Όντα πήραν τον έλεγχο της Γης για μια ακόμη φορά.

Το περιεχόμενο των κειμένων αυτών, θα μπορούσε να είναι απλώς ένας μύθος, γίνεται παρόλα αυτά, όλο και πιο ενδιαφέρον με τις αναφορές σε γεγονότα και ιστορίες, που περιλαμβάνουν την διάλυση της μακρόχρονης θητείας των Οκτώ Βασιλέων, καθώς και με τους αντικαταστάτες αυτών, που είναι καταγεγραμμένοι στον κατάλογο της Βασιλικής Λίστας Σουμερίων.

Την Γη Διοικούσαν 8 Βασιλείς για 241.200 χρόνια, Αποκαλύπτουν Αρχαία Σουμεριακά Κείμενα (video) - Εικόνα1

Υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι η ιστορία που περιγράφεται στα κείμενα αυτά, δεν είναι απλά και μόνο ένας μύθος, αλλά πραγματικότητα. Κι αν αυτοί οι βασιλιάδες όντως κατέβηκαν από τον ουρανό, θα μπορούσαν να έχουν έρθει από έναν άλλο κόσμο;

Επίσης, Δείτε την λίστα με τους πρώτους προκατακλυσμιαίους βασιλείς των 241.200 χρόνων και πως συνδέονταν με τους Ανουνάκι.

Πηγή – Μετάφραση: limka – ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ Από awarenessact.com

diadrastika.com

Loading...

3 thoughts on “Την Γη Διοικούσαν 8 Βασιλείς για 241.200 χρόνια, Αποκαλύπτουν Αρχαία Σουμεριακά Κείμενα (video)

 1. Ανώνυμος says:

  ΜΑΛΙΣΤΑ,
  ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΥΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ?
  ΟΙ ΣΟΥΜΕΡΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ?
  ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.
  ΟΙ ΕΛΛΗΝ……..

 2. ΗΛΙΑΣ says:

  Εάν ο πλανήτης αυτων των οντων περιστρεφεται γύρω από τον ήλιο κάθε 3600 χρόνια, τότε ένας χρόνος δικός τους αντιστοιχεί με τρεις χιλιάδες εξακοσια χρόνια δικά μας. Όλα τα χρόνια που αναφέρονται είναι πολλαπλασια του 3600. 241200/3600=67 36000/3600=10. 43200/3600=12. Και εάν η διάρκεια ζωής τους είναι 500-800 χρόνια δικά τους, Χ 3600 δικά μας, τότε όπως βλέπουμε εμείς τα μικρόβια που έχουν όριο ζωής τρεις μέρες για εμάς, κάπως έτσι μας βλέπουν και εκείνοι. Σαν μικρόβια και παράσιτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *