Δύο αναγκαστικές προσγειώσεις με τον ίδιο τύπο αεροσκάφους μέσα σε δυο εβδομάδες… σύμπτωση;

642x999_37696067Airbus A319

Δύο προσγειώσεις εκτάκτου ανάγκης με τον ίδιο τύπο αεροσκάφους μέσα σε δυο εβδομάδες… σύμπτωση;

Το αεροσκάφος των Βελγικών αερογραμμών, Brussels Airlines, που έπρεπε να κάνει μια αναγκαστική προσγείωση λίγο μετά την απογείωση του, αυτή την εβδομάδα, είναι του ιδίου τύπου με αυτό που έκανε την αναγκαστική προσγείωση την Δευτέρα της περασμένης εβδομάδας στη Βιέννη. Σύμφωνα με την εταιρεία Brussels Airlines, προς στιγμήν δεν υπάρχει καμία σοβαρή αιτία για να ανησυχούν.

Τα δύο περιστατικά, τα οποία συνέβησαν με ένα δίδυμο-αεροσκάφος, Airbus A319, των Βελγικών Brussels Airlines, δεν μπορούν να συνδεθούν το ένα με το άλλο, αναφέρει η εκπρόσωπος της εταιρείας Kim Daenen: «κάνουμε μια ανάλυση των πιθανών αιτιών της βλάβης των μηχανών, που μπορεί να πάρει αρκετές εβδομάδες ή ακόμα και μήνες.»

Στις 26 Οκτωβρίου, ένα Airbus των Brussels Airlines με προορισμό τις Βρυξέλλες έπρεπε να επιστρέψει αμέσως μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Βιέννης. Όταν βρισκόταν στα 2000 μέτρα ύψος έσβησε η μια μηχανή του για ακόμη άγνωστο λόγο. Ο πιλότος κατάφερε μετά από 22 λεπτά πτήσης να προσγειώσει το αεροπλάνο.

ΚΟΡΑΞ: και αν η αεροπορική εταιρεία ισχυρίζεται ακριβώς το αντίθετο από ότι πιστεύει θα μας το έλεγε; και αν κάποιος ζητούσε ενέργεια χαμένων ψυχών θα το πίστευε κανείς;

Loading...

2 thoughts on “Δύο αναγκαστικές προσγειώσεις με τον ίδιο τύπο αεροσκάφους μέσα σε δυο εβδομάδες… σύμπτωση;

  1. ΠΑΝΟΣ says:

    Την Κυριακή 8 11 2015 έχουμε τον 33ο Κλασικό Μαραθώνιο.Να έχουμε λίγο την προσοχή μας σε αυτό το γεγονός
    Πάνος Αίγιο

  2. ανωνυμος says:

    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΝΟ….ΟΤΙ ΘΑΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ…ΤΟ 9 11 ΚΑΙ 33 ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΑΛΛΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ….Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ …ΚΑΙ ΑΝΩΘΕΝ.

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *