Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Διαφημίσεις

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Θα έχετε παρατηρήσει ότι δεν υπάρχουν ολοκληρωμένες και καθαρές ειδήσεις. Δηλαδή, δεν υπάρχει καθαρή παράθεση γεγονότων αλλά ούτε και δημοσιεύονται επίσημες κατατοπιστικές ανακοινώσεις σε θέματα παγκοσμίου ενδιαφέροντος. Οι ανακοινώσεις περισσότερο συσκοτίζουν, παρά διαφωτίζουν τους πολίτες.

Μετά το στραπάτσο που έπαθαν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές κατά την περίοδο του κορωνοϊού με την κριτική που υπέστησαν από πολλούς οι οποίοι προέβαιναν σε απίστευτα δυσάρεστες γι αυτούς αποκαλύψεις, αναγκάσθηκαν τώρα να κρύβονται, να ανακοινώνουν όσο το δυνατόν λιγότερα και οι επίσημες ιστοσελίδες δεν είναι ενημερωτικές όπως ήταν. Δηλαδή, οι παγκόσμιοι εξουσιαστές δρουν σε πιο βαθύ σκότος από το προηγούμενο σκότος.

Ειδικά μετά την εκλογή Τραμπ οι εξουσιαστές έπαψαν να είναι λαλίστατοι. Υπάρχει μια κρυψίνοια, και μας παρουσιάζουν τα γεγονότα ως ασύνδετα. Αλλά, με το που άρχισε η θητεία Τραμπ τα κρίσιμα γεγονότα παρουσιάζουν επίσης μια αξιοπερίεργη συχνότητα. Συμβαίνουν κατά κανόνα Σαββατοκύριακο.

Δηλαδή, συμβαίνουν περίπου μόλις κλείσουν τα χρηματιστήρια και τακτοποιούνται τα προβλήματα πριν ανοίξουν τα χρηματιστήρια. Αυτό σημαίνει ότι όλα όσα συμβαίνουν είναι προσχεδιασμένα αλλά μπερδεύουν τις μάζες οι οποίες τείνουν κουρασμένες στην αδιαφορία.

Έτσι αποκτούν οι παγκόσμιοι ηγέτες το απόλυτο προνόμιο του αιφνιδιασμού για το γενικό χάος που ετοιμάζουν.

Ο Τραμπ, ανακοινώνει δασμούς, μετά τους ανακαλεί, μετά βάζει άλλους, μετά ετεροχρονίζει τους προηγούμενους, μετά αλλάζει το ποσοστό επιβάρυνσης, κοκ. Η δοκιμαστική ψευτοσύρραξη Ιράν – Ισραήλ άρχισε Παρασκευή και 13. Στην Γάζα, δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει αλλά η τακτική τους είναι η ίδια.

Αζερμπαϊτζάν τώρα. Εν ολίγοις, σημαντικά γεγονότα συμβαίνουν, αλλά προσέχουν παράλληλα να μην κλονισθούν οι αγορές για να μην φανούν οι συνέπειες άμεσα μέσω της οικονομίας. Δηλαδή, τώρα γίνονται οι «ασκήσεις – δοκιμές» ως αναγκαίες προϋποθέσεις για τον συντονισμό μαζικών ενεργειών που χρειάζονται ώστε να επιφέρουν το γενικό πλανητικό χάος, χωρίς οι αγορές να ταράσσονται!

Με ένα ελεγχόμενο μαζικό χάος θα επιφέρουν μαζική λύση όλων των προβλημάτων. Ως προβλήματα οι εξουσιαστές εννοούν τις καταστάσεις που δεν τους βολεύουν.
Παγκόσμιο πρόβλημα είναι η ορθόδοξος Ρωσία.

Την ώθησαν σε πόλεμο με την Ουκρανία. Της κλείνουν την χερσαία δίοδο με το Ιράν μέσω του Αζερμπαϊτζάν. Προσπαθούν να την φέρουν σε ρήξη με την Κίνα για να διαλύσουν τους BRICS. Προσπαθούν να της πάρουν το Ιράν, ένα Ιράν που βρίσκεται μεταξύ σφύρας και άκμονος.

Δηλαδή εάν πάει με τις ΗΠΑ θα το βομβαρδίσει η Ρωσία, εάν πάει με την Ρωσία θα το βομβαρδίσει ο εκπρόσωπος των ΗΠΑ στην Μ. Ανατολή, το Ισραήλ. Αυτό διότι εάν η Ρωσία αποκλεισθεί από την Μεσόγειο μέσω του Ευξείνου Πόντου, η μόνη διέξοδος προς τις νότιες θάλασσες είναι μέσω του Ιράν.
Συνέβη και κάτι σημαντικό πριν από λίγες ημέρες πριν την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν. Ενός Ισραήλ που ακολούθησε τακτική Ζήκου, από την ταινία «Της κακομοίρας».

Ο Ζήκος έλεγε στο αφεντικό του «σε σκουντάω εγώ πρώτα για να μην με σκουντήξεις εσύ». Το Ισραήλ λέει, σε βομβαρδίζω εγώ πρώτα για να μην με βομβαρδίσεις εσύ. Πριν την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν, εγκαινιάσθηκε η εμπορική σιδηροδρομική γραμμή Κίνα – Βόρειο Ιράν. Το τραίνο μετέφερε προϊόντα από την Κίνα στην Τεχεράνη σε 15 ημέρες, ενώ για την μεταφορά με πλοίο απαιτούνται 40 ημέρες! Άρα επόμενο ήταν το Αζερμπαϊτζάν να πιεστεί από την Δύση ώστε να κόψει την επικοινωνία Ιράν – Ρωσίας δια ξηράς.

Οπότε μένει μόνο η θαλάσσια, λιμναία, επικοινωνία μέσω Κασπίας θαλάσσης. Η Κασπία θάλασσα όμως έχει 4 βασικά μειονεκτήματα. Είναι αβαθής. Το επίπεδό της δεν είναι σταθερό, ανεβοκατεβαίνει, άρα αλλάζει η ακτογραμμή. Δεν υπάρχουν μεγάλα πλοία μεταφοράς εμπορευμάτων. Και το κυριότερο, τον χειμώνα παγώνει, ειδικά στα βόρεια, δηλαδή στα παράλια της Ρωσίας.
Εκτός όλων αυτών, προσέξτε και ένα «θαύμα» που συνέβη, αν και σύμφωνα με έγκυρα ειδησεογραφικά ΜΜΕ και διάφορα «έγκριτα παπαγαλάκια», έχουμε κλιματική αλλαγή.

Μας έλεγαν ότι έλιωναν οι πάγοι στην Αρκτική. Δεν έλιωναν όμως στην Ανταρκτική διότι η γήινη σφαίρα προφανώς είναι ανισσόροπος. Το παραβλέπουμε αυτό. Μόλις είδαν όμως ότι αν λειώσουν οι πάγοι στον Βορρά ανοίγει ο θαλάσσιος δρόμος για όλη την Βόρειο Ρωσία και η Κίνα θα μπορεί να μεταφέρει τα προϊόντα της από Βορρά προς την Ευρώπη συντομότερα και με λιγότερα έξοδα, κυρίως παρακάμπτοντας και το Σουέζ, δηλαδή είδαν ότι ευνοούνται Κίνα και Ρωσία, ξαφνικά σταμάτησαν να λειώνουν και οι πάγοι. Οπότε ξανακλείνει η έξοδος της Ρωσίας από Βορρά.

Η Τουρκία τώρα αναλαμβάνει την υποχρέωση ν’ αποκλείσει την Ρωσία από την Μεσόγειο Θάλασσα, διότι η Ουκρανία απέτυχε. Οπότε έρχεται η σειρά της, και η δική μας μαζί, λόγω Αιγαίου Πελάγους.
Το Ιράν επίσης μπορεί, λόγω του ότι ελέγχει τα στενά του Ορμούζ, ν’ αφήσει τον πλανήτη χωρίς πετρέλαιο ή στην καλύτερη περίπτωση να πυροδοτήσει μια τεράστια αύξηση των τιμών των καυσίμων, οπότε θα έχουμε οικονομική καταστροφή λόγω υπερπληθωρισμού και ελλείψεως αγαθών.

Το κυριότερο θύμα θα είναι η Ευρώπη διότι εκτός όλων των στραβών που έχει, τώρα έχει και ακριβό Ευρώ. Είναι μύθος ότι ακριβαίνουν τα καύσιμα. Τα καύσιμα στην Ευρώπη έγιναν φθηνότερα λόγω ακριβού Ευρώ.

Υπάρχει και μια άλλη ύπουλη κίνηση των Δυτικών εις βάρος του Ιράν σε εξέλιξη. Ο πρίγκιπας διάδοχος του Σάχη, Ρεζά Παβλάβι, ετοιμάζεται να αποκαταστήσει τη μοναρχία και να ανέλθει στον θρόνο μόλις οι μουλάδες εκδιωχθούν από το Ιράν. Τώρα ξαναέγινε καλή η βασιλεία στο Ιράν. Διότι ο Παχλεβί έχει ήδη ανανεώσει την φιλία με το Ισραήλ φορώντας το εβραϊκό σκουφάκι και προσκυνώντας στον «τοίχο», the Wall, Wall street, κλπ, στα θεμέλια του Ναού του Σολομώντος.

Λένε ότι έδωσε ευλογία στο Ισραήλ να κτίσει τον Ναό του και παρουσιάζεται ως σύγχρονος βασιλιάς Κύρος ο Μέγας. Επομένως επίκεινται εσωτερικές ταραχές στο Ιράν, αν μπορέσουν.

Τις τελευταίες ημέρες είχαμε και την συνάντηση των μελών της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ για την οποία δεν δημοσιεύθηκε σχεδόν τίποτα. Στην εφετινή Σύνοδο της Στοκχόλμης, 12 -15 Ιουνίου 2025, συζητήθηκαν τα θέματα. Διατλαντικές Σχέσεις. Ουκρανία. Οικονομία των ΗΠΑ. Ευρώπη. Μέση Ανατολή. Καινοτομία και Ανθεκτικότητα στην Άμυνα. Τεχνητή Νοημοσύνη.

Αποτροπή και Εθνική Ασφάλεια. Γεωπολιτική της Ενέργειας και των Κρίσιμων Ορυκτών. Μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, και Μετανάστευση.

Αυτό το οποίο τονίσθηκε κατά την Σύνοδο ήταν ότι ο ερχόμενος παγκόσμιος πόλεμος θα γίνει κυρίως με μηχανές τεχνητής νοημοσύνης. Αυτό σημαίνει ότι εγκαταστάσεις και υποδομές κρατών θα καταστραφούν, άρα θα υποφέρουν οι λαοί και θα οδηγηθούν σε αλληλοεξόντωση. Θα επιτίθεται ο ένας στον άλλο ως φυλή και ως άτομα επειδή, συν όλα τα άλλα, η πείνα θα «θερίζει». Ειπώθηκε επίσης ότι ο αγώνας εξοπλισμών με τεχνητή νοημοσύνη έχει ξεκινήσει. Ο επερχόμενος Παγκόσμιος Εγκέφαλος της Τεχνητής Νοημοσύνης διψάει για ενέργεια και κρίσιμα ορυκτά, προκειμένου να διαχειριστεί αποτελεσματικά το μέλλον μας.

Ένας κλιμακούμενος πόλεμος στη Μέση Ανατολή βρίσκεται τώρα στην κορυφή της ημερήσιας διάταξης. Ένας πόλεμος που θα διεξαχθεί με drones, ρομπότ και τα πιο σύγχρονα μηχανήματα με τεχνητή νοημοσύνη. Οι ηγέτες στην Σύνοδο επιβεβαίωσαν επίσης το δικαίωμα του Ισραήλ να «αμυνθεί» και ότι το Ιράν «δεν μπορεί ποτέ να έχει πυρηνικά όπλα».

Η Σουηδία, η οικοδεσπότης χώρα της Συνόδου, δεσμεύθηκε ν’ αυξήσει το χρέος της χώρας 3% προκειμένου να ικανοποιήσει την αύξηση αμυντικών δαπανών για να μην χρειαστεί στο μέλλον τα παιδιά να μιλάνε ρώσικα, όπως είπε η Υπουργός οικονομικών της Σουηδίας. Ρωσοφοβία στο έπακρο. Η Μπιλντερμπέργκερς μας έδειξαν το μέλλον μας.

Για την Ιστορία να πούμε ότι στην 71η Σύνοδο της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, 150 ήταν συνολικά οι συμμετέχοντες σύμφωνα με την ιστοσελίδα “bilderbergmeetings.org”, και οι συμμετέχοντες με ελληνικό ενδιαφέρον ήταν πέντε. Δύο Έλληνες του εξωτερικού στο εξωτερικό, Χασσαμπής και Κράτσιος. Δύο μη έλληνες εκ του εξωτερικού στην Ελλάδα, Μπουρλά και Μητσοτάκης, και ένας έλληνας στην Ελλάδα, Παπαλεξόπουλος, αλλά εκπροσωπεί… Τιτάν. Κρόνος.

Ιδού πως αναφέρονται οι ανωτέρω συμμετέχοντες:
Bourla, Albert (USA), Chair and CEO, Pfizer Inc.
Hassabis, Demis (GBR), Co-Founder and CEO, Google DeepMind
Kratsios, Michael (USA), Director, White House Office of Science and Technology Policy
Mitsotakis, Kyriakos (GRC), Prime Minister
Papalexopoulos, Dimitri (GRC), Chair, TITAN S.A.
Έχουμε παράλληλα πρόβλημα σε Ινδία – Πακιστάν, στην Σινική Θάλασσα, γενικώς γίνεται ένας χαμός μόνο στο Βόρειο Ημισφαίριο. Διότι τα προβλήματα έχουν ένα σκοπό. Ν’ αφανισθεί η Ορθοδοξία και να ιδρυθεί το Μεγάλο Ισραήλ. Το δε Ισραήλ εάν δει ότι το δημιούργημά του, αυτό που λέμε η «Δύση», δεν ικανοποιήσει τα σχέδιά του έχει σκοπό να το καταστρέψει! Ναι, έχει σκοπό να την χτυπήσει σε καίρια σημεία με πυραύλους. Στα σχέδια του Ισραήλ είναι να χτυπήσει τους εξής στόχους στην Δύση. Στις ΗΠΑ θα χτυπήσει Ουάσιγκτον, Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες και την Διοίκηση Αεροδιατημικής Άμυνας στην Βόρειο Αμερική (NORAD), στην οποία συμμετέχουν ΗΠΑ και Καναδάς. Στην Ευρώπη έχει στοχοποιήσει Βερολίνο, Παρίσι και το στρατηγείο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλες. (Μεταξύ μας… αυτό δεν είναι κακό.)

Έχει στοχοποιήσει στην Ρωσία, Μόσχα, Καλίνινγκραντ και Σεβαστούπολη στην Κριμαία. Στην Κίνα, στοχοποίησε, Πεκίνο, Σανγκάη και Κουανγκτζού. Έχει στοχοποιήσει επίσης, Ιράν, Συρία, Λίβανο, Γάζα και Αίγυπτο. Στην Αίγυπτο στοχοποίησε το Κάιρο, την Αλεξάνδρεια και το φράγμα του Ασουάν. Ως απόδειξη όλων των ανωτέρω δημοσιεύεται φωτογραφία του Υπουργείου Αμύνης του Ισραήλ η οποία έχει διαρρεύσει.


Δηλαδή το Ισραήλ μέσω του Υπουργείου Αμύνης έχει στοχοποιήσει κρίσιμα σημεία στον πλανήτη με «αμυντικά» όπλα, με «αμυντικούς» πυραύλους (όπως χαρακτηρίζονται πλέον οι εξοπλισμοί διεθνώς) για «αμυντικούς» σκοπούς.

Στα χρόνια της Νέας Εποχής όλες οι έννοιες έχουν πάρει αντίθετη σημασία. Λένε το άσπρο, μαύρο. Άλλες καίριες λέξεις με αντίθετη σημασία είναι: ελευθερία, δημοκρατία, δικαιοσύνη, πρόοδος, κλπ.

Αυτά τα λίγα και περιλιπτικότατα για την γενική κατάσταση στο Βόρειο ημισφαίριο. Οι διάφοροι αναλυτές με βάση τα δεδομένα που έχουν συγκεντρώσει, συνόψισαν το παγκόσμιο χάος, τον παγκόσμιο κλονισμό, στον συνδυασμό των παρακάτω προκληθέντων γεγονότων, τα οποία εννοούν ότι μπορούν αν συμβούν όλα μαζί.

Αυτά είναι: 1) Ένα μεγάλο κλιματικό γεγονός. Μια μεγάλη φυσική καταστροφή. 2) Νέα πανδημία. 3) Κάποιο γεγονός που να περιέχει βιολογικούς παράγοντες. 4) Παγκόσμια αναταραχή στα δίκτυα μεταφοράς ανθρώπων και αγαθών. 5) Παγκόσμια αναστάτωση του ιντερνέτ. 6)Μεγάλο γεγονός στο διάστημα. 7) Ανέλπιστο παγκόσμιο οικονομικό γεγονός.


Ολ’ αυτά θέλουν, φροντίζουν, να συμβούν ταυτοχρόνως, πολλά εκ των οποίων αλληλοεπηρεάζονται, ώστε μέσα από το απόλυτο χάος να φέρουν τον πλανήτη στα μέτρα τους για να μπορέσουν να τον διαμορφώσουν όπως αυτοί θέλουν.

Σκοπός τους είναι, σύμφωνα με τις γραφές τους, να καταστρέψουν τα πάντα και να πάρουν όλον τον πλούτο ανθρώπων και εθνών για να τον παραδώσουν στο βασιλιά τους, τον παγκόσμιο άρχοντα, τον Αντίχριστό τους, ο οποίος να κάνει ένα κόσμο όπως αυτός θέλει (κλέβοντας το έργο του Θεού) με υπουργούς του, ποιους άλλους; τους περιούσιους του Ιεχωβά.

Αυτοί, από το χάος η τάξη. Εμείς, από τον ελληνισμό η τάξη.
Χρήστος Μαντζιάρης



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek