Δήλωση Πούτιν σήμερα στο Κρεμλίνο η Ρωσία έχει ασύγκριτα όπλα.

Σήμερα στο Κρεμλίνο σε επίσημη τελετή για την παρουσίαση αξιωματικών που διορίστηκαν σε ανώτερες θέσεις διοίκησης του στρατού μίλησε ο πρόεδρος της Ρωσίας βλαντίμιρ Πούτιν, η Ρωσία πρέπει να αυξήσει το επίπεδο επιχειρησιακής και Στρατιωτικής εκπαίδευσης δεδομένης της πίεσης των πιθανών απειλών και της εμπειρίας των προηγούμενων στρατιωτικών επιχειρήσεων η χώρα μας τηρεί αυστηρά τις αρχές του Διεθνούς δικαίου και Ασφάλειας.

Η Ρωσία δεν απειλεί κανέναν τηρούμε αυστηρά τις υποχρεώσεις μας στον τομέα της Διεθνούς ασφάλειας και του ελέγχου των όπλων, είμαστε πάντα ανοιχτοί για εποικοδομητική συνεργασία με σκοπό την σταθερότητα.

Ταυτόχρονα καθήκον μας είναι να κάνουμε ότι είναι απαραίτητο για να εξασφαλίσουμε την προστασία της πατρίδας μας από ενδεχόμενες απειλές. Σύμφωνα με τον πρόεδρο ο Ρωσικός στρατός και το Ναυτικό θα συνεχίσουν να εκσυγχρονίζονται με καινούργια σύγχρονα όπλα που δεν υπάρχουν όμοιά τους στον υπόλοιπο κόσμο σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ρωσίας ο Ρωσικός στρατός στον εξοπλισμό με νέας τεχνολογίας όπλα βρίσκεται πάρα πολύ μπροστά από οποιαδήποτε άλλη χώρα.

Ο Πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι πρέπει να ενισχυθεί ο έλεγχος στον τομέα της διακίνησης όπλων. Ο Πρόεδρος ανέθεσε Επίσης στην κυβέρνηση από τους οικονομικούς πόρους να αυξηθούν τα στρατιωτικά επιδόματα κατά 4 έως 6%, τόνισε επίσης ότι το κράτος θα συνεχίσει να ενισχύει τις κοινωνικές εγγυήσεις για τους στρατιώτες.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ:ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΡΕΑΣ

ΠΗΓΗ:NOVOSTI.RU


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

2 thoughts on “Δήλωση Πούτιν σήμερα στο Κρεμλίνο η Ρωσία έχει ασύγκριτα όπλα.

  1. Αθανασιος says:

    Στον κολο σας θα τα βαλεται και τα οπλα σας και τα λεφτα σας, ρωσοι, αμερικακανεζοι, γερμανοι αγγλοι εβραιοι Ελληνεζοι . και πινεζοι…αφεντες του κοσμου. Το matrix τελειωσε για ολους τους κυβερνιταδες και αφενταδες λεφταδες κλεφταραδες φασιστες στρατοκρατορες προβατοποιητες των λαων εξουσιαστες και πολεμος δεν θα γινει, ποτε ξανα πια, και εσας με τους βολεμενους ομοιους σας κουτοπονηρους δουλους σας πηρε ο αφεντης διαολος σας προ καιρου στον κοσμο του που τον υπηρετισατε..Nικολας Ασιμος..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *