22:55 - 09/09/2019

Δηλητηριώδη φύκια στις ακτές τις Γαλλίας – Σκοτώνουν σε δευτερόλεπτα

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Δηλητηριώδη φύκια έχουν κάνει την εμφάνισή τους στις γαλλικές ακτές, τρομάζοντας τους λουόμενους.
.
Σύμφωνα με το Skynews, το συγκεκριμένο φύκι απελευθερώνει τοξικές αναθυμιάσεις, που είναι ικανές να σκοτώσουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
powered by Rubicon Project

Σύμφωνα με αναφορές, αν πατήσει κανείς πάνω στα φύκια, απελευθερώνονται τα τοξικά αέρια προκαλώντας αδυναμία αναπνοής και λιποθυμία.

Οι Αρχές αναγκάστηκαν, υπό τον φόβο των «θανατηφόρων» φυκιών να κλείσουν έξι παραλίες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι και πολλά ζώα πέθαναν μετά από εισπνοή υδρόθειου που απελευθερώνεται από τα φύκια, σύμφωνα με την εφημερίδα France24.

Μία από τις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο, είναι ο κόλπος του Saint-Brieuc, όπου ένα κέντρο επεξεργασίας φυκιών έκλεισε μετά από παράπονα των κατοίκων για έντονη δυσοσμία.

skynews

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*