Διέρρευσε βίντεο του Πενταγώνου που δείχνει UFO στη Συρία το 2021 – Εκπληκτικές εικόνες

0
579

Στο βίντεο, το οποίο φέρεται να έχει τραβηχτεί από drone τύπου MQ-9 Reaper της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, διακρίνεται ένα αντικείμενο σε σχήμα μανιταριού, το οποίο αρχικά φαίνεται να αιωρείται ή να κινείται με κανονική ταχύτητα, προτού επιταχύνει στιγμιαία και εξαφανιστεί από το οπτικό πεδίο της κάμερας

Σοκαριστικό βίντεο με UFO που φαίνεται να «αποδρά» από στρατιωτικό drone των ΗΠΑ με ταχύτητα που αψηφά κάθε γνωστό νόμο της φυσικής ήρθε στο φως από πηγές του Πενταγώνου.

Το υλικό αποκάλυψε ο ερευνητικός δημοσιογράφος και δημιουργός ντοκιμαντέρ Τζέρεμι Κόρμπελ, συνδημιουργός του podcast WEAPONIZED, παρουσιάζοντας ένα περιστατικό που φέρεται να καταγράφηκε το 2021 πάνω από την επαρχία Σουγουάιντα της Συρίας.

Στο βίντεο, το οποίο φέρεται να έχει τραβηχτεί από drone τύπου MQ-9 Reaper της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, διακρίνεται ένα αντικείμενο σε σχήμα μανιταριού, το οποίο αρχικά φαίνεται να αιωρείται ή να κινείται με κανονική ταχύτητα, προτού επιταχύνει στιγμιαία και εξαφανιστεί από το οπτικό πεδίο της κάμερας.

Σύμφωνα με τον Κόρμπελ και τον συμπαρουσιαστή του Τζορτζ Νάπ, το υλικό προήλθε από πηγή της κοινότητας πληροφοριών και από αρχεία του ίδιου του Πενταγώνου. Όπως υποστηρίζουν, πρόκειται για ένα ακόμη δείγμα από τη «θηρίδα» στρατιωτικών καταγραφών UAP, δηλαδή Unidentified Anomalous Phenomena, τον νέο επίσημο όρο για τα UFO.

Τι δείχνει το βίντεο
Στην ανάλυση του υλικού, οι δημοσιογράφοι μαζί με τον αναλυτή εθνικής ασφάλειας και ειδικό σε θέματα UAP, Μάριχ φον Ρένεκαμπφ, επιβράδυναν την εικόνα στο 5% της κανονικής ταχύτητας. Ακόμη και έτσι, το αντικείμενο φαίνεται να «στρεβλώνεται» οπτικά και να εξαφανίζεται σχεδόν ακαριαία.

Όπως εξηγεί ο Ρένεκαμπφ, δεν πρόκειται για απώλεια στόχου λόγω κίνησης της κάμερας. «Αν ο χειριστής είχε μετακινήσει απότομα την κάμερα, θα βλέπαμε ολόκληρο το φόντο να μετατοπίζεται. Αυτό δεν συμβαίνει. Το αντικείμενο απλώς εκτοξεύεται δεξιά και εξαφανίζεται», σημείωσε.

Οι ερευνητές τονίζουν ότι το φαινόμενο αυτό έχει περιγραφεί και από στρατιωτικούς σε άλλα περιστατικά, χαρακτηρίζοντας τέτοιου είδους ελιγμούς ως «απάνθρωπους», καθώς παραβιάζουν κάθε γνωστό όριο φυσικής.

Τα «παρατηρήσιμα» των UFO

Το συγκεκριμένο συμβάν εντάσσεται σε μια κατηγορία φαινομένων που οι ερευνητές αποκαλούν «παρατηρήσιμα» των UAP. Σε αυτά περιλαμβάνονται:

– Στιγμιαία επιτάχυνση σε υπερηχητικές ταχύτητες χωρίς ηχητικό κρότο ή θερμικό ίχνος
– Ακαριαία εξαφάνιση ή «καμουφλάζ»
– Κίνηση από τον αέρα στη θάλασσα χωρίς καμία μεταβολή, γνωστή ως trans-medium travel
– Αιώρηση χωρίς εμφανή μέσα πρόωσης, υποδηλώνοντας αντιβαρυτική τεχνολογία

Στην περίπτωση του βίντεο από τη Συρία, απουσιάζουν πλήρως καυσαέρια, ίχνη θερμότητας ή οποιοδήποτε σημάδι κινητήρα, γεγονός που αποκλείει – σύμφωνα με τους αναλυτές – το ενδεχόμενο συμβατικού αεροσκάφους ή drone.

Ο Ρένεκαμπφ απέρριψε επίσης το σενάριο ότι πρόκειται για υπερσύγχρονο οπλικό σύστημα της Κίνας ή άλλης αντίπαλης δύναμης. «Αν η Κίνα διέθετε τέτοια τεχνολογία, θα μπορούσε να πλήξει οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο χωρίς προειδοποίηση. Θα ήμασταν όλοι σε εξαιρετικά επικίνδυνη θέση», τόνισε, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει κανένας στρατηγικός λόγος να δοκιμάζεται ένα τέτοιο όπλο πάνω από την έρημο της Συρίας.

Τι λέει επίσημα το Πεντάγωνο

Επισήμως, το Πεντάγωνο συνεχίζει να υποστηρίζει ότι δεν έχει συλλεχθεί καμία αδιάσειστη φυσική απόδειξη που να επιβεβαιώνει την ύπαρξη εξωγήινης τεχνολογίας ή μη ανθρώπινης προέλευσης σκαφών.

Ωστόσο, το βίντεο χαρακτηρίζεται στα αρχεία ως «γνήσιο UAP» και συνοδεύεται από δεδομένα προηγμένης απεικόνισης, πολύ ανώτερα από αυτά μιας συμβατικής κάμερας.

Το νέο αυτό υλικό αναμένεται να πυροδοτήσει εκ νέου τη συζήτηση γύρω από τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα και τη φύση τους, σε μια περίοδο που οι αποκαλύψεις για στρατιωτικές καταγραφές UAP πληθαίνουν και το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινής γνώμης παραμένει έντονο.

newsbomb.gr

Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Προηγούμενο άρθροΑίγινα: Δύο μήνες χωρίς πόσιμο νερό – “Πλενόμαστε με κανάτες, ζεσταίνουμε εμφιαλωμένο”
Επόμενο άρθροΆρτα: 35χρονη πέθανε λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της
Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ