Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
18:44 - 14/11/2016

Διαβάστε το όλοι-Διαδώστε το παντού

Του Δημοσθένη Λιακόπουλου

Για να είμαι πιο κατανοητός και για να πω λιγότερα, θα αριθμήσω αυτά που είχα αποκαλύψει και που έδιναν μία εντελώς νέα προοπτική στον τρόπο που διοικείται ο κόσμος και στο τρόπο με τον οποίο δομούνται οι πολιτικές συμμαχίες.

1. Είχα αποκαλύψει την ύπαρξη της Λευκής και Μαύρης Αδελφότητας.

2. Είχα αποκαλύψει ότι η Μαύρη Αδελφότητα κάποτε κυβερνούσε τον πλανήτη από το παρασκήνιο ελέγχοντας τους βασιλείς και τους αυτοκράτορες και έιχε σαν όργανο την μαύρη μασονία.

3. Είχα αποκαλύψει ότι το 1776 μ/Χ/ η Λευκή Αδελφότητα δημιούργησε την υπερστοά των Ιλλουμινάτι που προσεταιρίστηκε το σύνολο σχεδόν των στοών της μαύρης μασονίας, που έλεγε ότι τις απελευθέρωσε από το παλιό καθεστώς και οι μασόνοι ονομάστηκαν ελευθερομασόνοι ή ελευθεροτέκτονες.

4. Είχα αποκαλύψει ότι με την βοήθεια του νέου αυτού οργάνου άσκησης και επηρεασμού της εξουσίας, έστησε η Λευκή Αδελφότητα παντού επαναστάσεις, σαν αυτές που στήνει σήμερα στέλνοντας ένα SMS και έριξε όλους τους βασιλιάδες και τους μονάρχες σχεδόν σε όλο τον κόσμο.

5. Είχα αποκαλύψει ότι έπεισε τους λαούς ότι δήθεν ψηφίζοντας και βγάζοντας αντιπροσώπους, μπορούσαν να έχουν της αυτοδιαχείρισή τους και να έχουν κυβερνήσεις που θα φρόντιζαν δήθεν για τα συμφέροντά τους. Με τον τρόπο αυτό, κυβερνούσε πλέον από το παρασκήνιο η Λευκή και όχι η Μαύρη Αδελφότητα, με όργανο τις ΗΠΑ που τις δημιούργησε ειδικά για τον λόγο αυτό και συμβολικά το 1900 ονόμασε το κυβερνείο τους Λευκό Οίκο, White House. Πριν κυβερνούσαν μέσω της Βρετανίας από το White Hall.

6. Είχα αποκαλύψει παραδίδοντάς σας τα χειρόγραφα που μου έστειλαν από το Άγιο όρος και που περιείχαν τα κείμενα του Κοσμά Φλαμιάτου, ότι δεν ήμουνα μόνο εγώ που είχα αποκαλύψει την ύπαρξη των δύο πόλων εξουσίας πάνω στον πλανήτη και ότι τις διαφορές τους είχαν δει και άλλοι.

7. Είχα αποκαλύψει ταρακουνώντας άγρια τα νερά και “παγώνοντας” αρκετούς από τους ακροατές και τηλεθεατές μου, ότι η Μαύρη Αδελφότητα χρησιμοποιούσε σαν ιδεολογική βάση το τρίπτυχο ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ενώ η Λευκή Αδελφότητα το τρίπτυχο ΕΛΥΘΕΡΙΑ ΙΣΟΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ.

8. Είχα αποκαλύψει, ότι και τα δύο ιδεολογικά τρίπτυχα ήταν δύο διαφορετικού τύπου απάτες αλλά με ίδιο σκοπό, την ποδηγέτηση της κοινής γνώμης και τον έλεγχο του νου των λαϊκών μαζών, που χωρίστηκαν έτσι σε δεξιούς και αριστερούς.

9. Είχα αποκαλύψει ότι τους δύο παγκοσμίους πολέμους του 20ου αιώνα πολέμησαν οι άνθρωποι ωθούμενοι από τις δύο Αδελφότητες. Και τους δύο πολέμους κέρδισε η Λευκή Αδελφότητα, γιατί ο σκοπός της Μαύρης, που έλεγχε την Γερμανία, ήταν απλά να καταστρέφει την ειρήνη που ήθελε η Λευκή για να επιβάλει την συνανάμιξη των λαών και των θρησκειών για να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο κράτος, που προσωρινά θα κυβερνούσε από τον Λευκό Οίκο και μελλοντικά από τα Ιεροσόλυμα.

10. Είχα αποκαλύψει, ότι το 2013, μετά από πολλές προσπάθειες σύμπλευσης των δύο Αδελφοτήτων, ήρθες η οριστική ρήξη. Οι προσπάθειες σύμπλευσης, που ξεκινούσαν σχεδόν πάντα από την πλευρά της Λευκής και που περιελάμβαναν και την παραχώρηση στην Λευκή, του κάποτε εκλεκτού και ετοιμασμένου ηγέτη της Μαύρης Αδελφότητας Ομπάμα, δεν έφεραν αποτέλεσμα. Έτσι ήρθε η οριστική ρήξη, αλλά και η ανακατανομή των ηγετικών μελών των Αδελφοτήτων αυτών, που αποτελούνται από τους λεγόμενους αρχαίους θεούς. Στην Μαύρη Αδελφότητα έμειναν μόνο οι ονομαζόμενοι από τους ανθρώπους απέθαντοι βρικόλακες, ενώ στην Λευκή πήγανε όλοι οι άλλοι.

11. Είχα αποκαλύψει ότι από το 2013, ότι Η Μαύρη Αδελφότητα, που έχασε την διακυβέρνηση του πλανήτη πριν από περίπου 240 χρόνια, αποφάσισε να μπει στο καινούργιο παιχνίδι, που λεγότανε πολιτική και σας είχα πει τότε σε αλλεπάλληλες ζωντανές εκπομπές στο διαδίκτυο, ότι η Μαύρη Αδελφότητα θα αρχίσει, ξοδεύοντας τεράστια ποσά να επηρεάζει διάφορα κόμματα σε όλο τον πλανήτη, με σκοπό να εμποδίσει την Λευκή να φέρει το παγκόσμιο κράτος και τον παγκόσμιο ηγέτη της.

12. Είχα αποκαλύψει ότι η Μαύρη Αδελφότητα είχε ήδη πριν από αρκετά χρόνια, προσεταιριστεί την διοίκηση του Πούτιν, τον οποίο στήριξε οικονομικά για να πάρει τον έλεγχο της Ρωσίας.

Πριν από μερικές μέρες, η Μαύρη Αδελφότητα κατόρθωσε να κάνει ένα μεγάλο βήμα για να πάρει και τον έλεγχο των ΗΠΑ, με την εκλογή του εκλεκτού της Τραμπ.

Η νέα τάξη της Λευκής Αδελφότητας, απειλείται πλέον άμεσα από την Μαύρη Αδελφότητα, που δεν θέλει να επαναφέρει την παλιά τάξη με την διοίκηση μέσω βασιλέων και μοναρχών, αλλά για μια ακόμη φορά να εμποδίσει τα σχέδια της Λευκής για την παγκόσμια ειρήνη που θα ήταν η ειρήνη της παγκόσμιας χούντας.

Οι υποτελείς στην Λευκή Αδελφότητα ευρωπαίοι, μαριονέττες-ηγέτες θα κάνουνε και σύσκεψη εναντίον του Τραμπ, εναντίον του δήθεν αφεντικού τους, που δήθεν ήτανε η Αμερική. Να λοιπόν που το αφεντικό δεν ήτανε η Αμερική, αλλά κάποιος άλλος και που για μια ακόμη φορά είχα δίκιο.

Πλέουμε σε αχαρτογράφητα νερά και η Μαύρη Αδελφότητα γκρέμισε την νέα τάξη σαν πύργο από τραπουλόχαρτα. Μπροστά στην διπλή απειλή Πούτιν Τραμπ, τα ΜΜΕ της νέας τάξης σε όλο τον κόσμο πήρανε εντολή να συνδέουν στο υποσυνείδητο των λαών τον Πούτιν με τον Τραμπ.

Θα χρησιμοποιήσουν τους δύο μήνες που μένουν μέχρι να αναλάβει ο Τραμπ, ή για να μην αναλάβει ποτέ, ή για να τον κάνουνε δικό τους, διότι μόλις οι σύμβουλοι της Μαύρης Αδελφότητας μπούνε στον Λευκό Οίκο, τότε τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα.

Θυμίζω ότι η Μαύρη Αδελφότητα δήλωσε ότι αν η Λευκή πάρει τον έλεγχο της κυβέρνησης Τραμπ, θα βάλει την Ρωσία να κάνει παγκόσμιο πόλεμο, οπότε η παγκόσμια ειρήνη της παγκόσμιας χούντα πάει περίπατο.

Διαδώστε το παντού.

el.gr

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (46)

 1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ 11/14/2016 @ 7:17 ΜΜ

  Δεν κατάλαβα τίποτα!Αν κάποιος κατάλαβε ας εξηγήσει περιληπτικά τί στον κόρακα παίζεται πάνω από τα κεφάλια μας.

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ 11/14/2016 @ 11:37 ΜΜ

   Ασε να το καταλαβει πρωτα αυτος που τογραψε …..δεν εξηγουνται ολα μονο με το διπολο λευκη-μαυρη αδελφοτητα…. περιμεντε ζουμε σε ενδιαφεροντες καιρους….

  • Ανώνυμος 11/15/2016 @ 10:05 ΠΜ

   Να στα χαρτογραφησω εγω τα νερα σου ρε Λιακοπουλε, αφου τοσα βιβλια εγραψες και πουλησες, και χαμπαρι δεν πηρες ! Εγω θα σου πω τι λενε οι προφητειες, και θα δουμε ποιος θα εχει δικιο, οι Προφητες, ή οι Μαυρο-Ασπρες Αδελφοτητες σου… Και για πες μας, τι λενε τα Αδελφοκειμενα σου για τα ακολουθα ?
   1 : Εντγκαρ Κευσι : Ο 44ος Προεδρος θα ειναι και μαυρος, ΚΑΙ ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ, ( ΚΑΙ θα πατησει το κουμπι του πυρινικου πολεμου). Αρα 45ος ΔΕΝ θα υπαρξει, αρα ο κυριος Τραμπ για καποιο λογο που δεν ξερουμε ακομα ΔΕΝ ΘΑ ΩΡΚΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ. Μπορει π.χ. να επιβαλουν στις ΗΠΑ στρατιωτικο νομο, επειδη π.χ. εγινε καταστροφη απο το Yellowstone !!! Να μην σε τρομαξω, αλλα ο Εντγκαρ Κευσι ειχε πει ΕΠΙΣΗΣ οτι θα αναδυθει η καταποντισμενη Ατλαντιδα, απο τη μερια του Μπιμινι, και αντιστοιχα θα καταποντιστουν αλλα μερη της γης… Το ποια μπορει να ειναι αυτα, τα «αλλα μερη της γης» καταλαβαινεις !!!
   2 : Αγιος Πορφυριος ειπε το 1985 : Με Μαυρο προεδρο θα γινει η τεραστια καταστροφη των ΗΠΑ, (μαλλον απο τα σουπερ-ηφαιστεια Yellowstone & New Madrid.)
   3 : Γεροντας Εφραιμ Αριζονας : Για βαλε στο χαρτη των ΗΠΑ τα 19 Μοναστηρια του, και τα επικεντρα των Yellowstone & New Madrid, και δες οτι απεχουν τη μεγαλυτερη δυνατη αποσταση ! Τυχαιο ?
   4 : Νοστραδαμος : Μεγαλη και συντομη καταστροφη, (στις ΗΠΑ) τα νερα (μαλλον του ωκεανου) θα φτασουν στην Ολυμπιακη Φλογα (απο το ηφαιστειο Yellowstone στο Λος Αντζελες & απο το ηφαιστειο New Madrid στην Ατλαντα)
   5 : Αυγουστινος Καντιωτης : Σε λιγα λεπτα θα καταποντιστουν οι ΗΠΑ απο τα νερα του ωκεανου, που θα εισρευσουν, και θα ειναι και η ΠΡΩΤΗ ηπειρος που θα καταστραφη. (αρα… ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ !!!)
   6 : Αγιος Παισιος : Οι ΗΠΑ θα παει πληγομενη (απο την γιγαντια καταστροφη) στα Γεγονοτα… Υπερδυναμη θα ειναι η Ρωσια, και ΜΕΤΑ θα γινουν τα Γεγονοτα… Μετα την καταστροφη των ΗΠΑ θα συνεναισουν οι Ευρωπαιοι με τους Ρωσους να παρη η Ελλαδα την Κωσταντινουπολη.
   7 : Γεροντας Βασιλειος Καυσοκαλυβιτης το ετος 2014 : «Ο Μαυρος θα τους μαυρισει» αρα, με τον Μαυρο προεδρο θα υποστουν τα δεινα οι ΗΠΑ, αρα, αυτα ΕΙΤΕ θα γινουν πριν τις 20/1/2017 εαν θα μπορεσει να ωρκιστει ο Τραμπ, ειτε ΔΕΝ θα ωρκιστει ο Τραμπ, που αυτο ειναι και το πιθανοτερο, και θα συνεχισει για καποιο λογο που δεν ξερουμε ακομα, ο Μαυρος Ομπαμα…. Και στις δυο περιπτωσεις, κλαφτους…
   8 : Αγιος Κοσμας ο Αιτωλος : Μιλησε για «Γενικο Πολεμο» αρα 3ος Παγκοσμιος Πολεμος θα γινει, δεν εχει «αν», θα γινει θες δεν θες, για να γινει μεσω αυτου αυτο που ειπε ο Αγιος Παισιος : «Πρωτα θα γινει ενα ξεκαθαρισμα»….
   9 : Παπα-Γιαννης Καλαιδης : Και αυτος μιλησε για τεραστια καταστροφη στις ΗΠΑ.
   10 : Γερων Ιωσηφ Βατοπεδινος : Το 90 % των κατοικων των ΗΠΑ θα πεθανει ! Και πως μπορει να γινει αυτο αραγε ?

 2. Ανώνυμος 11/14/2016 @ 7:20 ΜΜ

  Μπορεί ο Λιακόπουλος να “αποκαλύπτει” πολλά… βιβλιογραφία αυτών που συνθέτει και αποκαλύπτει δεν δίνει! Το όλο σκεπτικό του μοιάζει με τις αφηγήσεις περί Αγκάρθα και Σαμπάλα… Πέραν αυτού, κάποτε ιδρύθηκε το Λευκό Αδελφάτο, Μπλαβάτσκυ κ.λ.π. οπότε κατά επέκταση αφού υπάρχει Λευκό… ε;! Δεν θα υπάρχει και Μαύρο; Πάνω σε αυτόν τον πλαστό δυϊσμό λευκού – μαύρου, λευκού – μαύρου… στήθηκε μια ακόμα παραμυθολογία που να μπορεί να δώσει τρόπον τινά μια λογική εξήγηση στα ανεξήγητα του πλανήτη. Δυϊσμός που όμως έχει πολλά ιστορικά κενά και υποθέσεις… που δεν οδηγούν πουθενά, μιας και ο κόσμος μπορεί να έχει ως βάση τον δυϊσμό αλλά πέραν αυτών των βάσεων υπάρχει μια αχανή πολυπλοκότητα του συστήματος… η παλέτα έχει και άλλα χρώματα. Τίποτα δεν έχει αλλάξει με την εκλογή Τραμπ… μόνο το κέντρο βάρους φεύγει από την Ευρώπη, λόγο ενός πυρηνικού πλήγματος και πηγαίνει προς Ειρηνικό και Ασία μεριά. Βασικά το σκεπτικό του Λιακόπουλου με αυτά που γράφει… περί λευκής αδελφότητας και Ιεροσολύμων κ.λ.π. συνειρμικά και με σχεδιασμένο έμμεσο τρόπο, οδηγεί τον αναγνώστη του στην επόμενη σκέψη, άρα μαύρη αδελφότητα και Κωνσταντινούπολη! Αυτά.

 3. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ, Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΦΑ Α Α Α .
  ΟΤΙ ΔΗΑΛΑΔΗ… ΗΞΕΙΣ ΑΦΗΞΕΙΣ ..
  ΔΗΛΑΔΗ ἤ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΗ ἤ ΕΚΕΙΝΟ .
  ΚΙ ΕΤΣΙ Ο ΛΙΑΚΟ ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗ.
  ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ Η ΠΥΘΙΑ .
  ΑὕΤΗ ΕΣΤΙΝ Η ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ ….ΓΙΑ ΝΑ’ΧΑΜΑΙ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ.
  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΩ.
  ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ.
  ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΗΣ ΑΝ ΕΡΓΑΣΘΗΚΕΣ ἤ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ Ν.Α.Τ.Ο.
  ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΗΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ..ΚΑΘ’ΥΠΑΓΌΡΕΥΣΙΝ ΠΡΟΣ ΠΟΔΗΓΕΤΗΣΙΝ.
  ΝΑ ΔΗΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΩ .

 4. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ!!!!!! 11/14/2016 @ 7:43 ΜΜ

  ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕIΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ…ΟΛΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕ Η Ο.Ε.Α. ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ…ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ (ΑΠΟ ΤΟ 1985) ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ (ΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΤΡΟ) ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΚΑΛΠΙΚΟΥ ΔΙΠΟΛΟΥ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΑΔΕΦΛΟΤΗΤΑΣ (ΤΟΥ +/-ΖΕΝ ΘΙΒΕΤ ΚΑΙ ΤΗΣ +/-ΑΟΑ ΤΟΥ CITY ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ) ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟ ΘΕΟ ΙΑΝΟ Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΨΕΥΔΟΘΕΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ (ΕΛ ΣΕΝΤΑΪ) ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ 2 ΤΑΜΠΛΟ..ΜΙΑ ΟΙ “ΚΑΛΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ(ΕΛΛΟΧΙΜ) ΤΟΥ ΘΕΛΟΥΛΗ” ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΙ “ΚΑΚΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ(ΝΕΦΕΛΕΙΜ) ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΣΑΤΑΝΑ”, ΟΙ 2 ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ…ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ “ΘΕΤΙΚΕΣ” ΚΑΙ “ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ”(ΜΑΥΡΗ ΜΑΣΩΝΙΑ) ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΕΙΡΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ ΧΟΝΓΚ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ (DRAGONIAN CHINA NEW WORLD 888) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΑ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ+ΚΟΡΕΑΤΩΝ 888+777 ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΒΛ. WIKIPEDIA “ASIAN CENTURY”) ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΠΑΓΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΟΥΣΚΑ-ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ “ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΪΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666” ME ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΒΡΑΟΣΑΞΟΝΕΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ ΜΕ “ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ” ΤΟΝ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟ “ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΤΑΤΖΗ” Ή “ΝΕΟ ΧΡ(Ε)ΙΣΤΟ 666”!!!!

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ 11/15/2016 @ 1:55 ΠΜ

   Να και οι μαλακες του μεροκάματου ! Τα αντίχριστα χαμόγια της κρυφομασονιας. ΟΥΣΤ ρε προδότες.

   • ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ... 11/15/2016 @ 1:27 ΜΜ

    ΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ “ΕΨΙΛΟΝ 666” ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΚΟΡΕΑΤΕΣ 888-777 ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΛΕΟΝ ΚΛΙΜΑΚΑ….

  • Ανώνυμος 11/15/2016 @ 9:50 ΠΜ

   ναι εσεις ισαστε οι πρωτοι που διδαξαν τετοια παραμυθια…. ο αχηγ σας δειναι ιεχωβας και ανεπαγγελτος????

  • ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 11/15/2016 @ 11:09 ΠΜ

   Αυτά να τα πεις στον Μαρινάκη που έγινε κώλος και βρακί με τους Κινέζους και εκτός από το λιμάνι θα δώσει και τον ΟΣΦΠ στους Κινέζους…Καλά ρε ΟΕΑδες δεν βαρεθήκατε?Σε όλα έξω έχετε πέσει μέχρι τώρα…

   • ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ... 11/15/2016 @ 3:18 ΜΜ

    Η Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ, ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ…
    ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ Η Ο.Ε.Α. ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ…ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΣΧΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ(ΚΙΝΕΖΟ-ΜΟΓΓΟΛΕ) ΜΟΥ, ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ, ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ;;;
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;;
    Υ.Γ.: KΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ …ΜΠΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

  • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 11/15/2016 @ 5:11 ΜΜ

   ΟΕΑ ΞΕ-ΟΕΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!!

   ΟΠΟΤΕ, ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΟΜΑΔΩΝ ΟΕΑ, Ε,Ζ Η Θ Κ Λ Μ Ν Ξ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΗΤΑ (ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ‘ΣΤ)ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΡΙΜΑΔΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ!!!
   ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!

   ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΟΕΑ, ΕΧΕΙ 100ΑΔΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΟΥΦΟ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ…
   ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΗ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

   ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ, ΕΝΩ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΔΙΧΩΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΟΥΦΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΝΤΑΙ…

   ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ!

 5. ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ 11/14/2016 @ 7:46 ΜΜ

  Τελικά η ζωή σε αυτόν τον πλανήτη είναι μαυρόασπρη.Προφανώς αυτός ο πλανήτης είναι η τιμωρία των ψυχών, ανάλογα με το αδίκημα ζεις και την ανάλογη τιμωρία σου.Απλά η ομορφιά του σε παραπλανά και νιώθεις ότι είναι ο παράδεισος.

 6. μητσαρας 11/14/2016 @ 7:46 ΜΜ

  Κάμερα σε μένα…

 7. ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ 2 "ΑΝΤΙΘΕΤΑ" (ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ) ΤΡΙΠΤΥΧΑ 888-666 11/14/2016 @ 8:23 ΜΜ

  ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΤΗΣ “ΜΑΥΡΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ” ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ “ΛΕΥΚΟ” ΤΡΙΠΤΥΧΟ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΙΣΟΤΗΣ-ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ”…
  ΑΡΑ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΩΝ “ΜΑΥΡΩΝ 666” ΣΤΟΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: “ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ-ΙΕΡΑΡΧΙΑ-ΠΟΛΕΜΟΣ(ή ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΜΩΝΟΣΗ ΤΟΥ ΕΓΩ)” ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΙΣΟΤΗΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ(ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΙΚΟ) ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ: ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΗΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ(Ή ΤΗΣ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΜΩΝΟΣΗΣ ΤΟΥ ΕΓΩ), ΩΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΤΩΝ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΟ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ-ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ “ΕΨΙΛΟΝ 666” ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ ΤΗΣ “ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666” ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΣΤΑ “ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ “ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ. :
  ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΤΙ Η “ΣΟΦΙΑ” ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ “ΒΛΑΚΕΙΑ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!! ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΘΕΟΥ-ΔΙΑΒΟΛΟΥ Ή ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ – ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΟΥ/ΝΑΖΙΣΜΟΥ.
  ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ = ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ (ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ)
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ “ΙΑ’1988” ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟΥ “ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ”!!!

 8. Νικητας 11/14/2016 @ 9:01 ΜΜ

  Δηλ.,κ. Λιακοπουλε ,ΠΑΤΡΙΣ -ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ,αν καταλαβα καλα…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΘΕΙ; Να δαιμονοποιηθει επειδη ΙΣΩΣ καποιοι το ενεταξαν στον ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ, προς εκμεταλευση ; ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ…ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ.. κι οχι αοριστο γενικολογιες που συχνα μας αραδιαζετε; ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ Χ. ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ…που εχει και την εφαρμογη αυτο του σχεδιου ,τουλαχιστον για τους Ελληνες ;( ειπε ο Χ. Κισινγκερ: αφανηστε το υφος και το ηθος των Ελληνων ξεκινωντας απο την ..ΘΡΗΣΚΕΙΑ ,ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ,ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ , ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥΣ!!) ; Να τον ρωτησουμε…’η ασυζητι να .. τον ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΜΕ κ. Λιακοπουλε; ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ …Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ – ΠΛΑΝΗ…ΕΙΝΑΙ Η ‘ΜΙΣΗ’ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΗΛ. ειναι στοιχεια που περνουμε απο την αληθεια ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΨΕΜΑΤΑ!!!!!

 9. ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΛΙΑΚΟΥΡΑ 11/14/2016 @ 9:04 ΜΜ

  Ας αποδομήσουμε λίγο τον Λιάκουρα.

  1)Δεν υπάρχει λευκή-μαύρη αδελφότητα υπήρχε λευκή και μαύρη αριστοκρατία (παπικοί-αντιπαπικοί)

  2)H ονομασία ελευθεροτέκτονας ,είναι πολύ παλαιότερη από τη χρονολογία που λέει ο Λιάκουρας περίπου στα 1450 καμία σχέση με Αμερικανούς.

  3)Ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ Ουάσινγκτον ήταν μασόνος και σφόδρα αντίθετος με τους πραγματικούς ιλουμινάτους του Βάισχαουπ -τους θεωρούσε αναρχικούς επικίνδυνους.

  4)Ομπάμα -Χίλαρι-κλίντον-μπούς είναι τσιράκια κυρίως του πετρελαικου λόμπυ του κόλπου που προωθει τα ισλαμικα συμφέροντα-η πετρελαικη τεχνολογια τελειωνει σιγά-σιγά και εχει ξεκινησει κατακτηση της δυσης μέσω εξαγοράς της,καταστροφής παιδείας και αποικισμου -δεν είναι κάτι ξαφνικό….

  5)Οι λευκοί αγγλοσάξονες αμύνονται για την επιβιωσή τους εξού και Brexit + Trump

  Δεν χρειαζόμαστε υπερφυσικές εξηγήσεις ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΩΣ ΚΑΥΣΙΜΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥΣ ΩΣ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ……..

  • ΕΑΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΜΑΣΣΩΝΙΣΜΟΣ,ΚΑΙ Ο ΜΑΣΣΩΝΟΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ Ο ΛΑΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ Η ΟΧΙ.
   ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ Η ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ.
   ΠΕΡΙΜΕΝΩ

   • ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΛΙΑΚΟΥΡΑ 11/15/2016 @ 12:00 ΜΜ

    Εσύ τι λές ότι σημαίνει;

    • ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΔΛΔ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΣΣΩΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Η ΡΙΖΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!
     ΕΣΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ,ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΕΛΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ.
     ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ,ΤΟ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΟΤΙ ΑΠ ΤΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΑΙΜΑ!!!
     ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΓΝΩΣΗΣ,ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΟΘΕΙ Η ΓΝΩΣΗ ΑΥΤΟΥΣΙΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
     ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΝΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ.
     ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.

 10. Μπααα!!! μόνο δύο είναι οι αδελφότητες;;; Ελα Δημοσθένη πες και για την άλλη, γιατί την κρύβεις…αυτή την τρίτη..ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ…Α ρε Λιάκο, όλο μισόλογα είσαι…

 11. ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑΧΕΙ ΑΝ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΛΑΜΠΟΥΡΝΕΖΙΚΑ ΝΑΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ . ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ!!

 12. Optimus Prime 11/14/2016 @ 9:31 ΜΜ

  Ελεεεοοος….οχι άλλο κάρβουνο….

 13. Λιακό πες του γιατρού που σε παρακολουθεί να σου αλλάξει χάπια γιατί αυτά που παίρνεις δεν σου κάνουν τιποτα.

 14. ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ”

  ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1995 ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ !!!

  trump-illuminati-card2-jpeg

  Στα παρακάτω βίντεο αποκαλύπτεται με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο πως τα σχέδια των Ιλλουμινάτι ήταν από πολύ παλιά προγραμματισμένα για την πορεία της ανθρωπότητας ακόμα και για τον ψευτομεσσία που θα μας τον παρουσιάσουν σύντομα σαν τον μεγάλο σωτήρα της ανθρωπότητας. Οι Ιλλουμινάτι κάρτες «Illuminati- New World Order» δημιουργήθηκαν το 1995 από τον Στιβ Τζάκσον. Οι κάρτες αυτές περιέχουν γεγονότα που επαληθεύτηκαν στη συνέχεια ή εξελίσσονται στο παρόν. Ένα παράδειγμα είναι η τρομοκρατική επίθεση της 9/11 που είχε προβλεφθεί αρκετά χρόνια νωρίτερα.

  ΠΗΓΗ
  http://nikosxeiladakis.gr/

  ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ
  ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ …
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΠΟΧΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ …
  ΜΕΣΟΛΑΒΕΙ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ !!!

 15. Ανώνυμος 11/14/2016 @ 11:29 ΜΜ

  Τελευταία ευκαιρία για το πακέτο.

 16. ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΣ 11/14/2016 @ 11:35 ΜΜ

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ … ΓΑΜΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΗΛΙΟΣΠΟΡΟ …. ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΓΩΣΕΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

  • ΣΚηνοθέτης 11/15/2016 @ 7:54 ΜΜ

   Επίσης υπάρχει και το νέο του βιβλίο “Για μιά ντουζίνα μύδια μούχουνε πρήξει τα’ρχίδια”, σε εικονογραφημένη έκδοση με χαρτί πολυτέλείας.

 17. Ανώνυμος 11/15/2016 @ 12:41 ΠΜ

  OΛΑ ΑΣΠΡΑ ΜΑΥΡΑ…….

  ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ…

 18. ΣΩΤΗΡΗΣ 11/15/2016 @ 12:47 ΠΜ

  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΦΩΤΙΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

 19. Γιώργος Γλυφάδα 11/15/2016 @ 12:48 ΠΜ

  Αν ωρέ Λιακόπουλε ξέρεις εσύ τόσο αναλυτικά τα σχέδια της Μαύρης μυστικής αδελφότητας και της Λευκής μυστικής Αδερφότητας, τότε τί στο καλό μυστικές αδελφότητες είναι;;;

 20. Ευαγγελια 11/15/2016 @ 1:01 ΠΜ

  ” ζήτω ” η χαμούρα η Λίλιθ λοιπον

 21. κάμερα σε μένα 11/15/2016 @ 2:08 ΠΜ

  ΈΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΒΛΈΠΕΤΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ CHECKMATE ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.ΕΦΤΑΣΕ ΜΈΧΡΙ ΤΟ ΤΈΡΜΑ Ο ΣΑΜΑΡΆΣ ΈΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΗΚΕ Ο BUSH ΈΒΑΛΑΝ ΤΟΝ OBAMA .ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΓΗΣΜΑΔΙΑΜ Ο OBAMA ΈΒΑΛΑΝ ΤΟΝ TRUMP. MIA KAI H KLINTON ΉΤΑΝ ΚΑΜΈΝΟ ΧΑΡΤΊ. ΑΛΛΆ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΈΝΑΝ ΤΡΌΠΟ ΏΣΤΕ ΝΑ ΠΆΕΙ Ο ΚΆΘΕ ΠΙΚΡΑΜΈΝΟΣ ΝΑ ΨΗΦΊΣΕΙ ΏΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΌΓΗΣΟΥΝ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΝ.ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΑΚΌΜΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΎΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΆΔΕΣ ΝΑ ΠΑΊΖΟΥΝ Η ΜΙΑ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΔΎΟ ΟΜΆΔΕΣ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΒΆΛΟΥΝ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΊΣΟΥΝ. ΤΙ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΊΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΎΟ? ΤΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ. ΆΡΑ Ο ΣΤΌΧΟΣ ΕΊΝΑΙ ΚΟΙΝΌΣ.ΟΙ ΔΎΟ ΟΜΆΔΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΣΉΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΊΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΜΆΔΑ ΑΎΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΆΛΛΗ. ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΊΝΑΙ ΔΙΑΦΌΡΩΝ ΕΘΝΙΚΌΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΏΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΠΕΠΟΊΘΗΣΕΏΝ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΊΖΕΙ ΟΥΔΈΝ ΡΌΛΟ ΣΤΟ ΌΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΝ ΝΑ ΚΕΡΔΊΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ. ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΜΕΤΡΆΕΙ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΎΟ ΟΜΆΔΕΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ.ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΌΤΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ. ΧΏΡΙΣ ΑΥΤΌ ΝΑ ΕΠΗΡΕΆΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΌ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ.

 22. Τόση ταπεινότητα και αποκαλύψεις….Ένας ήταν ο Ιωάννης…και άλλος ένας εσύ(Δημοσθενης)……α ναι, κάμερα σε μένα σορυ άλλα δεν κρατήθηκα!

  • Ας σοβαρευτουμε ομως….Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΓΓΥΣ…ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΔΕΡΦΙΑ…ΘΑ ΤΗ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ!

 23. ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΛΕΜΕ!!!!

 24. ΣΠΑΘΑΤΟΣ 11/15/2016 @ 9:40 ΠΜ

  Εαν ο κος Λ, ελεγε ασυναρτησίες, ειμαι σίγουρος ότι δεν θα μπαίνατε στον κόπο καν να τον διαβάσετε…. Το κάνετε όμως! Αυτό σημαίνει ότι ή έχετε τόσο πολύ διαθέσιμο χρόνο και διαβάζετε “μαλ…..” ή διαβάζετε τα κείμενά του αλλά, ο εγωϊσμός σας και ο τρόπος που σας μεγάλωσαν δεν σας επιτρέπει να δείτε την “άλλη” πλευρά…. Ότι και από τα παραπάνω να συμβαίνει, δικαίωμά σας, μην μας τα πρήζετε όμως! Ο Λ, μέχρι σήμερα έχει βγεί πέρα για πέρα αληθινός σε ότι έχει πει! Και εν πάσει περιπτώση δεν εξηγούνται όλα με τη λογική. Ψαχτείτε όσο ακόμα προλαβαίνετε, εάν προλαβένετε!

  • λιακοπουλε, πες αλευρι ! 11/15/2016 @ 10:26 ΠΜ

   Για ρωτα τον, τι λενε οι Αδελφοτητες του, για το ρηθεν “Το ετος 2018 θα ειμαστε απεναντι” δηλαδη στη Μικρασια, που εχει πει ο Γερων Ιωσηφ Βατοπεδινος, και για το “Το ετος 2020, η πρωτευουσα της Ελλαδας θα ειναι η Κωσταντινουπολη” που εχει πει ο Γεροντας Σοφρωνιος ?

 25. ( – 666 ‘.’ ▼) MEMPHIS TEMPLIS MISRAIM = ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΜΕΜΦΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΣΡΑΪΜ – ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΙ
  (-) ΘΕΟΣΟΦΙΚΕΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙ-ΣΤΟΕΣ – ΘΕΟΣΟΦΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ,
  ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ «ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ», ΚΡΙΝΑΕΤΟΙ, ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ
  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΟΠΗ: ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ – ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΔΥΣΕΩΣ 666, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ: ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ – ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ – ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ – ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ–ΚΡΟΝΙΕΣ «ΟΜΑΔΕΣ ΕΨΙΛΟΝ» ΨΕΥΔΟΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ, ΨΕΥΔΟΔΩΔΕΚΑΘΕΑ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΣΟΥΦΙ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
  (ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΑΜΙΛ (ΛΙΛΙΘ), ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΝΙΟΥΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΝΤΕΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΟΥΡΑΝΙΔΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ) –
  ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΗ «666» ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΕΙΡΑ (ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΤΡΑΠΟΣ) ΤΗΣ -HONG ΚΙΝΑΣ, ΤΟΥ -ΖΕΝ ΘΙΒΕΤ (ΜΕΛΑΝΟ ΑΔΕΛΦΑΤΟ) ΚΑΙ ΤΗΣ -Α.Ο.Α. ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΕΟΕΠΟΧΗΤΙΚΕΣ ΝΕΟΤΕΡΙΖΟΥΣΕΣ ΝΕΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ (ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ, MUNDANA RELIGIO ADUNATA), ΤΟΝ ΣΟΥΦΙΣΜΟ – ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΓΑΙΑΣ-ΜΗΤΡΟΓΑΙΟΥ-ΜΑΙΤΡΕΓΙΑ, ΤΑ ΨΕΥΔΟ-ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΝΕΟΚΙΝΗΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ, ΤΙΣ ΚΡΟΝΙΕΣ ΕΨΙΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ, ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕΝΤΙΟΥΜ – CHANNELERS, ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥΣ, ΜΑΝΤΕΙΣ, ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ, ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ, Κ.Λ.Π. ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ – ΑΠΑΤΕΣ…
  ΕΠΙΣΗΣ ΙΔΡΥΣΑΝ, ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
  Π.Χ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΔΡΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ – ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 666», «ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΓΗ 666» ΚΑΙ «ΛΑ.Ο.Σ. 666», ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ «ΣΩΡΡΑ – END 666», ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΜΠΕΞΗ, ΚΛΠ.
  ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ:
  «Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΪΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666» ΩΣ Η ΕΣΧΑΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ «DRANG NACH OSTEN» ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ (ΜΕ ΤΥΠΙΚΗ ΗΓΕΤΙΔΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ) ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ 888 / ΚΟΡΕΑΣ 777, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΣΕ 200.000.000 ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ «ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΗΛΙΟΥ» (ΒΛ. «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ») ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΑΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΗΣ “ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ “ΦΥΡΕΡ” ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ (ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ), ΔΙΑΤΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΑΡΝΗΤΙΚΟ -ΜΤΜ)

 26. ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Μ Α Λ Α Κ Ι Ε Σ ΜΑ-ΛΑ-ΚΙ-ΕΣ. Αχταρμάς. Προφητείες, ασπρόμαυρες αδελφότητες κλπ κλπ κλπ. Η ανάγκη του ανθρώπου να δώσει νόημα στην ζωή. Αιτία, κάτι…
  Τα…γεγονότα! Με τούτα και με εκείνα, ο πλανήτης τώρα θα έπρεπε ή να είναι μια έρημος, ή μια ακόμη ζηνη αστεροειδών. Εμείς τώρα είμαστε πιο ξεχωριστοί απο εκείνους που έζησαν πρίν 100,400,800,1350,2590…χρονιά? Και αυτοί πίστευαν σε προφητείες των τότε προφητών.
  Εμείς είμαστε πιο σημαντικοί απο αυτούς? Επειδή ζούμε εμείς, θα γίνει κάτι “ξεχωριστό” και”σπέσιαλ”και διαφορετικό και κοσμοϊστορικό και και και και…?;!! Πρώτα απο όλα καταλάβετε ΠΟΙΟΣ και ΤΙ δημιουργεί αυτήν την “ΑΝΑΓΚΗ”. Και κυρίως, ΓΙΑΤΙ. Μην εύχεστε για περιπέτειες τέτοιου είδους για να ξεβαρεθείτε απο την ρουτίνα της καθημερινότητας. Αν γίνει τίποτα χαμένοι ανάμεσα σε ενα χαμένο πλήθος θα είστε. Τίποτα ξεχωριστό και ιδιαίτερο. Πίσω απο έναν υπολογιστή μπορώ να είμαι και ο κάπταιν Αμέρικα!
  Τα πράγματα δέν είναι και δέν μπορούν να είναι προκαθορισμένα. Ετσι ξεκινά η μοιρολατρεία ή οποία μπορεί να μην έχει και καμμία σχέση μς την μοίρα, αν υπάρχει κάτι τέτοιο. Κατ’εμέ το πεπρωμένο είναι κάτι που συν-γράφεται και ποιός ξέρει αν και αυτό δεν είναι μοίρα. Και όποιοι στηρίζονται σε προφητείες πρέπει να αναθεωρήσουν την ζωή τους τάχιστα και όλο τους το λειτουργικό και σκεπτικό. Δεν υπάρχει κανένα νόημα εκεί όπως και πουθενά αλλά το να νοηματοδοτώ την ζωή μου βάση αυτών, ε τότε είμαι άξιος της μοίρας μου… Νόημα δίνουμε εμείς και πρέπει να επιλέγουμε σωστά. Τι είναι το… σωστά? Ας αντιστρέψουμε την ερώτηση. Τι ΔΕΝ είναι? Πηγαίνετε ερωτευτείτε, ασκηθήτε, γνωρίστε μέροι, πράγματα, άλλες απόψεις, πηγαίνετε να περπατήσετε σε ένα βουνό σε ενα δάσος κάντε κατάδυση κάντε τρεξιματάκι, οτιδήποτε, μόνο ανοίξτε τα παράθυρα και αν γίνει κάτι έγινε. Ετσι κι αλλοιώς μια μέρα θα πεθάνουμε χωρίς να ξέρουμε ούτε πώς ούτε πότε ούτε τίποτα. Το, έως εκεί τι θα κάνουμε δηλαδή, θα ασχολούμαστε με προφητείες συνομωσιολογίες κλπ? Αν θέλουμε, ο.κ, αλλά και αυτό με μέτρο και διάκριση και χωρίς να επηρεαζόμαστε ή να στηρίζουμε κάτι απο εμάς για να ξεφύγουμε απο μια απαίσια ρουτίνα μίας ανόητης ζωής που στην πραγματικότητα, παρ’ολες τις εκατομύρια θεωρίες, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ Τ Ι Π Ο Τ Α. Και αυτό είναι η ομορφιά της ζωής. Οτι είναι εύθραυστη παροδική και άγνωστη.

 27. Ακατάστατο δωμάτιο 11/15/2016 @ 4:53 ΜΜ

  Ο μπαρακ ήρθε Αθήνα για να φάει σουβλάκια από τον μπαϊρακτάρη.Ειναι Νεφελιμ 3ου βαθμού,και μπορεί να διαβάζει ταυτόχρονα 2 βιβλία.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*