Οι κουζίνες των εστιατορίων όπου συνηθίζουμε να τρώμε μπορεί να κρύβουν παγίδες όσον αφορά την ποιότητα των φαγητών που προσφέρονται. Γι΄αυτό και διάσημοι σεφ δίνουν τις παρακάτω συμβουλές για να απολαύσουμε ένα καλό και υγιεινό γεύμα.
Τι να αποφύγετε
Γι΄αυτό όταν καθίσετε στο τραπέζι έχετε κατά νου ότι:
-Είναι εύκολο να παρατηρήσετε πολλά πράγματα από την πόρτα ακόμα
-Εάν υπάρχει μια αυτόματη μηχανή για αναψυκτικά πάρτε μια χαρτοπετσέτα και σκουπίστε το στόμιο της.
-Εάν η χαρτοπετσέτα σας βγαίνει ροζ, καφέ ή πορτοκαλί, φύγετε μακριά, γιατί αυτό δείχνει πως το μηχάνημα έχει να καθαριστεί καιρό!
-Αν ζητήσετε από το σερβιτόρο να σας προτείνει κάποιο πιάτο και εκείνος διστάζει, αυτό είναι κακό σημάδι.
-Αν μπείτε σε ένα εστιατόριο και δείτε ότι κανένα από τα τραπέζια δεν έχει φαγητό ή ότι δεν τρώνε πολλοί πελάτες αυτό σημαίνει πως μάλλον είναι πολύ αργοί στην κουζίνα τους.
-Το μεγάλο μενού πρέπει να σας… θορυβήσει. Οι πιθανότητες είναι πως όσο πιο πολλά πράγματα υπάρχουν σε ένα μενού τόσο πιο πιθανό τα περισσότερα να είναι κατεψυγμένα. Επίσης, είναι δύσκολο να εκπαιδεύσετε τους μάγειρες να είναι καλοί στο να κάνουν 40 διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα, έτσι η ποιότητα είναι αμφίβολη.
-Εάν τρώτε εθνικ φαγητά και όλοι οι πελάτες είναι της εν λόγω εθνικότητας, τότε το φαγητό θα είναι μάλλον καλό.
makeleio.gr
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice