in ,

ΔΙΑΣΗΜΗ ΚΙΝΕΖΑ ΜΑΝΤΙΣΣΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ: Ποια θα είναι η τύχη 6 ηγετών του κόσμου

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΔΙΑΣΗΜΗ ΚΙΝΕΖΑ ΜΑΝΤΙΣΣΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ: Ποια θα είναι η τύχη 6 ηγετών του κόσμου

Ήταν ένα από τα λίγα άτομα που είχαν προβλέψει πέρυσι την εκλογική νίκη του Τραμπ. Τώρα η μάντισσα Πρισίλα Λαμ από το Χονγκ Κονγκ προβλέπει πως ο Τραμπ θα έχει μια ομαλή εκκίνηση, αλλά ένα δύσκολο τέλος στο 2017.

Η Λαμ, με έδρα τον ναό Wong Tai Sin της πόλης, διαβάζει πρόσωπα, παλάμες και το Κινεζικό ζωδιακό κύκλο για περισσότερα από 20 χρόνια. Το CNN της ζήτησε να μαντέψει την τύχη 6 ηγετών του κόσμου: του Τραμπ και των ομολόγων του σε Ρωσία, Κίνα, Γερμανία, Τουρκία και Φιλιππίνες.

Πέρυσι, όταν το CNN της είχε ζητήσει να προβλέψει ποιος θα ήταν ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, είχε δηλώσει πως ο Τραμπ θα κέρδιζε τις εκλογές.

Τι προβλέπει λοιπόν για 6 κορυφαίους ηγέτες του κόσμου στο επερχόμενο έτος του Πετεινού, που ξεκινά το Σάββατο με βάση την χρονιά και την ημερομηνία γέννησής του σύμφωνα με το κινεζικό ημερολόγιο.

Ντόναλντ Τραμπ (ζώδιο: Σκύλος της Φωτιάς): Αφού γεννήθηκε το έτος της Φωτιάς, η άνοιξη και το καλοκαίρι – όπου ο καιρός είναι ζεστός – θα είναι δύο καλές εποχές για τον Τραμπ.

Η πρόβλεψη της Λαμ: Τα χαρακτηριστικά ενός σκύλου – φωτιά είναι η υπερβολική αυτοπεποίθηση και η τάση να ενεργεί ταχύτατα χωρίς να σκέφτεται προηγουμένως τα πράγματα. Το ζώδιο της ημέρας γέννησης του Προέδρου Τραμπ είναι η γη. Το στοιχείο του μετάλλου κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα αποσταθεροποιήσει τη γη.
Αφού γεννήθηκε το έτος της φωτιάς, η άνοιξη και το καλοκαίρι – όταν ο καιρός είναι ζεστός, θα είναι δύο καλές εποχές για τον Τραμπ. Θα είναι και ο “μήνας του μέλιτος” για τον Αμερικανό Πρόεδρο. Αλλά οι ψυχρότεροι μήνες του φθινοπώρου και του χειμώνα θα τον βρουν να πέφτει πάνω σε δυσκολίες και θα υπάρξουν διαμαρτυρίες.

Βλαντιμίρ Πούτιν (ζώδιο: Δράκος του Νερού): Το στοιχείο του μετάλλου στο τελευταίο μέρος του 2017 σημαίνει χρήματα για τον Πούτιν και για τη Ρωσία.

Η πρόβλεψη της Λαμ: Ένας δράκος είναι ισχυρός και μπορεί να πάει οπουδήποτε – μπορεί να κολυμπήσει στο νερό ή να πετάξει στον αέρα. Είναι γεμάτος ενθουσιασμό. Αυτό σε συνδυασμό με το ζώδιο του ήλιου την ημέρα της γέννησης του Πούτιν, τον καθιστά έναν ισχυρό ηγέτη και στοχαστή.
Ο Πούτιν θα έχει μια καλή χρονιά. Το στοιχείο του μετάλλου στο τελευταίο μέρος του 2017 προβλέπει χρήματα για τον Πούτιν – και για τη Ρωσία. Η ρωσική οικονομία θα ευημερήσει.

Σι Ζινπίνγκ (ζώδιο: Φίδι του Νερού): Η Κίνα υπό την ηγεσία του Ζινπίνγκ, πρόκειται να βγάλει πολλά λεφτά χάρη στην καλή πρόγνωση του ηγέτη της.

Η πρόβλεψη της Λαμ: Το ζώδιο την ημέρα της γέννησης του Κινέζου προέδρου Σι είναι η φωτιά – και το επερχόμενο έτος του Πετεινού της Φωτιάς σημαίνει ότι θα είναι μια σπουδαία χρονιά για τον ίδιο.

Είναι διπλή τύχη για τον Πρόεδρο, επειδή το έτος του Πετεινού της Φωτιάς αναμένεται επίσης πως θα είναι καλό για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν το έτος του φιδιού.

Τα χαρακτηριστικά ενός φιδιού του νερού είναι παρόμοια με εκείνα του δράκου. Ένα φίδι μπορεί να πάει στην θάλασσα αλλά και να ταξιδέψει στη γη. Η Κίνα, υπό την ηγεσία του Σι, θα βγάλει πολλά λεφτά χάρη στην καλή πρόγνωση για τον ηγέτη της.

Άνγκελα Μέρκελ (ζώδιο: Άλογο του Ξύλου): Το στοιχείο του ξύλου στην Μέρκελ την κάνει πολύ καλόκαρδη – γεγονός που εξηγεί την γενναιόδωρη πολιτική της απέναντι στους πρόσφυγες.

Η πρόβλεψη της Λαμ: Ένα άλογο είναι ανθεκτικό και το ξύλο, που είναι το αστρολογικό στοιχείο κατά την ημέρα γέννησης της καγκελαρίου Μέρκελ, είναι σαν ένα μεγάλο δέντρο με τις ρίζες του σταθερά φυτεμένες στο έδαφος. Το στοιχείο του ξύλου στην Μέρκελ την κάνει πολύ καλόκαρδη – γεγονός που εξηγεί την γενναιόδωρη πολιτική της απέναντι στους πρόσφυγες.

Το να είναι όμως τόσο καλή, θα της φέρει προκλήσεις το καλοκαίρι, επειδή η θερμότητα του Πετεινού της Φωτιάς θα μπορούσε να κάψει το ξύλο της. Ευτυχώς που μένει στο Βερολίνο, στη βόρεια Γερμανία, όπου δεν κάνει τόσο πολύ ζέστη. Θα καταφέρει να ξεπεράσει τις προκλήσεις και να κερδίσει στην προσπάθεια επανεκλογής της.

Ροντρίγκο Ντουτέρτε (ζώδιο: Πετεινός του Ξύλου): Ο Ντουτέρτε πρέπει να κατευνάσει την φωτιά του και να κάνει μία προσέγγιση βήμα προς βήμα.

Η πρόβλεψη της Λαμ: Ένα άτομο που γεννήθηκε το έτος του Πετεινού θα αντιμετωπίσει ανταγωνισμό το εισερχόμενο Έτος του Πετεινού – πρόκειται ουσιαστικά για μια κοκκορομαχία.

Ο πόλεμος του προέδρου Ντουτέρτε για τα ναρκωτικά μπορεί να μην είναι αποδεκτός από όλους, αλλά θα κάνει την χώρα του πλουσιότερη και πιο υγιής. Ο Ντουτέρτε θα πρέπει να κατευνάσει την φωτιά του και να κάνει μία προσέγγιση βήμα προς βήμα για την αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών, ώστε να μπορέσει να κερδίσει την υποστήριξη όλων.
Αυτό σημαίνει πως ο Πρόεδρος των Φιλιππίνων πρόκειται να αντιμετωπίσει έντονη κριτική για την πολιτική του. Η φωτιά του τρέχοντος έτος θα μπορούσε να κάψει το ξύλο από το έτος γέννησης του Ντουτέρτε.

Ευτυχώς το ζώδιο από την ημερομηνία γέννησης του Ντουτέρτε είναι επίσης φωτιά – έτσι θα μπορούσε να ερμηνευτεί πως το ξύλο από το έτος γέννησής του θα στηρίξει τη φωτιά από τα γενέθλιά του.

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (ζώδιο: Άλογο του Ξύλου): Το αστρολογικό στοιχείο την ημέρα των γενεθλίων του Ερντογάν είναι το νερό και η άνοιξη δεν θα είναι καλή γι” αυτόν.

Η πρόβλεψη της Λαμ: Το αστρολογικό στοιχείο την ημέρα των γενεθλίων του Τούρκου Προέδρου είναι το νερό και η άνοιξη δεν θα είναι καλή γι” αυτόν επειδή τα λουλούδια ανθίζουν και παίρνουν όλο το νερό του.

Αυτό σημαίνει πως ο Ερντογάν πρόκειται να χάσει το δημοψήφισμα για αύξηση των προεδρικών εξουσιών του που έχει προγραμματιστεί για τον Απρίλιο.

Επιπλέον, από την μελέτη της φυσιογνωμίας του προσώπου του προκύπτει τα εξής: τα μάτια του δείχνουν πως δεν απολαμβάνει μεγάλη υποστήριξη από τους πολίτες και τα μεγάλα ρουθούνια του συμβολίζουν πως δεν είναι καλός στο να κρατά χρήματα. Οι γραμμές γύρω από το στόμα του, δείχνουν πως οι υφιστάμενοι στην κυβέρνησή του είναι αναξιόπιστοι. Δεν θα είναι μια καλή χρονιά για τον Ερντογάν.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. Μάλιστα.. Αφού εξαντλησατε του προφήτες μοναχούς, τον Λεφακη φτάσαμε στην κινεζα… Οκ…έχει και πιο κάτω ?

  2. Να σου κι ρω το μέλλον σου. Θα δημιουργήσεις στα μεγάλα εργοστάσια της Κίνας όπου οι παροχές για τους εργαζόμενους είναι μυθικές. Αφού αποκτήσεις περιουσία θα θελήσεις να γνωρίσεις τον κόσμο και θα ταξιδέψεις στην Ευρώπη. Εκεί θα πέσεις πάνω στην καλοσύνη της Μερκελ. Τα υπόλοιπα δεν θα σου τα πω….. είναι έκπληξη !

  3. Bob ο μαντης απο Κοζάνη ,πρόβλεψη για Μέρκελ:θα φαει αραπικη ψωλη 45 ποντους,4 δαχτυλα χοντρη και φλέβες θαχει κομπους!!!!!!

  4. ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟ “ΕΘΝΟΣ”. ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ….ΤΡΙΓΚΙ ΤΡΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΡΙΓΚΙ ΤΡΑΓΚΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ ΤΩΝ ΜΑΤΣΑΚΩΝΩΝ.

    ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

  5. Ακου το μελλον… Συντομα εκλογες Ελλάδα… Αδιέξοδο… Κλειστες τραπεζες.. Και εθνικο νομισμα…μετανοια ελληνων απο φοβο και σεισμο, Διελιση της ευρωζωνης απο το 2008 το ελεγα.. Καποιος οικονομολοωος ειπε θα σχισει το πτυχιο του.. Πολεμος Σερβιας Αλβανιας… Επιθεση τουρκιας σε κυπρο ελλαδα.. Επιθεση Αμερική σε ιραν με ρωσια τα χαλαν… Κινα σκληρες ναυμαψιες σε ειρηνικο… Αποστολη στρατιας στη Μεση ανατολη Συρια.. Νικη ρωσιας και καταστροφη Σκανδιναβία βορεια ευρωπη… Νικη και στα βαλκανια… Μεχρι περσικο κολπο και σουςζ… Οτι απομεινει θα εκστρατευσει αφου ανασυναταχτει κατα ρωσιας θερετρο μαχων τουρκια και παλαιστηνη.. Για Αμερική… Ομπαμα μαυρος τελος… Τελευταιος αν δεν υπάρχει αμερικη και αρα προεδρος απο τον νεο εξαρτατε.. Δε πρεπει να φενεται αλλα και να ειναι υπερ του φωτος… Τα υπολοιπα ειναι παραγογα ολων αυτων.. Οι οικονομιες θα διελυθουν η μια μετα την αλλη σε ντομινο λογω γεγονοτων.. Ω προητη ο προφητη… Προγητακη πες μας τι θα γίνει … Οτι και να γινει μη παρεται το σφραγισμα ηλεκτρονική καρτα… Μη ακολουθατε πανθρησκευτες νεοταξιτες οικουμενιστες.. Και ελπιστε για τροφη και ασφάλεια στον Ιησού.. Και στο τι ειπε.. Στους πραους ανηκει η Γη.. Ταπεινωτητα και υπομονη.. Με ουδετεροτητα στην αδυναμια σας γιατί τοτε θα φανεί η δύναμη του… Και δεν ειναι προφητης ολα κλεμενα ειναι.. Αυριανες εφημεριδες.. Κινουμενη αμμος… Αλλα λενε αλλα ενουν αλου το πανε αλου θα τους παει.. Πρέπει να ενοουν αυτα που συμφωνουν για να ελεηθουν… Μετανοια και επιστροφη στον θεο του Ισραήλ τον Ιησού χριστο.. Η μονη Ελπιδα.. Ωστε να δωθει παραταση στον πλανητη… Μη τυχον και ερθει και αρει απαντες._

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Πράττουμε και πέρνουμε την ευθήνη μας ως άτομα και έθνος

Η μαλθακοποίηση των αγοριών