Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
10:59 - 03/08/2022

Διαφήμιση ΤΡΟΜΟΥ για τα σχολεία από την Σουηδία που προωθεί τα ΤΣΙΠΑΚΙΑ

Πρόοδος ή ΕΦΙΑΛΤΗΣ;;;

Φυσικά οι ψηφιακές ταυτότητες, μέσα σε κινητά ή και σε τσιπάκια, θα προωθηθούν και στα σχολεία!

Αυτό δείχνει διαφήμιση στην Σουηδία, στην οποία προωθούνται μαζικά και τα τσιπάκια.

Όπως αναφέρεται: «Οι σχολικές ταυτότητες έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος πολλών λυκείων, επιτρέπει στους μαθητές να αγοράζουν σχολικά γεύματα να έχουν πρόσβαση στα βιβλία της βιβλιοθήκης, να δημιουργούν αντίγραφα και πολλά περισσότερα.

Πολλά σχολεία δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς αυτές.

Ωστόσο, φοιτητές αρχίζουν να εμφανίζονται στο γραφείο επειδή έχασαν την ταυτότητά τους, ή, ακόμη χειρότερα, κάποιος τους την έκλεψε.

Οι εκτυπωμένες ταυτότητες είναι μόνο μπελάς και ταλαιπωρία. Έχετε σκεφτεί ποτέ τα ψηφιακά αναγνωριστικά;

Δεν θα ήταν όλα πιο εύκολα;»

Το τυράκι και η φάκα: Η ΕΥΚΟΛΙΑ θα φέρει τις ψηφιακές ταυτότητες, οι οποίες αργότερα θα εμφυτεύονται!!!

Στην Ελλάδα άλλωστε ξεκίνησε η προώθηση της ψηφιακής ταυτότητας σε πανελλήνιο επίπεδο!!!

el.gr

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*