Διαβάστε τι έκανε για έβδομη φορά η Τράπεζα της Κίνας!

china

Διαβάστε τι έκανε για έβδομη φορά η Τράπεζα της Κίνας!

Μπας και σώσει κάτι..

Σε μείωση του overnight επιτοκίου δανεισμού στο 2,75% προχώρησε η Τράπεζα της Κίνας. Πρόκειται για την έβδομη μείωση επιτοκίων σε λιγότερο από έναν χρόνο, σε μια προσπάθεια του Πεκίνου να δώσει ώθηση στην οικονομία.

Επρόκειτο για μία μάλλον αναμενόμενη κίνηση, καθώς έγκειται ο κίνδυνος η οικονομία της χώρας να περάσει σε τροχιά αποπληθωρισμού. Οι ξένες κεντρικές τράπεζες ανησυχούν ολοένα και περισσότερο για τον αντίκτυπο που θα μπορούσαν να έχουν στις οικονομίες τους οι χαμηλότερες κινεζικές τιμές και το ασθενέστερο γιουάν.Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Η αυξανόμενη ανησυχία ξένων κεντρικών τραπεζών, όπως της κεντρικής τράπεζας της Νέας Ζηλανδίας (RBNZ), είναι ότι η πτώση των τιμών των εργοστασίων στην Κίνα, σε συνδυασμό με ένα ασθενέστερο γιουάν, σημαίνει ότι η τιμή εξαγωγών από την Κίνα θα υποχωρήσει απότομα, τροφοδοτώντας καθοδικές πιέσεις στις τιμές στις οικονομίες τους.

Οι ανησυχίες των παγκόσμιων αγορών για τον τρόπο που το Πεκίνο χειρίζεται την οικονομία και το νόμισμά του εντάθηκαν από τις προσπάθειες της Κίνας να περιορίσει την πτώση των χρηματιστηριακών της αγορών. Παρά την εφαρμογή σειράς μέτρων για τη στήριξη των μετοχών, τα χρηματιστήρια έχουν υποχωρήσει περίπου κατά 40% από τον Ιούνιο.

makeleio

One thought on “Διαβάστε τι έκανε για έβδομη φορά η Τράπεζα της Κίνας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *