Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:52 - 10/12/2023

“Δεν υπήρξε καμία έκτακτη ανάγκη για τη δημόσια υγεία, εκτός από αυτή που δημιουργήθηκε από τις κυβερνήσεις” – Η ομιλία του Mike Yeadon στο Βρετανικό Κοινοβούλιο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Στις 4 Δεκεμβρίου 2023, ο βουλευτής Andrew Bridgen συμμετείχε σε μια ειδική κοινοβουλευτική ακρόαση με τους Δρ. David E. MartinΔρ. Robert MaloneΔρ. Ryan ColeΔρ. Pierre Kory, καθηγητή Angus Dalgleish και τον Steve Kirsch, που κατέθεσαν για την πανδημία και τις συνέπειές της.

Σημείωση: Δεν σας κρύβω ότι μόνο το γεγονός ότι το Βρετανικό κοινοβούλιο επέτρεψε στους συγκεκριμένους επιστήμονες να καταθέσουν, εμένα μου δίνει μεγάλη αισιοδοξία ότι κάτι αλλάζει… Γιατί δεν νομίζω ότι χρειάζεται να εξηγήσω πως έφτασαν στο σημείο άνθρωποι που είχαν κυνηγηθεί παγκοσμίως από την εγκληματική οργάνωση που έστησε την πανδημία και τα εμβόλια, τώρα να δίνουν ακρόαση στο Βρετανικό Συμβούλιο… Απλά πράγματα, για όποιον θέλει πραγματικά να δει τι συμβαίνει..

Ακολουθεί η ομιλία του Δρ. Mike Yeadon προς τα μέλη του Βρετανικού Κοινοβουλίου (4 Δεκεμβρίου 2023) αναλυτικά:

Γειά σας. Το όνομά μου είναι Δρ. Mike Yeadon. Πιθανώς να γνωρίζετε ως τώρα ότι είμαι επιστήμονας και βιολόγος καριέρας. Εργάζομαι στη βιοφαρμακευτική βιομηχανία για πάνω από 30 χρόνια. Πιο γνωστός ως πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer, έφυγα το 2011 ως αντιπρόεδρος και επικεφαλής της παγκόσμιας αναπνευστικής έρευνας. Ήμουν υπεύθυνος για τα πάντα, από την ιδέα μέχρι την κλινική απόδειξή της.

Στα δέκα χρόνια μετά την αποχώρησή μου από την Pfizer, εργάστηκα ως ανεξάρτητος επαγγελματίας. Συμβούλευσα 30 εταιρείες βιοτεχνολογίας. Ίδρυσα επίσης, ηγήθηκα και πούλησα τη δική μου εταιρεία βιοτεχνολογίας, τη Ziarco. Και είχαν γράψει για εμάς σε ένα άρθρο του 2017 στο περιοδικό Forbes. Νομίζω ότι ήταν το “Converting Pfizer Discards into Gold” και γράφτηκε από ένα πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της PfizerΈτσι, τρία χρόνια πριν ξεκινήσει αυτό το υποτιθέμενο γεγονός, έχαιρα μεγάλης εκτίμησης στον κλάδο.

Θα σας πω ότι ο σχεδιασμός των λεγόμενων “εμβολίων” ήταν σκόπιμος για να βλάψει τους ανθρώπους και θα σας δώσω αρκετά παραδείγματα με βάση την εκτεταμένη εμπειρία μου στον κλάδο του ορθολογικού σχεδιασμού φαρμάκων. Ούτε ένα άτομο ή ένα μόριο σε ένα συνθετικό φάρμακο δεν είναι εκεί μέσα από τύχη, είναι εκεί γιατί οι άνθρωποι επέλεξαν να είναι εκεί μέσα και σκόπευαν ορισμένα πράγματα να προκύψουν από τις επιλογές τους.

Αλλά πολύ σύντομα, θα πρέπει να ξέρετε, ελπίζω, ότι δεν υπήρξε ποτέ πανδημίαΤα δεδομένα του Denis Rancourt δείχνουν ότι τα αποδεικτικά στοιχεία για τη θνησιμότητα από όλες τις αιτίες δεν αυξήθηκαν καθόλου κατά την περίοδο μέχρι τη Διακήρυξη, με δόλια τρόπο, από τον ΠΟΥ μιας πανδημίας.

Δεν υπάρχει καμία έκτακτη ανάγκη για τη δημόσια υγεία, εκτός από αυτή που δημιουργήθηκε από τις κυβερνήσεις μας.

Μια ακατάλληλη, δόλια δοκιμή PCR χρησιμοποιήθηκε για να δώσει στους ανθρώπους την εντύπωση ότι είχαν μια συγκεκριμένη ασθένεια την οποία δεν είχαν. Υπήρχαν όλες οι φυσιολογικές ασθένειες. Και τότε αυτό που συνέβη ήταν με τρεις διαφορετικούς τρόπους οι άνθρωποι αντιμετωπίστηκαν άσχημα μέσω αλλαγμένων ιατρικών διαδικασιών που επιβλήθηκαν πάνω από το εθνικό επίπεδο.

Εν συντομία, ήταν ο μαζικός μηχανικός αερισμός των ανθρώπων με ακατάλληλο τρόπο στα νοσοκομεία που οδήγησε σε πολλούς θανάτουςΣε οίκους ευγηρίας, σε πολλούς ανθρώπους χορηγήθηκαν ηρεμιστικά και κατασταλτικά του αναπνευστικού που οδήγησαν στο θάνατό τους. Το διδακτορικό μου ήταν ειδικά σε αυτόν τον τομέα των οπιούχων και της αναπνευστικής καταστολής. Και στην κοινότητα, στους ανθρώπους έγινε δύσκολη ως αδύνατη η πρόσβαση στα αντιβιοτικά που σώζουν ζωές και πέθαναν από βακτηριακή πνευμονία.

Εδώ είναι η πανδημία σας. Δεν υπάρχει άλλη πανδημία. Και με βάση αυτό το ψέμα, μας είπαν ότι τα εμβόλια έρχονται και θα είναι ο σωτήρας μας.

Δύο πράγματα, όπως λέω. Πρώτον, δεν υπάρχει πανδημία, επομένως σίγουρα δεν χρειάζεστε μια πειραματική, εσπευσμένη ιατρική παρέμβαση. Δεύτερον, όμως, ακόμη κι αν τη χρειαζόσασταν, ως κάποιος που εργάστηκε στη βιομηχανία για περισσότερα από 30 χρόνια, σας λέω ότι είναι απολύτως αδύνατο να εφεύρετε, δοκιμάσετε κλινικά, αξιολογήσετε και κατασκευάσετε και μετά να λανσάρετε σε παγκόσμια κλίμακα ένα σύνθετο βιοϊατρικό προϊόν. Είναι απολύτως αδύνατο. Δεν είναι τόσο κοντά, είναι χρόνια λάθος. Ο ταχύτερος χρόνος ρεκόρ ήταν έξι χρόνια. Και φίλοι μου που έχουν εργαστεί όλη τους τη ζωή στην κατασκευή σύνθετων βιολογικών προϊόντων μου λένε ότι και μόνο η ανάπτυξη των μεθόδων για την ανάπτυξη της ίδιας της αναπαραγώγιμης διαδικασίας παραγωγής διαρκεί αρκετά χρόνια. Οπότε ό,τι κι αν πιστεύετε ότι έγινε, σας λέω, δεν υπήρξε ανάπτυξη κατάλληλου ιατρικού προϊόντος.

Αυτό που νομίζω ότι συνέβη ήταν η προώθηση υλικών που είναι σκόπιμα τοξικά. Και μετά ήταν πρόχειρα εξελιγμένα και δωσμένα στα μπράτσα των ανθρώπων, που συχνά εξαναγκάστηκαν, μερικές φορές ακόμη και υποχρεώθηκαν, με το καθόλου απροσδόκητο αποτέλεσμα εκατομμύρια άνθρωποι να έχουν πεθάνει. Δεν έχω χρόνο σήμερα να εξηγήσω τι πιστεύω ότι θα κάνουν στο μέλλον, αλλά αρκεί να πω ότι έρχονται περισσότερες ενέσεις αν δεν το σταματήσουμε.

Έτσι, όπως είπα, είμαι ειδικευμένος στις τέχνες της ορθολογικής ανακάλυψης φαρμάκων. Γιατί λοιπόν λέω ότι αυτά τα υλικά είναι σκόπιμα τοξικά; Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας δώσω το πρώτο παράδειγμα. Πώς πιστεύετε ότι το σώμα σας παίζει καλά με τον εαυτό του, αλλά όταν μολυνθεί ή ανιχνεύσει έναν καρκίνο, πηγαίνει σε πόλεμο. Και η απάντηση είναι, ότι διακρίνει τα πράγματα του “εαυτού” του, που πρέπει να υπάρχουν μέσα σου από τον “μη εαυτό”, από τα ξένα πράγματα που δεν πρέπει να υπάρχουν μέσα σου. Και είναι εκπαιδευμένο άριστα για να ανιχνεύει και να επιτίθεται σε ξένα πράγματα “μη εαυτού”.

Εάν κάνετε ένεση σε ένα άτομο με ένα γονίδιο που κωδικοποιεί ένα ξένο κομμάτι πρωτεΐνης, όπως μια πρωτεΐνη ακίδας από έναν ξένο οργανισμό, το σώμα σας θα το ανιχνεύσει και κάθε κύτταρο που προσλαμβάνει αυτό το υλικό και εκφράζει ξένη πρωτεΐνη θα δεχθεί επίθεση και θα σκοτωθεί από το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Τώρα, αν πιστεύετε ότι πρόκειται για προηγμένη ανοσολογία, επιτρέψτε μου να σας διορθώσω. Είναι στο πρώτο κεφάλαιο.

Η διάκριση του “εαυτού” από τον “μη εαυτό” είναι ένα από τα κύρια μαθήματα της ανοσολογίας. Και κάθε άτομο που εμπλέκεται στο τρένο παράδοσης αυτών των υλικών στα χέρια των γιατρών γνώριζε αυτό που μόλις σας είπα, αναπόφευκτα θα προκαλέσουν τραυματισμό.

Επιπλέον, δεν είναι απλώς αρκετά κακό το ότι φτιάχνετε μια ξένη πρωτεΐνη, αλλά φτιάχνετε ένα συγκεκριμένο υλικό που ονομάζεται πρωτεΐνη ακίδας. Αυτά τα υλικά είναι βιολογικά ενεργά. Δηλαδή αν τα προσθέσετε στο ανθρώπινο αίμα πχ. αρχίζουν να πήζουν, κάνουν θρόμβους. Αυτά τα υλικά είναι βιολογικές τοξίνες. Τώρα λοιπόν έχετε μια γενετική αλληλουχία που σχηματίζει ξένες πρωτεΐνες. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα σας επιτίθεται και σκοτώνει κάθε κύτταρο που το κάνει αυτό. Και αν απελευθερώσετε κάποια από αυτή την πρωτεΐνη στο αίμα σας, θα σχηματιστούν θρόμβοι αίματος. Αν απελευθερωθεί κοντά σε νεύρα, για παράδειγμα, θα εμφανίσετε το ένα ή το άλλο από πολλά νευρολογικά ελαττώματα. Και φυσικά, δεν είναι μόνο νεύρα ή αίμα.

Υπάρχει ένας τρίτος σημαντικός παράγοντας και υπάρχουν και πολλοί άλλοι. Αλλά επιτρέψτε μου να σας πω για τον τρίτο. Αυτά τα υλικά είναι συσκευασμένα, είναι φυσιολογικό να σκευάζονται φάρμακα. Συσκευάζονται σε λιπαρά σφαιρίδια που ονομάζονται λιπονανοσωματίδια. Αυτό που κάνουν είναι να μεταμφιέζουν τις ξένες γενετικές πληροφορίες, έτσι ώστε το σώμα σας να μην τις βλέπει αρχικά μέχρι να εισχωρήσουν στα κύτταρά σας και να πάνε σε όλο το σώμα σας. Θα γλιστρήσουν μέσα από το κυτταρικό τοίχωμα σαν να μην ήταν εκεί και αυτό ήταν και όλο το νόημα. Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα υλικά δεν πηγαίνουν μόνο στους λεμφαδένες σας. Και σίγουρα δεν μένουν στο μπράτσο σας, εκεί που σας κάνουν την ένεση. Πηγαίνουν σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου και του αίματός σας και σε κάθε όργανο στο σώμα σας.

Αλλά εδώ είναι το θέμα. Πριν από δέκα χρόνια, δημοσιεύτηκαν εργασίες και ήταν καλά καθιερωμένο και γνωστό στη βιομηχανία ότι τα νανοσωματίδια λιπιδίων, οι νανοφορείς αυτοί λιπιδίων αποθέτουν το φορτίο τους κατά προτίμηση στις ωοθήκες και αυτό επιβεβαιώθηκε με τα προϊόντα της Pfizer σε ένα πείραμα σε ζώα που διεξήχθη για την Ιαπωνικές ρυθμιστικές αρχές.

Έτσι από το σχεδιασμό τους, αυτοί οι παράγοντες προκαλούν μια αυτοάνοση επίθεση σε κάθε ιστό. Κάνουν το σώμα σας να σχηματίζει μια καλά κατανοητή βιολογική τοξίνη που μπορεί να βλάψει πολλά όργανα στο σώμα σας. Και εναπόθεταν τα φορτία τους, κατά προτίμηση στους αναπαραγωγικούς ιστούς γυναικών και κοριτσιών. Οπότε αν νομίζετε ότι αυτό είναι από τύχη, τότε κάνετε λάθος.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στο μυαλό μου, οποιοσδήποτε με την εμπειρία μου και αυτοί είναι οι συνάδελφοί μου που δούλεψαν σε αυτό, καταλάβαιναν απολύτως τι σχεδίαζαν και κατασκεύαζαν.

Νομίζω λοιπόν, αφού έχετε ακούσει αυτά που μόλις είπα, ότι δεν υπήρξε πανδημία και ότι το ψέμα διατηρήθηκε για να γίνει μαζικός εμβολιασμός στους ανθρώπους, νομίζω πεντέμισι δισεκατομμυρίων ανθρώπων με μια σκόπιμα επικίνδυνη ουσία, 17 εκατομμύρια από τους οποίους έχουν πεθάνει μέχρι στιγμής. Τι πιστεύετε ότι συμβαίνει και ποιος πιστεύετε ότι είναι ο ρόλος σας ως άτομο στο να σταματήσετε αυτό το έγκλημα;

Ευχαριστώ που με ακούσατε…

Απομαγνητοφώνηση της ομιλίας και μετάφραση στα Ελληνικά από Ominus Prime

nikolaosanaximandros.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*