Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Μπήκες να διαβάσεις με τη θέληση σου. Δεν μπορείς να ισχυριστείς ότι φοβήθηκες, ή οτιδήποτε άλλο, παράδειγμα με οδηγήσεις σε ανυπακοή, καθώς δεν βγήκα με μεγάφωνο να στα λέω θες δεν θες, αλλά εσύ με τη θέληση σου μπήκες να διαβάσεις τα παρακάτω.

Οι πληροφορίες, στις μέρες μας, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έχουν φτάσει σε όλο το κόσμο. Κανείς δεν μπορεί να πει δεν ήξερα. Το μόνο που μπορούν να πουν είναι δεν πίστεψα τις πληροφορίες.

Ας δούμε όμως μερικές πληροφορίες σχετικά με την εποχή μας, πως έχουν μεταφερθεί σε εμάς και ποια ήταν η αρχική πηγή της κάθε πληροφορίας.

Θα δείτε πως όλες οι πληροφορίες, φερόμενες ως φρέσκιες έχουν τη πηγή τους μόνο στα γραπτά του Χριστού και του Ιωάννη.

Με άλλα λόγια μετά Χριστόν προφήτης δεν γίνεσαι.

[ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΟΥ 6 – 7 σφραγίδες

3 – Όταν το Αρνίο άνοιξε τη δεύτερη σφραγίδα, άκουσα το δεύτερο ον να λέει: «Έλα».

4 – Βγήκε τότε ένα άλλο άλογο, κόκκινο σαν τη φωτιά· στον καβαλάρη του δόθηκε ένα μεγάλο σπαθί με την εντολή να αφαιρέσει την ειρήνη από τη γη, και οι άνθρωποι να σφάξουν ο ένας τον άλλο.

5 – Όταν το Αρνίο άνοιξε την τρίτη σφραγίδα, άκουσα το τρίτο ον να λέει: «Έλα». Κοίταξα, και είδα ένα μαύρο άλογο, που ο καβαλάρης του κρατούσε στο χέρι του μια ζυγαριά.

6 – Τότε άκουσα κάτι σαν φωνή να βγαίνει ανάμεσα από τα τέσσερα όντα και να λέει: «Ένα κιλό σιτάρι ή τρία κιλά κριθάρι θα φτάσουν ένα μεροκάματο· μην πειράξεις όμως το λάδι και το κρασί».

7 – Όταν το Αρνίο άνοιξε την τέταρτη σφραγίδα, άκουσα τη φωνή του τέταρτου όντος να λέει: «Έλα».

8 – Κοίταξα, και είδα ένα πρασινοκίτρινο άλογο· ο καβαλάρης του λεγόταν Θάνατος, κι από πίσω του ακολουθούσε ο Άδης. Τους δόθηκε η εξουσία να σκοτώσουν το ένα τέταρτο της οικουμένης με πόλεμο, με πείνα, με θανατικό και με τα θηρία της γης.]

Σύμφωνα με τις σφραγίδες έχουμε μέχρι τώρα ένα πολεμικό γεγονός που θα είναι γενικευμένο παντού. Επίσης βλέπουμε μια επισιτιστική κρίση σύμφωνα με την τρίτη σφραγίδα. Τέλος προς επιβεβαίωση των δύο σφραγίδων των παραπάνω ότι θα χαθούν το 1/4 από πόλεμο, πείνα και αρρώστιες. Οι προφητείες οι αμέτρητες από αμέτρητες πηγές, που αναφέρουν ότι θα πάνε πίσω τα σχέδια του κακού με ένα γ παγκόσμιο πόλεμο, φαίνεται πως έχουν πηγή την αποκάλυψη.

Επίσης όλως τυχαίως στις μέρες μας υπάρχουν δύο θεωρίες. Η μία θεωρεί ότι μια aσθeνeι@ σκοτώνει την ανθρωπότητα με τη χειρότερη π@νδ@μί@ που έχουμε γνωρίσει. Η άλλη θεωρία είναι ότι η επιστήμη με τις πράξεις τις θα γίνει αιτία για να χαθεί ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας. Το αποτέλεσμα και στις δύο θεωρίες είναι όμως το ίδιο.

Κουμπώνει εκπληκτικά δηλαδή το τι ζούμε τώρα με το τι λέει η αποκάλυψη.
Εσείς επουδενί δεν πρέπει να το συνδέσετε με τα γεγονότα της αποκάλυψης, αλλιώς σύμφωνα με το αφήγημα θα είστε αιρετικοί και θα καίγεστε αιώνια.
Συνεχίζουμε.

[Κεφάλαιο 9 – 6η σάλπιγγα
13 – Σάλπισε κι ο έκτος άγγελος· κι από τις τέσσερις γωνίες του χρυσού θυσιαστηρίου, που βρισκόταν μπροστά στο Θεό, άκουσα μια φωνή

14 – να λέει στον έκτο άγγελο, που κρατούσε τη σάλπιγγα: «Λύσε τους τέσσερις αγγέλους που είναι δεμένοι στο μεγάλο ποταμό, τον Ευφράτη».

15 – Λύθηκαν τότε οι τέσσερις άγγελοι που είχαν προετοιμαστεί για τη συγκεκριμένη αυτή ώρα και μέρα και μήνα και έτος, να σκοτώσουν το ένα τρίτο των ανθρώπων.

16 – Άκουσα πως το ιππικό του στρατού αυτού ήταν διακόσια εκατομμύρια.]

Εδώ έχουμε πληροφορίες που τις ξέρουμε και αλλιώς. Παράδειγμα “όταν ακούσετε οι Τούρκοι να κόβουν τα νερά του Ευφράτη, τότε, μπήκαμε σε προετοιμασίες του γενικού πολέμου”. Αυτή όμως η πληροφορία επουδενί δεν πρέπει να τη συνδέσεις με την αποκάλυψη, γιατί θα είσαι αιρετικός, αμαρτωλός και θα καίγεσαι στο αιώνιο πυρ. Η πληροφορία όμως για τον Ευφράτη υπάρχει μέσα στην αποκάλυψη ξεκάθαρα.

Υπάρχει όμως και αλλού πληροφορία για τον Ευφράτη
[Κεφάλαιο 16 – 6η φιάλη

12 – Ο έκτος άδειασε τη φιάλη του στον ποταμό το μεγάλο, τον Ευφράτη. Το ποτάμι ξεράθηκε, κι έτσι ετοιμάστηκε ο δρόμος για την επίθεση των βασιλιάδων της Ανατολής]

Επομένως ξεκάθαρα πλέον η λεγόμενη προφητεία περί γ παγκοσμίου πολέμου υπάρχει μέσα στην αποκάλυψη και αφορά τα γεγονότα της αποκάλυψης. Εσείς επουδενί, σύμφωνα με κάποιους, δεν πρέπει να τα συνδέσετε με την αποκάλυψη παρά μόνο με τα γεγονότα πριν της αναλαμπής.
Συνεχίζουμε.

[Κεφάλαιο 11 – Οι δύο μάρτυρες
1 – Ύστερα μου έδωσαν ένα καλαμένιο ραβδί για μέτρο, λέγοντάς μου: «Σήκω και μέτρησε το ναό του Θεού και το θυσιαστήριο και τους προσκυνητές του·

2 – την εξωτερική όμως αυλή άφησέ την. Μην τη μετρήσεις, γιατί δόθηκε στους εθνικούς, οι οποίοι θα καταπατήσουν την άγια πόλη σαράντα δύο μήνες.

3 – «Θα δώσω όμως εντολή στους δύο μάρτυρές μου να προφητεύουν αυτές τις χίλιες διακόσιες εξήντα μέρες φορώντας ρούχα πένθιμα».]

Εδώ έχουμε αναφορά για 42 μήνες κατοχής της Αγίας πόλης. 42 μήνες όμως δεν έχουμε προφητείες, αμέτρητες από ένα σωρό προφήτες για τον γ παγκόσμιο πόλεμο; Ξεκάθαρα ο Ιωάννης αναφέρεται πως οι προφήτες αυτοί θα δράσουν την περίοδο των 42 μηνών αυτών. Εσείς επουδενί, σύμφωνα με το αφήγημα, δεν πρέπει να τα συνδέσετε με τα γεγονότα της αποκάλυψης, αλλά μόνο με τα γεγονότα πριν την αναλαμπή.

Ο κατά κόσμον Άγιος Παΐσιος είχε πει “τώρα βρήκαν μια @sθeνι@ που για να κάνεις το eμvολi0 θα σε σφραγίζουν”. Το έχει πει; Ναι. Υπάρχει αμφισβήτηση; Όχι είναι στο βιβλίο του πνευματικοί λόγοι β. Είτε πιστεύει κάποιος στην αγιότητα, δηλαδή ότι είχε φώτιση θεϊκή και σωστά μιλούσε, είτε πιστεύει ότι ήταν πράκτορας και γνώριζε το σχέδιο, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Η πληροφορία κουμπώνει γάντι στην εποχή μας. Εσείς επουδενί δεν πρέπει να τα συνδέσετε με τα γεγονότα της αποκάλυψης, σύμφωνα με το αφήγημα, παρά μόνο με τα γεγονότα πριν την αναλαμπή.

Από την άλλη ο Παΐσιος είχε πει και το άλλο “Ο λογισμός μου λέει ότι δεν είναι η Δευτέρα παρουσία” και το “θα ζήσετε πολλά από όσα λέει η αποκάλυψη”. Η αποκάλυψη όμως δεν είναι σύμφωνη με τα λεγόμενα αυτά αφού στο τέλος της αναφέρει πως μετά τα γεγονότα του χαράγματος και του Αρμαγεδώνα, ο διάβολος θα δεθεί για 1000 χρόνια. Μετά έπειτα θα λυθεί και πάλι για λίγο. Μετά από εκείνο το λίγο έρχεται το τέλος των ημερών και της Δευτέρας παρουσίας και της κρίσης.
Δείτε συγκεκριμένα

[Κεφάλαιο 20
Η χιλιόχρονη βασιλεία

1 – Είδα τότε έναν άγγελο να κατεβαίνει από τον ουρανό κρατώντας στο χέρι του το κλειδί της αβύσσου και μια μεγάλη αλυσίδα.

2 – Κι αιχμαλώτισε το δράκοντα, τον όφι τον αρχαίο που είναι ο διάβολος κι ο σατανάς, που παραπλανάει την οικουμένη, και τον έδεσε για χίλια χρόνια.

3 – Τον έριξε στην άβυσσο, την οποία έκλεισε και τη σφράγισε από πάνω του, για να μην μπορέσει άλλο να πλανέψει τα έθνη, ώσπου να συμπληρωθούν τα χίλια χρόνια. Ύστερα απ’ αυτά πρέπει να λυθεί πάλι για λίγον καιρό.]

Αυτή τη χιλιόχρονη βασιλεία δεν μας την έχει πει το αφήγημα ως αναλαμπή της Ορθοδοξίας; Μα ξεκάθαρα στην αποκάλυψη η χιλιόχρονη βασιλεία αύτη έρχεται μετά τα γεγονότα του χαράγματος και του γενικού πολέμου. Εσείς επουδενί δεν πρέπει να το συνδέσετε με την αποκάλυψη, αλλά μόνο με την εποχή του μαρμαρωμένου βασιλιά, η οποία το αφήγημα λέει θα είναι 30 χρόνια, παρόλο που το 30 το ερμήνευσαν από τη χιλιόχρονη βασιλεία με τη δική τους λογική.

Είναι όμως μόνο ο Ιωάννης στην αποκάλυψη που μας λέει για αυτά τα γεγονότα; Όχι ο ίδιος ο Χριστός το έχει πει.

[Κατά Ματθαίον 24 :
3 – Ύστερα ο Ιησούς πήγε και κάθισε στο όρος των Ελαιών. Κι ήρθαν οι μαθητές του και τον ρώτησαν ιδιαιτέρως: «Πες μας, πότε θα γίνουν αυτά, και ποιο σημάδι θα δείξει πως πλησιάζει η παρουσία σου και η συντέλεια του κόσμου;»

4 – Ο Ιησούς τους απάντησε: «Προσέχετε μη σας ξεγελάσει κανείς.

5 – Γιατί πολλοί θα εμφανιστούν σαν μεσσίες και θα ισχυρίζονται: “εγώ είμαι ο Μεσσίας”. Έτσι θα παραπλανήσουν πολλούς.

6 – Τότε θ’ ακούσετε πως γίνονται πόλεμοι, ή προετοιμάζονται πόλεμοι. Προσέξτε να μην ταραχτείτε, γιατί όλα αυτά πρέπει να γίνουν, αλλά δεν είναι ακόμη το τέλος.

7 – Το ένα έθνος θα ξεσηκωθεί εναντίον του άλλου και το ένα βασίλειο εναντίον του άλλου· θα έρθουν πείνα, αρρώστιες και σεισμοί σε διάφορα μέρη.]

Καταρχάς ξεκινάμε από το όλα αυτά ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν. Άρα όλοι αυτοί που το αφήγημα προωθούν και λένε προσευχηθείτε μην γίνουν αυτά μάλλον δεν είναι με τον Χριστό. Ο Χριστός το λέει ξεκάθαρα όλα αυτά ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν. ΤΕΛΟΣ. Θα γίνουν πόλεμοι λέει, το ένα έθνος εναντίον του άλλου μας παραπέμπει σε έναν γενικό πόλεμο. Παγκόσμιο θα λέγαμε ή και Αρμαγεδδών ανάλογα από που θες να πιαστείς. Δεν θα είναι όμως το τέλος λέει αυτό.

Δεν συμφωνεί με το Χριστό ο Παΐσιος που πιο πάνω είδαμε πως έχει πει “ο λογισμός μου λέει ότι δεν θα είναι η Δευτέρα παρουσία” και “θα ζήσετε πολλά από όσα γράφει η αποκάλυψη”;

Δεν συμφωνεί και ο Ιωάννης στην αποκάλυψη που μετά τα γεγονότα του σφραγίσματος λέει πως ο διάβολος θα δεθεί για 1000 χρόνια και μετά θα λυθεί για λίγο πριν τη Δευτέρα παρουσία και τη κρίση;

Συμπερασματικά ο καθένας μπορεί να επιλέξει να πιστέψει ότι τον βολεύει. Τον Ιωάννη που τα έμαθε κατευθείαν από τη πηγή και έγραψε να ξέρουν οι άνθρωποι του μέλλοντος ή το αφήγημα που έχει έρθει στις μέρες μας από τη μέθοδο του χαλασμένου τηλεφώνου, που μας καθησυχάζει, λέγοντας, μην ανησυχείτε θα πάνε πίσω τα σχέδια και το θα πάρουμε χωρίς απώλειες τη Πόλη και θα τρώμε με χρυσά κουτάλια.

Σίγουρα κανείς δεν θα πει δεν ήξερα. Μόνο ότι δεν πίστεψα.

Ο Χριστός έχει πει και ας το λογαριάσει ο καθένας όπως νομίζει : «Υποκριτές, τη μεν όψη του ουρανού ξέρετε να διακρίνετε, τα δε σημεία των καιρών δεν μπορείτε να αντιληφθείτε»; (Ματθ. 16:3). Αυτό προς εκείνους με το αφήγημα το γνωστό.

[Αποκάλυψη – Κεφάλαιο 13
16 – Το θηρίο υποχρεώνει όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να χαράξουν σημάδι πάνω στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπό τους.

17 – Κανείς δε θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μόνον αυτός που έχει χαραγμένο το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του.

18 – Εδώ χρειάζεται η σοφία. Όποιος έχει μυαλό ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου, που είναι αριθμός ανθρώπου· ο αριθμός του είναι χξς’ (εξακόσια εξήντα έξι).]

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες της αποκάλυψης, που κουμπώνει γάντι στις μέρες μας, το <<υποχρεωτικό>> , οριζόντια, που χωρίς αυτό δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα θα είναι όταν οι προφήτες δρουν για 1260 μέρες, στο γενικό πόλεμο των 42 μηνών, που το ένα έθνος θα ξεσηκωθεί εναντίον του άλλου ή αλλιώς Αρμαγεδώνα. Τότε που το θηρίο θα έχει κάνει την εμφάνιση του, ίσως με ένα great reset…

Εξάλλου έχουμε μάθει και αλλιώς πως προάγγελος του χαράγματος θα είναι οι νέες ταυτότητες που είναι προ των πυλών…εσείς, ξέρετε, επουδενί δεν πρέπει να το συνδέσετε ξέρετε με τι…

 

Αναλογιστείτε αν πέτυχε το σκοπό του το σκότος. Να διαστρεβλώσει τη πληροφορία, μέσα στο πέρασμα των χρόνων και να μην πιστεύει ο κόσμος ότι ζει στα χρόνια αντιχρίστου. Έτσι θα πλανηθούν και οι εκλεκτοί, αφού θα νομίζουν τον αντίχριστο ως ιδανικό ηγέτη μέχρι να βγάλει τη μάσκα του. Τυφλή εμπιστοσύνη και υπακοή, όπως λέει το αφήγημα περί υπακοής, ποτέ στο ιερατείο παρά μόνο στο λόγο του Χριστού.

 

Σας Ενδιαφερουν:

Προσελκύστε την καλοτυχία και τα χρήματα στη ζωή σας!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
SHUNGITE - Πώς είναι αυτό το ορυκτό τόσο ΔΥΝΑΤΟ;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Αιμορροΐδες – οδηγουν στον καρκίνο του ορθού! Αντιμετωπίστε επειγόντως τις αιμορροΐδες στο σπίτι!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
100% ΦΥΣΙΚΌΣ ΕΝΙΣΧΥΤΉΣ ΑΝΔΡΙΚΉΣ ΑΠΌΔΟΣΗΣ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Ζώντας με το διαβήτη: Πώς το INSUMED με βοήθησε να πάρω τον έλεγχο της υγείας μου
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Μια ασφαλής εναλλακτική λύση αντί για το Βιάγκρα έχει εμφανιστεί στην αγορά Το νέο προϊόν επαναφέρει...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς να θεραπεύσετε την προστατίτιδα;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Η χρήση ταμπόν μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο: πώς να αποφύγετε το σύνδρομο τοξικού σοκ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Μαμά που δεν μπορούσε να αγοράσει καινούργιο καναπέ ανανεώνει τον καναπέ της μέσα σε λίγα λεπτά
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Normadex.Το 80% όλων των ασθενειών προκαλούνται από παρασιτικές λοιμώξεις. Πώς να είναι δυνατόν να π...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχόλια Αναγνωστών (1)

 1. Μιχαήλ Κοντός 12/21/2021 @ 5:23 ΜΜ

  Σενάρια. Η ζωή μπορεί να έχει πολλά. Επιλέγεις.
  Σίγουρα σε κάποιο άλλο πιθανό σύμπαν είσαι ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Σε κάποιο άλλο είμαι εγώ.
  Όλα έχουν ήδη γίνει. Όλα τα σενάρια. Το τώρα είναι ψευδαίσθηση.
  Και η Συνείδηση είναι μια και βλέπει και μέσα από εμένα και μέσα από εσένα. Για αυτό είμαστε όλοι αδέρφια.
  Και βλακείες να λέω, να μην τα έχω καταλάβει καλά, το να αλλάζει το μέλλον σου σε σχέση με το τι πιστεύεις το έχω βιώσει. Συνεπώς σκέψου διαφορετικά και όλα θα γίνουν διαφορετικά.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*