ΔΕΊΤΕ ΑΠΆΤΗ ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΤΆΞΗΣ! ΚΊΤΡΙΝΑ ΓΙΛΈΚΑ ΈΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΆ ΣΤΗΝ ΕΊΣΟΔΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΉΣ ΚΕΝΤΡΙΚΉΣ ΤΡΆΠΕΖΑΣ

Δείτε απάτη της Νέας τάξης! Κίτρινα γιλέκα έβαλαν φωτιά στην είσοδο της Γαλλικής Κεντρικής Τράπεζας

KORAKS

Οι Γάλλοι συνεχίζουν την επανάσταση τους και ας είναι οργανωμένη από τους ιδιοκτήτες του πλανήτη. Τους κεντρικούς τραπεζίτες που τους ανήκουν όλα. Μας θεωρούν πολύ ηλίθιους για να καταλάβουμε πως λειτουργεί η δημιουργία χρήματος μέσα από το ΧΡΕΟΣ. Στην χώρα μας πραγματικά δεν έχει καταλάβει ο κόσμος που πηγαίνει όλο αυτό το βουνό αριστερού χρήματος εφορίας. Διαφορετικά θα τα είχαμε κάψει όλα και πρώτα από όλα τα Κεντρικά γραφεία των αριστερών απατεώνων και εθνοπροδοτών του καταραμένου πολιτικού κινήματος του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά οι ημέρες τους είναι μετρημένες.

Τι συμβαίνει όμως στο επόμενο βίντεο που θα δείτε; Βλέπουμε μια μεγάλη φωτιά μπροστά στην είσοδο της γαλλικής κεντρικής τράπεζας στη Ρουέν.

Προσπαθούν οι κεντρικοί τραπεζίτες να ελέγξουν την κατάσταση επειδή ο κόσμος άρχισε να καταλαβαίνει ποιοι βρίσκονται πίσω από το κίνημα των κίτρινων γιλέκων;

Σίγουρα το 2019 θα είναι ένα πολύ αποκαλυπτικό έτος και εμείς θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα σενάρια τραβούν την προσοχή μας.
Η Τάξη μέσα από το Χάος είναι εδώ!!!

ΚΟΡΑΚΑΣ


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 thoughts on “ΔΕΊΤΕ ΑΠΆΤΗ ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΤΆΞΗΣ! ΚΊΤΡΙΝΑ ΓΙΛΈΚΑ ΈΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΆ ΣΤΗΝ ΕΊΣΟΔΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΉΣ ΚΕΝΤΡΙΚΉΣ ΤΡΆΠΕΖΑΣ

  1. γ says:

    ρε συ κορακα, εδω και βδομαδες λες πως τα γιλεκα ειναι απατη. μπορεις να μου πεις απο που εβγαλες το συμπερασμα; ..γιαννουλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *