Δείτε αντίδραση Ερντογάν όταν τον ρωτάνε: «Γιατί υποστηρίζετε το Ισλαμικό Κράτος;» Βίντεο

erdogan

Δείτε αντίδραση Ερντογάν όταν τον ρωτάνε: «Γιατί υποστηρίζετε το Ισλαμικό Κράτος;» Βίντεο

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε βλέπετε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να κινείται σκυθρωπός στους χώρους της Παγκόσμιας Διάσκεψης για το Κλίμα στη Γαλλία συνοδευόμενος από τους σωματοφύλακές του.

Είναι σκυθρωπός γιατί τον έχει πάρει πλέον «χαμπάρι» όλος ο πλανήτης ότι είναι ο αληθινός «χαλίφης» πίσω από το Ισλαμικό Κράτος.

Και όχι μόνο πίσω από το Ισλαμικό Κράτος αλλά και πίσω από την Αλ Κάιντα στη Συρία και όλες τις υπόλοιπες τζιχαντιστικές οργανώσεις που διεξάγουν «ισλαμιστική επανάσταση».

Και τον έχει πάρει «χαμπάρι» η παγκόσμια κοινή γνώμη γιατί έχει και τον Πούτιν που τον ξεμπροστιάζει συνεχώς.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν ανέχεται να τον αμφισβητούν. Ούτε να τον κρίνουν. Στη χώρα του όποιος τον αμφισβητεί ή τον κρίνει μπαίνει φυλακή. Έτσι έχει μάθει ο Ερντογάν.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, όπως κινείται ο Ερντογάν στα μαύρα του τα χάλια, ένας Ρώσος δημοσιογράφος τον πλησιάζει και ρωτά:

«Γιατί υποστηρίζετε το Ντάες;» (σ.σ. το Ισλαμικό Κράτος στα αραβικά). Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο χαλίφης, ο απόλυτος μονάρχης, που δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοιες αυθάδειες του γνέφει «σους» (σιωπή) φέρνοντας το δάχτυλο μπροστά στο στόμα (μια χειρονομία που την κάνουμε και εμείς στην Ελλάδα).

Ο Ρώσος δημοσιογράφος επιμένει: «Γιατί υποστηρίζετε το Ντάες;».

Εκεί εμφανίζεται ένας στοργικός μπράβος του Ερντογάν, γιατί η «στοργή» είναι γνώρισμα των Τούρκων, και τον ρωτά: «Γιατί (το κάνεις) αυτό; Γιατί;».

Ναι, γιατί το κάνει αυτό; Γιατί στεναχωρεί τον πολυχρονεμένο σουλτάνο; Δεν τον βλέπει που κοντεύει να «σκάσει» από τον καημό του; Τόσους αθώους σφάζει καθημερινά μέσα και έξω από τη χώρα του και δεν του βγαίνει το σχέδιο Οθωμανική Αυτοκρατορία Νο2, και τώρα έρχεσαι και εσύ και ρωτάς; «Γιατί (το κάνεις) αυτό; Γιατί;».

Στη συνέχεια ένας άλλος από τη συνοδεία του Ερντογάν αναλαμβάνει να απομακρύνει τον ενοχλητικό δημοσιογράφο πέρα από τον σκυθρωπό σουλτάνο!

Διάσκεψη για το Κλίμα στο Παρίσι και μαζεύτηκαν τζιχαντιστές, ιμπεριαλιστές και φονιάδες να συζητήσουν για το περιβάλλον.

Στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και δουλευόμαστε -παγκοσμίως- μεταξύ μας λες και ακόμα περιμένουμε το κρατικό δελτίο ειδήσεων για να ενημερωθούμε…

Η ατάκα του μπράβου του Ερντογάν στον Ρώσο δημοσιογράφο θα μείνει στην ιστορία: «Γιατί (το κάνεις) αυτό; Γιατί;».

Δείτε το βίντεο:

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

One thought on “Δείτε αντίδραση Ερντογάν όταν τον ρωτάνε: «Γιατί υποστηρίζετε το Ισλαμικό Κράτος;» Βίντεο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *