Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:31 - 21/10/2023

Cui Bono?

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ποιοί κερδίζουν από το εργαστηριακό Ολοκαύτωμα της Hamas; Ο Joe Biden είναι ένας από αυτούς

Μετά την εργαστηριακή planδημία (αλήθεια που χάθηκαν οι μεταλλάξεις και όλοι αυτοί οι άθλιοι εμπλεκόμενοι;) στο επίσημο αφήγημα της οποίας ο Biden ως πολιτικός είχε κεντρικό ρόλο καθώς οι λοιποί δυτικοί ηγέτες έπαιρναν τη θανάσιμη γραμμή τους ενάντια στους πολίτες από τον Λευκό Οίκο τον οποίο κατευθύνουν τα πρόσωπα πίσω από τη κουρτίνα.

By Wrong Man

Είναι οι ίδιοι που μετά την planδημία πέρασαν στο χτύπημα της Hamas και στις νέες αυξήσεις των επιτοκίων.

Κοινή συνισταμένη και ζητούμενο η μείωση του παγκοσμίου πληθυσμού εξαιτίας το χρέους-χρήμα το οποίο αποτελεί εργαλείο παγκόσμιας διακυβέρνησης και το οποίο δεν πρέπει να χάσει την αίγλη του για τους χειριστές κατόχους του.

Η επίθεση στο Ισραήλ εξυπηρετεί και τις ανάγκες επανεκλογής του Joe Biden ο οποίος στις μετρήσεις που προηγήθηκαν του Ολοκαυτώματος της Hamas ήταν απλά ένα ψόφιο άλογο.

Ο Netanyahu και το Ισραήλ πρέπει να κερδίσουν. Αλλά και για τον Βiden σχεδόν όλα εξαρτώνται από αυτόν τον πόλεμο. Λάβετε υπόψη σας κι αυτή την απάντηση στο ποιοι κερδίζουν από το Ολοκαύτωμα της Hamas.

Αντιμετωπίζοντας τις φοβερές δημοσκοπήσεις πίσω στο σπίτι και τις αμφιβολίες  για τη σοφία του κόμματος να βάλει τον 80χρονο στην κούρσα της επανεκλογής ο αποδιοργανωμένος Biden εμφανίζεται αίφνης να παίρνει πρωτοβουλίες παρά τα εμφανή νοητικά κενά και τη προβληματική υγεία του.

Όμως αυτό που κατά βάθος ανησυχεί τον Biden είναι ακριβώς το αυτονόητο δικαίωμα του Ισραήλ να ισοπεδώσει τη Hamas και όσους και ότι της προσφέρει καταφύγιο-κρησφύγετο. Ο Biden θέλει με κάθε τρόπο να ελέγξει την απάντηση του Ισραήλ στο τηλεκατευθυνόμενο και προσχεδιασμένο Ολοκαύτωμα που προκάλεσε η Hamas.

Κάθε φορά που ο Biden ή οι κορυφαίοι βοηθοί του – ήταν μπροστά σε ένα μικρόφωνο στο Τελ Αβίβ, ήταν βέβαιο ότι θα μας εκφράσουν την ανησυχία τους για τους Παλαιστίνιους πολίτες και την επιτακτική ανάγκη για το Ισραήλ να κάνει ό, τι μπορεί για να αποφύγει να τους βλάψει.

“Η συντριπτική πλειοψηφία των Παλαιστινίων δεν είναι η Hamas. Η Hamas δεν αντιπροσωπεύει τον παλαιστινιακό λαό “, επέμενε ο Βiden, λες και οι σφαγείς της Hamas δεν βρίσκονται ανάμεσα στους Παλαιστινίους.

“Ο Παλαιστίνιος λαός υποφέρει πολύ”, δήλωσε ο πρόεδρος. “Θρηνούμε την απώλεια αθώων παλαιστινιακών ζωών.”

 

Ο κόσμος παρακολουθεί, είπε στον Netanyahu μπροστά στις κάμερες. “Το Ισραήλ έχει μια αξία όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες δημοκρατίες, και ψάχνουν να δουν τι θα κάνουμε”.

Δεν είναι ότι οι ΗΠΑ ανησυχούν ακριβώς για την τακτική του IDF. Όταν οι αμερικανικές δυνάμεις αναγκάστηκαν να πολεμήσουν ενάντια στους εχθρούς στις πόλεις της Μέσης Ανατολής οι αμερικανικές δυνάμεις και οι ιρακινές δυνάμεις σκότωσαν χιλιάδες αμάχους πολίτες για τις ανάγκες του ελέγχου της Δυτικού Mosul από τους μαχητές του ISIS το 2017.

Οι τότε κατηγορίες εγκλημάτων πολέμου από τους διεθνείς οργανισμούς κατά του αμερικανικού στρατού περίσσευαν.

«Παρά τις ικανότητες στόχευσης, τα όπλα που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ προκάλεσαν όλεθρο στη πυκνοκατοικημένη Δυτική Mosul όπου μεγάλες ομάδες αμάχων παγιδεύτηκαν σε σπίτια ή αυτοσχέδια καταφύγια», έγραψε η Διεθνής Αμνηστία. “Ακόμη και σε επιθέσεις που φαίνεται να έχουν χτυπήσει τον επιδιωκόμενο στρατιωτικό στόχο τους, η χρήση ακατάλληλων όπλων ή η αποτυχία λήψης άλλων απαιτούμενων προφυλάξεων είχε ως αποτέλεσμα άσκοπη απώλεια ζωών πολιτών και σε ορισμένες περιπτώσεις αποτελούσαν δυσανάλογες απώλειες”.

Ένας στρατηγός της Πολεμικής Αεροπορίας ανταποκρίθηκε τότε στις κατηγορίες> “Χρησιμοποιούμε τα πιο ακριβή και διακριτικά όπλα που μπορούμε ποτέ να χρησιμοποιήσουμε και να είμαστε διαθέσιμα στον κόσμο για να αποφύγουμε τη στόχευση αμάχων”.

Δείτε εδώ ένα ενδιαφέρον (ιστορικό) video

Για τον Biden και τα πρόσωπα πίσω από τη κουρτίνα η μόνη πρεμούρα είναι η επανεκλογή του και η συνέχιση υλοποίησης της Ατζέντας ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού. Η διαρκής άυξηση των επιτοκίων από τη FED η οποία ελέγχεται από ιδιώτες έχει στόχο την φτωχοποίηση και την εξαθλίωση των πολιτών. Οι επιθέσεις στις πολυεθνικές εταιρίες (εξαπέλυσε πρόσφτα και ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν είναι παρά η υλοποίηση της Ατζέντας που δεν θέλει επιχειρείν αλλά πολίτες θανάσιμα εξαρτημένους από τη κυβέρνηση-κράτος που στο μεταξύ έχει αναλάβει την αποστολή της μείσωης του πληθυσμού της λόγ του δημοσίου και παγκοσμίου χρέους. Η Αμερική έχει να αποπληρώσει το χρέος της από το 1835 και η Ελλάδα από τότε που έγινε κράτος. , αυτή είναι μια ευκαιρία να αποδείξει ότι ο δημοκρατικός τρόπος δεν είναι μόνο πιο αξιοπρεπής και δίκαιος, αλλά είναι στην πραγματικότητα ισχυρότερος λόγω των ίδιων των αξιών που προσπαθεί να προστατεύσει.


 

«Είστε επίσης δημοκρατία», είπε ο Biden στο Ισραήλ. «Όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, δεν ζείτε με τους κανόνες των τρομοκρατών. Ζεις σύμφωνα με το κράτος δικαίου. Όταν ξεσπούν οι συγκρούσεις, ζεις σύμφωνα με το νόμο των πολέμων».

Κοίτα ποιος μιλάει, θα συμπληρώναμε…

«Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τους τρομοκράτες είναι ότι πιστεύουμε στη θεμελιώδη αξιοπρέπεια κάθε ανθρώπινης ζωής: Ισραηλινός, Παλαιστίνιος, Άραβας, Εβραίος, Μουσουλμάνος, Χριστιανός, όλοι. Δεν μπορείς να εγκαταλείψεις αυτό που σε κάνει αυτό που είσαι. Αν το παρατήσεις αυτό, τότε οι τρομοκράτες κερδίζουν».

Αυτές είναι οι ανήκουστες δηλώσεις ενός προέδρου όταν έχει ποροηγηθεί η ναζιστική φρίκη και το Ολοκαύτωμα της Hamas σε βάρος των αμάχων, σε βάρος έφηβων κοριτσιών και νεογνών.

Το μόνο που ενδιαφέρει τον Biden και τα πρόσωπα πίσω από τη κουρτίνα-το βαθύ κράτος των ΗΠΑ είναι η επανεκλογή του και η συνέχιση της Ατζέντας…

kourdistoportocali.comΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Τι θα ισοπεδώσει το Ισραήλ; την Χαμάς;;μάλιστααα..και μετά θα μπει στο παιχνίδι και η Χεζμπολάχ και θα γίνει του κουτρουλη ο γάμος

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*