Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Διαφημίσεις

Ο οργανισμός στον οποίο επικεφαλής ήταν ο Robert F. Kennedy Jr. πριν γίνει υπουργός Υγείας των ΗΠΑ, ζήτησε επίσημα να ανακληθούν οι εγκρίσεις για τα περισσότερα από τα εμβόλια κατά της COVID-19 που είναι διαθέσιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Children’s Health Defense, σε μια κατάθεση που δημοσιοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, δήλωσε ότι δύο από τα εμβόλια που κατασκευάζονται από την Moderna και ένα που κατασκευάζεται από την Pfizer έχουν λανθασμένη ετικέτα και παραβιάζουν την ομοσπονδιακή νομοθεσία.

Τα εμβόλια έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τα πρότυπα για την άδεια έκτακτης ανάγκης, αλλά τώρα εγκρίνονται μέσω κανονικής έγκρισης, αναφέρει η κατάθεση. Αυτό σημαίνει ότι «δεν μπορούν να παραμείνουν στο διαπολιτειακό εμπόριο επειδή, στην πραγματικότητα, είναι προϊόντα με λανθασμένη επωνυμία. Σύμφωνα με το νόμο, οι άδειές τους πρέπει να ανακληθούν», σύμφωνα με την αίτηση προς την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων.

Η Pfizer και η Moderna, των οποίων τα εμβόλια χρησιμοποιούν τεχνολογία αγγελιοφόρου ριβονουκλεϊκού οξέος (mRNA), δεν απάντησαν σε αιτήματα για σχολιασμό από τους Epoch Times.

«Αυτή η αίτηση όχι μόνο αμφισβητεί την αδειοδότηση εμβολίων κατά της COVID-19, αλλά στέλνει ένα σαφές μήνυμα στον FDA ότι δεν μπορεί πλέον να τη γλιτώνει με την αδειοδότηση της βιαστικής τεχνολογίας mRNA βάσει των προτύπων έκτακτης ανάγκης», δήλωσε ο Ray Flores, ανώτερος εξωτερικός σύμβουλος της Children’s Health Defense, στην Epoch Times μέσω email.

«Ζητάμε από τον FDA να παραδεχτεί ότι τα εμβόλια κατά της COVID-19 δεν θα έπρεπε ποτέ να θεωρούνται “ασφαλή και αποτελεσματικά” και να παραδεχτεί ότι στην πραγματικότητα είναι εμβόλια Άδειας Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης που “μπορεί να είναι αποτελεσματικά” μόνο για αυτή τη συνθήκη».

Ο Flores ενθάρρυνε τους ανθρώπους να υποβάλουν σχόλια σχετικά με την αίτηση.

Ένας εκπρόσωπος του οργανισμού του Kennedy, του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών, δήλωσε στην Epoch Times μέσω email ότι ο FDA έχει λάβει την αίτηση. Ο FDA την εξετάζει και θα απαντήσει απευθείας στον αιτούντα, δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Ο Kennedy προήδρευσε της Children’s Health Defense από το 2015 έως το 2023, όταν και έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ. Ο ίδιος αργότερα υποστήριξε τον Donald Trump, ο οποίος διόρισε τον Kennedy ως υπουργό Υγείας μετά τη νίκη του στις εκλογές του 2024.

Η Children’s Health Defense έχει ταχθεί κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών και της χρήσης ορισμένων εμβολίων, υποστηρίζοντας ότι τα στοιχεία είναι ανεπαρκή για να υποστηρίξουν τη χορήγησή τους.

Το 2021, ο Kennedy, σε μια παρόμοια αίτηση, ζήτησε από τον FDA να ανακαλέσει την άδεια έκτακτης ανάγκης για τα εμβόλια κατά της COVID-19 και να μην τα εγκρίνει. Αυτός και η Dr. Meryl Nass, μέλος της επιστημονικής συμβουλευτικής επιτροπής της Children’s Health Defense, δήλωσαν ότι οι κίνδυνοι ανεπιθύμητων ενεργειών μετά τον εμβολιασμό υπερτερούν των οφελών και ότι υπήρχαν αποτελεσματικές εναλλακτικές λύσεις στον εμβολιασμό, συμπεριλαμβανομένης της ιβερμεκτίνης.

Στη νέα αίτηση, οι δικηγόροι και οι επιστήμονες της Children’s Health Defense δήλωσαν ότι επικεντρώνονται στα κριτήρια επισήμανσης και ότι δεν θίγουν το ζήτημα της ασφάλειας ή της αποτελεσματικότητας των εμβολίων κατά της COVID-19.

Όταν ο FDA ενέκρινε για πρώτη φορά εμβόλια κατά της COVID-19 το 2020, το έπραξε στο πλαίσιο άδειας έκτακτης χρήσης, η οποία επιτρέπει στις ρυθμιστικές αρχές να ενεργούν με χαμηλότερο βαθμό στοιχείων υπό συνθήκες έκτακτης ανάγκης. Για να εγκρίνει προϊόντα, ο FDA πρέπει να είναι βέβαιος ότι είναι αποτελεσματικά. Για την έγκριση έκτακτης ανάγκης, ο FDA μπορεί να διαπιστώσει ότι «βάσει του συνόλου των διαθέσιμων επιστημονικών στοιχείων, είναι λογικό να πιστεύουμε ότι το προϊόν μπορεί να είναι αποτελεσματικό για την καθορισμένη χρήση».

Ακόμα και μετά την έγκριση των εμβολίων αργότερα, οι ρυθμιστικές αρχές διατήρησαν την έγκριση έκτακτης ανάγκης εν μέρει σε ισχύ, μέχρι την ανάκληση της έγκρισης φέτος.

Ταυτόχρονα, ο FDA ενέκρινε ενημερωμένες εκδόσεις τεσσάρων εμβολίων, δύο από την Moderna, ενός από την Pfizer και έναν εμβολιασμό με βάση πρωτεΐνες που παρασκευάστηκε από την Novavax.

«Αυτά τα εμβόλια είναι διαθέσιμα για όλους τους ασθενείς που τα επιλέγουν μετά από διαβούλευση με τους γιατρούς τους», δήλωσε ο Kennedy όταν ο FDA ανακοίνωσε τις συγκεκριμένες ενέργειες.

Ο Dr. Vinay Prasad, κορυφαίος αξιωματούχος εμβολίων του FDA, δήλωσε μέσω υπομνημάτων ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι τα οφέλη υπερτερούν των βλαβών για τον εμβολιασμό ορισμένων πληθυσμών, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών με παράγοντες κινδύνου, όπως η παχυσαρκία.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), ενεργώντας βάσει συμβουλών μιας επιτροπής που επέλεξε ο Kennedy, πρόσφατα άλλαξαν τις γενικές συστάσεις για τα εμβόλια COVID-19 δηλώνοντας ότι κάθε άτομο θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη διάφορους παράγοντες, όπως η δική του υγεία, και να συμβουλεύεται επαγγελματίες υγείας πριν κάνει μία από τις εμβολιαστικές δόσεις.

Ορισμένες εξωτερικές ομάδες και Πολιτείες των ΗΠΑ εξακολουθούν να συνιστούν τον εμβολιασμό κατά της COVID-19 για σχεδόν όλους τους Αμερικανούς.

kourdistoportocali.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek