Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Διαφημίσεις

Ακινητοποιημένα έμειναν χθες το βράδυ τρένα υψηλής ταχύτητας στην Ισπανία εξαιτίας της κλοπής χάλκινων καλωδίων.

Οι κλέφτες αφαίρεσαν καλώδια σε τέσσερις περιοχές σε μια ακτίνα 10 χιλιομέτρων, με συνέπεια κάποιοι επιβάτες να μείνουν εγκλωβισμένοι στα τρένα στη διάρκεια της νύχτας και χιλιάδες άλλοι αποκλεισμένοι σε σταθμούς.

Ο υπουργός Μεταφορών Όσκαρ Πουέντε έκανε λόγο για «σοβαρή δολιοφθορά» σε ανάρτησή του στο Χ.

Οι σιδηροδρομικές συνδέσεις στις γραμμές που επηρεάστηκαν ανεστάλησαν χθες βράδυ, ενώ σήμερα το πρωί λίγα τρένα αναχώρησαν από τη Μαδρίτη για το Τολέδο, που βρίσκεται 70 χιλιόμετρα νοτιότερα, και τα δρομολόγια προς πόλεις όπως η Σεβίλλη και η Μάλαγα, ακόμα νοτιότερα, δεν είχαν ακόμα αποκατασταθεί, ανακοίνωσε μέσω Χ η Adif, η κρατική εταιρεία διαχείρισης των σιδηροδρόμων.

Χιλιάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να περιμένουν στον σταθμό Ατότσα της Μαδρίτης.

Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα εκατοντάδες επιβάτες εγκλωβίστηκαν στα τρένα στη διάρκεια του μπλακ άουτ που συνέβη στη χώρα.

Επιβάτες έμειναν εγκλωβισμένοι στα τρένα στη διάρκεια της νύχτας

Εννέα τρένα ακινητοποιήθηκαν μεταξύ σταθμών, με αρκετούς επιβάτες να αναγκάζονται να περάσουν τη νύχτα μέσα σε αυτά, σύμφωνα με συνεντεύξεις στο κρατικό δίκτυο TVE.

Η Adif δήλωσε ότι το προσωπικό της εργάζεται για την αντικατάσταση των κλεμμένων καλωδίων και την αποκατάσταση των σιδηροδρομικών υπηρεσιών.

Το δίκτυο υψηλής ταχύτητας επεκτάθηκε με γρήγορους ρυθμούς στην Ισπανία, στο πλαίσιο της προσπάθειας της κυβέρνησης να αποδεσμεύσει τα δημόσια μέσα μεταφοράς από τη χρήση άνθρακα. Το δίκτυο συνδέει σχεδόν όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας και είναι ευάλωτο σε περιστατικά κλοπής καλωδίων, καθώς διασχίζει μεγάλες ακατοίκητες εκτάσεις.

Δείτε εικόνες από την Ισπανία:

ΑΠΕ-ΜΠΕ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek