21:30 - 02/01/2019

Χάκερ απειλούν να διαρρεύσουν έγγραφα που μπορούν να ρίξουν φως στην επίθεση της 11ης/9

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η ομάδα που διέρρευσε επεισόδια σειράς του Netflix και χάκαρε επίσης μεγάλα δίκτυα όπως το ABC, το NBC και το HBO, επισημαίνουν ότι έχουν προβεί στην υποκλοπή άκρως εμπιστευτικών εγγράφων από μία δικηγορική εταιρεία που εάν έλθουν στη δημοσιότητα, θα φέρουν αποκαλύψει για τη μεγαλύτερη τρομοκρατική επίθεση στην ιστορία των ΗΠΑ.

Να διαρρεύσει άγνωστες μέχρι στιγμής πληροφορίες σχετικά με τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου απειλεί η Dark Overlord, μια διεθνής ομάδα χάκερ, ζητώντας λύτρα.

Η ομάδα που έγινε γνωστή το 2017 για τη διαρροή επεισοδίων της σειράς του Netflix «Orange is the New Black» χάκαρε συγκεκριμένα μια δικηγορική εταιρεία στις ΗΠΑ πουτ δεν κατονομάζεται, ζητώντας χρήματα εκπεφρασμένα σε Bitcoin.

Οι χάκερ υποστηρίζουν ότι βρήκαν εκατοντάδες έγγραφα, μεταξύ των οποίων και 18.000 emails, μη δημοσιοποιημένες συμφωνίες, καταθέσεις και μαρτυρίες ειδικών, καθώς και περιεχόμενο επικοινωνίας με κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Η δικηγορική εταιρεία καλείται να πληρώσει ένα ικανοποιητικό ποσό χρημάτων στην ομάδα των χάκερ.

Μάλιστα, η Dark Overlord αναφέρει ότι η εν λόγω διαρροή θα ξεπερνούσε «σε όγκο και αντίκτυπο» τις διαρροές εγγράφων από τον Έντουαρντ Σνόουντεν. Οι χάκερ εγγυώνται ότι η διαρροή αυτού του υλικού «θα γεννήσει εκατομμύρια νέα άρθρα και θα συμβάλλει στη μεγαλύτερη και πιο σημαντική διαρροή στοιχείων που έχει συμβεί ποτέ».

sputniknews.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*