Χάκερ απειλούν να διαρρεύσουν έγγραφα που μπορούν να ρίξουν φως στην επίθεση της 11ης/9

Η ομάδα που διέρρευσε επεισόδια σειράς του Netflix και χάκαρε επίσης μεγάλα δίκτυα όπως το ABC, το NBC και το HBO, επισημαίνουν ότι έχουν προβεί στην υποκλοπή άκρως εμπιστευτικών εγγράφων από μία δικηγορική εταιρεία που εάν έλθουν στη δημοσιότητα, θα φέρουν αποκαλύψει για τη μεγαλύτερη τρομοκρατική επίθεση στην ιστορία των ΗΠΑ.

Να διαρρεύσει άγνωστες μέχρι στιγμής πληροφορίες σχετικά με τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου απειλεί η Dark Overlord, μια διεθνής ομάδα χάκερ, ζητώντας λύτρα.

Η ομάδα που έγινε γνωστή το 2017 για τη διαρροή επεισοδίων της σειράς του Netflix «Orange is the New Black» χάκαρε συγκεκριμένα μια δικηγορική εταιρεία στις ΗΠΑ πουτ δεν κατονομάζεται, ζητώντας χρήματα εκπεφρασμένα σε Bitcoin.

Οι χάκερ υποστηρίζουν ότι βρήκαν εκατοντάδες έγγραφα, μεταξύ των οποίων και 18.000 emails, μη δημοσιοποιημένες συμφωνίες, καταθέσεις και μαρτυρίες ειδικών, καθώς και περιεχόμενο επικοινωνίας με κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Η δικηγορική εταιρεία καλείται να πληρώσει ένα ικανοποιητικό ποσό χρημάτων στην ομάδα των χάκερ.

Μάλιστα, η Dark Overlord αναφέρει ότι η εν λόγω διαρροή θα ξεπερνούσε «σε όγκο και αντίκτυπο» τις διαρροές εγγράφων από τον Έντουαρντ Σνόουντεν. Οι χάκερ εγγυώνται ότι η διαρροή αυτού του υλικού «θα γεννήσει εκατομμύρια νέα άρθρα και θα συμβάλλει στη μεγαλύτερη και πιο σημαντική διαρροή στοιχείων που έχει συμβεί ποτέ».

sputniknews.gr


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *