Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

 

Ένα προσχέδιο για την μορφή και την ονομασία του CERN.

Πώς θα μπορούσες να αποκρύψεις [=HIDE] μία φανερή [= obvious] λέξη;

Με αναγραμματισμό NICE – CENI

Πώς θα μπορούσες να αποκρύψεις [=HIDE]  έναν φανερό [= obvious]  αριθμό;

I = 9
R = 18 = [1+8] = 9

NICE – CENI – CERN

HIDE-ous = φρικιαστικός, βδελυρός, ειδεχθής, φρικτός, αποκρουστικός, αποτρόπαιος

Παρ. 30,21  διὰ τριῶν σείεται ἡ γῆ, τὸ δὲ τέταρτον οὐ δύναται φέρειν·

Φέρειν = BEAR = ΑΡΚΤΟΣ …. That Hideous Strength

KENITES = CENI (λατινικά) = ΚΕΝΑΙΟΙ ή ΚΙΝΙΤΕΣ

Ένας αρχαιότατος βιβλικός λαός που αναφέρεται στη Παλαιά Διαθήκη. Σπουδαίοι μεταλλουργοί ιδίως χαλκουργοί. Διάφοροι ιστορικοί ερευνητές ισχυρίζονται ότι ο λαός αυτός ως φυλή ήταν απόγονοι του Κάιν.

… Δύο επιπλέον χαρακτηριστικές διδασκαλίες του Παρεκκλησίου του Ποιμένος είναι γνωστές ως δόγμα του σπέρματος του όφεως και το δόγμα των Κεναίων, τα οποία είναι αλληλένδετα. Το δόγμα του σπέρματος του όφεως υποστηρίζει ότι στον Κήπο της Εδέμ, ο όφις (ο διάβολος) είχε σεξουαλικές σχέσεις με την Εύα. Καρπός αυτής της επαφής ήταν ο Κάιν. Οι απόγονοι του Κάιν ονομάζονται Κεναίοι. Ο Άβελ όμως, προήλθε από την ένωση του Αδάμ και της Εύας… Matt Slick
https://carm.org/serpent-seed-and-kenites

That Hideous Strength → NICE

Ο κόσμος του CERN

Ο Πάπας Φραγκίσκος (Pope Francis) εξελέγη στις 13 Μαρτίου 2013. Χαρακτηρίζεται επίσκοπος της Ρώμης και ο ηγέτης της Καθολικής Εκκλησίας σε όλο τον κόσμο. Το παπικό πρωτείο πηγάζει σε μεγάλο βαθμό από το ρόλο του ως παραδοσιακός διάδοχος του Αποστόλου Πέτρου, στον οποίο ο Ιησούς Χριστός έχει δώσει τα κλειδιά της βασιλείας των Ουρανών και τις εξουσίες του “δεσμείν και λύειν”, ονομάζοντάς τον «πέτρα» πάνω στην οποία θα ανοικοδομηθεί η εκκλησία.

Το σωματίδιο Χιγκς, καλούμενο εκλαϊκευμένα και καταχρηστικά από τον Leon Lederman ως «το σωματίδιο Θεός» («the God particle») ή «το σωματίδιο του Θεού», είναι ένα μποζόνιο που, προβλέπεται θεωρητικά από το Καθιερωμένο Πρότυπο και θεωρείται πως έχει ήδη ανακαλυφθεί πειραματικά στα πειράματα ATLAS και CMS του επιταχυντή LHC του CERΝ. Η ανακάλυψή του θα βοηθήσει στην καλύτερη κατανόηση της δημιουργίας του σύμπαντος λύνοντας θέματα, στη θεωρία της μεγάλης έκρηξης, αμέσως μετά τα πρώτα κλάσματα του δευτερόλεπτου της γέννησης του σύμπαντος. Το μποζόνιο αυτό πήρε το όνομά του από τον Βρετανό καθηγητή φυσικής Πίτερ Χιγκς (Peter Ware Higgs), ο οποίος ήταν ένας από τους 6 φυσικούς που πρότειναν την ύπαρξή του, σε σχετικές δημοσιεύσεις το 1964. Το 2013 ο Πίτερ Χιγκς και ο Φρανσουά Ανγκλέρ (François Englert) βραβεύτηκαν με το Βραβείο Νόμπελ Φυσικής για την εργασία τους και την πρόβλεψή τους.

Ο κόσμος του NICE

François Alcasan: επικεφαλής του NICE
William (Bill) Hingest – Ένας διακεκριμένος χημικός ο οποίος έχει προσληφθεί από το NICE

William (Bill) HingestW. Hi_g_s_ Peter W. Higgs

François → Franc_isFrancis

O πάπας που φορά το “δαχτυλίδι του ψαρά” (Πέτρος), μοιράζεται τον κόσμο με τον Πέτρο που ανακάλυψε «το σωματίδιο του Θεού».

Όταν η επιστήμη ενώνεται με τη θρησκεία

Ο Κλάιβ Στέιπλς Λιούις υπήρξε Ιρλανδός μυθιστοριογράφος, ακαδημαϊκός, μεσαιωνοδίφης, κριτικός, δοκιμιογράφος, λαϊκός θεολόγος, ενώ θεωρείται και ως ένας από τους Χριστιανούς απολογητές με τη μεγαλύτερη επιρροή στην εποχή μας. Είναι επίσης γνωστός για τη μυθοπλασία του, έχοντας γράψει βιβλία όπως Τα Χρονικά της Νάρνια.
πέθανε την ίδια μέρα που δολοφονήθηκε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζον Φ. Κένεντι.  Στις 22 Νοεμβρίου 1963.

C.S.LEWIS – That Hideous Strength
Το συγκεκριμένο βιβλίο, γράφτηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιόδου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και λαμβάνει χώρα σε απροσδιόριστο χρόνο «μετά το τέλος του πολέμου».

Το 1945 ήταν μία πολύ σημαντική χρονιά. Χρονιά που τέθηκαν νέες βάσεις. Μεταξύ άλλων Ιδρύονται ο Ο.Η.Ε, η UNESCO και το Δ.Ν.Τ.
Ημερομηνία έκδοσης του βιβλίου Λιούις 1945 ~ 1954 κυρώθηκε η σύμβαση για την ίδρυση του CERN.

Το «That Hideous Strength» αποτελεί το τελευταίο βιβλίο της θεολογικής σειράς επιστημονικής φαντασίας του Λιούις,  Space Trilogy . Η υπόθεση ακολουθεί τα δύο προηγούμενα βιβλία  Out of the Silent Planet και Perelandra (επίσης υπό τον τίτλο Ταξίδι στην Αφροδίτη). Ωστόσο, σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα μυθιστορήματα, το συγκεκριμένο λαμβάνει χώρα στη Γη και όχι στο διάστημα ή σε άλλους πλανήτες του ηλιακού συστήματος. Αφορά ένα φαινομενικά επιστημονικό ινστιτούτο, το NICE, το οποίο είναι μία βιτρίνα μοχθηρών υπερφυσικών δυνάμεων.

Το NICE, Εθνικό Ινστιτούτο Συντονισμένων Πειραμάτων (National Institute of Coordinated Experiments), είναι μια επιστημονική και κοινωνική υπηρεσία σχεδιασμού δομημένου περιβάλλοντος, η οποία κρυφά εκτελεί ένα πρόγραμμα εκμετάλλευσης της φύσης και εξόντωση της ανθρωπότητας. Το Ινστιτούτο κρυφά εμπνεύστηκε και κατευθύνθηκε από τα πεπτωκότα eldila , τα οποία αναφέρονται ως «Macrobes», ανώτερα όντα. Η εξαγορά του Edgestow και της γύρω περιοχής δείχνει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν την ανθρώπινη υπεροψία και απληστία ώστε να αποκτήσουν αυτό που θέλουν. Όταν το NICE πετύχει το σκοπό, η Γη θα ανήκει πλέον μόνο στα Macrobes.

Δύο είναι κοινοί και αριθμημένοι μεταξύ τους.

ένας είναι ξέχωρος και κρυμμένος μέσα στον Λόγο.

CENI (λατινικά) = ΚΕΝΑΙΟΙ ή ΚΙΝΙΤΕΣ

Δεν έχει σημασία το τι ΕΜΕΙΣ πιστεύουμε. Σημασία έχει το τι πιστεύουν ΕΚΕΙΝΟΙ και τι είναι διατεθειμένοι να κάνουν για την πίστη τους.
Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Υπάρχουν εδώ και δεκαετίες, σπέρνοντας την «συκιά».

Αυτά που μας λένε (καθώς δεν υπάρχει τίποτα προς αμφισβήτηση στο εκπαιδευτικό σύστημα) μέσω των βιβλίων και των ΜΜΕ, είναι θεομυθοπλασίες απλά επιστημονικές φαντασίες. Θεωρίες όπως η μεγάλη έκρηξη, η εξέλιξη, η εξερεύνηση του διαστήματος είναι απλά προσπάθειες μίμησης του Θεού. Γιατί επιθυμούν να ομοιάσουν προς τον Ύψιστο. Επιθυμούν να έχουμε πίστη στον δικό τους λόγο. Το μόνο που μας προσφέρουν να δούμε και να εμπιστευτούμε είναι εικόνες παραγόμενες από κάποιον υπολογιστή.

Ως πρόγευση, στο δεύτερο μέρος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποιες συνδέσεις του CERN με τον James Bond και τον Μαντέλα.

Ιαν Φλέμινγκ: Στην Τζαμάικα «γεννήθηκε» ο Μπόντ
…. Όσο έγραφε, δίπλα του, στο γραφείο, ήταν ακουμπισμένο το βιβλίο «Οδηγός πουλιών των Δυτικών Ινδιών», γραμμένο από έναν Αμερικανό ορνιθολόγο ονόματι  Μποντ. Τζέιμς Μποντ. «Σκέφτηκα ότι αυτό το μικρό, αντιρομαντικό, αγγλοσαξονικό και πολύ αρρενωπό όνομα ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόμουν»….

Ο πρώτος Τζέιμς Μποντ ήταν ο Μπάρι Νέλσον … όπως Νέλσον Μαντέλα

Στις αρχές του 1954, Ιαν Φλέμινγκ πληρώθηκε $ 1000 για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του βιβλίου Casino Royale. Το ωριαίο ειδικό επεισόδιο μεταδόθηκε στις 21 Οκτώβρη του 1954, από το CBS.  Σχεδόν ένα μήνα πριν, στις 29 Σεπτεμβρίου 1954 όπως ανάφερα παραπάνω, κυρώθηκε η σύμβαση για την ίδρυση του CERN. Αυτό είναι το προφανές…

http://katohika.gr/diethni/ipirkse-mi-18/

… O Ίαν Φλέμινγκ όμως δεν ήταν ένας τυχαίος συγγραφέας.

CERN Αυτή η βδελυρή δύναμη Μέρος 1ο

Σας Ενδιαφερουν:

ΑναΚάλυψη: 10 χρόνια ταλαιπωρίας λόγω εμβοών. Άκουγε ήχους που δεν υπήρχαν. Δεν θα πιστέψετε τι τη β...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Μια ασθένεια που εμφανίζεται πάντα, όταν δεν την περιμένεις - είναι η κυστίτιδα. Πώς και με τι να τη...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Η μάχη με την αρθρίτιδα: 1: 0 υπέρ της επιστήμης
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς να δείχνεις 30 στα 50;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς να θεραπεύσετε τον μύκητα των νυχιών
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Eίναι εύκολο να κόψετε το κάπνισμα σε μια μέρα παρότι καπνίζατε όλη τη συνειδητή σας ζωή!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Αιμορροΐδες – οδηγουν στον καρκίνο του ορθού! Αντιμετωπίστε επειγόντως τις αιμορροΐδες στο σπίτι!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Knee Bandage - Επιδεσμος γονατου-αγκωνα , μειωστε τον πονο και την αποθεραπεια του τραυματος!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Ζώντας με το διαβήτη: Πώς το INSUMED με βοήθησε να πάρω τον έλεγχο της υγείας μου
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Στο Ισραήλ έμαθαν να γιατρεύουν τους άντρες από την προστατίτιδα μέσα σε 2-3 εβδομάδες, μια και για ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. Ανώνυμος 04/19/2017 @ 8:49 ΜΜ

  Ο,τι να’ναι…

 2. παμε χαμενοι.. 04/19/2017 @ 9:01 ΜΜ

  αντι να γιατρεψουν κανα καρκινο και να βρουν κανα εμβολιο για καμια αρρωστια πανε και ανοιγουν ανεξερευνητα μονοπατια της φυσικης χωρις να ξερουν που θα καταληξουν και ποιο το κοστος….καλυτερα να αφανιστουμε παρα να ζησουν τα παιδια μας τη κολαση που ερχεται…

  • Ανώνυμος 04/20/2017 @ 11:29 ΠΜ

   αυτοί οι κύριοι που κράζεις σου δίνουν τη δυνατότητα να το κανείς από το σπίτι σου.. το διαδυκτιο και οι υπολογιστές εξελίχθηκαν μέσω καινοτομιών και του cern… τo αστείο είναι ότι και όταν βγαίνουν εμβόλια η οι στατιστικές που δείχνουν ότι ο καρκινοσ κατά 80% θεραπεύεται στα πρώιμα στάδια πάλι οι ίδιοι είστε που τα κράζετε

   • ΑΝΩΝΥΜΕ, όλοι βλέπουμε αυτό που τονίζεις με το σχόλιό σου, την βιτρίνα δηλαδή της «ευεργετικής προσφοράς». Προσφορά μεν, βιτρίνα δε.

   • Ανώνυμος 04/20/2017 @ 2:50 ΜΜ

    MΠΗΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ “ΑΔΥΤΑ” ΤΟΥ CERN ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ;
    ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ , ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΛΠ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟ CERN…
    ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ…
    ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΕΤΩ…ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ.

   • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 04/20/2017 @ 3:32 ΜΜ

    ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟ CARDASIL ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΒΡΕΪ

 3. ΑΝΩΝΥΜΟΣ 04/20/2017 @ 9:24 ΜΜ

  ΓΚΟΙΜ αυτος που χλευαζεται και που στο τελος θα σας γαμηση ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΟΣ την καλησπερα μου στην ισραηλινη πρεσβεια και στον Μορκενταη φριζη

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*