Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
10:21 - 25/08/2021

CDC: σημαντική πτώση αποτελεσματικότητας εμβολίου στους υγειονομικούς α΄ γραμμής σε 8 Πολιτείες! Αύξηση προηγμένων μολύνσεων στους πλήρως εμβολιασμένους!

CDC: σημαντική πτώση αποτελεσματικότητας εμβολίου στους υγειονομικούς α΄ γραμμής σε 8 Πολιτείες. Αύξηση προηγμένων μολύνσεων στους πλήρως εμβολιασμένους! ( σσ και νομοθετούν εδώ υποχρεωτικότητα εμβολιασμού υγειονομικών όταν καταρρέει η αποτελεσματικότητα του ως χάρτινος πύργος ειδικά στους υγειονομικούς) Τα δεδομένα δείχνουν αυξανόμενες «σημαντικές» μολύνσεις μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων.(Reuters).

Περίπου το 25% των λοιμώξεων του SARS-CoV-2 μεταξύ των κατοίκων του Λος Άντζελες αφορά πλήρως εμβολιασμένους κατοίκους από τον Μάιο έως τις 25 Ιουλίου, περίοδος που περιλαμβάνει τον αντίκτυπο της πολύ μεταδοτικής παραλλαγής Delta, ανέφεραν Αμερικανοί αξιωματούχοι την Τρίτη.

Τα δεδομένα, που δημοσιεύθηκαν στην εβδομαδιαία έκθεση των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ για τον θάνατο και τις ασθένειες, δείχνουν αύξηση των λεγόμενων «πρωτοποριακών» λοιμώξεων μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων ατόμων.

Τα νέα στοιχεία που κυκλοφόρησαν αφορούσαν περισσότερους από 43.000 αναφερόμενους λοιμώξεις μεταξύ κατοίκων της κομητείας του Λος Άντζελες ηλικίας 16 ετών και άνω. Από αυτά, 10.895, ή 25,3%, αφορούν πλήρως εμβολιασμένα άτομα, 1,431, ή 3,3%, ήταν μερικώς εμβολιασμένα άτομα και 30,801, ή 71,4%, ήταν σε μη εμβολιασμένα άτομα.

Μεταξύ των μη εμβολιασμένων που αρρώστησαν, το 7,5% νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, το 1,5% εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας και το 0,5% απαιτούσε αναπνευστική υποστήριξη με μηχανικό αναπνευστήρα.

Εκτός από τα στοιχεία της κομητείας του Λος Άντζελες, το CDC δημοσίευσε την Τρίτη μια ενημέρωση σχετικά με τη μελέτη της ομάδας HEROES μεταξύ των εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που έδειξε σημαντική πτώση της αποτελεσματικότητας του εμβολίου μεταξύ των εμβολιασμένων εργαζομένων πρώτης γραμμής σε οκτώ πολιτείες που μολύνθηκαν με τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με την έκθεση, η αποτελεσματικότητα του εμβολίου κατά την περίοδο της μελέτης, όταν το Delta ήταν κυρίαρχο, μειώθηκε στο 66% από 91% πριν από την άφιξη της παραλλαγής Delta. Reuters 24/8/21

dimpenews.com

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*