17:05 - 07/07/2021

Carlo M.Cipolla: «Ο ηλίθιος άνθρωπος είναι το πιο επικίνδυνο είδος ανθρώπου»

Μια πολύ ιδιαίτερη ομάδα ανθρώπων δημιουργεί πολλαπλά προβλήματα στους συνανθρώπους και εμποδίζει την ευτυχία τους.
Η ομάδα αυτή είναι πολύ πιο ισχυρή από τη Μαφία, το στρατιωτικοβιομηχανικό σύμπλεγμα ή το διεθνή κομμουνισμό-είναι μια ανοργάνωτη και αχαρτογράφητη ομάδα που δεν διαθέτει αρχηγό ή πρόεδρο, δε διέπεται από κανονισμούς και ωστόσο κατορθώνει να δρα με άψογο συντονισμό, σαν να κατευθύνεται από κάποιο αόρατο χέρι…
Υπάρχουν πέντε βασικοί νόμοι της ανθρώπινης ηλιθιότητας.
Πρώτος νόμος: Πάντα και νομοτελειακά όλοι υποτιμούν τον αριθμό των ηλίθιων ατόμων που κυκλοφορούν στην κοινωνία.

Δεύτερος νόμος: Η πιθανότητα να είναι ηλίθιο ένα συγκεκριμένο άτομο είναι ανεξάρτητη από οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό αυτού του ατόμου.

Τρίτος νόμος: Ηλίθιος ονομάζεται το άτομο που οι πράξεις του προκαλούν ζημίες σε ένα άλλο άτομο ή σε μια ομάδα ατόμων, χωρίς το ίδιο να αποκομίζει κέρδη, ενώ πιθανά να υφίσταται ακόμη και ζημίες.

Τέταρτος νόμος: Οι μη ηλίθιοι πάντα υποτιμούν τους ηλίθιους και τις ζημιογόνες ή καταστρεπτικές συμπεριφορές τους και δεν αντιλαμβάνονται πως οι συναναστροφές μαζί τους αποτελούν μοιραίο λάθος.

Πέμπτος νόμος: Ο ηλίθιος είναι πιο επικίνδυνος από τον κακοποιό.

Σίλερ- Friedrich Schiller:Ακόμα και οι θεοί ηττώνται όταν τα βάλουν με την ηλιθιότητα.

ΥΣ Αφιερωμένο σε Πολιτικούς,Δημοσιογράφους,Καθηγητές,Γιατρούς,Φαρμακοποιούς,Μικροβιολόγους.(Όλοι εσείς, βάλτε στην εξίσωση την παράμετρο “Νυρεμβέργη 2”)
ΥΣ1 ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ εμβολιασμένους.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. https://youtu.be/KL4__mV0SOI. Γελάνε και οι πέτρες,να γελάσουμε κι εμείς λίγο με τους ηλίθιους..

  2. ΔΥΣΤΗΧΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΑ ΕΑΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΗ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ

  3. ΘΑΝΑΘΑΚΗΣ 07/08/2021 @ 10:50 ΠΜ

    Και ρε μεγάλε;; το μπόλι του θανάτου περιμένατε να το κάνετε;; τόσα κθεπουλήματα έχει υποθτεί ο Έλληναθ;;, τι περιμένετε;; άντε να φύγουν όλι τουθ!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*