Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:05 - 08/10/2023

Brownstone Institute: Μεθόδους Μαφίας επιστρατεύουν Pfizer, Moderna – Εισαγγελέας ξεκίνησε έρευνα για εμβόλια και τον… «τελείωσαν»!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Robert F. Kennedy Jr., ο μεγαλύτερος και πιο μορφωμένος επικριτής των Big Pharma στον πλανήτη, αντιμετώπισε μια απόπειρα δολοφονίας την περασμένη εβδομάδα και κανείς δεν έγραψε το παραμικρό!

Mε μια σειρά από… «απίστευτες» κατηγορίες, ο Γενικός Εισαγγελέας Ken Paxton παραπέμφθηκε από το Σώμα του Τέξας κατηγορούμενος για ανάρμοστη συμπεριφορά, δωροδοκία, παρακώλυση της δικαιοσύνης και κατάχρηση δημοσίων πόρων.

Σε μια στιγμή και χωρίς καμία προειδοποίηση για το τι ερχόταν, ο Paxton έπρεπε να μαζέψει τα πράγματά του, τον εμπόδισαν να κάνει τα καθήκοντά του και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το αξίωμα που τον είχε εκλέξει τρεις φορές ο κόσμος.
Την περασμένη εβδομάδα, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες και το όνομά του καθαρίστηκε πλήρως.

Σχεδόν κανείς δεν μπορεί καν να εξηγήσει ποιες ήταν οι κατηγορίες.
Από απόσταση, σίγουρα έμοιαζε με μια μεγάλη πολιτική προσπάθεια «ακύρωσής του, αλλά γιατί;

Ο Paxton μόλις έδωσε μια εκτεταμένη συνέντευξη με τον Tucker Carlson, η εκπομπή του οποίου έχει τις περισσότερες προβολές στον πλανήτη, η οποία εμφανίζεται στο X, πρώην Twitter, και δεν έχει καθόλου διαφημίσεις.

Ξεκίνησε έρευνα για τα εμβόλια

Σε ένα μέρος της συνέντευξης, ο κ. Paxton εξήγησε ότι τρεις εβδομάδες πριν από την παραπομπή, είχε ξεκινήσει έρευνα εναντίον των κατασκευαστών εμβολίων για τον COVID-19 για συμμετοχή σε παραπλανητικές εμπορικές πρακτικές σύμφωνα με τους νόμους του Τέξας.

Θυμάμαι ότι ήμουν πολύ ενθουσιασμένος για αυτό εκείνη την εποχή ως ένα εξαιρετικά σημαντικό βήμα.
Σε εθνικό επίπεδο, οι κατασκευαστές εμβολίων αποζημιώνονται πλήρως έναντι της ευθύνης από βλάβες, οι οποίες είναι άφθονες και επίσης καλά τεκμηριωμένες.

Εκατομμύρια αναγκάστηκαν να κάνουν εμβόλιο αυτού του προϊόντος στο σώμα τους και όταν κάτι πάει στραβά, δεν υπάρχει κανένας να κάνει μήνυση.

Δεν είναι ο τρόπος που υποτίθεται ότι κάνουμε επιχειρήσεις στην Αμερική.
Ο Paxton ήταν σε όλη την υπόθεση και έτοιμος να ξεκινήσει μια σοβαρή έρευνα.
«Μόλις το έκανα αυτό», είπε στον Carlson, «αυτό ανατίναξε τον κόσμο μου.

Έγινα στόχος των Big Pharma (Μεγάλων Φαρμακοβιομηχανιών), των Big Tech (Μεγάλων Εταιριών Τεχνολογίας) και προφανώς της κυβέρνησης Μπάιντεν».

Ο κ. Carlson τον ρώτησε τότε γιατί θα συνέβαινε αυτό.
«Η Big Pharma δίνουν πολλά χρήματα….
Το έκανα επειδή η ομοσπονδιακή κυβέρνηση τους έχει δώσει ασυλία.

Αυτό είναι λάθος», είπε ο Πάξτον.
«Δεν το δοκίμασαν αυτό το πράγμα.
Δεν μας είπαν για τις παρενέργειες.
Είχαν την υποχρέωση να το δοκιμάσουν, ακόμα κι αν δεν ήταν υπεύθυνοι.

Παραπλάνηση

“Είχαν την υποχρέωση να πουν στους δικούς μου ότι υπάρχουν κάποιοι κίνδυνοι εδώ.
Πρέπει να αποφασίσετε, αλλά εδώ είναι οι κίνδυνοι.
Αντίθετα, είπαν ότι όλα είναι καλά, το εμποδίζει, δεν θα το διαδώσετε.
Τίποτα από αυτά δεν ήταν αλήθεια.

Αυτό είναι μια παραπλανητική εμπορική πρακτική.
Αν το έκαναν αυτό…»
Ο κύριος Carlson διακόπτει και λέει: «Φαίνεται ότι το έκαναν αυτό».
«Αργότερα», απάντησε ο Paxton, ο οποίος τόνισε ότι θα μάθει περισσότερα τις επόμενες εβδομάδες και μήνες, γιατί ξαναπαίρνει την υπόθεση.

Θα πρέπει να προσέχει την πλάτη του.

Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι για το τι μπορεί να συμβαίνει εδώ.

Ένας γενικός εισαγγελέας της πολιτείας αποφάσισε απλώς να εφαρμόσει την υπάρχουσα νομοθεσία στους κατασκευαστές εμβολίων που παρέχουν το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων στην πλευρά της έγκρισης φαρμάκων της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων.

Χρηματοδοτούν το 75% της τηλεοπτικής διαφήμισης.

Είναι τόσο ισχυροί που καταφέρνουν να πείσουν το Κογκρέσο και τον πρόεδρο να τους χορηγήσουν πλήρη ελευθερία από την ευθύνη για οποιαδήποτε από τις επιπτώσεις ενός εμβολίου.

Αυτό έδωσε κίνητρο στις εταιρείες να αποκαλούν εμβόλιο τη γονιδιακή θεραπεία, παρόλο που δεν λειτούργησε όπως κανένα εμβόλιο στην ιστορία.

Πώς είναι δυνατόν τέτοιοι εταιρικοί πράκτορες που χρηματοδοτούνται από φόρους, οι οποίοι κατέχουν τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τα φάρμακά τους, και μπορούν ακόμη και να επιβάλλουν το προϊόν τους σε απρόθυμους πελάτες, να μπορούν να ανατρέψουν έναν δεόντως εκλεγμένο αξιωματούχο σε ένα κράτος;

Είναι καταπληκτικό… και τρομακτικό.

Τακτική… ακύρωσης

Αλλά αυτή μπορεί να είναι μόνο η αρχή.

Η εκπομπή του κ. Carlson στο Fox ακυρώθηκε μόλις άρχισε να κάνει σκληρές ερωτήσεις σχετικά με το εμβόλιο, ενώ ο Russell Brand κηλιδώθηκε σε όλο τον κόσμο καθώς άρχισε να θέτει ερωτήματα.
Έχει συμβεί σε πολλά δημόσια πρόσωπα.

Κοιτάξτε την αποκαθήλωση του ιδρυτή του Project Veritas, James O’Keefe, που συνέβη αφού εξέθεσε έναν υπάλληλο της Pfizer που καυχιόταν για το πόσα χρήματα θα έκανε η εταιρεία δημιουργώντας νέα στελέχη ιών κατά των οποίων μπορούν να εμβολιαστούν.
Ήταν εύκολα η πιο θεαματική έκθεση της ιστορίας του ιδρύματος – και στη συνέχεια, έκρηξη, απολύθηκε.

Τώρα, ο κύριος O’Keefe έχει τη δική του εταιρία που συνεχίζει να κυνηγά τα στελέχη των φαρμακείων.
Όσο για το Project Veritas, απλώς τράβηξε την πρίζα και απέλυσε όλους εκτός από λίγους υπαλλήλους.

Έχει σταματήσει τη λειτουργία του, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη.
όταν ξεφορτώνεσαι το άτομο με τις υψηλότερες επιδόσεις, οι αναθυμιάσεις που σου μένουν δεν διαρκούν πολύ.

Η απόπειρα δολοφονίας Kennedy Jr.

Σκεφτείτε το: Αυτή η φοβερή επιχείρηση ναυάγησε επειδή ορισμένοι ισχυροί άνθρωποι άρχισαν να σχολιάζουν την έκθεση των παρασκευαστών εμβολίων.

Ο Robert F. Kennedy Jr., ο μεγαλύτερος και πιο μορφωμένος επικριτής των Big Pharma στον πλανήτη, αντιμετώπισε μια απόπειρα δολοφονίας την περασμένη εβδομάδα και κανείς δεν έγραψε το παραμικρό!

Δεν υπήρξε καν τις εφημερίδες (εξαιρουμένων των The Epoch Times).
Εν τω μεταξύ, εξακολουθεί να στερείται την προστασία της Μυστικής Υπηρεσίας, παρόλο που είναι σοβαρός υποψήφιος και αντιμετωπίζει ασταμάτητα απειλές για τη ζωή του.

Ως πρόεδρος του Ινστιτούτου Brownstone, βλέπω παραδείγματα πολλές φορές την ημέρα για το τι συμβαίνει σε γιατρούς, καθηγητές, στατιστικολόγους ή οποιονδήποτε κάνει ερωτήσεις σχετικά με αυτόν τον κλάδο, ο οποίος με κάποιο τρόπο έχει αναδειχθεί ως ένας από τους πιο ισχυρούς στην πολιτική των ΗΠΑ.

Οι βρώμικες συναλλαγές του κλάδου στην ακύρωση των επικριτών είναι λεγεώνα.
Οποιαδήποτε μελέτη που αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια ή την αναγκαιότητα των προϊόντων τους, σχεδόν πάντα απορρίπτεται από τα κύρια περιοδικά.

Ακόμη και επιστολές προς τον εκδότη που αποκαλύπτουν στατιστικά λάθη καταλήγουν στον κάδο των σκουπιδιών.

Όσο για τη Big Tech, είναι επίσης πλήρως υπόλογοι συμμετέχοντες.

Έχουμε σιδερένιες αποδείξεις ότι το Facebook και το Twitter μπλοκάρουν οποιεσδήποτε αναρτήσεις επικρίνουν τα εμβόλια.
Έφτασαν στο σημείο να μπλοκάρουν τις «αληθινές πληροφορίες» σχετικά με τις παρενέργειες του εμβολίου που θα μπορούσαν να συμβάλουν σε ένα περιβάλλον «διστακτικών εμβολίων».

Πρέπει να αναρωτηθούμε ξανά: Πώς η Big Pharma αγόρασε τον έλεγχο τόσων πολλών κυβερνήσεων;

Σε αυτό το σημείο, αυτό το πρόβλημα έχει γίνει μια πραγματική απειλή για τη δημοκρατία και την ελευθερία.
Κανένας κλάδος δεν έχει μεγαλύτερη δύναμη να αποσπάσει φορολογική χρηματοδότηση για τις δραστηριότητές του, να διατηρήσει τον έλεγχο της πνευματικής ιδιοκτησίας επί των αποτελεσμάτων, να απολαύσει αποζημίωση από βλάβες και στη συνέχεια να επιβάλει τα προϊόντα του στους καταναλωτές.

Αυτό δεν παλεύεται και οποιοσδήποτε πολεμιστής τολμήσει να αντισταθεί σε αυτό αξίζει την υποστήριξη όλων όσοι πιστεύουν σε αυτό που ήταν το αμερικανικό σύστημα.

bankingnews.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*