Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:43 - 31/05/2021

BOMBA> Η Ευρωπαική Ένωση έσπευσε κρυφίως να αφαιρέσει το όνομά της από τη λίστα των συνεργατών του Εργαστηρίου της Wuhan!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Aποκάλυψη-βόμβα. Το Εργαστήριο της Wuhan διέγραψε έγγραφα που δείχνουν τη χρηματοδότηση από τη NIAID του Fauci αλλά και τους Ευρωπαίους Εταίρους του οι οποίοι ως το Μάρτιο που ξεκίνησε η “ανάκριση” του Fauci από την Αμερικανική Γερουσία ήταν αναρτημένοι στην επίσημη σελίδα του Εργαστηρίου όπως μπορείτε να δείτε εδώ.

By The Clockwork Orange Times Team

Όλα αυτά βασικά χρησιμεύουν ως βάση της τελευταίας εξέλιξης. Ανακαλύφθηκε τώρα ότι το εργαστήριο της Wuhan διέγραψε κρυφά όλες τις αναφορές για τη συνεργασία του με το NIAID του Fauci, το NIH και άλλους Αμερικανούς ερευνητικούς εταίρους αλλά και τα ονόματα της Ευρωπαικής Ένωσης και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (το όνομα του οποίου είναι από τα ελάχιστα που παραμένουν στη σχετική λίστα) καθώς και κορυφαίων Ευρωπαικών και Αμερικανικών Πανεπιστημίων από τον ιστότοπό του λίγο μετά την κατάθεση της Fauci σε ακρόαση της Γερουσίας τον Μάρτιο του 2021, όταν άρχισε να τον ανακρίνει ο Γερουσιαστής Rand Paul .

Aυτοί ήταν οι συνεργάτες του Εργαστηρίου της Wuhan στις 21 Μαρτίου 2021.  Δείτε ΕΔΩ

Στην ενότητα Ιnternanional Organiations φιγουράρει πρώτη πρώτη η Εuropean Union!

Η δικιά μας Εuropean Union!

Και φυσικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (World Health Organization)

H Eυρωπαική Ένωση για την οποία πράγματι είμαστε υπερήφανοι. Ειδικά για τις παχυλές αμοιβές που χάρη στον Εθνάρχη Καραμανλή που ξεκίνησε την διαδικασία εισόδου μπορούμε να καμαρώνουμε τον αριστερό Trump του real estate Παπαδημούλη με τη ξακουστή Παπαδημούπολη αλλά και τον Επίτροπό μας Μαργαρίτη Σχοινά.

Eάν μπείτε όμως σήμερα στον ιστότοπου του Εργαστηρίου του Τρόμου της Wuhan θα δείτε ότι (μετά από 3.500.000 εκατ. νεκρούς και το δεδομένο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας) έχει αφαιρεθεί το όνομα της European Union. Έλα όμως που οι ιθύνοντες θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι υπάρχει μηχανή αναζήτησης (Way Back Machine) που σου δείχνει την εικόνα της κάθε μέρας!

Η Παγκόσμια Κοινότητα βιώνει ένα έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας στο οποίο το κοινό μας σπίτι, η Ευρώπη, υπήρξε “χορηγός”, “συνεργάτης”, “εταίρος”, εκείνη ξέρει.

Κι εάν στις ΗΠΑ έχει ξεκινήσει ήδη η ανάκριση του Fauci είναι τώρα η ώρα οι Ευρωπαίοι πολίτες να πληροφορηθούν τι είδους συνεργασία υπήρχε ανάμεσα στην Ευρωπαική Ένωση και το Ινστιτούτο της Wuhan.

Ποιοι την ενέκριναν, ποιοι την έτρεχαν (να ελεγχθούν τα περιουσιακά τους στοιχεία) και ποιοι αποφάσισαν κρυφίως να αφαιρέσουν το όνομα της Eυρωπαικής Ένωσης από τους Διεθνείς Οργανισμούς που συνεργάζονταν με το Εργαστήριο-Εξολοθρευτή της Ανθρωπότητας. Εδώ δεν χωράει αμέλεια.

Πρόκειται για Έγκλημα με 3.500.000 νεκρούς στους οποίους πολύ πιθανόν να προστεθούν και εκείνοι των παρενεργειών εάν όπως όλα δείχνουν με την ίδια ανευθυνότητα ή και εσκεμμένη απόφαση έλαβαν έγκριση τα εμβόλια που κυκλοφορούν.

Σήμερα λοιπόν από τη σελίδα των συνεργατών απουσιάζει το όνομα της European Union από τη λίστα των Διεθνών Οργανισμών του Εργαστηρίου του Τρόμου.

Το Τhe Clockwork Orange Times σαν πολίτες της Ευρώπης και πολίτες μιας χώρας με 13.000 νεκρούς σαν φόρο αίματος στο τέρας που χορηγούσαμε ζητάμε από τον Επίτροπο Σχοινά να μας εξηγήσει τι είδους συνεργασία είχε το κοινό μας σπίτι, η Ευρώπη, με το Εργαστήριο της Wuhan και ποιος και γιατί έσπευσε να αφαιρέσει το όνομα της Eυρωπαικής Ένωσης από τη λίστα των διεθνών συνεργατών του Iνστιτούτου της Wuhan.

Οφείλετε να μας δώσετε μία απάντηση. Όπως επίσης και ποια μέλη της Επιτροπής του περίφημου EMA ενέκριναν τα χορηγούμενα εμβόλια και κάτω από ποιες συνθήκες. Αυτό θα είναι σίγουρα αντικείμενο και δικαστικής έρευνας στο κοντινό μέλλον καθώς οι εξελίξεις είναι δραματικές.

Oι Αμερικανοί και με το δίκιο τους έχουν ξεσηκωθεί κατά του Fauci αλλά και των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων που διατηρούσαν συνεργασία με το Iνστιτούτο της Wuhan!

Wuhan lab deleted documents showing Fauci’s NIAID funding

All of that basically serves as backstory to the latest development. It’s now been discovered that the WIV quietly deleted all mentions of its collaboration with Fauci’s NIAID, the NIH and other American research partners from its website shortly after Fauci testified in a Senate hearing in March 2021, when he went head to head with Sen. Rand Paul on mask-wearing. As reported May 15, 2021, by The National Pulse:

“March 21, 2021, the lab’s website listed six U.S.-based research partners: University of Alabama, University of North Texas, EcoHealth Alliance, Harvard University, the National Institutes of Health (NIH), the United States and the National Wildlife Federation.

“One day later, the page was revised to contain just two research partners — EcoHealth Alliance and the University of Alabama. By March 23, EcoHealth Alliance was the sole partner remaining.

“EcoHealth Alliance is run by long-standing Chinese Communist Party-partner Dr. Peter Daszak, who National Pulse Editor-in-Chief Raheem Kassam has repeatedly claimed will be the first ‘fall guy’ of the Wuhan lab debacle …

“Beyond establishing a working relationship between the NIH and the Wuhan Institute of Virology, now-deleted posts from the site also detail studies bearing the hallmarks of gain-of-function research conducted with the Wuhan-based lab.”

Όπως αναφέρθηκε στις 15 Μαΐου 2021, από το The National Pulse:

«Στις 21 Μαρτίου 2021, ο ιστότοπος του εργαστηρίου απαριθμούσε έξι ερευνητικούς εταίρους με έδρα τις ΗΠΑ: Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα, Πανεπιστήμιο του Βόρειου Τέξας, EcoHealth Alliance, Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH), Ηνωμένες Πολιτείες και η Εθνική Ομοσπονδία Άγριας Ζωής.

«Μια μέρα αργότερα, η σελίδα αναθεωρήθηκε ώστε να περιέχει μόνο δύο ερευνητικούς εταίρους – την EcoHealth Alliance και το Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα. Μέχρι τις 23 Μαρτίου, η EcoHealth Alliance ήταν ο μόνος συνεργάτης που απομένει.

«Η EcoHealth Alliance διευθύνεται από τον μακροχρόνιο συνεργάτη του Κινέζικου Κομμουνιστικού Κόμματος, Δρ. Peter Daszak, ο οποίος συμμετείχε μάλιστα στην ψευδοεπιθεώρηση που έκανε η εποτροπή του ΠΟΥ ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους χορηγούς του εργαστηρίου της Wuhan!

«Πέρα από τη δημιουργία μιας σχέσης εργασίας μεταξύ του NIH και του Ινστιτούτου ιολογίας του Wuhan, οι πλέον διαγραμμένες δημοσιεύσεις από τον ιστότοπο περιγράφουν επίσης λεπτομερώς μελέτες που φέρουν τα χαρακτηριστικά της Gain of Function (GOF) που διεξήχθη με το εργαστήριο που εδρεύει στο Wuhan.»

Η σελίδα Altered WIV παραδέχεται την έρευνα Gain of Function (GOF) GOF με Αμερικανούς συνεργάτες

Πράγματι, μια ιστοσελίδα WIV που έχει πλέον διαγραφεί με τίτλο “Θα επιστρέψει το SARS;”  αναφέρει ότι:

« Οι καθηγητές Zhengli Shi και Xingyi Ge από το WIV, σε συνεργασία με ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, την Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, το Ινστιτούτο Μικροβιολογίας Bellinzona… εξετάζουν το δυναμικό της νόσου ενός ιού SARS, SHC014-CoV, που κυκλοφορεί επί του παρόντος σε κινέζικους πληθυσμούς.

«Χρησιμοποιώντας το σύστημα αντίστροφης γενετικής SARS-CoV, οι επιστήμονες δημιούργησαν και χαρακτήρισαν έναν χιμαιρικό ιό που εκφράζει την ακίδα του κοροναϊού SHC014 των νυχτερίδων σε μια ραχοκοκαλιά SARS-CoV προσαρμοσμένη σε ποντίκι.

«Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι ιοί της ομάδας 2b που κωδικοποιούν την ακίδα SHC014 σε μια ραχοκοκαλιά άγριου τύπου μπορούν να χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά πολλαπλές ορθολογίες του ενζύμου μετατροπής ανθρώπινης αγγειοτενσίνης υποδοχέα SARS II (ACE2), να αναπαραχθούν αποτελεσματικά σε πρωτογενή ανθρώπινα κύτταρα αεραγωγών και να επιτύχουν τίτλους in vitro ισοδύναμους με επιδημικά στελέχη του SARS-CoV.

«Η αξιολόγηση των διαθέσιμων ανοσοθεραπευτικών και προφυλακτικών τρόπων με βάση το SARS αποκάλυψε κακή αποτελεσματικότητα. Και οι δύο προσεγγίσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων και εμβολίων απέτυχαν να εξουδετερώσουν και να προστατεύσουν από μόλυνση με CoVs χρησιμοποιώντας τη νέα πρωτεΐνη ακίδα.

“Με βάση αυτά τα ευρήματα, συνέθεσαν εκ νέου συνθετικά έναν μολυσματικό ανασυνδυασμένο ιό SHC014 πλήρους μήκους και έδειξαν ισχυρή ιογενή αντιγραφή τόσο in vitro όσο και in vivo …”

Και πάλι, ενώ ο Fauci επιμένει ότι ο Baric «δεν κάνει καμία έρευνα GOF» και «αν είναι», τότε το κάνει στο UNC και όχι στην Κίνα, η ιστοσελίδα του WIV το απορρίπτει σαφώς. Η έρευνα GOF πραγματοποιήθηκε στη Wuhan, σε συνεργασία με ερευνητές του UNC, εκ των οποίων ο Baric-photo κάτω είναι κορυφαίος.

To The Clockwork Orange Times ήταν το μοναδικό από το σύνολο των Ελληνικών ΜΜΕ που κατέγραψε για λογαριασμό των αναγνωστών του τόσο τη προέλευση της κατά παραγγελία και εργαστηριακής πανδημίας όσο και τα πρόσωπα που αρχίζουν σιγά σιγά να φωτίζονται.

Οι πολίτες του κόσμου βρίσκονται στο έλεος ενός Εγκλήματος κατά της Ανθρωπότητας που πριν ξεκινήσει από τα εργαστήρια της Wuhan ήταν στο σατανικό μυαλό συγκεκριμένων ενορχηστρωτών με την αυθάδη ανοχή σχεδόν όλων των επίσημων εμπλεκομένων οι οποίοι έχουν αρχίσει μια απέλπιδα προσπάθεια να σβήσουν τα ίχνη τους. Πρόσωπο-κλειδί ο πολύς κ. Fauci o οποίος εμπλέκεται σε χορηγίες εκατομμυρίων ευρώ (και όχι μόνο 600 χιλιάδων ευρώ όπως ισχυρίζεται).

Το The Clockwork Orange Times έχει στη διάθεσή του σχεδόν όλα τα στοιχεία που συνθέτουν αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας το οποίο συνεχίζεται και το οποίο θα έχει τρομακτικές πολιτικές παρενέργειες.

Βy Dr. Joseph Mercola

Dr. Joseph Mercola is the founder of Mercola.com.

Η Ιστορία με μια ματιά:

Το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) – τμήμα του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (NIH) με επικεφαλής τον Δρ. Anthony Fauci από το 1984 – παρέχει, εδώ και χρόνια, επιχορηγήσεις στην EcoHealth Alliance και σε άλλους για να πραγματοποιήσουν gain-of-function (GOF)  για κοροναϊούς.

Σε ακρόαση της Γερουσίας στις 11 Μαΐου 2021, ο Fauci αρνήθηκε ότι έχει χρηματοδοτήσει έρευνα GOF στο Ινστιτούτο ιολογίας του Wuhan (WIV). Αυτό παρά την σαφή τεκμηρίωση που αποδεικνύει το αντίθετο.

Τον Μάρτιο του 2021, το Ινστιτούτο της Wuhan διέγραψε αναφορές για τη συνεργασία του με το NIAID / NIH και άλλους Αμερικανούς ερευνητικούς εταίρους από τον ιστότοπό του. Διαγράφει επίσης περιγραφές του gain-of-function (GOF) πάνω στον ιό SARS.
Το NIH / NIAID έχει χρηματοδοτήσει την έρευνα GOF με ποσό τουλάχιστον 41,7 εκατομμυρίων δολαρίων. Μέχρι το 2014, αυτή η έρευνα διεξήχθη από τον Ralph Baric στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας. Μετά το 2014, όταν απαγορεύτηκε η ομοσπονδιακή χρηματοδότηση του gain-of-function (GOF),η έρευνα συνεχίστηκε στο Ινστιτούτο της Wuhan μέσω της EcoHealth Alliance.

Τον Αύγουστο του 2020 (εν μέσω κολασμένης πανδημίας), το NIAID ανακοίνωσε μια πενταετή επένδυση 82 εκατομμυρίων δολαρίων σε ένα νέο παγκόσμιο δίκτυο Κέντρων Έρευνας σε Αναδυόμενες Λοιμώδεις Νόσους που θα διεξάγει πειράματα GOF για να «προσδιορίσει ποιες γενετικές ή άλλες αλλαγές κάνουν τα [ζωικά] παθογόνα ικανά να μολύνουν του ανθρώπου.”

Μιλάμε για ποινικά κολάσιμα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Όπως αναφέρθηκε σε αρκετά προηγούμενα άρθρα, το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) – τμήμα του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (NIH) με επικεφαλής τον Δρ. Anthony Fauci από το 1984 – παρέχει, εδώ και χρόνια, επιχορηγήσεις στην EcoHealth Alliance και άλλους για τη διεξαγωγή gain-of-function (GOF) για κοροναϊούς.

Η EcoHealth Alliance, με τη σειρά της, έστειλε μέρος αυτής της έρευνας στο Ινστιτούτο ιολογίας του Wuhan (WIV), από όπου φαίνεται να προέκυψε το SARS-CoV-2. Σε μια ακρόαση της Γερουσίας στις 11 Μαΐου 2021, ο γερουσιαστής Rand Paul ρώτησε τον Fauci σχετικά με τη χρηματοδότηση της έρευνας GOF για το coronavirus από το NIAID.

Ο Fauci αρνήθηκε την κατηγορία, λέγοντας «το NIH δεν χρηματοδότησε ποτέ και δεν χρηματοδοτεί τώρα έρευνα για τη λειτουργία του Ινστιτούτου Wuhan». Είναι μια περίεργη άρνηση, δεδομένου ότι η χρηματοδότηση της έρευνας από το NIH έχει τεκμηριωθεί διεξοδικά και μπορεί εύκολα να ελεγχθεί ξανά.

Όταν ο Paul ρωτά τον Fauci εάν το NIAID χρηματοδότησε την έρευνα GOF του Dr. Ralph Baric, ο Fauci ισχυρίζεται ότι ο Baric “δεν κάνει έρευνα gain-of-function (GOF)”

Ο ο γερουσιαστής Rand Paul τον “πυροβολεί”, λέγοντας:

“Δεν νομίζετε ότι η μετατροπή της πρωτεΐνης του ιού νυχτερίδας, που πήρε από το Ινστιτούτο Wuhan σε ιό SARS, είναι gain-of-function; Θα αποτελούσατε μειονότητα εάν δεν το παραδεχόσασταν μια και τουλάχιστον 200 επιστήμονες υπέγραψαν μια δήλωση από την Ομάδα Εργασίας του Cambridge ότι πρόκειται για έρευνα  gain-of-function (GOF)”

Στο παραπάνω βίντεο, ο Jimmy Dore εξετάζει τα προφανή ψέματα του Fauci κατά την ακρόαση της Γερουσίας. Στην έκθεση Truth in Media παρακάτω, ο ερευνητής δημοσιογράφος Ben Swann παρουσιάζει μερικές από τις αποδείξεις, δείχνοντας την ανεντιμότητα του Fauci.

«Αυτό που είναι τρελό για αυτήν την ανταλλαγή είναι ότι ο Fauci είπε σαφώς και πιθανότατα ψέματα… στο Κογκρέσο, το οποίο είναι έγκλημα… και λέει ψέματα στο αμερικανικό κοινό», λέει ο Swann.

Το NIH / NIAID έχει χρηματοδοτήσει έρευνα κέρδους-λειτουργίας

Όπως ανέφερε ο Swann, το NIH / NIAID έχει χρηματοδοτήσει την έρευνα GOF με ποσό τουλάχιστον 41,7 εκατομμυρίων δολαρίων. Μέχρι το 2014, αυτή η έρευνα διεξήχθη από τον Baric στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας (UNC). Το 2014, η αμερικανική κυβέρνηση εξέδωσε μορατόριουμ για την ομοσπονδιακή χρηματοδότηση της έρευνας για κέρδη από λειτουργίες λόγω ασφάλειας και ηθικών ανησυχιών που εγείρονται στην επιστημονική κοινότητα.

Μετά την απαγόρευση από τη κεντρική κυβέρνηση των ΗΠΑ, το 2014, η χρηματοδότηση για έρευνα gain-of-function (GOF) άρχισε να διοχετεύεται μέσω της EcoHealth Alliance στο WIV.

Ο Swann εξετάζει έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο Fauci είπε ψέματα στο Κογκρέσο, συμπεριλαμβανομένου ενός εγγράφου με τίτλο «SARS-Like WIV1-CoV Poised for Human Emergence», που υποβλήθηκε στο PNAS το 2015 και στη συνέχεια δημοσιεύθηκε το 2016. Σε αυτό το άρθρο, οι συγγραφείς δηλώνουν ότι:

«Συνολικά, τα αποτελέσματα αυτών των μελετών υπογραμμίζουν τη χρησιμότητα μιας πλατφόρμας που αξιοποιεί τα ευρήματα μεταγονιδιωματικών και αντιστρέφει τη γενετική για τον εντοπισμό των προπανδημικών απειλών.

«Για το WIV1-CoV που μοιάζει με SARS, τα δεδομένα μπορούν να ενημερώσουν προγράμματα παρακολούθησης, να βελτιώσουν τα διαγνωστικά αντιδραστήρια και να διευκολύνουν αποτελεσματικές θεραπείες για τον μετριασμό μελλοντικών συμβάντων εμφάνισης. Ωστόσο, η κατασκευή νέων και χιμαιρικών αντιδραστηρίων πρέπει να σταθμίζεται προσεκτικά έναντι των πιθανών ανησυχιών για αύξηση της λειτουργίας (GOF). “

Στο τέλος αυτής της εργασίας, οι συγγραφείς ευχαριστούν  τη Δρ. Zhengli-Li Shi του Ινστιτούτου ιολογίας Wuhan για πρόσβαση σε αλληλουχίες gain-of-function νυχτερίδας και πλασμίδιο πρωτεΐνης ακίδας WIV1-CoV. ” Διευκρινίζουν επίσης ότι η έρευνα υποστηρίχθηκε από το NIAID βάσει των βραβείων επιχορήγησης U19AI109761 και U19AI107810, τα οποία συνολικά συνολικά 41,7 εκατομμύρια δολάρια!!!

Όπως σημείωσε ο Swann, αυτό το έγγραφο αναφέρει ξεκάθαρα ότι το NIAID ξόδεψε 41,7 εκατομμύρια δολάρια για την έρευνα gain-of-function (GOF), με σκοπό να προσδιορίσει πώς οι κοροναϊοί νυχτερίδων μπορούν να γίνουν πιο παθογόνοι για τον άνθρωπο και ότι αυτή η έρευνα συνεχίστηκε παρά την απαγόρευση από την αμερικανική κυβέρνηση το 2014 .

Επιπλέον, μια επιστολή από το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών προς τον διευθυντή προτάσεων στο UNC Chapel Hill, όπου συζητείται η επιχορήγηση U19AI107810, το περιγράφει επίσης σε μαύρο και άσπρο.

Η επιστολή της 21ης ​​Οκτωβρίου 2014 αναφέρει, εν μέρει:

«Το NIAID έχει αποφασίσει ότι η παραπάνω αναφερόμενη επιχορήγηση μπορεί να περιλαμβάνει έρευνα Gain of Function (GOF) που υπόκειται στην πρόσφατα ανακοινωθείσα παύση χρηματοδότησης από την κυβέρνηση των ΗΠΑ… Οι ακόλουθοι συγκεκριμένοι στόχοι φαίνεται να περιλαμβάνουν έρευνα που καλύπτεται από την παύση:

Έργο 1: Ο ρόλος των μη χαρακτηρισμένων γονιδίων σε λοίμωξη υψηλού παθογόνου ανθρώπινου κορανοϊού – Ralph S. Baric, Ph.D. – Υπεύθυνος προγράμματος.

«Ειδικός στόχος 1. Νέες λειτουργίες στην αναπαραγωγή ιών in vitro. Ειδικός στόχος 3. Νέες λειτουργίες στην παθογένεση ιών in vivo… Καθώς η επιχορήγησή σας χρηματοδοτείται επί του παρόντος, αυτή η παύση είναι εθελοντική. “

The October 21, 2014, letter states, in part:

“NIAID has determined that the above referenced grant may include Gain of Function (GOF) research that is subject to the recently-announced U.S. Government funding pause … The following specific aims appear to involve research covered under the pause: Project 1: Role of Uncharacterized Genes in High Pathogenic Human Coronavirus Infect — Ralph S. Baric, Ph.D. — Project Leader.

“Specific Aim 1. Novel Functions in virus replication in vitro. Specific Aim 3. Novel functions in virus pathogenesis in vivo … As your grant is currently funded, this pause is voluntary.”

Με άλλα λόγια, το NIAID ενέκρινε τη συνέχιση αυτού που παραδέχτηκε ότι ήταν Gain of Function (GOF) απλώς και μόνο επειδή η επιχορήγηση είχε ήδη χρηματοδοτηθεί – και το έπραξε μετά την έναρξη της απαγόρευσης αυτής της χρηματοδότησης.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μετά την άρση του μορατόριουμ, το 2017 δημιουργήθηκε μια ειδική επιτροπή αναθεώρησης, το Potential Pandemic Pathogens Control and Oversight (το P3CO Review Framework) στο DHHS για να αξιολογήσει εάν οι επιχορηγήσεις που περιλαμβάνουν επικίνδυνα παθογόνα αξίζουν τους κινδύνους. Η επιτροπή ελέγχου είναι επίσης υπεύθυνη για τη διασφάλιση κατάλληλων διασφαλίσεων για εγκεκριμένη έρευνα.

Σύμφωνα με τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Rutgers, Richard Ebright, μια επιχορήγηση NIH για έρευνα που αφορούσε την τροποποίηση των κοροναϊών νυχτερίδας στο WIV ήταν κρυμμένη επειδή το NIAID δεν το σημείωσε για έλεγχο.

Με άλλα λόγια, το WIV έλαβε ομοσπονδιακή χρηματοδότηση από το NIAID χωρίς την έρευνα να λάβει πρώτα ένα πράσινο φως από την επιτροπή αναθεώρησης HHS.

Το NIAID προφανώς χρησιμοποίησε ένα βολικό κενό στο πλαίσιο αναθεώρησης. Όπως αποδεικνύεται, είναι ευθύνη του οργανισμού χρηματοδότησης να επισημαίνει την πιθανή έρευνα Gain of Function (GOF) για έλεγχο. Εάν δεν το κάνει, ο πίνακας κριτικών δεν το αναγνωρίζει.

Σύμφωνα με τον Ebright, το NIAID και το NIH έχουν «αποδυναμώσει συστημικά – πράγματι συστηματικά ακυρώσει – το Πλαίσιο HHS P3CO, αρνούμενο να επισημάνει και να υποβάλει προτάσεις για αναθεώρηση.»

Το NIAID δεσμεύεται επίσης για συνεχιζόμενη έρευνα GOF

Τέλος, ο Fauci δεσμεύεται επίσης σαφώς να συνεχίσει την έρευνα GOF, βλέποντας πώς το NIAID, τον Αύγουστο του 2020, ανακοίνωσε μια πενταετή επένδυση 82 εκατομμυρίων δολαρίων σε ένα νέο παγκόσμιο δίκτυο Κέντρων Έρευνας σε Αναδυόμενες Λοιμώδεις Νόσους. Κι αυτό παρότι η παγκόσμια κοινότητα βρισκόταν στο έλεος της πανδημίας!

Η EcoHealth Alliance του Peter Daszak θα λάβει 7,5 εκατομμύρια δολάρια από αυτήν την επιχορήγηση και η σχεδιαζόμενη έρευνα θα περιλαμβάνει πειράματα τύπου Gain of Function (GOF) που το NIAID λέει ότι «θα καθορίσει ποιες γενετικές ή άλλες αλλαγές κάνουν τα [ζωικά] παθογόνα ικανά να μολύνουν ανθρώπους».

(Δηλαδή με απλά λόγια τα επικίνδυνα πειράματα έλαβαν εν μέσω πανδημίας νέα χρηματοδότηση!)

Το εργαστήριο Wuhan διέγραψε έγγραφα που δείχνουν τη χρηματοδότηση από τη NIAID του Fauci

Όλα αυτά βασικά χρησιμεύουν ως βάση της τελευταίας εξέλιξης. Ανακαλύφθηκε τώρα ότι το εργαστήριο της Wuhan διέγραψε κρυφά όλες τις αναφορές για τη συνεργασία του με το NIAID του Fauci, το NIH και άλλους Αμερικανούς ερευνητικούς εταίρους από τον ιστότοπό του λίγο μετά την κατάθεση της Fauci σε ακρόαση της Γερουσίας τον Μάρτιο του 2021, όταν άρχισε να τον ανακρίνει ο Γερουσιαστής Rand Paul .

Wuhan lab deleted documents showing Fauci’s NIAID funding

All of that basically serves as backstory to the latest development. It’s now been discovered that the WIV quietly deleted all mentions of its collaboration with Fauci’s NIAID, the NIH and other American research partners from its website shortly after Fauci testified in a Senate hearing in March 2021, when he went head to head with Sen. Rand Paul on mask-wearing. As reported May 15, 2021, by The National Pulse:

“March 21, 2021, the lab’s website listed six U.S.-based research partners: University of Alabama, University of North Texas, EcoHealth Alliance, Harvard University, the National Institutes of Health (NIH), the United States and the National Wildlife Federation.

“One day later, the page was revised to contain just two research partners — EcoHealth Alliance and the University of Alabama. By March 23, EcoHealth Alliance was the sole partner remaining.

“EcoHealth Alliance is run by long-standing Chinese Communist Party-partner Dr. Peter Daszak, who National Pulse Editor-in-Chief Raheem Kassam has repeatedly claimed will be the first ‘fall guy’ of the Wuhan lab debacle …

“Beyond establishing a working relationship between the NIH and the Wuhan Institute of Virology, now-deleted posts from the site also detail studies bearing the hallmarks of gain-of-function research conducted with the Wuhan-based lab.”

Όπως αναφέρθηκε στις 15 Μαΐου 2021, από το The National Pulse:

«Στις 21 Μαρτίου 2021, ο ιστότοπος του εργαστηρίου απαριθμούσε έξι ερευνητικούς εταίρους με έδρα τις ΗΠΑ: Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα, Πανεπιστήμιο του Βόρειου Τέξας, EcoHealth Alliance, Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH), Ηνωμένες Πολιτείες και η Εθνική Ομοσπονδία Άγριας Ζωής.

«Μια μέρα αργότερα, η σελίδα αναθεωρήθηκε ώστε να περιέχει μόνο δύο ερευνητικούς εταίρους – την EcoHealth Alliance και το Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα. Μέχρι τις 23 Μαρτίου, η EcoHealth Alliance ήταν ο μόνος συνεργάτης που απομένει.

«Η EcoHealth Alliance διευθύνεται από τον μακροχρόνιο συνεργάτη του Κινέζικου Κομμουνιστικού Κόμματος, Δρ. Peter Daszak, ο οποίος συμμετείχε μάλιστα στην ψευδοεπιθεώρηση που έκανε η εποτροπή του ΠΟΥ ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους χορηγούς του εργαστηρίου της Wuhan!

«Πέρα από τη δημιουργία μιας σχέσης εργασίας μεταξύ του NIH και του Ινστιτούτου ιολογίας του Wuhan, οι πλέον διαγραμμένες δημοσιεύσεις από τον ιστότοπο περιγράφουν επίσης λεπτομερώς μελέτες που φέρουν τα χαρακτηριστικά της Gain of Function (GOF) που διεξήχθη με το εργαστήριο που εδρεύει στο Wuhan.»

Η σελίδα Altered WIV παραδέχεται την έρευνα Gain of Function (GOF) GOF με Αμερικανούς συνεργάτες

Πράγματι, μια ιστοσελίδα WIV που έχει πλέον διαγραφεί με τίτλο “Θα επιστρέψει το SARS;”  αναφέρει ότι:

« Οι καθηγητές Zhengli Shi και Xingyi Ge από το WIV, σε συνεργασία με ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, την Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, το Ινστιτούτο Μικροβιολογίας Bellinzona… εξετάζουν το δυναμικό της νόσου ενός ιού SARS, SHC014-CoV, που κυκλοφορεί επί του παρόντος σε κινέζικους πληθυσμούς.

«Χρησιμοποιώντας το σύστημα αντίστροφης γενετικής SARS-CoV, οι επιστήμονες δημιούργησαν και χαρακτήρισαν έναν χιμαιρικό ιό που εκφράζει την ακίδα του κοροναϊού SHC014 των νυχτερίδων σε μια ραχοκοκαλιά SARS-CoV προσαρμοσμένη σε ποντίκι.

«Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι ιοί της ομάδας 2b που κωδικοποιούν την ακίδα SHC014 σε μια ραχοκοκαλιά άγριου τύπου μπορούν να χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά πολλαπλές ορθολογίες του ενζύμου μετατροπής ανθρώπινης αγγειοτενσίνης υποδοχέα SARS II (ACE2), να αναπαραχθούν αποτελεσματικά σε πρωτογενή ανθρώπινα κύτταρα αεραγωγών και να επιτύχουν τίτλους in vitro ισοδύναμους με επιδημικά στελέχη του SARS-CoV.

«Η αξιολόγηση των διαθέσιμων ανοσοθεραπευτικών και προφυλακτικών τρόπων με βάση το SARS αποκάλυψε κακή αποτελεσματικότητα. Και οι δύο προσεγγίσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων και εμβολίων απέτυχαν να εξουδετερώσουν και να προστατεύσουν από μόλυνση με CoVs χρησιμοποιώντας τη νέα πρωτεΐνη ακίδα.

“Με βάση αυτά τα ευρήματα, συνέθεσαν εκ νέου συνθετικά έναν μολυσματικό ανασυνδυασμένο ιό SHC014 πλήρους μήκους και έδειξαν ισχυρή ιογενή αντιγραφή τόσο in vitro όσο και in vivo …”

Και πάλι, ενώ ο Fauci επιμένει ότι ο Baric «δεν κάνει καμία έρευνα GOF» και «αν είναι», τότε το κάνει στο UNC και όχι στην Κίνα, η ιστοσελίδα του WIV το απορρίπτει σαφώς. Η έρευνα GOF πραγματοποιήθηκε στη Wuhan, σε συνεργασία με ερευνητές του UNC, εκ των οποίων ο Baric-photo κάτω είναι κορυφαίος.

Οι διαγραφές του WIV των Αμερικανών ερευνητικών συνεργατών από τον ιστότοπό του (με εξαίρεση την EcoHealth Alliance) και η διαγραφή του άρθρου σχετικά με τη γενετική έρευνα για τον ιό SARS εγείρουν πολλές ερωτήσεις και φαίνεται να είναι μια ακόμη απόπειρα συγκάλυψης. Το εκπληκτικό είναι ότι καλύπτουν τώρα την αμερικανική συμμετοχή και όχι μόνο τη δική τους.

Το WIV και η Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Wuhan αναφέρονται ως υπεργολάβοι για την EcoHealth Alliance με επιχορήγηση 3,7 εκατομμυρίων δολαρίων NIH σε έρευνα τίτλο Gain of Function (GOF) , “Κατανόηση του κινδύνου εμφάνισης του Bat Coronavirus.”

Τα δύο ιδρύματα εργάστηκαν επίσης ως συνεργάτες και σε άλλη επιχορήγηση 2,6 εκατομμυρίων δολαρίων για την έρευνα του «Κινδύνου της ιογενούς εμφάνισης από τα νυχτερίδες» και στο πλαίσιο της μεγαλύτερης ενιαίας πηγής χρηματοδότησης της EcoHealth Alliance, μια επιχορήγηση 44,2 εκατομμυρίων δολαρίων από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο  για Πρόγραμμα PREDICT (2015-2020).

Μέρος της επιχορήγησης PREDICT διατέθηκε στη χρηματοδότηση πειραμάτων GOF από την επιστήμονα Zhengli και τον Baric με το UNC. Σε αυτό το πείραμα, η Zhengli ή αλλιώς batwoman-photo πάνω και ο Baric χρησιμοποίησαν τη γενετική μηχανική και τη συνθετική βιολογία για να δημιουργήσουν έναν «νέο ιό τύπου SARS νυχτερίδας… που μπορεί να πηδήξει απευθείας από τους ξενιστές νυχτερίδων του στον άνθρωπο». Ένα αίτημα των Zhengli και Baric να συνεχίσουν την έρευνά τους κατά τη διάρκεια του μορατόριουμ για το GOF εγκρίθηκε από το NIH.

Ο Daszak περιέγραψε το “έργο” της Zhengli και του Baric σε μια συνέντευξη του 2019:

«Μπορείς να τους χειριστείς [κοραναϊούς] στο εργαστήριο πολύ εύκολα. Η πρωτεΐνη Spike οδηγεί πολλά από αυτά που συμβαίνουν με τον κοροναϊό, τον κίνδυνο ζωονόσου. Έτσι, μπορείτε να πάρετε την ακολουθία, μπορείτε να φτιάξετε την πρωτεΐνη και συνεργαζόμαστε με τον Ralph Baric στο UNC για να το πετύχουμε αυτό. Τοποθετήστε το σε μια ραχοκοκαλιά άλλου ιού και κάντε κάποια εργασία στο εργαστήριο. ”

Η έρευνα δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Nature το 2015. Ως προϋπόθεση δημοσίευσης, το Nature, όπως και τα περισσότερα επιστημονικά περιοδικά, απαιτεί από τους συγγραφείς να υποβάλλουν νέες αλληλουχίες DNA και RNA στην GenBank, το Εθνικό Κέντρο Βιοτεχνολογίας Πληροφοριών Βιοτεχνολογίας των ΗΠΑ. Περιέργως, ο νέος ιός COVID-19 όπως ο ιός SARS των Zhengli και Baric που δημοσιεύθηκε το 2015 δεν κατατέθηκε στη GenBank μέχρι τον Μάιο του 2020.

(Προφανώς γιατί πρόκειται για σχεδόν ταυτόσημους!!!)

Μένει να δούμε ποιος είναι ο διπλός ρόλος του Daszak στην πραγματικότητα: Bρέθεηκε με δύο ξεχωριστές και αντικρουόμενες αρμοδιότητες επιφορτισμένος τόσο με τη διερεύνηση της προέλευσης του SARS-CoV-2 – μία από για λογαριασμό του ΠΟΥ και μία για λογαριασμό του The Lancet – έχοντας ήδη διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στην προσπάθεια να συγκαλυφθεί η εργαστηριακή προέλευση του SARS-CoV-2 δημιουργώντας μια επιστημονική δήλωση που καταδικάζει τέτοιες έρευνες όπως «θεωρία συνωμοσίας».

Το να αφήσεις τον Fauci έξω από το άγκριστρο δεν είναι επιλογή. Όπως ο Daszak, ο Fauci πέρασε τον τελευταίο χρόνο καταγγέλλοντας την πιθανότητα η COVID-19 να είναι το αποτέλεσμα μιας διαρροής στο εργαστήριο, γνωρίζοντας ταυτόχρονα τα είδη έρευνας που χρηματοδότησε το πρακτορείο του εκεί.

Υπήρξε μακροχρόνιος υπερασπιστής και υποστηρικτής της έρευνας GOF για τους ιούς των ζώων γενικά, λέγοντας ότι ενώ εργαζόταν για το GOF με ιούς της γρίπης των πτηνών, τέτοια έρευνα αξίζει τον κίνδυνο επειδή επιτρέπει στους επιστήμονες να προετοιμαστούν για πανδημίες. Ωστόσο, αυτό το είδος έρευνας σαφώς δεν βελτίωσε την αντιμετώπιση της πανδημίας από τις κυβερνήσεις.

Ο Fauci έχει επίσης ατελείωτες κωλοτούμπες όταν πρόκειται να καλύψει τις συστάσεις και βοήθησε στην καταστολή-καταδίκη μιας από τις πιο αποτελεσματικές, ασφαλέστερες και λιγότερο δαπανηρές θεραπείες COVID-19, την υδροξυχλωροκίνη, παρά τις γνώσεις του από μια μελέτη του 2005 που δείχνει ότι είναι μια αποτελεσματική θεραπεία κατά του κοροναϊού του SARS.

Η μελέτη δημοσιεύθηκε στο Virology Journal, το οποίο είναι η επίσημη έκδοση του NIH, οπότε είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι δεν το γνώριζε. Αλλά αντί να προστατεύει τη δημόσια υγεία και να σώζει ζωές χρησιμοποιώντας υδροξυχλωροκίνη, ο Fauci προώθησε τις αναποτελεσματικές, επικίνδυνες και δαπανηρές φαρμακευτικές θεραπείες ενώ τώρα εμφανίζεται υπέρμαχος των εμβολίων.

Ο Fauci γνώριζε επίσης (και παραδέχθηκε) ότι η χρήση δοκιμής PCR με κατώφλι κύκλου (CT) πάνω από 35 το καθιστά άχρηστο, διότι σε αυτό το σημείο, εντοπίζετε απλά νεκρά νουκλεοτίδια. Κανένας ζωντανός ιός δεν μπορεί να εντοπιστεί σε CT τόσο υψηλά. Ήδη από τον Μάρτιο του 2020, ήξερε ότι έως και το 90% των θετικών εξετάσεων PCR ήταν ψευδώς θετικά και ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν ήταν πραγματικά άρρωστοι, ωστόσο δεν είπε και δεν έκανε τίποτα.

Τώρα, καθώς τα εμβόλια COVID-19 πληρώνουν το τίμημα (και βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή) , με αναφορές παρενεργειών από εμβόλια που δείχνουν ότι πιθανώς απενεργοποιούν και σκοτώνουν δεκάδες χιλιάδες σε όλο τον κόσμο, ο Fauci υπερασπίζεται την καθολική χρήση των εμβολίων και υποβαθμίζει τη θνησιμότητα τους.

WHO team members Peter Daszak, second from right, and Peter Ben Embarek, right, pose for a picture as Daszak leaves their hotel in Wuhan after the investigation

Σύμφωνα με τον Fauci, οι θάνατοι από τα εμβόλια πρέπει να «τεθούν σε συνάφεια με τον πληθυσμό στον οποίο εμφανίστηκαν». Αυτό που αναφέρεται είναι περιπτώσεις όπου οι ηλικιωμένοι πέθαναν λίγο μετά τη λήψη των εμβολίων τους. Οι ηλικιωμένοι πεθαίνουν έτσι κι αλλιώς επομένως δεν πρέπει να κατηγορείτε το εμβόλιο για το θάνατό τους!

Αυτή είναι η υποκρισία στα καλύτερα της. Όταν οι ηλικιωμένοι πεθαίνουν πριν από τον εμβολιασμό, αυτό οφείλεται στη COVID-19 και πρέπει να γίνει κάτι για την πρόληψή της, αλλά όταν πεθαίνουν μετά τον εμβολιασμό, πεθαίνουν από φυσικές αιτίες και δεν απαιτείται προληπτική δράση.  Ο  Fauci παραβλέπει επίσης το γεγονός ότι πολλοί νέοι, υγιείς άνθρωποι έχουν αναφέρει σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες ή ακόμη και πέθαναν εντός ωρών ή ημερών από τους εμβολιασμούς τους.

Αυτή η υποκρισία πρέπει να τελειώσει.

Οι παγκόσμιοι ηγέτες πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι η χρηματοδότηση και η υπεράσπιση της έρευνας Gain of Function (GOF)  είναι η πραγματική απειλή εδώ. Πιστεύω ότι τα ψέματα του Fauci είναι μια αξιολύπητη προσπάθεια να κρύψει τη συμμετοχή του οργανισμού του στην έρευνα Gain of Function που οδήγησε στη πανδημία. Το γεγονός ότι πλέον όλα τα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ δείχνουν το εργαστήριο της Wuhan και το ανθρώπινο χέρι στη παραεκευή του ιού καθιστά τους εμπλεκόμενους εν δυνάμει Εγκληματίες κατά της Ανθρωπότητας.

Τα εμβόλια θα είναι ο αμέσως επόμενος στόχος του ενδιαφέροντος της κοινής γνώμης, των δημοσιογράφων και τις δικαιοσύνης μια και εμφανίζονται σε αλλγλουχία με τους δράστες των πειραμάτων Gain of Function.

Αρχικά δημοσιεύθηκε από τη Mercola.

Δείτε τώρα ποιοι είναι οι Χορηγοί του Εργαστηρίου της Wuhan. Aνάμεσά τους πολλά ευρωπαικά πανεπιστήμια, η ίδια η Ευρωπαική Ένωση και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας!

(Τουλάχιστο τρομακτικό)

USA

University of Alabama

University of North Texas

EcoHealth Alliance

Harvard University

The National Institutes of Health, the United States

National Wildlife Federation

Canada

International Development Research Center

Europe

Umé University

Novo Nordisk Research Centre

Université d’Aix-Marseille

University of Duisburg-Essen

Institut Pasteur, France

University of Southampton

Department of Molecular and Cell Biology, Campus Univ, Spain

St George’s University of London

Wagenigen Agriculture University

Lyon P4 Laboratory, France

AFSSAPS

AFNOR

INSERM Jean Merieux

Asia

Duke-NUS Graduate Medical School Singapore

Biological Research Center, Defense Science and Technology Organization, Pakistan

National Institute of Infectious Diseases, Japan

Institution Novartis, Singapore

National Engineering and Scientific Commission, Islambad

Africa

Jomo Kenyatta University of Agriculture and Technology

Kenya National Museum

Australia

Commonwealth Scientific and Industrial Research Organization

International Organizations

European Union

Food and Agriculture Organization, UN

World Health Organization

kourdistoportocali.com

Σας Ενδιαφερουν:

Κορίτσια, βοηθήστε με, είμαι διαγνωσμένη με διαβήτη. Πώς κάνετε την θεραπεία;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
100% ΦΥΣΙΚΌΣ ΕΝΙΣΧΥΤΉΣ ΑΝΔΡΙΚΉΣ ΑΠΌΔΟΣΗΣ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Η Ελλάδα έχει αριθμό ρεκόρ αντρών με προβλήματα ισχύος! Καινοτόμες μέθοδοι θεραπείας για ανικανότητα...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Επαναφορά της όρασης με 1 κύκλο θεραπείας χωρίς χειρουργική επέμβαση και ραντεβού με γιατρούς
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Αυτό το κρυμμένο ιαπωνικό μυστικό καταπολεμά το άγχος & την πίεση
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΤΟΝ ΆΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΖΎΓΙΟ: Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΔΥΝΆΤΙΣΑ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Αυτή η επαναστατική εφεύρεση είναι πιθανότατα η πιο αποτελεσματική θερμάστρα που θα δείτε ποτέ.
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς Απέκτησα Κοιλιακούς σε 2 Εβδομάδες
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Μεταβολικό σύνδρομο: Γιατί παίρνουμε βάρος;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Διαβήτης: Πώς μπορείτε να μειώσετε το σάκχαρο στο αίμα σας και να βελτιώσετε την υγεία σας;
ΔΙΕΘΝΗΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Γιωργος 06/01/2021 @ 12:53 ΠΜ

    Ολα τα οργανωνει η σατανικη σιωνιστικη ΕΕ.μην γελιεστε αυτο το σιωνιστικο κατασκευασμα ηταν παντα το κλειδι της παγκοσμιας διακυβερνησης και ειμαστε απολυτα ηλιθιοι που δεν φυγαμε απο αυτην την βρωμα.
    Μην ξεχναμε οτι η εδρα ολων αυτων των συχαμερων οντων ειναι η γερμανια η αγγλια η ελβετια η ιταλια κτλ κτλ.
    Η αμερικη ειναι υποκαταστημα χωρα ρεζερβα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*