ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Αυτοί δουλεύουν για τον «Αντίχριστο»

· Κατοχικά Νέα

Οι εντολές και η προώθησή τους σε πολιτικούς

Η οργάνωση Alter EU, η οποία φέρεται να μελετά τις σχέσεις των ομάδων άσκησης πίεσης στους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναφέρει πως περίπου το 83% των συναντήσεων που πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση ανάμεσα σε λομπίστες και ανώτατους αξιωματούχους της Κομισιόν δεν καταγράφονται πουθενά.

Μάλιστα σε μεσαία και κατώτερα στελέχη της Επιτροπής το ποσοστό ξεπερνά το 92%.

Σε αρκετές περιπτώσεις η παρέμβαση των παγκοσμιοποιητικών λόμπι γίνεται εξόφθαλμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τεμπέληδες πολιτικάντηδες δεν μπαίνουν καν στον κόπο να επαναδιατυπώσουν τα κείμενα-εντολές που λαμβάνουν από πολυεθνικές.

Σύμφωνα με έρευνα από το Παρατηρητήριο της Ευρώπης των Πολυεθνικών (CEO), κατά μέσο όρο οι ομάδες άσκησης πίεσης σε πολιτικούς αποτελούνται κατά 70% από εκπροσώπους πολυεθνικών, κατά 15% από μέλη ΜΚΟ ενώ μόνο το 2% των μελών τους προέρχεται από συνδικάτα.

Εν ολίγοις οι πολυεθνικές της Νέας Τάξης υπαγορεύουν τις πολιτικές εκ μέρους του παγκόσμιου ηγέτη που έπεται να κάνει σύντομα την εμφάνισή του. Αποτελούν τους κατασκόπους του.

Μόνο ο χρηματοπιστωτικός τομέας απασχολεί 1.700 λομπίστες οι οποίοι έχουν στη διάθεσή τους 120 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για να «εξαγοράσουν» πολιτικούς και υπαλλήλους της ΕΕ.

Τουτέστιν, σε κάθε υπάλληλο της ευρωπαϊκής ένωσης, που ασχολείται με ζητήματα τραπεζών, αντιστοιχούν τέσσερις εκπρόσωποι λόμπι.

Η ταινία The Brussels Business είναι ένα ντοκιμαντέρ των Friedrich Moser και Matthieu LIETAERT για την έλλειψη διαφάνειας και την επιρροή των ομάδων ειδικών συμφερόντων στην διαδικασία λήψης αποφάσεων στις Βρυξέλλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

el.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Lucia Sisic, Miss Austria 2024ΔΙΕΘΝΗ

Πέθανε στα 22 της η Lucia Sisic, Miss Austria 2024 – Η μάχη με το συγγενές καρδιολογικό πρόβλημα

ΔΙΕΘΝΗ

Η Ουγγαρία απέλασε 10 Ρώσους διπλωμάτες – Η Μόσχα προαναγγέλλει σκληρή απάντηση

Πετρελαιοφόρο στις φλόγες ανοικτά της Σαουδικής ΑραβίαςΔΙΕΘΝΗ

Οι Χούθι χτύπησαν πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στη Σαουδική Αραβία – 73 τραυματίες και νέος φόβος για την παγκόσμια ενέργεια

5 απαντήσεις στο “Αυτοί δουλεύουν για τον «Αντίχριστο»”

  1. Μα καλά, αφού οι περισσότεροι χτυπιουνται ότι δεν υπάρχει Χριστός, τότε γιατί θέλουν να μας επιβάλλουν τον αντιχριστο; ???????????????

    • Ο/Η Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» λέει:

      ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ…… τότε γιατί ;;

    • Γιατι αν καταφερουν να βγαλουν τον Χριστο απ την καρδια μας θα αδειασουμε εντελως απο το Αγιο Πνευμα και το “αγαπατε αλληλους” παει περιπατο… Αυτο ειναι που θελουν.

      • Δεν χρειαζετε να αποδειξουμε τπτ. Η Πιστη δεν στιριζετε σε αποδειξεις. Η επιστημη τις χρειαζετε. Αδερφε εσυ τι αξιες εχεις στη ζωη σου? Ποιον υθικο κωδικα ακολουθεις? Γιατι πρεπει να σου αποδειξουν την υπαρξη ενω εσυ υποστιριζεις την ανυπαρξια? Γιατι μπενεις στα θρησκευτικα ποστ, ενω δεν αρμοζει στην ιδεολυψια σου? Σε παιδια εχεις?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά