in

Η Αυστρία κλείνει 300 τζαμιά και διακόπτει την χρηματοδότηση σε ισλαμικά ιδρύματα

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Austriavouli

Η Αυστρία φοβούμενη τις επιπτώσεις της παράφρονας πολιτικής της πολυπολιτισμικής κοινωνίας πήρε την απόφαση να κλείσει 300 τζαμιά στην χώρα, να κόψει τις οικονομικές επιχορηγήσεις σε ισλαμικά ιδρύματα, και να επιβάλλει την ανάγνωση του Κορανίου υποχρεωτικά μόνο στην γερμανική γλώσσα και να απαγορευθεί αυστηρά η ανάγνωση σε άλλη γλώσσα όπως αραβικά ή τουρκικά.

Φοβούμενοι για τις Πύλες του “Άδη” που ανοίξανε στην Βιέννη εισάγοντας αθρόα λαθρομετανάστες, και “χαιδεύοντάς” τους για τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, κατάλαβαν ότι εξέθρεψαν μια “Λερναία Ύδρα” που απειλεί να εξαφανίσει την χριστιανική λευκή Αυστρία. Συνειδητοποίησαν επίσης ότι η ανάγνωση του Κορανίου στα αραβικά ή στα τουρκικά επιτρέπει στους ιμάμηδες να κατευθύνουν νεαρούς τζιχαντιστές σε παράνομες πράξεις, αφού μπορούν να δίνουν ότι ερμηνεία θέλουν στα εδάφια του Κορανίου χωρίς να γίνονται αντιληπτοί.

Ένα καινούργιο νομοσχέδιο προωθείται στην αυστριακή βουλή σύμφωνα με το οποίο η αυστριακή κυβέρνηση θα προχωρήσει στο άμεσο κλείσιμο περίπου 300 παράτυπων μουσουλμανικών τζαμιών που λειτουργούν στην αυστριακή επικράτεια.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες της ισλαμικής τουρκικής εφημερίδας, Yeni Şafak, το αυστριακό κόμμα «Νέα Αυστρία» προωθεί στην αυστριακή βουλή ένα καινούργιο νομοσχέδιο που θα προβλέπει το κλείσιμο 300 τζαμιών που σήμερα λειτουργούν στην Αυστρία, ενώ θα κόψει κάθε εξωτερική οικονομική επιχορήγηση σε ισλαμικά ιδρύματα.

Εκείνο όμως που εξόργισε τους Τούρκους, είναι ότι σύμφωνα με το νέο αυστριακό νόμο το Κοράνι όταν αναγιγνώσκεται δημόσια στην Αυστρία, θα αναγιγνώσκεται υποχρεωτικά μόνο στην τοπική γερμανική γλώσσα και απαγορεύεται αυστηρά η ανάγνωση του Κορανίου σε άλλη γλώσσα όπως αραβικά ή τουρκικά.

Οι βίαιες διαδηλώσεις πριν από λίγες μέρες στην Κολωνία της Γερμανίας κατά των Σαλαφιστών και κατά της προβολής των ισλαμικών πρότυπων στην καθημερινή ζωή των Γερμανών, καθώς και οι αντιδράσεις κατά της προώθησης του Ισλάμ σε μια σειρά άλλων χωρών όπως το Βέλγιο, Αγγλία ακόμα και πέρα του Ατλαντικού στον Καναδά, σκιαγραφούν ένα άκρως εύφλεκτο τοπίο που έχει αρχίσει να ανησυχεί έντονα τους θιασώτες της προώθησης του Ισλάμ στην Δύση.

Μόνο που οι θιασώτες δεν είναι μόνο Τούρκοι και Σαουδάραβες αλλά ως επί το πλείστον Νεοταξίτες που επιθυμούν την διάλυση των δυτικών κοινωνιών,των εθνώ και των θρησκειών μέσω συγκρούσεων που θα διεξάγονται σε ανομοιογενείς γειτονιές και συνοικιές τις δυτικές πρωτεύουσες. Τότε θα είναι έυκολο να παρουσιαστεί η λύση της μιας θρησκείας, του ενός κράτους, και της μιας οικονομίας σε Ευρώπη – ΗΠΑ στην αρχή και στον υπόλοιπο κόσμο αργότερα. Μετά το σοκ που υπέστει η ευρωπαϊκή Κοινή Γνώμη βλέποντας τα εγκλήματα των ισλαμιστών απαιτέι να παρθούν μέτρα για την προστασία των πολιτών.

Η απαγόρευση της αναγνωσης του Κορανίου στα τουρκικά ή αραβικά αποσκοπεί στο να εμποδιστεί ο οποιοσδήποτε ιμάμης να μπορέι να δώσει ερμηνείες σε εδάφια του Κορανίου που να προτρέπουν το λιγότερο σε εγκληματικές πράξεις, ή σε εξεργέσεις εναντίον των “απίστων” αυτοχθόνων. Πια οι ιμάμηδες θα καταγράφονται για αυτά που λένε και θα διώκονται ποινικά.

Η χρηματοδότηση στα ισλαμικά ιδρύματα καταργείται γιατί αυτά με τη σειρά τους χρηματοδοτούν οργανώσεις τύπου ISIL και Αλ Νούσρα, κάτι το οποίο οι Δυτικοί το γνώριζαν αλλά έκαναν πως δεν το ήξεραν. Τώρα όμως που όλα έχουν αποκαλυφθεί προσπαθούν να αποδεσμευθούν τάχιστα. Η απαγόρευση των 300 παράτυπων τζαμιών (ακριβώς όπως στην Ελλάδα) αποσκοπεί στην κατάργηση των κέντρων στρατολόγησης των τζιχαντιστών τους οποίους μετά τους διοχετεύουν τα ισλαμικά δίκτυα σε Συρία και Ισλάμ.

Σημειώνεται ότι εδώ στην Ελλάδα έχει κυκλοφορήσει βίντεο -“ντοκιμαντέρ” το οποίο κατηγορεί τους Έλληνες για θρησκευτικό φανατισμό και ότι η Ελλάδα εμποδίζει τους παράνομους λαθρομετανάστες να έχουν τους χώρους λατρείας τους.

Υπενθυμίζουμε την φοβερή δήλωση Ε.Βενιζέλου όταν είχε πει στον Α.Νταβούτογλου ότι στη Θράκη εφαρμόζεται ο νόμος της Σαρίας. Ναι το ακούσαμε και αυτό…! Στην Αυστρία ξύπνησαν, και προφανώς έγκαιρα, και περνάνε στην αντεπίθεση. Εδώ αντίθετα έχουμε “προοδευτικούς” που εκστασιάζονται με την ιδέα ότι, θα φτιάξουμε τζαμιά με τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου για τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ λαθρομετανάστες μουσουλμανικού θρησκεύματος. Ο Έλληνας έχει γαλουχηθεί με την Ορθοδοξία και το Μέτρο και την Διαλεκτική των Αρχαίων Ελλήνων όπως και την Ελληνική μυθολογία όπου τους έχει μάθει να έιναι ελεύθεροι και να σέβονται το άβατον του διπλανού. Κάτι που το Ισλάμ δεν το κάνει.

Φανταστείτε ένα πλάνο με τον Λυκαβηττό και ηχητική υπόκρουση τον ιμάμη να καλεί σε προσευχή τους μουσουλμάνους, μια εικόνα που στους Έλληνες προκαλεί αποστροφή, αφού δημιουργεί συνειρμούς με την οθωμανική κατοχή. Ακόμα και οι καλοπροαίρετοι και νόμιμοι μουσουλμάνοι Έλληνες πολίτες κατανοούν την ευαισθησία του ελληνικού λαού και δεν παίζουν με το υποσυνείδητό του.

Ακολουθεί το βίντεο με την απίστευτη δήλωση Ε.Βενιζέλου περί…Σαρίας…!

https://www.youtube.com/watch?v=p260olo7HOM

ellhnikhkosmokratoria

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 Comments

Leave a Reply
  1. Οι Αυστριακοί έχουν το ιστορικό σύνδρομο της Μάχης της Βιέννης 1529, όπως και Ούγγροι, με εποτέλεσμα να χαλάνε την “σάλτσα” του διεθνιστικού φιλελευθερισμού των ιουδαιοχάζαρων τραπεζιτών και του παγκόσμιου δικτύου που έχουν απλώσει όπως το χταπόδι τα πλοκάμια του, σε όλο τον πλανήτη. Θα πρέπει να ειπωθεί ότι η επεκτατικότητα της άλλοτε Οθωμανικής αυτοκρατορίας ήταν που έκανε τότε πολλά Ευρωπαϊκά βασίλεια, να φτιάξουν για γεωπολιτικό μαξιλάρι μετά την Αγία Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, την Αυστριακή αυτοκρατορία και τέλος την Αυστροουγγαρία… ακριβώς λίγο πριν την πτώση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, έπεσε η Αυστροουγγαρία, μιας και δεν υπήρχε πλέον λόγος ύπαρξης της. Αυτά. Υγ. Η δράση επί των ημερών μας, τόσο της Αυστρίας, όσο και της Ουγγαρίας δεν είναι τυχαίες σε αυτά που έρχονται… κάποιοι θέλουν να φτιάξουν την Β΄Οθωμανική αυτοκρατορία, και κάποιοι άλλοι ως γεωπολιτικό μαξιλάρι την Β΄ Αυστροουγγαρία.

  2. Εγώ πάλι δεν είδα να κλείνουν τίποτα τζαμιά.Μούφα το άρθρο. Από το να κλείσουνε μέχρι το “προωθείται νομοσχέδιο” υπάρχει τεράστια απόσταση και δεν είδα πουθενά αναφορά σε επίσημες πηγές.Ότι νά’ναι πάλι…

  3. αφεντες στην χωρα τους…..καλα κανουν!!!!!!!!!!!!ετσι πρεπει ωστε οι φιλξενουμενοι να σεβοντε τον τοπο που τους παρεχει τα προς το ζειν.διαφορετικα………..δωσε θαρρρος στον χωριατη ναανεβει και στο κρεβαττι…………

  4. Η Σαρία λέει πως οταν κλέψεις σου κόβουν το χέρι!! Του Βενιζέλου λοιπον, αφου του αρεσει η Σαρία, που δεν εχει απλως κλέψει, αλλα κατακλέψει τον Ελληνικό λαο, μηπως να του κόψουμε και τα δυο χερια και τα δυο ποδια;;;;
    Να δουμε αν θα συνέχιζε να συμφωνεί με την Σαρία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τι σχέση έχει ο Τραμπ με το “Stranger things”;

Γιατί όταν βρισκόμαστε στους πόλους της Γης δεν βλέπουμε από πάνω μας αστέρια!