ΑΤΙΑ πάνω από Νησί της Ιρλανδίας Ξαφνικά Αναπτύσσει Αστραπιαία Ταχύτητα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Στις 26 Νοεμβρίου του 2018 ένας μάρτυρας είδε και κατέγραψε ένα Α.Τ.Ι.Α σε σχήμα πούρου, καθώς οδηγούσε κοντά στο νησί Spike, στο Cork της Ιρλανδίας. Αλλά δεν είναι αυτό το εκπληκτικό.

Αυτή η παρατήρηση του άγνωστου ιπτάμενου αντικειμένου η οποία έρχεται αρκετό καιρό μετά τους πιλότους επιβατικών αεροπλάνων της Ιρλανδίας που ανακοίνωσαν ότι είδαν παράξενα φώτα ή/και ιπτάμενα αντικείμενα, στα μέσα περίπου του Νοεμβρίου. Η είδηση αυτή είχε κάνει τον γύρο του κόσμου, τότε.

Πιθανότατα, αυτό που θα δείτε παρακάτω δεν έχει σχέση με όσα είδαν οι πιλότοι, αλλά είναι ιδιαίτερα εκπληκτικό το γεγονός ότι το μακρόστενο αντικείμενο, στη νοτιοδυτική ακτή της Ιρλανδίας, φαινομενικά κρέμεται από τον ουρανό, πάνω από το νησί όταν ξαφνικά επιταχύνει και φεύγει μακριά με μια τεράστια ταχύτητα.

Σίγουρα, δεν μοιάζει με συνηθισμένο αεροσκάφος, ούτε ως προς το σχήμα και το μέγεθος, ούτε ως προς την ταχύτητα που αναπτύσσει ξαφνικά. Μπορεί να είναι εξωγήινης προέλευσης; Ίσως, ανθρώπινη κατασκευή από κάποιο μυστικό και απόρρητο πρόγραμμα;Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Παρακολουθείστε και το βίντεο που ακολουθεί για να το δείτε:

Cigar-Shaped UFO hanging in the sky over Spike Island, Cork, Ireland before it speeds away

diadrastika.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *