ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Ασύλληπτη τραγωδία στο Τέξας: Μητέρα πυροβόλησε τα τέσσερα παιδιά της σκοτώνοντας τα δύο

· Κατοχικά Νέα

Μια μητέρα ηλικίας 31 ετών στο Τέξας, ήταν αυτή που πυροβόλησε τα τέσσερα παιδιά της μέσα στο αυτοκίνητο της το Σάββατο 4 Οκτωβρίου, σκοτώνοντας τα δύο εξ αυτών και τραυματίζοντας τα άλλα δύο. Πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες για δολοφονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές την Κυριακή (5/10).

Η Ονίντα Ρομέλους, μητέρα των τεσσάρων παιδιών, αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες για δολοφονία και δύο για απόπειρα ανθρωποκτονίας με όπλο, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο σερίφης της κομητείας Μπραζόρια, Μπο Στάλμαν.

Η 31 ετών Ονίντα Ρομέλους, κρατείται με εγγύηση ύψους 14 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δύο από τα παιδιά, ηλικίας 13 και 4 ετών, πυροβολήθηκαν θανάσιμα μέσα σε όχημα το Σάββατο. Τα άλλα δύο παιδιά, ηλικίας 8 και 9 ετών, βρίσκονται σε «σταθερή κατάσταση» αφού μεταφέρθηκαν με ιατρικό ελικόπτερο σε νοσοκομείο της περιοχής του Χιούστον, είπε ο Στάλμαν.

Η μητέρα κάλεσε το 911 για να ειδοποιήσει τις αρχές μετά τους πυροβολισμούς, πρόσθεσε ο σερίφης. Οι αρχές βρήκαν ένα όπλο στο σημείο του περιστατικού.

«Είναι αδύνατο να κατανοήσει κανείς μια τόσο παράλογη τραγωδία, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αποδώσουμε δικαιοσύνη για αυτά τα παιδιά», δήλωσε ο Στάλμαν.

Η μητέρα είναι κάτοικος της κομητείας Μόντγκομερι, βόρεια του Χιούστον, σύμφωνα με τον ίδιο.

Οι πυροβολισμοί συνέβησαν στην πόλη Άνγκλετον, με περίπου 19.500 κατοίκους, που είναι η έδρα της κομητείας Μπραζόρια. Βρίσκεται περίπου 70 χιλιόμετρα νότια του Χιούστον.

zougla.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Οθόνες με γραφήματα χρηματιστηριακών αγορών - φωτογραφία αρχείουBusiness

Παγκόσμιο sell-off σε μετοχές και ομόλογα: Πετρέλαιο, Ιράν και επιτόκια πιέζουν τις αγορές – Τι φοβούνται οι επενδυτές

Εκτόξευση της αποστολής Artemis I της NASA - φωτογραφία αρχείου NASATech

Η Τουρκία μπαίνει στις Συμφωνίες Άρτεμις της NASA – Η νέα γεωπολιτική μάχη μεταφέρεται και στο Διάστημα

Κώδικας και σύστημα τεχνητής νοημοσύνης σε οθόνη - φωτογραφία αρχείουTech

OpenAI: Το νέο μοντέλο «Astra» περνά για πρώτη φορά το όριο αυξημένου κυβερνοκινδύνου – Γιατί μπαίνουν ισχυρότερα φρένα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά