in

Αστάνα – Πως Εβραίοι-Χαζάροι Συνδέονται με Υπογήινους

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Για να ανακαλύψουμε τι ακριβώς συμβαίνει και έχουν «πέσει» τόσα πολλά χρήματα για την δημιουργία της πόλης Αστάνα {ή Σατανα} στο Καζακστάν, πόλη-κέντρο της παγκόσμιας θρησκείας, θα πρέπει να ανατρέξουμε στην ιστορία και να ψάξουμε την σχέση της με το παρελθόν και το μέλλον.

Το 722 π.Χ, ο Ασσύριος βασιλιάς Ναβουχοδονόσορ επιτέθηκε στο κράτος του Ισραήλ που αποτελείτο από 10 εκ των 12 φυλών των εβραίων γιατί οι άλλες δύο είχαν αποκοπεί και είχαν φτιάξει το κράτος του Ιούδα . Τότε, αφού εξολόθρεψαν ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, συνέλαβαν τους 10 βασιλείς τους μαζί με τον λαό και τους εξόρισε στα Αλτάια όρη . H Αστανά είναι η πρωτεύουσα και δεύτερη μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του Καζακστάν (μετά το Αλμάτι). Ο πληθυσμός της είναι 708.794 κάτοικοι (καταμέτρηση …

{ Η Ασσυρία ηταν αρχαία χώρα Βασίλειο της Μεσοποταμίας στην κοιλάδα του Τίγρη που έλαβε την ονομασία της από την αρχική πόλη-κράτος Ασσούρ, που έφερε το όνομα του ομώνυμου θεού. Το Ασσυριακό κράτος απετέλεσε επανειλημμένα αυτοκρατορία της οποίας η μεγαλύτερη ακμή της προσδιορίζεται μεταξύ του 9ου και 7ου αιώνα π.Χ. Το Ασσυριακό κράτος καταλύθηκε οριστικά το 612 π.Χ..

Η περιοχή αυτή, όπου σήμερα βρίσκεται το ΒΑ Ιράκ, είναι μεγάλη χαμηλή πεδιάδα με μικρούς λόφους και διαρρέεται από τον ποταμό Τίγρη και τους παραποτάμους του. Τα άφθονα νερά και το καλό κλίμα έκαναν και στην αρχαιότητα τον τόπο αυτόν από τις πιο γόνιμες χώρες της Ασίας. }

{Το Κράι Αλτάι (Алта́йский край) είναι ομοσπονδιακό υποκείμενο της Ρωσίας, υπαγόμενο στο Σιβηρικό Διαμέρισμα. Βρίσκεται στα σύνορα της χώρας με το Καζακστάν. Πήρε το όνομά του από τα Αλτάια Όρη, στους πρόποδες των οποίων εκτείνεται.Κυριότερα αστικά κέντρα του Κράι είναι η πρωτεύουσα Μπαρναούλ (600.749 κάτοικοι – απογρ. 2002), το Μπισκ (218.562) και το Ρουμπτσόβσκ (163.063). Βασικές οικονομικές δραστηριότητες είναι η εξόρυξη μετάλλων και η επεξεργασία τους.

Αστάνα – Πως Εβραίοι-Χαζάροι Συνδέονται με Υπογήινους - Εικόνα1Ο πύργος Bayterek είναι κτίριο ορόσημο για την Αστάνα. Ο μύθος λέει ότι ο πύργος αντιπροσωπεύει μια λεύκα, όπου το μαγικό πουλί Σαμρούκ γεννάει το αυγό του.

Η πλειοψηφία των κατοίκων είναι ρωσικής καταγωγής (92%). Ανάμεσα στους κατοίκους απαντάται και ένας συμπαγής πληθυσμός περίπου 80.000 ατόμων γερμανικής καταγωγής (3%), οι λεγόμενοι Ρώσοι Μεννονίτες. Πρόκειται για απογόνους Πρώσων και Ολλανδών Αναβαπτιστών, οπαδών της διδασκαλίας του ειρηνιστή προτεστάντη Μέννο Σίμονς, οι οποίοι μετά από πρόσκληση της Μεγάλης Αικατερίνης (τέλη 18ου αι.) είχαν εγκαταλείψει τις πατρίδες τους και εγκατασταθεί ομαδικά σε διάφορες περιοχές της ευρωπαϊκής Ρωσίας, ιδιαίτερα στην Κριμαία. Το 1906 όλοι οι Μεννονίτες συγκεντρώθηκαν σε μία από τις περιοχές που σήμερα καταλαμβάνει το Κράι Αλτάι, λαμβάνοντας ειδικά προνόμια και δωρεάν καλλιεργήσιμη γη. Πηγή }

Αστάνα – Πως Εβραίοι-Χαζάροι Συνδέονται με Υπογήινους - Εικόνα2

Εκεί στην σημερινή περιοχή του Καζακστάν , συνέβησαν πολλά και διάφορα στα χρόνια πού οι εξόριστοι εβραίοι με τους βασιλιάδες – ραβίνους τους παρέμεναν {προφανώς σε ένα είδος φυλακής] απομονωμένοι.

Εκεί, στον τόπο της εξορίας τους , λέγετε ότι, από μυστικά ανοίγματα- περάσματα στην γή, βγήκαν από τον υπόγειο κόσμο διαβολικά βδελύγματα τα οποία ήρθαν σε συμφωνία με τους βασιλείς – ραβίνους του λαού του Ισραήλ.

Αστάνα – Πως Εβραίοι-Χαζάροι Συνδέονται με Υπογήινους - Εικόνα3Άποψη της Αστάνα στο Καζαχσταν

Με την υπόσχεση ότι θα τους δώσουν δύναμη και κυριαρχία, και πώς θα γίνουν εξουσιαστές επί όλων των λαών στην Γή , ήρθαν σε συμφωνία, με αντίτιμο να γίνουν τυφλά τους όργανα, να υπακούουν στις εντολές τους , και να υπηρετούν πιστά τους στόχους τους.

Αυτό η θρησκεία θα το μετέφραζε, πώς έγιναν υπηρέτες του Σατανά και έχασαν την ψυχή τους.

Σε μεταφυσικό επίπεδο πάλι, θα μπορούσαμε να προσθέσουμε πώς, χάνοντας την θέλησή τους, άφησαν ένα κενό μέσα τους, σαν τα κούφια καλάμια, το οποίο κατέλαβαν οι οντότητες εκείνες του υπογήινου χώρου, που χρειαζόντουσαν σώματα τα οποία θα τους εξυπηρετούν τους σκοπούς τους.

Πέρα από το αν είναι θρύλος , αλήθεια ή ψέμα, το ότι υπάρχει μια τέτοια υπόθεση αφήνει υπονοούμενα για το τι μπορεί να σημαίνει περαιτέρω το θέμα.

Κατά πρώτον το ότι εκεί στην εξορία τους ήρθαν σε επαφή με κάποιους υπογήινους μπορεί να έχει όντως να κάνει με κάποια φυλή που ζεί σε ένα υπόγειο βασίλειο με την οποία έκλεισαν συμφωνία ότι θα γίνουν τα υποχείριά τους στον πάνω κόσμο. Από την άλλη , η πιθανότητα να αποτελούν οι ίδιοι οι δέκα αρχηγοί τους , αντιπροσωπευτικά πρόσωπα, εντολοδόχοι , των Ατλάντων .

Το ότι πράγματι κάτι συνέβη εκεί είναι το πιο πιθανό αν το συνδυάσουμε και με τήν παρακάτω περίεργη ανακάλυψη.

Αστάνα – Πως Εβραίοι-Χαζάροι Συνδέονται με Υπογήινους - Εικόνα4

Μια ερευνητική ομάδα το 2008 , ανακάλυψε σε σπήλαιο στα Αλτάια όρη θραύσματα απολιθωμένων οστών . Συγκεκριμένα ένα μικρό κομμάτι οστού από το πέμπτο δάχτυλο άπό ένα ανθρωποειδές , πού με την μέθοδο του άνθρακα χρονολογείται γύρω στο 40.000 π.Χ. Το εκπληκτικό ήταν πώς σε αντιπαράθεση που έκαναν τού DNA τού πλάσματος πού έζησε πρίν χιλιάδες χρόνια στην περιοχή της Σιβηρίας ,με αυτό του Homo Neanderthal και τού Homo Sapiens , δεν είχε καμιά σχέση. Ήταν μιτοχονδριακό . Συμπέραναν λοιπόν πώς είχαν να κάνουν με ένα εντελώς διαφορετικό τύπο οντότητας. Δηλαδή, το μιτοχονδριακό DNA του Homo Sapiens διαφοροποιείται από αυτό του Homo Neanderthal κατά μέσω όρο σε 202 ζεύγη νουκλεοτιδίων , του όντος διαφοροποιείται κατά μέσω όρο κατά 358 ζεύγη νουκλεοτιδίων.

Τώρα, άς δούμε ποια είναι η σχέση των περιπλανώμενων εξόριστων εβραίων με τους Χαζάρους.

Αστάνα – Πως Εβραίοι-Χαζάροι Συνδέονται με Υπογήινους - Εικόνα5

{Οι Χάζαροι ή Χαζάροι είναι ένας μεσαιωνικός ημινομαδικός λαός, ο οποίος έπαψε να υπάρχει γύρω στον 11ο – 12ο αιώνα. Βρίσκονταν συγκεντρωμένοι δυτικά και βόρεια της Κασπίας Θάλασσας, κυρίως στο βόρειο Καύκασο και την ευρασιατική στέπα. Πέραν της αναμφισβήτητης τουρανικής καταγωγής τους, η ακριβής προέλευσή τους δεν είναι ακόμα εξακριβωμένη. Κατά την πιθανότερη εκδοχή, προήλθαν από την ανάμιξη κάποιων τουρκομογγολικών φύλων με απομεινάρια των Ούνων και τοπικά φύλα της ΒΔ Κασπίας. Το όνομά τους προέρχεται από την αρχαία τουρκική ρίζα «qaz-» που σημαίνει «περιπλανώμαι». Η ιστορική ιδιαιτερότητα των Χαζάρων έχει να κάνει με τη θρησκευτική πίστη τους. Αρχικά μοιράζονταν τη σαμανιστική λατρεία του Τένγκρι, εξουσιαστή του γαλάζιου ουρανού, με τους άλλους τουρανικούς λαούς. Τον 8ο αιώνα μ.Χ υιοθέτησαν τον ιουδαϊσμός, με «γέφυρα» εβραίους εμπόρους, αν και οι χάζαροι δεν αναφέρονται ως εβραϊκό κράτος εν τούτοις ο αρχηγός τους είχε εβραϊκό όνομα (Ζαχαρίας). {πηγή}

Αστάνα – Πως Εβραίοι-Χαζάροι Συνδέονται με Υπογήινους - Εικόνα6Η Πυραμίδα της Ειρήνης

Επίσης : { Ποιοι είναι οι σημερινοί Εβραίοι; Είναι κατευθείαν απόγονοι του Αβραάμ ή μήπως αποτελούν ένα συνοθύλευμα πληθυσμιακών ομάδων που εξιουδαΐστηκαν με το πέρασμα των αιώνων;

Η κατεστημένη άποψη υποστηρίζει πως όλοι οι Εβραίοι στον κόσμο είναι το ίδιο, μία και μοναδική «φυλή», την οποία και «επέλεξε ο Θεός». Στην πραγματικότητα όμως υπάρχουν στη Γη δύο ευδιάκριτες ομάδες Εβραίων. Οι Σεφαραδίτες Εβραίοι, που προέρχονται από τη Μέση Ανατολή, τη βόρεια Αφρική και την Ισπανία και οι Ασκενάζι Εβραίοι, που προέρχονται από την Ανατολική Ευρώπη. Οι Σεφαραδίτες, κατά κοινή παραδοχή, κατάγονται από τους αρχαίους Εβραίους, που περιγράφονται στη Βίβλο. Είναι σημιτικής καταγωγής και συνεπώς φυλετικά συγγενείς με τους Άραβες: η μόνη διαφορά τους είναι η θρησκεία. Αντίθετα οι Ασκενάζι Εβραίοι, που αποτελούν και το 90% των σημερινών Εβραίων, έχουν μυστηριώδη καταγωγή. Σύμφωνα με αρκετούς ιστορικούς οι Ασκενάζι Εβραίοι δεν υπήρχαν πριν από 1200 Χρόνια. Από πού λοιπόν εμφανίστηκαν;

Το μυστήριο της εμφάνισης των πολυάριθμων Ασκενάζι Εβραίων της Ανατολικής Ευρώπης ξεδιαλύθηκε, όταν οι ιστορικοί απέδωσαν την προέλευσή τους στον εξιουδαϊσμό των Χαζάρων, μιας Τουρκικής φυλής που ίδρυσε για αρκετούς αιώνες μια ισχυρή μεσαιωνική αυτοκρατορία μεταξύ Κασπίας και Μαύρης Θάλασσας. Οι Χαζάροι, όπως θα δούμε στη συνέχεια, δεν αποτελούν μονάχα τη «13η φυλή του Ισραήλ», αλλά και το 90% των σημερινών Εβραίων! Οι Χαζάροι, μια φυλή τουρανικής καταγωγής, ήρθαν σε αβέβαιους χρόνους από τις στέπες της Ανατολής κι εγκαταστάθηκαν ανάμεσα στην Κασπία και στη Μαύρη Θάλασσα. Οι ελληνικές πηγές τούς αποκαλούσαν και Χαέαρους αλλά και Χοτξίρους, ενώ οι Σλάβοι «Κοζάρους», δηλαδή «κατσικίσιους». Οι Άραβες τους αποκαλούσαν Χαζάρ, οι Εβραίοι Κουζάροι, οι Τούρκοι Σαμπίρ και οι Κινέζοι «Κ’ όσα». Το όνομά τους προερχόταν από το τουρανικό gazmak που σημαίνει «περιπλανιέμαι».

Αστάνα – Πως Εβραίοι-Χαζάροι Συνδέονται με Υπογήινους - Εικόνα7EXPO 2017 Στην πόλη Αστάνα Καζακστάν (Σατανά;)

Εμφανίστηκαν στην περιοχή τον 5ο μ.Χ. αιώνα και δημιούργησαν μια αυτοκρατορία που εκτεινόταν από την Κριμαία μέχρι την Κασπία, την οποία οι Άραβες αποκαλούσαν «Θάλασσα των Χαζάρων». Ανάμεσα σ’ αυτές τις δύο θάλασσες οι Χαζάροι δημιούργησαν μια ισχυρή αυτοκρατορία με δύο πρωτεύουσες, τη Σαρκέλ και την Ιτίλ. Η θρησκεία τους ήταν άγνωστη και οι ιερείς της ήταν ταυτόχρονα και «κυνηγοί ονείρων». Οι Χαζάροι είχαν πολύ παράξενες δοξασίες. ‘Ενα από τα πράγματα που πίστευαν ήταν και η «ανταλλαγή της μοίρας». Σύμφωνα με τους χαζαρικούς θρύλους υπήρχε ένα μέρος στην Ιτίλ όπου δύο εντελώς άγνωστα μεταξύ τους άτομα, όταν περάσουν δίπλα ο ένας από τον άλλο, μπορούσαν να πάρουν αμοιβαία το όνομα και τη μοίρα του άλλου και να συνεχίσουν έτσι τη ζωή τους με αλλαγμένους ρόλους, σαν να έχουν αλλάξει ρούχα …; {σας λέει κάτι αυτό με την παραπάνω θεωρία όπου οντότητες κατέλαβαν τους εβραίους στην εξορία τους;} Οι Ασκενάζι Εβραίοι που μετανάστευσαν στο Ισραήλ από τη Ρωσία κουβάλησαν μαζί τους την κομμουνιστική ιδεολογία. Οι Εβραίοι που μετανάστευσαν στο Ισραήλ από τη Γερμανία συμπαθούν το Σοσιαλισμό, αλλά υιοθετούν και πρακτικές ναζιστικο-φασιστικού τύπου. Στη διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου η ελίτ των Σιωνιστών Ασκε(Νάζι) Εβραίων συνεργάστηκε με τους Ναζί για να στείλουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης τους φτωχούς Εβραίους. ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ” ΤΕΥΧΟΣ 34}

Μήπως τελικά αλλού κοιτάμε και αλλού ετοιμάζετε το έδαφος για να κάνει την εμφάνισή του ο εκ του υπογήινου χώρου προερχόμενος παγκόσμιος ηγέτης της Νέας Τάξης; Το Καζακστάν ή Χαζαριστάν με την παγκοσμιοποιημένη νέα;;; πρωτεύουσά του{σέ όχι τυχαία θέση προφανώς} μας καλοσορίζει στον Νέο Κόσμο που μας περιμένει.

Η Αστανά είναι η πρωτεύουσα πλέον του Καζακστάν, μιας πρώην επαρχίας της Σοβιετικής Ένωσης η οποία απέκτησε την ανεξαρτησία της το 1991. Το κράτος του Καζακστάν, όντας μια βασικά γεωργική και κτηνοτροφική χώρα, γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη από το 2000 κι έπειτα, λόγω της ύπαρξης πλούσιων κοιτασμάτων πετρελαίου και ιδίως φυσικού αερίου αλλά πρόσφατα και ραδιενεργών υλικών. Με τη μεταφορά της πρωτεύουσας στην Αστάνα, η τελευταία γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη, με αποτέλεσμα μέσα σε 8 χρόνια ο πληθυσμός της να τριπλασιαστεί.

Τι μας ενδιαφέρει όμως η Αστάνα; Πολύ απλά, φαίνεται να είναι μια από τις πόλεις που προωθεί και χρησιμοποιεί η Νέα Τάξη (εξ ου και η μεγάλη ανάπτυξη). Τα “ενδιαφέροντα” με αυτή την πόλη ξεκινούν καταρχήν με το ίδιο της το όνομα. Διότι “Αστάνα” σημαίνει “μεταίχμιο, κατώφλι”: πράγματι, το κατώφλι της Νέας Εποχής. Δεύτερον στην πόλη αυτή έχουν ανεγερθεί μια σειρά από υπερπολυτελή αλλά και γεμάτα μυστικιστικά σύμβολα κτίρια, όπως η περίφημη πυραμίδα της εικόνας, η οποία αποκαλείται “Πυραμίδα της Ειρήνης” και “Παλάτι της ειρήνης και συμφιλίωσης”.

diadrastika.com

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. ο αρθρογραφος ξεχασε να γραψει πως τοΚαζακστάν αποτελεί τη δεύτερη, μετά τη Ρωσία, χώρα παραγωγό πετρελαίου του πρώην σοβιετικού κόσμου έχοντας διπλάσια κοιτάσματα από το Αζερμπαϊτζάν και περίπου ίσα με τη Νορβηγία.

  δηλαδη με λιγα λογια το χαρτι ρεει αφθονο σε αυτην την περιοχη..,
  τι πιο λογικο να χτισουν μια νεα πρωτευουσα και να ειναι το συμβολο του πλουτου τους…?

  τωρα θα μου πειτε τι σκατα κτηρια ειναι αυτα?

  -Εγω θα σας πω ειναι απο μασονικα μεχρι και θεοσοφιστικα…
  Ανακαλυπτουμε την Αμερικη αν πουμε ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ-ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?

  και ξαναρωτω υπαρχει σημερα στον κοσμο κρατος που δεν το κυβερνουν αυτα τα λαμογια?

  ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!!!

  και παμε τωρα στους οβραιους…

  υπηρχε εβραικο κρατος το 700 π.χ?

  εδω δεν υπηρχε ελληνικο, που λεει ο λογος…και μιλαμε για εναν λαο που θαλασσοπορουσε στις εσχατιες της γης…και εβγαζε χαρτι με την σεσουλα και θα ειχαν αυτοι οι γυφτοι που αποτελουνταν απο 100 φυλες και ηταν λιγουρηδες?

  γιατι ρε γαμω την αγανακτηση τους τα χαριζετε ολα…τους χαριζετε το βυζαντιο τους χαριζετε την ορθοδοξια,τους χαριζετε την χλιδα μερικων κρατων…οπως π.χ την τεραστια αναπτηξη του καζακσταν?

  ενω στο σημερινο ισραηλ πεφτει και εκει πεινα, διαβαστε ποσοι ανεργοι και τι τραβαει ο οβραικος λαος απο τα πολεμαχαρη αφεντικα του..

  που ειναι οι υπερπατριωτες σιωνιστες οβραιοι?
  γιατι στην υποτιθεμενη πατριδα τους δεν βαζουν κανα φραγκο να ζησει ο κοσμος ανετα και τα χωνουν στο καζακσταν και δεν ξερω που αλλου ?

  θα μου πειτε και εδω στην ελλαδα ο κοσμος πειναει και εσυ ασχολεισαι με τους οβραιους και τους καζακστανους ?

  -και εδω στην ελλαδα ο κοσμος πειναει αλλα υπαρχουν και οικογενειες-μασονοπακετων ,οπως και εκει, που τρωνε με χρυσα κουταλια..

  ο ιστορικος τους μελλοντος η μαλλον ο αρχαιολογος θα παθει πλακα αν ανακαλυψει τα ωραιοτατα κτηρια του καζακσταν…

  συγχρομοι παρθενωνες ειναι..ολη η συγχρονοι γαματοι αρχιτεκτονες ειναι εκει και δημιουργουν ζηλευτα κτηρια…

  οπως και στην αρχαια αθηνα του Περικλη….ΤΡΩΓΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΡΘΕΝΩΝΕΣ 10 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ..και ο κσομακης ηταν φεσωμενος μεχρι τα μπουνια στους τοκογλυφους και οι περιουσιες τους εβγαιναν στο σφυρι..

  αλλα ο πολιτισμος ηταν πολιτισμος..χαχχαχχα μονοι τους τρωγανε μονοι τους πεινανε και μονοι τους φιλοσοφουσαν

  ο λαος..χαχχαχχα τι να κλασει αυτος,,,χωραφια και δουλειες..φανταζεστε βλαχουρα απο το λαυριο να εχει τον κωλο να πει π.χ σε συμποσιο στο σπιτι του Πλατωνα για να ακουσει ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΑΤΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ?

  -ΜΕ ΤΙς ΚΛΩΤΣΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΓΑΝ ΕΞΩ…
  που πας ρε λιγουρη θα του λεγανε..?
  τρεχα ρε στα προβατα σου….
  ηρθε εδω και βρωμας τυριλια….ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ….

  ετσι ειναι η γνωση οπως και το χαρτι ειναι ταξικη…
  η εξουσια ειναι ταξικη οπως και η μασονια που βρισκεται πισω απο τον πλουτο….

  εμεις να κονομαμε να σπουδαζουμε και να μαθαινουμε.και τα κοροιδα ο λαος να παει να ταραταταμ….μην το γραψω αλλιως..

  • Ποιός έδωσε τι στους γυφτάκους της στέπας; Απλά η Ανατολική Ρωμαική Αυτοκρατορία δεν ήταν παρά μια ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ επιπέδου Σοβιετικής Ένωσης και ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ήταν εκεί μέσα όπως η Ουκρανία, τόσο αγαπητός! Λόγω δε του ότι προερχόταν από προηγούμενος ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑΣ (πριν τους Ρωμαίους εννοώ) δεν αποδεχόταν του νεους πολιτισμικούς κανόνες.
   Η επίσημη γλώσσα δε ήταν η ελληνική, γιατί σαν παγκόσμια γλώσσα ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ως εργαλείο στα χέρια των ανθελληνικών εξουσιών αυτού του μπουρδέλου. (κι εμείς βρίζουμε και δεν γουστάρουμε ούτε τους Αμερικανούς και τους Βρετανούς αλλά χρησιμοποιούμε τα Αγγλικά σαν διεθνή γλώσσα, δεν λέει κάτι αυτό).
   Εκτός αν εννοείς τα τελευταία 180 χρόνια, από το 1270 και μετά, που επικράτησε το Βασίλειο της Νίκαιας αλλά εκτός του ότι ήταν πολύ λίγο παρέλαβε και μια αυτοκρατορία (ο θεός να την κάνει τέτοια τότε) μπατιρημένη και διαλυμένη!
   Οι ιουδαίοι απλώς εκμεταλλεύθηκαν ότι επιλέχθηκε θρησκεία που αφορούσε την ιστορία τους και τον τόπο τους και αφού ανατιχήθηκαν σε υψηλά κλιμάκια χρησιμοποίησαν δόλια μέσα κατά του Ελληνισμού! Thats all!!!
   Όσο για την Ορθοδοξία από που να το πιάσουμε! Από το…. “ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ ΜΑΣ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΙΣΑΑΚ”, από τό θεωρείται Θεός ο… ΓΙΑΧΒΕ, από τους ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ την Κυριακή της Ορθοδοξίας, από το ότι ΤΜΑ την μνήμη των ΕΠΤΑ ΜΑΚΚΑΒΑΙΩΝ των ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ, από το ότι ΥΜΝΟΛΟΓΕΙ στους ναούς τον… ΙΣΡΑΗΛ, από το ότι μέχρι το 1960 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ στις βαπτίσεις την ονοματοδοσία με αρχαία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ονόματα, ότι ευλογεί τις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΥΦΕΣ να έχουν την τύχη της ΠΟΡΝΗΣ ΘΑΜΑΡ, που θεωρεί ότι ο ΥΙΟΣ του ΘΕΟΥ έχει ΓΗΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ (επιφάνεια) λαι μαλιστα ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ Σ-Π-Ε-Ρ-Μ-Α και δη από τους ΟΡΧΕΙΣ του ΑΝΗΘΙΚΟΥ και ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ Ιουδαίου ΔΑΥΙΔ (εκ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ;;;;; Δαυίδ) και… και… και… και… και…
   Ποιός τη δίνει την Ορθοδοξία που; Απλώς την ΑΦΗΝΟΥΝ όλοι εκεί που ΑΝΗΚΕΙ, στη χώρα της οποίας τους τόπους θεωρεί… “Άγιους” στο Ισραήλ των Εβραίων!
   ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΡΙΒΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!!
   Για το αν τους ανήκει η “χλίδα” ορισμένων κρατών, ψάξου στο Ταλμούδ και στην Τορά για τις οδηγίες που έχουν από τους ραββίνους τους στο πως να μανιπιουλάρουν μια χώρα!
   Μετά τη Ρωμαική Αυτοκρατορία η επόμενη υπήρξε η Μεγάλη Βρετανία και αργότερα τη διαδέχθηκαν η Σοβιετική Ένωση
   και οι ΗΠΑ! Πες μου ότι η πρώτη δεν ελέγθηκε τελικά από αυτούς και ότι δεν γνωρίζεις ότι οι άλλες δύο ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ από αυτούς.
   Η όλη ιστορία με το τι ΠΡΕΠΕΙ να θεωρεί πλέον ο Έλληνας ότι ήταν για αυτόν το Βυζάντιο και η Ορθοδοξία, μοιάζει με έναν ασθενή που ακόμη ταλαιπωρείται από τις συνέπειες ενός ΚΑΡΚΙΝΟΥ και τώρα του έχει μείνει ένας όγκος στο στήθος που προεξέχει μάλιστα και εσύ τον προτρέπεις να το θεωρήσει ΔΙΚΟ ΤΟΥ… ΣΤΗΘΟΣ!!!
   Δεν είμαστε καλά ρε PANDAROS, νομίζεις οτι αν κρύψουμε κάτω από το χαλί τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ θα είμαστε καλά!!!
   Όχι ρε φίλε, για να υπάρξει ΘΕΡΑΠΕΙΑ πρέπει πρώτα να γίνει ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ και να εντοπιστούν οι ΠΥΡΗΝΕΣ, οι ΕΣΤΙΕΣ της ΜΟΛΥΝΣΗΣ!
   ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

   • ΦΙΛΕ ΦΟΙΝΙΞ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΘΑΡΗ ΟΛΟ ΛΕΥΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΜΑΤΑ ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ-ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΤΗΝ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΛΛΑΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝ ,ΑΡΧΙ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΡΟΠΑΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΧΑΒΡΑ-ΧΑΝ ή ΑΒΡΑΑΜ. ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΧΑΒΡΑ ΙΟΥΔΕΩΝ ΤΡΙΠΟΥΣΤΩΝ….
    ΑΛΛΑ…ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ.
    ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑ-ΛΥΣΟΥΜΕ…..

  • PANDARE,
   ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟ-ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ…
   ΚΙ ΑΠ΄ Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ, ΑΜΑΣΗΤΟ…

   • ο κομμουνισμος καταγεται απο τον κοσμοπολιτη επικουρο ισως και απο τον διογενη τον κυνικο και γενικα την σχολη του αντισθενη αλλα και η γνησιοτερη εκφραση του αναρχοκομμονισμου ειναι απευθειας απογονος της ελληνικης αναρχικης σκεψης,,,

    ειναι ελληνικα δημηουργηματα και τα δυο…μην το δωριζουμε και αυτο στους Οβραιους ελεος πια…

    οσο για τα θρησκευτικα τα εχω γραψει και τα εχω ξαβαγραψει,,,,ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΒΡΑΙΟΣ Η ΟΧΙ …εμενα με νοιαζει πως ειναι ντυμενος…

    ολοι οι ιεραρχες ηταν νεοπλατωνικοι…ο αγιος μαξιμος..ηταν τιτανας της σκεψης ,λατρης της ελληνικης φιλοσοφιας..
    οποιος τον διαβασει μυριζει ελλαδα..

    ολο το θεολογικο περιβλημα του χριστιανισμου ειναι ελλαδα ,βλεπε τριαδικος θεος !!!
    το προβλημα της ψυχης…!!!

    διαβαστε τι λεει ο αγιος μαξιμος γιαυτα αι θα παθετε πλακα,,ΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ !!!που τα ξερανε αυτα οι οβραιοι?

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΒ ΗΤΑΝ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟς ΘΕΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!

    ΤΙ ΘΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΠΩς ΜΕΤΑ ΑΠΟ 100Ο ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ?

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΩ…..τωρα μην αρχισουμε να λεμε ηταν δεν ηταν…οποιος ψαχνει βρισκει..αλλωστε τα εχουμε πει αυτα και τα εχουμε γραψει….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Φοβούνται PERFECT STORM στην Ιαπωνία και ενεργοποιούν μέχρι και εκκενώσεις παράκτιων περιοχών

Πώς οι σκέψεις μας αλλάζουν τον εγκέφαλο, τα κύτταρα & τα γονίδιά μας!