18:26 - 14/05/2021

Ας δούμε και την άλλη πλευρά για το 5G

Αυτό που είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ειναι
αυτά που λέει ο “κύριος” Γουιλερ στο 5:49
Οτι δεν πιστεύει ότι πρέπει να αναλώσουν τα επόμενα χρονια σε δοκιμές…
Τους είναι αδιάφορο προφανώς, το πώς μπορεί να επιδράσει στο σώμα,
ακτινοβολια που ΜΠΟΡΕΙ να φτάσει μέχρι και τα 100 Ghz ενώ αποδεδειγμένα στα 60,
η αιμοσφαιρίνη παύει να μεταφέρει οξυγόνο στα όργανα και τον εγκέφαλο
με αποτέλεσμα να πεθαίνει όποιος δεχτει τέτοια ακτινοβολια..

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Γεράσιμος Μηνάς 05/14/2021 @ 7:31 ΜΜ

    Πως αλλιώς θα..εμφανίζεται παντού το ολόγραμμα του αντίχριστου όταν κατέβει ο στρατός στους δρόμους και αρχίσουν οι διώξεις των χριστιανών/μη ανεμβολίαστων και όσων ως τότε δεχ έχουν καταφέρει να τους κλείσουν σε τρελάδικα.

  2. Τσεκουρι και Φωτια στα Smartphones 05/15/2021 @ 2:54 ΜΜ

    Και πως αλλιώς θα σταματούν εξεγέρσεις και θα δολοφονούν “αντιφρονούντες” στη μέση του δρόμου χωρίς να μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς. Ανακοπή… τι πιο φυσιολογικό.

  3. υπάρχει μια τελευταία λύση 05/18/2021 @ 2:35 ΜΜ

    ναι καλά… ειδικά για το 5g το παιχνίδι είναι χαμένο, έχουν στηθεί παντού κεραίες, παντού όμως και σε βραχονησίδες ακόμα. Μια καλή λύση και ιδέα είναι να ενημερώσουμε τους γύφτους, πως κάθε κεραία έχει 300 κιλά χαλκό και 2 κιλά πλατίνα!! μετά δε χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*