Με καθυστέρηση 4 χρόνων έρχονται τα μεγαλύτερα ΜΜΕ, να ισχυριστούν αυτά που λέγαμε εμείς το 2020… Τότε, που μας έριχναν τα άρθρα τα ελληνικά Χόαξις και ο Μητσοτάκης απειλούσε να μας κλείσει για να μη… παραπληροφορούμε τον κόσμο.
“Άρρωστα ψέματα” είναι ο τίτλος της σημερινής New York Post: Μετά από χρόνια ψεμάτων, οι ιατρικές αρχές παραδέχονται ότι χρηματοδότησαν τις έρευνες στη Γουχάν που δημιούργησαν τον COVID.”

Το πρωτοσέλιδο της New York Post προέβαλε κι ο Έλον Μασκ απο τον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ. Με το σχόλιο εισαγγελέας / Φάουτσι.
Prosecute/Fauci https://t.co/jx72bfhBJ5
— Elon Musk (@elonmusk) May 17, 2024
Βέβαια κι αυτό ακόμα δεν αποτελεί κάποια αλήθεια… η αλήθεια είναι πολύ πιο συγλονιστική και καταγράφεται στο παρακάτω άρθρο:
Ποιος είναι ο λόγος που εξαφανίστηκε η γρίπη όταν άρχισαν τα κρούσματα Covid19;
Δεν πειράζει όμως, γιατί κι εμείς απο ένα μυθιστόρημα ξεκινήσαμε και φτάσαμε στα υπόλοιπα συμπεράσματα. Καλή αρχή λοιπόν στα κυρίαρχα ΜΜΕ!