Aρμαγεδδών το 2017.Θρησκευτική τελετή Καθολικού Άγιου προβλέπει τη σύγκρουση που ερχεται

Χρησιμοποιώντας σε θρησκευτική τελετή Καθολικού Αγίου το αίμα του,αποκαλύπτουν τη σύγκρουση που θα γίνει το 2017,που θα φέρει το τέλος του κόσμου.

Η Καθολική εκκλησία της Ιταλίας εκτελεί ένα παγκόσμιο θαύμα, τρεις φορές το χρόνο, που δηλώνει την ασφάλεια του κόσμου, χρησιμοποιώντας το αίμα του San Gennaro, πολιούχου της Νάπολης γνωστός παγκοσμίως σαν ΄Αγιος Janarius.
Τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο, οι θρησκευτικοί ηγέτες ήταν σε θέση να υγροποιήσουν με επιτυχία το αίμα του San Gennaro κατά τις ιερές τελετές.

Μέσα στο παρεκκλησι της Νάπολης, ο Αρχιεπίσκοπος κρατάει τη κάψουλα με τη χρυσή γυάλινη επικάλυψη, ψηλά που περιέχει αίμα 700-ετών από το κεκοιμημένο Άγιο, καθώς η υγροποίηση γίνεται σιγά-σιγά μπροστά σε ευσεβής Καθολικούς.

Αν και μερικές φορές μπορεί να χρειαστούν κάποιο χρονικό διάστημα, την περασμένη Παρασκευή ο Καρδινάλιος Crescenzio ΣΕΠΕ, οδηγώντας τους θρησκευτικούς ηγέτες ,δήλωσε ότι φοβόμαστε το χειρότερο.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Κάθε χρόνο δεν συμβαίνει το θαύμα, παγκόσμιες πολεμικές συγκρούσεις και καταστροφές συμβαίνουν, αλλά μέχρι στιγμής, η παγκόσμια κοινότητα κατάφερε να αποφύγει την πλήρη καταστροφή.

Αλλά το 2017 πραγματικά θα μπορούσε να σηματοδοτήσει το έτος του Αρμαγεδώνα, μετά από μήνες πολιτικής αναταραχής.
Φοβούμενοι το χειρότερο,ο Σεβασμιότατος Vincenzo De Gregorio, ο ηγούμενος του παρεκκλησίου, ζήτησε από τους ανθρώπους να προσεύχονται.

Είπε: «δεν σκεφτόμαστε τις καταστροφές και τις συμφορές. Είμαστε πιστοί, και πρέπει να συνεχίσουμε να προσευχόμαστε.»

Στη διάρκεια του χρόνου το θαύμα περιλαμβάνει τον Σεπτέμβριο του 1939 και το 1940 κατά την οποία άρχισε ο δεύτερος παγκόσμιος ΠΌΛΕΜΟΣ και η Ιταλία είχε εμπλακεί στον πόλεμο.

Σεπτέμβριος 1943, μια χρονιά στην οποία οι Ναζί κατέλαβαν την Ιταλία καθώς και ο Σεπτέμβριος του 1973,που ήταν μια καταστροφική περίοδο με χολέρα στη Νάπολη

Η τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκε ήταν ο Σεπτέμβριος του 1980 που έγινε ένας σεισμός μεγέθους 6,9 ρίχτερ,που άφησε τουλάχιστον 2.483 νεκρούς, τουλάχιστον 770 τραυματίες και 250.000 άστεγους.

Εγγραφές από προηγούμενους αιώνες δείχνουν επιδημίες, φυσικές καταστροφές και πολέμους που συμβαίνουν.

Σύμφωνα με τους θρύλους, το αίμα του San Gennaro συλλέχθηκε από μια γυναίκα που ονομάζεται Eusabia, μετά τον θάνατό του.

Μετά από μια βίαιη έκρηξη από τον Βεζούβιο, στις 16 Δεκεμβρίου, του Αγίου, λέγεται ότι είχε σταματήσει τη λάβα που κατευθυνόταν στην πόλη.

Αυτή η φυσική καταστροφή έγινε στις 16 Δεκεμβρίου, μία από τις τρεις ημερομηνίες που το θαύμα γίνεται από κορυφαίους ιερείς στην Ιταλία.

http://www.express.co.uk/news/world/745423/Armageddon-2017-Italy-Naples-Saint-miracle-predicts-end-world-Pope-Francis

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ EXPRESS : Corfiatiko.blogspot.com

http://www.agnosto.gr/index.php?topic=218.0;topicseen

One thought on “Aρμαγεδδών το 2017.Θρησκευτική τελετή Καθολικού Άγιου προβλέπει τη σύγκρουση που ερχεται

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *