ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Aρμαγεδδών το 2017.Θρησκευτική τελετή Καθολικού Άγιου προβλέπει τη σύγκρουση που ερχεται

· Κατοχικά Νέα

Χρησιμοποιώντας σε θρησκευτική τελετή Καθολικού Αγίου το αίμα του,αποκαλύπτουν τη σύγκρουση που θα γίνει το 2017,που θα φέρει το τέλος του κόσμου.

Η Καθολική εκκλησία της Ιταλίας εκτελεί ένα παγκόσμιο θαύμα, τρεις φορές το χρόνο, που δηλώνει την ασφάλεια του κόσμου, χρησιμοποιώντας το αίμα του San Gennaro, πολιούχου της Νάπολης γνωστός παγκοσμίως σαν ΄Αγιος Janarius.
Τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο, οι θρησκευτικοί ηγέτες ήταν σε θέση να υγροποιήσουν με επιτυχία το αίμα του San Gennaro κατά τις ιερές τελετές.

Μέσα στο παρεκκλησι της Νάπολης, ο Αρχιεπίσκοπος κρατάει τη κάψουλα με τη χρυσή γυάλινη επικάλυψη, ψηλά που περιέχει αίμα 700-ετών από το κεκοιμημένο Άγιο, καθώς η υγροποίηση γίνεται σιγά-σιγά μπροστά σε ευσεβής Καθολικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και μερικές φορές μπορεί να χρειαστούν κάποιο χρονικό διάστημα, την περασμένη Παρασκευή ο Καρδινάλιος Crescenzio ΣΕΠΕ, οδηγώντας τους θρησκευτικούς ηγέτες ,δήλωσε ότι φοβόμαστε το χειρότερο.

Κάθε χρόνο δεν συμβαίνει το θαύμα, παγκόσμιες πολεμικές συγκρούσεις και καταστροφές συμβαίνουν, αλλά μέχρι στιγμής, η παγκόσμια κοινότητα κατάφερε να αποφύγει την πλήρη καταστροφή.

Αλλά το 2017 πραγματικά θα μπορούσε να σηματοδοτήσει το έτος του Αρμαγεδώνα, μετά από μήνες πολιτικής αναταραχής.
Φοβούμενοι το χειρότερο,ο Σεβασμιότατος Vincenzo De Gregorio, ο ηγούμενος του παρεκκλησίου, ζήτησε από τους ανθρώπους να προσεύχονται.

Είπε: «δεν σκεφτόμαστε τις καταστροφές και τις συμφορές. Είμαστε πιστοί, και πρέπει να συνεχίσουμε να προσευχόμαστε.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη διάρκεια του χρόνου το θαύμα περιλαμβάνει τον Σεπτέμβριο του 1939 και το 1940 κατά την οποία άρχισε ο δεύτερος παγκόσμιος ΠΌΛΕΜΟΣ και η Ιταλία είχε εμπλακεί στον πόλεμο.

Σεπτέμβριος 1943, μια χρονιά στην οποία οι Ναζί κατέλαβαν την Ιταλία καθώς και ο Σεπτέμβριος του 1973,που ήταν μια καταστροφική περίοδο με χολέρα στη Νάπολη

Η τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκε ήταν ο Σεπτέμβριος του 1980 που έγινε ένας σεισμός μεγέθους 6,9 ρίχτερ,που άφησε τουλάχιστον 2.483 νεκρούς, τουλάχιστον 770 τραυματίες και 250.000 άστεγους.

Εγγραφές από προηγούμενους αιώνες δείχνουν επιδημίες, φυσικές καταστροφές και πολέμους που συμβαίνουν.

Σύμφωνα με τους θρύλους, το αίμα του San Gennaro συλλέχθηκε από μια γυναίκα που ονομάζεται Eusabia, μετά τον θάνατό του.

Μετά από μια βίαιη έκρηξη από τον Βεζούβιο, στις 16 Δεκεμβρίου, του Αγίου, λέγεται ότι είχε σταματήσει τη λάβα που κατευθυνόταν στην πόλη.

Αυτή η φυσική καταστροφή έγινε στις 16 Δεκεμβρίου, μία από τις τρεις ημερομηνίες που το θαύμα γίνεται από κορυφαίους ιερείς στην Ιταλία.

http://www.express.co.uk/news/world/745423/Armageddon-2017-Italy-Naples-Saint-miracle-predicts-end-world-Pope-Francis

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ EXPRESS : Corfiatiko.blogspot.com

http://www.agnosto.gr/index.php?topic=218.0;topicseen

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Πετρελαιοφόρα και εμπορικά πλοία στη θάλασσα - εικόνα αρχείου. Φωτογραφία Sohan Rayguru / UnsplashΔΙΕΘΝΗ

OPEC+: Παγώνει την παραγωγή πετρελαίου για τον Οκτώβριο – Το Ιράν και τα Στενά του Ορμούζ αλλάζουν την παγκόσμια αγορά

Κάλπη εκλογών στη Γερμανία - εικόνα αρχείου, Mika Baumeister / UnsplashΔΙΕΘΝΗ

Γερμανία: Ιστορική νίκη της AfD στη Σαξονία-Άνχαλτ – Πολιτικός σεισμός στην καρδιά της Ευρώπης

Διυλιστήριο πετρελαίου - εικόνα αρχείου. Φωτογραφία Maksym Kaharlytskyi / UnsplashΔΙΕΘΝΗ

OPEC+: Παγώνει την παραγωγή πετρελαίου για τον Οκτώβριο – Ο πόλεμος στο Ιράν αλλάζει τους κανόνες της αγοράς

Μία απάντηση στο “Aρμαγεδδών το 2017.Θρησκευτική τελετή Καθολικού Άγιου προβλέπει τη σύγκρουση που ερχεται”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά