ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Άρχισαν τα όργανα: Αρχίζει διαδικασία καθαίρεσης του Μπάιντεν μόλις 2 μέρες μετά την ορκωμοσία του

· Xenia Ioannidou

H εκπρόσωπος των ρεπουμπλικάνων αρχίζει διαδικασία καθαίρεσης του Μπάιντεν 2 μέρες μετά την ορκωμοσία του.

Πριν από λίγες στιγμές, η Marjorie Greene, μέλος των ρεπουμπλικάνων του κογκρέσου υπέβαλε άρθρα κατηγορίας εναντίον του Joe Biden για τις διεφθαρμένες ενέργειές του στην Ουκρανία και της επιτροπής στον γιο του Hunter Biden να λάβει τεράστια χρηματικά ποσά (μίζες) από ξένες δυνάμεις σε αντάλλαγμα για πολιτικές εύνοιες.

«Ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είναι ανίκανος να ασκήσει το αξίωμα της Προεδρίας», είπε μια δήλωση που βρέθηκε στον ιστότοπο της.

«Το μοτίβο κατάχρησης εξουσίας ως Αντιπρόεδρος του Προέδρου Ομπάμα είναι μακρύ και ενοχλητικό. Ο Πρόεδρος Μπάιντεν απέδειξε ότι θα κάνει ό, τι χρειάζεται για να διασώσει τον γιο του Χάντερ, και να γεμίσει τις τσέπες της οικογένειάς του με χρήματα από διεφθαρμένες ξένες εταιρείες ενέργειας », πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο Πρόεδρος Μπάιντεν παραδέχεται σε βίντεο για σχέσεις «το ένα χέρι νίβει το άλλο» με την ουκρανική κυβέρνηση καθώς απειλεί να παρακρατήσει 1.000.000.000 δολάρια σε ξένη βοήθεια εάν δεν δεχόντουσαν την προσφορά του. Ο Πρόεδρος Μπάιντεν που κατοικεί στον Λευκό Οίκο αποτελεί απειλή για την εθνική ασφάλεια και πρέπει να κατηγορηθεί αμέσως », συνεχίζει.

Μετάφραση Ξένια Ιωαννίδου

Δείτε περισσότερα εδώ

ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Πανοραμική φωτογραφία Μακάο, εικόνα αρχείου και όχι από τη δικαστική αίθουσαΔΙΕΘΝΗ

ΜΑΚΑΟ: 12,5 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ – Η ΚΛΕΙΣΤΗ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Εμπορικό πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων σε λιμάνι, συμβολική φωτογραφία και όχι το Contship JetΔΙΕΘΝΗ

ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ: Η ΑΘΗΝΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΥΘΙΣΗ ΕΛΛΗΝΟΚΤΗΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΣΤΙΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Αεροδρόμιο και αεροσκάφος, συμβολική φωτογραφία και όχι εικόνα από τις απειλές της 6ης ΝοεμβρίουΔΙΕΘΝΗ

ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ: Νέες απειλές για βόμβες σε αεροδρόμια και πτήσεις – Εκκενώθηκαν μεγάλα ΜΜΕ στην Ιρλανδία

2 απαντήσεις στο “Άρχισαν τα όργανα: Αρχίζει διαδικασία καθαίρεσης του Μπάιντεν μόλις 2 μέρες μετά την ορκωμοσία του”

    • Μαλλον δεν γωριζετε τι κανουμε εδω μεσα , γιατι αν γνωριζατε δεν θα κανατε αυτη την ερωτηση .. Φερνουμε ολη την εναλλακτικη πληροφορια προς ερευνα και ξεσκαρταρισμα απο ολους τους ερευνητες , αυτο λοιπονπου διαβασατε εσεις ως ειδηση ..δεν ειναι ειδηση αλλα πειστηριο στην ερευνα μας , καμια αναδημοσιευση και κανενα αρθρο χωρις την υπογραφει κατοχικα νεα η stranger δεν πρεπει να θεωρειτε ειδηση αλλα πειστηριο ερευνας , ειναι ξεκαθαρα γραμμενο κατω απο καθε αρθρο .. Δεν σας περναμε για χαζους λοιπον αλλα αν κανετε ξανα την ιδια ερητηση θα μας δωσετε πολυ σημαντικα στοιχεια αν ειστε !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *