ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Αρχαία Σουμεριακά Κείμενα Αποκαλύπτουν ότι η Γη διοικούνταν από Οκτώ Αθανάτους Βασιλείς για 241.200 χρόνια

· Κατοχικά Νέα

Πάνω από μια ντουζίνα αντίγραφα ενός αρχαίου κειμένου το οποίο αναφέρεται ως «Η Βασιλική Λίστα των Σουμερίων» ανακαλύφθηκαν τα τελευταία χρόνια από αρχαιολόγους σε περιοχές όπως η Βαβυλώνα, η Σούσα, και η Ασσυρία.

Πιστεύεται από τους περισσότερους ότι γράφτηκαν κατά τη διάρκεια της Τρίτης Δυναστείας των Ουρ, ενώ πολλοί πιστεύουν ότι γράφτηκαν νωρίτερα. Η έκδοση που ήταν η πιο καλοδιατηρημένη ονομάζεται Πρίσμα Σύνθεσης και βρίσκεται τώρα στο Μουσείο Ashmolean, όπου και παρουσιάζεται στο κοινό. Δεδομένου ότι αυτές οι λίστες ανακαλύφθηκαν για πρώτη φορά από ανθρώπινα όντα, συνεχίζουν να προκαλούν σύγχυση στους ιστορικούς. Το κείμενο αφηγείται, μια πολύ συναρπαστική εποχή της Ιστορίας.

Σύμφωνα με τα κείμενα, κατά τη διάρκεια αυτής εποχής, οι θεοί κυβερνούσαν τους ανθρώπους για δεκάδες χιλιάδες χρόνια. Γίνονται αναφορές, για Οκτώ Βασιλείς που «κατέβηκαν από τον ουρανό» και κυβέρνησαν για μια περίοδο που διήρκησε πάνω από241.200 χρόνια. Η Αυτοκρατορία τους έληξε στην διάρκεια της Μεγάλης Πλημμύρας που κατεδάφισε τα συθέμελα της γης και οι Οκτώ Βασιλιάδες μοιραία συναντήθηκαν με το πεπρωμένο τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά την πλημμύρα, υποτίθεται ότι «η βασιλεία κατήλθε και πάλι από τους ουρανούς» και Ουράνια Όντα πήραν τον έλεγχο της Γης για μια ακόμη φορά.

Το περιεχόμενο των κειμένων αυτών, θα μπορούσε να είναι απλώς ένας μύθος, γίνεται παρόλα αυτά, όλο και πιο ενδιαφέρον με τις αναφορές σε γεγονότα και ιστορίες, που περιλαμβάνουν την διάλυση της μακρόχρονης θητείας των Οκτώ Βασιλέων, καθώς και με τους αντικαταστάτες αυτών, που είναι καταγεγραμμένοι στον κατάλογο της Βασιλικής Λίστας Σουμερίων. Υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι η ιστορία που περιγράφεται στα κείμενα αυτά, δεν είναι απλά και μόνο ένας μύθος, αλλά πραγματικότητα. Κι αν αυτοί οι βασιλιάδες όντως κατέβηκαν από τον ουρανό, θα μπορούσαν να έχουν έρθει από έναν άλλο κόσμο;

ksipnistere.com

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Κατεστραμμένα κτίρια στη ΓάζαΔΙΕΘΝΗ

Γάζα: Ο αναφερόμενος παλαιστινιακός απολογισμός πλησιάζει τους 74.000 νεκρούς

Πλημμύρες και κατολισθήσεις στην περιοχή Ινδίας και ΝεπάλΔΙΕΘΝΗ

Ινδία–Νεπάλ: Τουλάχιστον 70 νεκροί από πλημμύρες και κατολισθήσεις – Ποτάμια πάνω από τα όρια κινδύνου

Σημαία του Πακιστάν ως συμβολική εικόνα για τη βομβιστική επίθεση και την επίθεση σε ασθενοφόροΔΙΕΘΝΗ

Πακιστάν: 12 νεκροί από βομβιστική επίθεση – Ένοπλοι πυροβόλησαν και ασθενοφόρο που μετέφερε τραυματίες

3 απαντήσεις στο “Αρχαία Σουμεριακά Κείμενα Αποκαλύπτουν ότι η Γη διοικούνταν από Οκτώ Αθανάτους Βασιλείς για 241.200 χρόνια”

  1. Αθάνατοι δεν ήταν, αφού τώρα είναι νεκροί. Χρησιμοποιούσαν αντιγηραντική τεχνολογία και θεράπευαν κάθε βλάβη στους ιστούς με νανοχειρουργικές μεθόδους. Είχαν τον τρόπο λοιπόν για να ζουν για αιώνες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αν τους πυροβολούσες στο κεφάλι ή αν τους έκαιγες, θα επιβίωναν. Από εδώ βγήκε κι ο μύθος ότι τα βαμπίρ και τα ζόμπι πρέπει να τα πυροβολήσεις στο κεφάλι ή να τα κάψεις για να πεθάνουν. Θνητοί Βασιλείς με υπερτεχνολογία ήταν. Το ίδιο θα ανακαλυφθεί ξανά στο μέλλον και ο άνθρωπος θα ζει πάλι για αιώνες!

  2. ”Πάνω από μια ντουζίνα αντίγραφα ενός αρχαίου κειμένου το οποίο αναφέρεται ως «Η Βασιλική Λίστα των Σουμερίων» ανακαλύφθηκαν τα τελευταία χρόνια από αρχαιολόγους σε περιοχές όπως η Βαβυλώνα, η Σούσα, και η Ασσυρία.
    ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ από τους περισσότερους ότι γράφτηκαν κατά τη διάρκεια της Τρίτης Δυναστείας των Ουρ, ενώ πολλοί ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ότι γράφτηκαν νωρίτερα.
    Σε μια ανακάλυψη για να προχωρήσει και να ολοκληρώσει μία φράση για να γίνει είδηση όταν χρειάζεται 2 φορές το ρήμα πιστεύω,δεν είναι είδηση.
    Είναι είδηση θολούρας. που δεν ακουμπά ούτε ενδιαφέρεται για την αλήθεια
    αλλά επιδιώκει να ρίξει σαν χταπόδι μελάνι στο συνειδητό και στο ασυνείδητο.
    Οσο για τις ανθρώπινη τεχνολογία προς το παρόν ας βρεί πρώτα το φάρμακο
    που θα κόβει ακαριαία τον βήχα και μετά μιλάμε για αιωνιότητες,,,,και πράσινα
    άλογα.
    Μας έχει λιώσει στον καρκίνο και όταν στριμώξουν τα πράγματα
    με τα πυρηνικά που υπάρχουν ,σε δευτερόλέπτα όλοι αναγκαστικα θα αντικρύσουμε την αιωνιότητα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *