Απόπειρα πραξικοπήματος στο Λουγκάνσκ; – Φάλαγγες τεθωρακισμένων στην πόλη

Φάλαγγες τεθωρακισμένων εισέβαλαν σήμερα το απόγευμα στην Δημοκρατία του Λουγκάνσκ της ανατολικής Ουκρανίας όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Το κέντρο της πόλης έχει καταληφθεί από τεθωρακισμένα οχήματα και πάνοπλους στρατιώτες ενώ έχουν καταληφθεί τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί.

Ακόμη είναι άγνωστο ποιος ή ποιοι βρίσκονται πίσω από την στρατιωτική κινητοποίηση. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για στρατιώτες πιστούς στον αποπεμφθέντα υπουργό Εσωτερικών.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σημειώνεται πως η Λαϊκή Δημοκρατία του Λουγκάνσκ κήρυξε την ανεξαρτησία του από την Ουκρανία στις 27 Απριλίου 2014 και αποτελεί ομόσπονδο τμήμα της αυτοαποκαλούμενης Ομοσπονδιακής Πολιτείας της Νέας Ρωσίας.

Η ανακήρυξη πραγματοποιήθηκε στις 27 Απριλίου 2014 και επισημοποιήθηκε με το δημοψήφισμα που έγινε στις 11 Μαίου 2014[1]. Το 89,07% ψήφισε υπέρ της αυτοδιάθεσης, το 10,19% ψήφισε κατά και το 0.74% λευκό.

Όπως μεταδίδεται οι δυνάμεις αυτοάμυνας της Νέας Ρωσίας έχουν τεθεί σε ύψιστο συναγερμό προκειμένου να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

Ταυτόχρονα μεταδίδεται πως φάλαγγες οχημάτων από την Δημοκρατία του Ντόνετσκ μετακινούνται προς το Λουγκάνσκ.

pronews

Loading...

2 thoughts on “Απόπειρα πραξικοπήματος στο Λουγκάνσκ; – Φάλαγγες τεθωρακισμένων στην πόλη

  1. ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΞΩ, ΑΛΛΑ... says:

    ΘΑ ΥΠΟΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ… ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΟΙ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ… ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΞΕΙΝΟ ΠΟΝΤΟ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ (ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ) ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ…
    anargyros61.blogspot.gr/2013/06/blog-post_21.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *