Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενα πολύ ενδιαφέρον βίντεο για την Θεοσοφία, την λατρεία του Χίτλερ για τον αποκρύφο κόσμο, τον Λούσιφερ και τους Ιλουμινάτι…

Loading...

6 thoughts on “Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

 1. Μαλαχιας ο 5678 ο απογονιατης says:

  παλαια διαθηκη συγχρονη δηλαδη με γλομπακια , και ακομη γαμει και δερνει ο αβρααμ [αραβα-ς]μαζι με αλλους απογονους κουστομοκουρεληδες πολυγλωσους….

 2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ says:

  Ο ROBERT DAVID STEELE, ΠΡΩΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΤΗΣ US MARINE CORPS INTELLIGENCE, ΕΚΑΝΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΑΠΗΥΘΥΝΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ο ALEX JONES ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΗΓΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΆΡΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΩΣ ΠΑΙΔΙΑ. Ο Steele επεσήμανε ότι τα παιδιά μεταφέρθηκαν στον Άρη με «20ετές χρονοταξίδι», σκοπός του οποίου ήταν να εξασφαλίσουν ότι κατά την άφιξη θα ήταν ενήλικες που θα μπορούσαν να τεθούν σε λειτουργία.
  Η τηλεοπτική εκπομπή του Alternative 3 περιγράφει πώς η επιδείνωση των παγκόσμιων περιβαλλοντικών συνθηκών οδήγησε στις μεγάλες δυνάμεις, ΗΠΑ και ΕΣΣΔ, που συνεργάζονταν κρυφά πίσω από τα παρασκήνια για να εξασφαλίσουν την επιβίωση του ανθρώπινου είδους. Για το σκοπό αυτό, οι ΗΠΑ και η ΕΣΣΔ είχαν δημιουργήσει κρυφά αποικίες στον Άρη στις αρχές της δεκαετίας του ’70 και το επεδίωξαν με οποιοδήποτε μέσο.

  Η εκπομπή δηλώθηκε ως μια φάρσα που προορίζονταν να κυκλοφορήσει την ημέρα της πρωταπριλιάς, αλλά πολλοί θεατές σκέφτονταν διαφορετικά. Αυτό περιλάμβανε τον Watkins, του οποίου η έρευνα αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες που τον οδήγησαν να γράψει το βιβλίο, Εναλλακτική 3 .

  Ο Watkins λέει ότι συναντήθηκε με μια πηγή αποκαλύψεων που ονομάζεται «Τρωικός», ο οποίος παρείχε υποτιθέμενα έγγραφα που αποκαλύπτουν ότι η ύπαρξη αποικιών του Άρη ήταν πολύ πραγματική και ότι οι άνθρωποι κρατήθηκαν κρυφά εκεί, κάποιοι με βία και απαγωγή.

  Για προφανείς λόγους, δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε την ταυτότητα του Τρωικού. Ούτε μπορούμε να δώσουμε καμία υπόδειξη για τη λειτουργία ή την κατάστασή του στην επιχείρηση. Είμαστε, ωστόσο, απόλυτα ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι τα διαπιστευτήριά του είναι αυθεντικά και ότι, παραβιάζοντας τον όρκο της σιωπής, προτρέπεται από τα πιο αξιόλογα κίνητρα. Στέκεται σε σχέση με τη συνωμοσία της Εναλλακτικής 3 σε πολύ ίδια θέση με τον ανώνυμο πληροφοριοδότη «Deep Throat» που ασχολείται με την υπόθεση Watergate.
  Ο Watkins περιέγραψε δύο κατηγορίες ατόμων που μεταφέρθηκαν στον Άρη σύμφωνα με τον Τρωικό:

  Αυτοί οι επαγγελματίες, που έχουμε ήδη καθιερώσει, ταξινομούν τους ανθρώπους που έχουν επιλεγεί για τη λειτουργία της Εναλλακτικής 3 σε δύο κατηγορίες: όσοι επιλέγονται ως άτομα και εκείνοι που απλώς αποτελούν μέρος μιας «μαζικής αποστολής». Έχουν υπάρξει αρκετές » μαζικές αποστολές » Και είναι η θεραπεία που αποδίδεται στους περισσότερους από αυτούς τους άνδρες και τις γυναίκες που αποτελεί τη μεγαλύτερη αιτία για οργή.
  Ο Watkins περιγράφει πώς οι άνθρωποι που ελήφθησαν ως μέρος μιας » μαζικής αποστολής » στον Άρη γίνονται μια δεξαμενή σκλαβιάς. Δόθηκε ως παράδειγμα μια μικρή ομάδα 20 ατόμων που αναγκάστηκαν να πάνε εκεί:

  Οι περισσότεροι από τους 20 που λείπουν περιγράφηκαν ως «hippy τύποι» αν και υπήρχαν μερικοί ηλικιωμένοι μεταξύ τους. Οι άνθρωποι αυτού του είδους, που τώρα ανακαλύψαμε, ήταν αυτό που είναι γνωστό ως «επιστημονικά προσαρμοσμένοι» ώστε να τους ταιριάξουν με ένα νέο ρόλο ως σκλάβοι.

  Στον πρόλογο της αναθεωρημένης έκδοσης του βιβλίου του 2015, ο γιος του Watkins, Graham, παρείχε στατιστικά στοιχεία που βοηθούν στην τεκμηρίωση της αξίωσης του Watkins ότι τα απαχθέντα παιδιά μεταφέρθηκαν στον Άρη σε μεγάλους αριθμούς:

  Το 2010, αναφέρθηκαν ότι απουσιάζουν μόνο στις ΗΠΑ – 692.941 άτομα, 531. 928 κάτω από την ηλικία των 18 ετών και πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι, εάν υπήρχαν προορισμοί για τον Άρη, η «σύλληψη» των νέων θα είχε νόημα. Τα επιπλέον εργασιακά έτη που είχαν προηγουμένως υπερπηδήσει δικαιολογούσαν το κόστος για να τα βγάλουν στη σωστή κατάσταση.

  Ο επόμενος ερευνητής για να συζητήσει μια βάση σχετικά με τον Άρη που μπορεί να αφορούσε τη σκλαβιά ήταν ο William Cooper ο οποίος είχε υπηρετήσει στην ομάδα ενημέρωσης πληροφοριών του αρχηγού του Ειρηνικού Στόλου από το 1970 έως το 1973. Του δόθηκε τιμητική απαλλαγή το 1975, Μια 14χρονη στρατιωτική σταδιοδρομία με την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ και το Πολεμικό Ναυτικό.

  Ο κ. Cooper είπε ότι είχε πρόσβαση στα αρχεία πληροφοριών του ναυτικού των Η.Π.Α. και με βάση τα όσα είδε ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει σε ένα έγγραφο του 1989 ότι η Εναλλακτική 3 ήταν πολύ πραγματική και ότι δημιουργήθηκε ένα κοινό πρόγραμμα ΗΠΑ-Σοβιετικής Ένωσης για τη διασφάλιση της συνέχειας της Κυβέρνησης. Ο Cooper δήλωσε ότι η 22η Μαΐου 1962 ήταν η ημερομηνία της πρώτης προσγείωσης των ΗΠΑ / ΕΣΣΔ στον Άρη, αλλά δήλωσε ότι δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει ή να αρνηθεί ότι έγιναν παρτίδες ανθρωπίνων σκλάβων!

  Επίσης, το 1989, ένας εργολάβος ηλεκτρικού ρεύματος, Al Bielek, προχώρησε να ισχυριστεί ότι αυτός και ένα άλλο άτομο (Duncan Cameron) μεταφέρθηκαν στον Άρη μέσω μιας άλλης αίθουσας ή συσκευής τηλεμεταφοράς που βρίσκεται στο Montauk, Long Island, Νέα Υόρκη. Σε συνεντεύξεις, ο Bielek επιβεβαίωσε την ακρίβεια του εναλλακτικού 3 σεναρίου που περιελάμβανε τη δημιουργία βάσεων στην επιφάνεια του Άρη για μια συνέχεια του προγράμματος ειδών που αφορούσε τις ΗΠΑ και ενδεχομένως την ΕΣΣΔ.

  Ο Bielek είπε ότι με τον Κάμερον αποστέλλονται σε πολλές περιπτώσεις με τεχνολογία τηλεμεταφοράς σε αρχαίες βάσεις στο εσωτερικό του Άρη. Περιέγραψε αυτές τις βάσεις ως περίπου 20.000 χρόνων παλιές, που χτίστηκαν από ανθρωπόμορφους εξωγήινους και είναι εδώ και πολύ καιρό έρημες.

  Ο Bielek συζητά πώς τα αγνοούμενα παιδιά χρησιμοποιήθηκαν στα πειράματα Montauk ως πειραματικά θέματα. Μερικά από τα παιδιά παραχωρήθηκαν ως σκλάβοι σε ορισμένες εξωγήινες ομάδες. Αυτό υποδηλώνει ότι η εργατική δουλεία ήταν ευρέως διαδεδομένη στα μυστικά διαστημικά προγράμματα, όπως ισχυρίστηκε το βιβλίο Alternative 3.

  Ο επόμενος σημαντικός ερευνητής για να συζητήσει τη σκλαβιά που χρησιμοποιήθηκε στον Άρη ήταν ο Βούλγαρος μηχανικός, ο Βλαντιμίρ Τερζίσκι, ο οποίος είχε αποκτήσει πρόσβαση σε πολλά έγγραφα πληροφοριών που κυκλοφόρησαν κατά την κατάρρευση του κομμουνισμού στην Ανατολική Ευρώπη. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου πολλοί πρώην αξιωματούχοι των υπηρεσιών πληροφοριών του Συμφώνου της Βαρσοβίας πούλησαν διαβαθμισμένα έγγραφα για να τα βγάλουν πέρα, κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης μεταβατικής περιόδου από τον κομμουνισμό στις καπιταλιστικές κοινωνίες.

  Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ο Terziski άρχισε να δίνει διαλέξεις στις ΗΠΑ, στις οποίες μοιράζεται το περιεχόμενο των ναζιστικών αρχείων SS που αναφέρονται στο μυστικό διαστημικό πρόγραμμα της Γερμανίας στην κατεχόμενη Ευρώπη και την Ανταρκτική.

  Ο Τερζίσκι μοιράστηκε αυτό που έμαθε σχετικά με τις μυστικές αποστολές της Ναζιστικής Γερμανίας στη Σελήνη και τον Άρη, συμπεριλαμβανομένου του μεγάλου διαστημοπλοίου Haunebu III που έκανε το πρώτο ταξίδι στον Άρη τον Απρίλιο του 1945 και ακολουθήθηκαν από άλλες αποστολές που τελικά καθιέρωσαν γερμανικές αποικίες στον Άρη.

  Ο Terziski αναφέρεται στην εργασία σκλάβων που τελικά μεταφέρθηκαν στον Άρη, όπως ακριβώς οι Γερμανοί είχαν πάρει νωρίτερα χιλιάδες εργάτες σκλάβους στην Ανταρκτική. Πράγματι, ήταν στην Ανταρκτική που το γερμανικό μυστικό διαστημικό πρόγραμμα έφτασε στο μέγιστο δυναμικό του και το τέταρτο Ράιχ έγινε μια ισχυρή συγκαλυμμένη δύναμη στις παγκόσμιες υποθέσεις.

  Το σενάριο που περιγράφεται από τον Terziski είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που περιγράφεται στην Εναλλακτική 3. Εκείνοι που είναι υπεύθυνοι για δουλεμπόριο στον Άρη ήταν μια γερμανική αποσχισθείσα ομάδα που λειτουργούσε από την Ανταρκτική, και όχι οι ΗΠΑ / ΕΣΣΔ, που απήγαγαν ανθρώπους σε μια πυρετώδη προσπάθεια να εγκαταστήσουν μια αποικία στον Άρη εξαιτίας του φόβου για μια επικείμενη πλανητική καταστροφή στη Γη.

  Εάν ο λογαριασμός του Terziski είναι ακριβής, Τότε η Εναλλακτική 3 σχεδιάστηκε για να αποκαλύψει μέρος της αλήθειας σχετικά με τη δουλεία στον Άρη, αλλά να κρύψει την ύπαρξη ενός γερμανικού αποσχιστικού πολιτισμού χρησιμοποιώντας τεχνολογίες ιπτάμενων δίσκων με βάσεις στη Σελήνη, τον Άρη και αλλού στο ηλιακό μας σύστημα.

  Είναι επίσης πιθανό οι καταστάσεις που περιγράφονται στο βιβλίο Alternative 3 και στο Terziski να συμβαίνουν ταυτόχρονα. Αυτό θα σήμαινε ότι ένα πολύ προηγμένο γερμανικό διαστημικό πρόγραμμα ήταν το πρώτο που εγκαταστάθηκε στον Άρη στη δεκαετία του 1940 και ακολούθησε δύο δεκαετίες αργότερα ένα κοινό πρόγραμμα ΗΠΑ / ΕΣΣΔ. Και τα δύο αυτά διαστημικά προγράμματα χρησιμοποίησαν δουλεμπόριο, αλλά το γερμανικό πρόγραμμα ήταν προφανώς το παλαιότερο και πιο προηγμένο πρόγραμμα.
  http://exopolitics.org/mars-slave-labor-controversy-more-whistleblowers/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *