11:17 - 04/10/2019

Απόκοσμα σύννεφα και μυστηριώδης ήχος από τον ουρανό έκανε τους πάντες να «παγώσουν»

Δεν ξέρουμε τι είναι λένε οι επιστήμονες

Με απορία εκατοντάδες κοιτούσαν τον ουρανό…

Ήταν απόγευμα, στην πόλη Tilo της Σλοβακίας, όταν στον ουρανό εμφανίστηκαν μερικά απόκοσμα σύννεφα, που τράβηξαν την προσοχή των κατοίκων της περιοχής.

Στη συνέχεια, άρχισε να ακούγεται και ένας περίεργος ήχος, που κάποιοι περιγράφουν ως βουητό, άλλοι ως «μηχανικό» ουρλιαχτό. Το μυστηριώδες φαινόμενο κράτησε αρκετή ώρα, έτσι πολλοί μπόρεσαν και το κατέγραψαν με κάποια κάμερα ή το κινητό τους τηλέφωνο. Η επιστήμη, δηλώνει πως δεν γνωρίζει περί τίνος πρόκειται, ενώ ταυτόχρονα έχει πυροδοτήσει εκατοντάδες υποθέσεις στους λάτρεις των μυστηρίων φαινομένων παγκόσμια.

Κάποιοι λένε πως το εν λόγω φαινόμενο, προέρχεται από το σύστημα HAARP, άλλοι πως πρόκειται για…ήχους-σημάδια που σχετίζονται με εσχατολογικά γεγονότα ή και ακόμη και εισόδους πλασμάτων από άλλες διαστάσεις στη δική μας. Τέλος οι πιο «προσγειωμένες» θεωρίες, μιλούν για ήχους που ακούγονται πριν από σεισμούς, ωστόσο όπως λένε πολλοί αυτό δεν εξηγεί τα «απόκοσμα» σύννεφα, που συνοδεύουν πολλές φορές τέτοια φαινόμενα.

Το ακόμη πιο περίεργο της υπόθεσης, είναι πως τέτοια «απόκοσμα» φαινόμενα, έχουν καταγραφεί -και βιντεοσκοπηθεί- σε παγκόσμια κλίμακα, ακόμη και στην Ελλάδα. Πολλοί μάλιστα, που ήταν μάρτυρες σε ένα τέτοιο φαινόμενο, ανέφεραν πως παρατήρησαν στον εαυτό τους ορισμένες παρενέργειες, όπως πονοκεφάλους, ζάλη, ρινορραγίες και διαταραχές ύπνου.

Το σίγουρο είναι, πως σήμερα, χάρη στην τεχνολογία, φθάνουν από όλα τα μέρη του πλανήτη, ολοένα και περισσότερες μαρτυρίες για το εν λόγω φαινόμενο, οι οποίες ασκούν μια μεγάλη πίεση στην συμβατική επιστήμη, αφού δεν μπορεί να δώσει μια εξήγηση για το τι είναι αλλά και τι προκαλεί το απόκοσμο αυτό θέαμα.

Έτσι αναγκάζεται, μέσω των «έγκυρων» συστημικών επιστημόνων της, είτε να ειρωνεύεται το φαινόμενο, μιλώντας για «παραισθήσεις» κάποιων ή απλά να παραδέχεται κάτι που την φέρνει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση, το ότι δεν γνωρίζει και ως εκ τούτου, δεν έχει όλες τις απαντήσεις, όπως πιστεύουν πολλοί.

Δείτε το βίντεο και τα σχόλια δικά σας:

του Νεκτάριου Αρχοντίου

el.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Εντυπωσιακό!!

  2. ΣΤΑΥΡΟΣ 10/04/2019 @ 8:12 ΜΜ

    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΠΟΛΛΑ ,ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ,Η ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΝΕΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΚ,ΠΕΡΙΕΡΓΗ,ΚΑΙ ΟΙ ΗΧΟΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΗΧΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*