Αποκαλύπτουμε την άπατη της Nasa για το αστροσκαφος ουμουαμουα

Βίντεο ερασιτέχνη αστρονόμου καταρρίπτει πλήρως το ψέμα της νασα ότι ο «φυσικός» αστεροειδής σε σχήμα στύλο- πούρου ουμουαμουα (που σημαίνει ο αγγελιοφόρος από το παρελθόν) έχει ακαθόριστη τροχιά την ώρα που στροβιλίζεται  ανεξέλεγκτα συνεχώς απο το 3ο λεπτό  έως το τέλος του βίντεο ξεφτιλίζεται με αποδείξεις όλο το «»»»επιστημονικό»»»» ιερατείο της νασα.

ΥΓ Πληροφοριοδότες από τα μαύρα διαστημικά προγράμματα (ΜΔΠ) (τα προγράμματα αυτά που σαν σίφουνες καταβροχθίζουν τρις δολάρια )

αναφέρουν ότι δυνάμεις των ΜΔΠ κάνανε ρεσάλτο στο τετρακοσίων μέτρων σκάφος οπού βρήκανε όντα σε θαλάμους στάσης, δεν καταφέρανε να παραβιάσουν κανέναν θάλαμο, αλλά ούτε να χειριστούνε,αποσπάσουν κανένα μηχάνημα η υπολογιστή του σκάφους γιατί πολύ απλά ήταν εξω από τα όρια της κατανόησης τους, αυτό που μάθανε ήταν ότι αυτό το πλήρως αυτοματοποιημένο σκάφος  περνώντας σάρωσε  αυτό το ηλιακό σύστημα βρήκε ότι το ηλιακό μας σύστημα έχει επιβλαβή σιωνιστική μόλυνση  και έφυγε τρανσιτ για άλλο ηλιακό σύστημα, ευχόμαστε στο πλήρωμα του καλοτάξιδοι πάντα με ούριους κοσμικούς άνεμους.

Loading...

2 thoughts on “Αποκαλύπτουμε την άπατη της Nasa για το αστροσκαφος ουμουαμουα

  1. Sofoklis says:

    ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΑ ΖΗΛΕΥΟΥΝ…..ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ…ΕΙΠΑΝΕ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΡΟΓΧΘΙΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΕΔΩ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΡΙΖΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ…

  2. Sofoklis says:

    ΝΑ ΨΟΦΙΣΕΙ Η ΝΑΣΑ. ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΤΟΥΝ ΠΟΛΥΕΞΟΔΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ…ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ. ΠΡΙΝ, ΤΗΣ ΑΝΕΘΕΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *