Ο Κινέζος δικηγόρος Βίκτορ Γκάο υπονοεί ότι “η Κίνα ενδέχεται πλέον να έχει στην κατοχή της το σύνολο των αρχείων Έπσταϊν χωρίς διαγραφές
Υποδεικνύει ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκαλυφθούν πλήρως οι λεπτομέρειες των δραστηριοτήτων του Τζέφρι Έπσταϊν και όλων όσων είχαν σχέση μαζί του”
Ο διάσημος Κινέζος δικηγόρος και πολιτικός Victor Gao κάνει μια μεγάλη έκπληξη μέσα από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και λέει:
«Η Κίνα κατέχει όλα τα αρχεία Epstein»
“Ο αμερικανός δικαστής θα πρέπει να αποκαλύψει τα πάντα σχετικά με αυτά τα αρχεία, συμπεριλαμβανομένων των «βρώμικων συναλλαγών» μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Ισραήλ, εάν ο αμερικανός δικαστής δεν το έκανε.”.
Η Κίνα θα κάνει τη δουλειά και θα ανακαλύψει τα αρχεία
**Βρέθηκε τρόπος να σταματήσει ο πόλεμος! Για τον λόγο που ξεκίνησε, για τον ίδιο λόγο θα τελειώσει.
