02:25 - 13/12/2016

Αποκάλυψη πρ.Νταιάνα: Ερπετά Όλη η Βασιλική Οικογένεια

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η Κριστίν Φιτζέραλντ, έμπιστη της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ισχυρίζεται ότι η πρώην γυναίκα του Καρόλου της είχε εκμυστηρευθεί ότι ολόκληρη η βασιλική οικογένεια ήταν εξωγήινοι με τη μορφή ερπετών, ενώ μπορούσαν να αλλάζουν μορφή. Ένας πρώην ρεπόρτερ του BBC και γνωστός συνωμοσιολόγος, ο Ντέιβιντ Άικ, υποστηρίζει ότι η ανθρωπότητα ελέγχεται από τους συγκεκριμένους εξωγήινους, οι οποίοι πρέπει να καταναλώνουν ανθρώπινο αίμα προκειμένου να διατηρούν την ανθρώπινη μορφή τους.

«Η Βασίλισσα Μητέρα … τώρα αυτό είναι ένα σοβαρό κομμάτι μαγείας. Η βασιλομήτωρ είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι οι άνθρωποι νομίζουν. Για να είμαι ειλικρινής, η βασιλική οικογένεια δεν έχει πεθάνει εδώ και πολύ καιρό, έχουν μόλις μεταμορφωθεί. Είναι κατά κάποιον τρόπο κλωνοποίηση, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Παίρνουν τα κομμάτια της σάρκας και ανοικοδομούν το σώμα από ένα μικρό κομμάτι.

Επειδή είναι σαύρα, επειδή είναι ψυχρόαιμο, είναι πολύ πιο εύκολο γι” αυτούς να κάνουν «Φρανκενστάιν» από ό,τι είναι για εμάς. Τα διάφορα σώματα είναι απλώς διαφορετικές ηλεκτρικές δονήσεις και κατέχουν αυτό το μυστικό, κατέχουν το μυστικό των μικρο-ρεύματων, είναι τόσο μικρό, τόσο συγκεκριμένο, αυτά τα ραδιοκύματα είναι στην πραγματικότητα που δημιουργούν τα σώματα. Αυτές είναι οι ενέργειες που δουλεύω όταν θεραπεύομαι. Γνωρίζουν τη δόνηση της ζωής και επειδή είναι ψυχρόαιμα, είναι ερπετά, δεν έχουν καμία επιθυμία να κάνουν τη γη την τέλεια αρμονία που θα μπορούσε να είναι, ή να θεραπεύσουν το Γη από την ζημιά που έχει γίνει. Η Γη έχει υποστεί επίθεση για αιώνες από διαφορετικούς εξωγήινους. Ήταν σαν μπάλα ποδοσφαίρου για τόσο πολύ καιρό. Αυτό το μέρος ήταν μια στάση λεωφορείου για πολλούς διαφορετικούς εξωγήινους. Όλοι αυτοί οι εξωγήινοι, που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων και των επιβλαβών αερίων.

Προσγειώνονται όλη την ώρα και ανεβαίνουν από τα έγκατα της Γης. Έμοιαζαν σαν ερπετά στην αυθεντική τους μορφή, αλλά φαίνονται σαν κι εμάς όταν βγαίνουν τώρα από την ηλεκτρική δόνηση, αυτό το κλειδί της ζωής το οποίο ανέφερα. Μπορούν να εμφανιστούν όπώς θέλουν. Όλη η αληθινή γνώση έχει παρθεί, έχει τεμαχιστεί και έχει επανατοποθετηθεί και πάλι πίσω με άλλο τρόπο. Η βασιλομήτωρ είναι «Βάτροχος επικεφαλής» σε αυτό το μέρος της Ευρώπης και έχουν κι άλλους ανθρώπους σαν κι αυτήν σε κάθε ήπειρο. Οι περισσότεροι άνθρωποι, οι ακόλουθοι, δεν ξέρουν, ξέρεις, για τα ερπετά. Είναι ακριβώς στο έλεος αυτών των ανθρώπων, επειδή είναι τόσο ισχυροί.

«Το κάστρο «Μπάλμορ» [Balmore] είναι ένα πολύ, πολύ άσχημο μέρος. Είναι κάπου που θέλουν να σκάψουν υπόγεια. Θα βρουν απολιθώματα ερπετών, που πηγαίνουν τόσο πίσω. Μην νομίζεις πως άνθρωποι, όπως η βασιλομήτωρ και η βασίλισσα Βικτωρία, σαν διαφορετικούς ανθρώπους. Σκέψου τους σαν το ίδιο πρόσωπο που μετά από λίγο υποχρεώθηκε να αντικαταστήσει το κοστούμι, τη στολή του. Όταν η σάρκα πεθαίνει, η ενέργεια, ενώ πεθαίνει, προσκολλάται αμέσως επάνω σε κάποιον άλλο [στο πίσω μέρος]. Είναι πολύ βαμπίρ, χειρότερα από βαμπίρ.

Δεν πρόκειται να έρθουν σε “σένα με κοφτερά δόντια να πιούν το αίμα σου. Ο φόβος είναι η τροφή τους, μπορούν να πάρουν πραγματικά το φόβο και να τον χειριστούν σαν κάτι που μπορούμε να το πιάσουμε. Το κλειδί είναι το παλμικό ρεύμα. Με αυτό το παλμικό ρεύμα, μπορούν να χειριστούν οτιδήποτε με οτιδήποτε. Είναι σαν μια ολογραφική εικόνα. Είμαστε όλοι ορυκτά με δόνηση νερού. Αυτό που ζούμε είναι όλο μια ψευδαίσθηση. Αυτό είναι το μυστικό. Ξέρεις, όταν η μοναρχία πέσει, δεν θα είναι το τέλος της. Θα την εκδηλώσουν με μια άλλη μορφή. Τα ερπετά δεν έχουν ηττηθεί ποτέ και αυτό είναι το πιο κοντινό που έχουν ποτέ πλησιάσει.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (38)

 1. Και ρωτάω τώρα εγώ… Που βρίσκετε η δικαιοσύνη εάν υπάρχουν αιώνες αυτά τα πράγματα ?? Που είναι η Νεμεσης ?? Αυτό ακριβός. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη πουθενά.. Έχουμε όλοι τις ίδιες δυνάμεις… Εμείς ξεχάσαμε.. Και γίναμε καταναλωτές.. Και αυτοί έχουν τα πάντα…

  • Αδερφέ, αυτός ο κόσμος δεν έχει δικαιοσύνη για να την αναζητήσουμε στον άλλο κόσμο. Λέγοντας “άλλο κόσμο” δεν εννοώ το περιβάλλον μετά τον υλικό μας θάνατο. Αυτό το σύμπαν αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στο καλό και το κακό, ακριβώς επειδή ο δημιουργός του δεν είναι Ο Θεός, αλλά εκείνος που εξέπεσε. Οπότε είναι δύσκολο να υπάρξει δικαιοσύνη σε ένα σύμπαν χάους. Μην χάνεις την θετική σου σκέψη, απλά αναζήτησε ακόμα ψηλότερα τον κόσμο που σου αξίζει. Οσο αυτός ο κόσμος σε καταπιέζει, τόσο να αναζητάς τον κόσμο των Ουρανών, εκεί από όπου προερχόμαστε. Οι ερπετοειδής είναι δημιουργήματα αυτού του Σύμπαντος, και εδώ θα μείνουν!

  • και ποιος σας είπε ότι ο θεός είναι με τους καλούς;……έλεγε ο Νίτσε. Αν ο θεός απέτυχε με αυτόν τον κόσμο, γιατί να έχει πετύχει στον άλλον; Παντού είναι μία από τα ίδια. Δεν υπάρχει μάχη μεταξύ καλού και κακού αλλά μεταξύ κακού και κακού. Όλα τα είδη είναι ελαττωματικά πειράμματα ανώτερων πολιτισμών που χαριεντίζονται με την ματαιοδοξία τους. Εμείς οι αφελείς ιδρύσαμε και θρησκίες για να διευκολύνουμε τους ισχυρούς να κάνουν τα χειρότερα χωρίς να τα βλέπουμε; Κι αν δεν υπήρχαν τα σαυροειδή…. νομίζεις ότι η μεταξύ μας δικαιοσύνη θα ήταν καλύτερη; Μια από τα ίδια θα ήταν. Μην περιμένεις απαντήσεις από τη σελίδα αυτή. Πέτα όλα όσα πιστεύεις και ξεκίνα να σκέφτεσαι από το μηδέν. Το παιχνίδι είναι στημένο από πολύ …ψηλά.

 2. ΤΡΕΛΆ ΜΑΣ ΈΦΑΓΑΝ ΟΙ ΣΑΎΡΕΣ 12/13/2016 @ Δεκέμβριος 13, 2016 11:35 πμ

  Απίστευτο μας ανοίγει τα μάτια. Μπράβο τώρα ξέρουμε που κρύβονται. Σίγουρα εσείς έχετε όλες τις αποδείξεις. Γιατί είσαστε ερευνητές που κατέχουν πολύ γνώση. Δεν πιστεύω ότι αναμασατε απλώς τις κουταμαρες κάποιων άλλων

 3. παλι προσπαθει να μαζεψει κανενα ψιλο η τελειωμενη γρια?? ειπαμε να βγαζουν ακομα και απο τις κηδειες τους,αλλα μεχρι το να “σηκωνουν” τους πεθαμενους-που αυτοι τους εκαναν τετοιους,-παει πολυ! τι παραμυθια πουλανε με δρακους παλι?? κουτοχορτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. DEN AFHNETE TIS MPAROUFES ME DRAKOYS KAI BASILOPOULES? 12/13/2016 @ Δεκέμβριος 13, 2016 6:03 μμ

  KAI DEITE TI PRAGMATIKA GINETAI:

 5. Για τις Σαύρες δεν θα πω τίποτα γιατί είναι παραμύθια για μικρά παιδιά! Μπορεί και ανόητα παιδιά! Άλλο με απασχολεί, σύμφωνα με αυτά που γράφεις. Ο Σατανάς! Λοιπόν… ο Θεός Γιαχβέ δημιούργησε τα πάντα, άρα και τον Σατανά που βασανίζει την ανθρωπότητα! Γιατί δεν τον ξεπαστρεύει να τελειώνουμε;;; Αφού είναι παντογνώστης και ξέρει τί πρόκειται να συμβεί προς τί η ύπαρξη του σατανά;;;; Για να μας δοκιμάζει επειδή έχουμε ελεύθερη βούληση και μπορούμε (και πρέπει) να διαλέξουμε το “καλό”;;; Μα αφού είπαμε είναι Παντογνώστης και ξέρει την βούλησή μας και τί θα κάνουμε, προς τί η ύπαρξη του Σατανά;;;; Για να μας βασανίζει;;; Μήπως δεν είναι Παντογνώστης και μήπως δεν είναι Δημιουργός των ΠΑΝΤΩΝ;;;; Τον Υιό του γιατί τον έστειλε στην Γη;;;; Για να του κάνει πλάκα ο Σατανάς στην έρημο;;;;

  • Σωστος ο Γιωργος.Δεν παιρνουν χαμπαρι φιλε τα εχουμε πει ξανα και ξανα. Δεν φευγουν απο το μαντρι.με τιποτα,οποτε μην χανεις τον χρονο σου τσαμπα.

   • Πρεπει να είσαι ο μοναδικός θαυμαστής του Γιωργάκη της σφαλιάρας ! Είναι κατανοητό γιατί δε σε χωραγε ο τόπος και ξενιτεύτηκες…. Να μείνεις εκεί… είναι καλά για σένα !

    • Απάντηση έχεις για αυτά που έγραψα;;; Απάντησε να δούμε ποιός είναι για σφαλιάρες! Μούγκα στην στρούγκα των αιγοπροβάτων του Τσοπάνη!

    • Το να συμφωνω με καποιου την αποψη δεν νομιζω οτι ειναι κακο.
     Παντως σε διαβεβαιω δεν πεινασα για να φυγω απο την ελλαδα,γιατι λειπω αρκετα χρονια,και σαφως ειναι καλυτερα για μενα εδω παρα με ολους τους ανεγκεφαλους εκει.

    • Μακάρι να μείνεις για πάντα! Ένας μακακας λιγότερος καλό θα μας κάνει. Να ασχοληθείς εκεί με τα προβλήματα της χώρας σου λοιπόν και άσε μας εμάς να βρούμε την άκρη μας εδώ.

 6. Μακράν η σοβαρότερη, ωριμότερη και πιο ενημερωμένη ΕΛΛΗΝΙΔΑ σχολιαστής στο μπλοκ … !

  • Τρελος παπας σε βαφτισε στανταρ. Κακο πραγμα οι παρωπιδες

   • Εμένα με βάφτισε πάντως…. φρόντισαν οι γονείς μου…. εσένα μάλλον σε πετάξανε στου Μωάμεθ την αγκάλη…. Καλά κρασιά…. και καλή τύχη στη γη της μασονίας ‘’ze’’ …..

    • Ακου λοιπον ανωνυμε.Εγω λεβεντια δεν χρειαζομαι ποιμενα γιατι δεν ειμαι προβατο αφ ενος και αφετερου δεν με ρωτησαν.αν συμφωνω να βαπτιστω.οταν φυγεις απο τη στανη τα ξαναλεμε.
     Α και μιας και ειπες για την μασωνια, με αφηνει εντελως αδιαφορο αν η χωραω ειναι η γη της μασωνιας. Απλα θα σου θυμισω οτι αν δεν ηταν οι μασωνοι το 1821 ακομα οι τουρκοι εδω θα ηταν.τα παραμυθακια περι παλαιων πατρων που τον πηγαν με το μαχαιρι στο λαιμο να τους ευλογισει φατα εσυ.-

    • Πανεξυπνο προβατακι ,ΕΣΥ προσκυνας τον αλλαχ ,ο ΙΔΙΟΣ θεος ειναι !αυτος της ΠΔ μαθετε επιτελους ΤΙ πιστευετε

   • Ζηλεύεις ρε Μήτσο; Ντροπής πραγματα ολόκληρος άντρας…. όσο μπορεί να είναι κανείς άντρας στην Αγγλία βέβαια….

    • Ελα ρε αντρακλα μου και μολις ανοιξα τα σχολια με πηρε η ανωνυμη βαρβατιλα σου , κανε και κανα ντουζακι,τωρα που ειναι και το νερακι τσαμπα,πριν το ξεπουλησουν αυτοι που ψηφισες.προβαταρχη.

    • Yes sir! Εμείς κάνουμε μπανακι καθότι Έλληνες νοικοκυρηδες ενώ οι βρωμιαρηδες σαν εσένα μετατακομισαν στη πρωτεύουσα της βρωμας! Κάθε είδους βρωμας. … σωματικής, πνευματικής και ψυχικής! Επιτέλους βρήκες τη γενιά σου!

   • Γεια σου ρε τιτανοτεραστιε Μήτσο εξ Αγγλίας ! Τι ήταν οι πρόγονοι σου μπροστά σε σένα που έκαναν το σταυρό τους και κέρδιζαν πολέμους; Ένα τίποτα ! Πώς να συγκριθούν μαζί σου ατρόμητε φιλόσοφε της πουτσας ! Φτου σου ρε…. να μη σε ματιάσω !

    • ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

    • Ενας ενας,ολοι θα παρετε,
     Οι προγονοι μου νεοελληνακο,ξερεις ρε… αυτοι που κερδιζαν τις μαχες, ειχαν κατι αρχιδια που ηθελαν γερανο για να τα σηκωσεις,συν ανδρεια θαρρος ιδανικα οραμα δεν ηταν σαν εσενα που για να δεις τα παπαρια σου θες καθρεφτη αρχιδοφιλοσοφε.Αμα πηγαιναν με το σταυρο στο χερι τωρα θα ησουνα πιο σκουρος απο οτι εισαι,απο το τουρκικο γαμησι.
     Αντε πιες το φραπεδακι σου που εχεις και αποψη και μακρυα απο την καλπη.

    • Γνήσια απάντηση ξεφωνιμενης αδελφης που ξενιτευτηκε στην Αγγλία για να εκφραστεί! Μετά το “Μήτσος ” πες μας ότι έχεις και μουστάκι να γελάσουμε! Αντε στη ροζ κουνουπιερα σου βρε Κιτσα που θα μιλήσεις και για τους προγονους μας τρελιαρα!

    • Φαίνεται “Μήτσο ” ότι έχεις πείρα στα αρχιδια και στο ζυγι τους. … έτσι εξηγείται και η μετανάστευση στην χώρα φουστιας. … Αντε βρε καλή διασκέδαση!

    • Ανωνυμε,αυτα ειναι τα προβληματα αμα εισαι μικροτσουτσουνος,ψαχνεις να βρεις πατημα για να ανεβεις,
     Το καλο με σενα ειναι οτι δεν χρειαστηκε να ξενιτευτεις για να εκφραστεις τζιναβωτη κοτουλα,.Η χαρα σου ηταν το συμφωνο συμβιωσης,τυχερε.

    • Κιτσα εδώ απορρίφθηκε η αίτηση για το γάμο ομοφυλόφιλων ενώ στην Αγγλία ισχύει. Για να νοικοκυρευτείς πήγες μωρη; Να ζήσετε και καλούς απογόνους ! Άντε να πάρεις και το εκατομμύριο… χρόνια περιμένουν να το δώσουν !

    • Βλεπω τα εμαθες πρωτος πρωτος στο δημαρχειο ησουνα η στο πρωτοδικειο με τον συντροφο σου,

 7. Ας πούμε ρε φίλε ότι όλοι εμείς οι Χριστιανοί ορθόδοξοι είμαστε μια παρέα πλανημένων ηλίθιων που πιστεύουν σε έναν ανύπαρκτο Θεό. Ιστορικά, θες να μας πεις ποιον βλάψαμε; Ποιους πολέμους κάναμε και ποιους ανθρώπους σκοτώσαμε στο όνομα του θεού μας; Και αντίστροφα. Ξέρεις καμία άλλη ΄θρησκευτική ομάδα που σκοτώνει στο όνομα του Θεού που πιστεύει; Εγώ κάτι έχω ακούσει για κάποιους τζιχαντιστές μουσουλμάνους. Γι’ αυτούς έχεις να μας πεις κάτι φίλε μου;

  • Πλάκα κάνεις, έτσι;;; Γιατί και οι τρεις Αβρααμικές θρησκείες, Ιουδαϊσμός, Χριστιανισμός και Μουσουλμανισμός, έχουν τον ίδιο Θεό, τον Γιασβ΄ς και έχουν κάνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα στο όνομα του Θεού Γιαχβέ! Για τον Ιουδαϊσμό η Παλιά Διαθήκη είναι γεμάτη από σφαγές “απίστων” λαών, για τους Μουσουλμάνους ξέρουμε και το ζούμε ακόμα και τώρα και για τους Χριστιανούς, εκτός από την Παλαιά Διαθήκη που την έχουν σαν το Θεόπνευστο Ιερό τους βιβλίο και είναι γεμάτη όπως είπα με σφαγές “άπιστων” λαών, υπάρχουν και οι σφαγές των Βυζαντινών αλλά και ο Μεσαίωνας!

   • Ε συγνωμη κε Γιωργο μια και εχεις χρονο για σχολια ριξε μια ματια εδω http://www.avgerinos.no/NewFiles/Frames-hovedsidegresk.html θα βρεις αρκετα ενδιαφεροντα

    • Ευχαριστώ φίλε μου. Πολύ καλό και με πολύ ενδιαφέροντα θέματα, το έχω καρφιτσώσει για μελέτη! Υ/Γ.: Δυστυχώς δεν έχω πολύ χρόνο γι’ αυτό και δεν σχολιάζω σε πολλά θέματα αλλά σε λίγα επιλεγμένα που αφορούν πολύ στενά την Ελλάδα και τους Έλληνες. Απλά προσπαθώ να τεκμηριώνω όσο μπορώ περισσότερο τα σχόλιά μου.

     • Να εισαι καλα φιλε Ειναι προσωπικος μου φιλος που το εχει.και το ανανεωνει συνεχως.ριξε μια ματια και στην Μαυρη φατρια.

 8. Αλεξάνδρα Τζαμικόσογλου 12/17/2016 @ Δεκέμβριος 17, 2016 3:39 πμ

  Λοιπόν έχω βαρεθεί με την παραφιλολογία. Τι σχέση έχει ο Γιαχβέ (άλλως ο σατανάς) που είναι ο Θεός των Εβραίων με το Χριστό; Έτσι στα γρήγορα στην Παλαιά Διαθήκη έχουν εμφιλοχωρήσει αυτά που είπε ο Γιαχβέ και με τον αχταρμά αυτό επιδιώκεται η διάδοση της πανθρησκείας. Τρανή απόδειξη είναι ότι σε πολλά χωρία υπάρχουν αντιφάσεις και κενά. Ακριβώς γιατί τα έχουν κάνει αχταρμά. Όσο για την Ιερά Εξέταση και άλλους ακόμη και κληρικούς που χρησιμοποιούν το όνομα του Χριστού και διαστρεβλώνοντας πλήρως το νόημα των διδαχών του έκαναν εγκλήματα, αυτοί μόνο Χριστιανοί δεν ήταν. Πάντα το πρόβλημα σας θα είναι ο Χριστός όμως. Ούτε ο Αλλάχ σας πειράζει που κατά το κοράνι διδάσκει πως η παιδοφιλία επιτρέπεται, ούτε ο Βούδας κλπ. Μόνο ο Χριστός. Αλλά ξέρετε κάτι όσο εσάς σας πειράζειο Χριστός τόσο εγώ γουστάρω

  • Αλεξάνδρα, μπορεί να σε ενοχλεί η Παλιά Διαθήκη, αλλά δεν παύει να αποτελεί τμήμα, κομμάτι της πίστης σου, που δεν ενοχλεί το Χτριστιανικό Ιερατείο ούτε και τον ίδιο τον Ιησού. Διάβασε ποιά είναι η γνώμη του Υιού του Θεού σου, του Ιησού, για τον Νόμο, την Παλαιά Διαθήκη:… (Κατά Ματθαίον 5:17,18) 17 Μὴ νομίσητε ὅτι ἦλθον καταλῦσαι τὸν νόμον ἢ τοὺς προφήτας· οὐκ ἦλθον καταλῦσαι, ἀλλὰ πληρῶσαι. 18 ἀμὴν γὰρ λέγω ὑμῖν, ἕως ἂν παρέλθῃ ὁ οὐρανὸς καὶ ἡ γῆ, ἰῶτα ἓν ἢ μία κεραία οὐ μὴ παρέλθῃ ἀπὸ τοῦ νόμου ἕως ἂν πάντα γένηται….. (17 «Μη νομίσετε ότι ήρθα να καταλύσω το νόμο ή τους προφήτες. Δεν ήρθα να καταλύσω, αλλά να συμπληρώσω.
   18 Γιατί αλήθεια σας λέω: ωσότου παρέλθει ο ουρανός και η γη, ένα γιώτα ή μια κεραία δε θα παρέλθει από το νόμο, ωσότου όλα γίνουν.)…. Όχι μόνο αποδέχεται ο Ιησούς αυτά που εσύ απορρίπτεις, αλλά τ συμπληρώνει!!!! Εμένα , και πιστεύω όλους όσους έχουν την ίδια φιλοσοφία πάνω σε θέματα Κοσμογονίας, Θεογονίας και Ανθρωπογονίας, δεν μας πειράζει ο Ιησούς, ούτε είμαστε κυνηγοί του Χριστιανισμού, πόσο μάλλον του Ιησού, αλλά είμαστε εναντίων αυτών που εκμεταλλεύτηκαν την όποια δραστηριότητα του Ιησού και με το ζόρι τον επέβαλαν σαν Θεό στους Έλληνες! Μην ξεχνάς ότι όλα αυτά που τώρα γίνονται από τους Μουσουλμάνους εις βάρος του Χριστιανισμού και των Χριστιανών (σφαγές, βεβήλωση και γκρέμισμα εκκλησιών, μετατροπή εκκλησιών σε Τζαμιά κλπ), τα ίδια ακριβώς έκαναν οι Χριστιανοί κατά του Ελληνισμού και των Ελλήνων! Ψάξε να βρείς το “Ες έδαφος φέρειν παν ελληνικόν” πού αναγράφεται και ποιός έδωσε την εντολή να γραφτεί και να πραγματοποιηθεί! Τέλος μπορείς να γουστάρεις όσο θέλεις τον Χριστό ή όποιον άλλο χρισμένο ή άχριστο Θεό, αλλά πρέπει να επιτρέψεις και σε εμένα το ίδιο και όχι να μου επιβάλεις με το ζόρι και με νόμους τον Θεό που εσύ γουστάρεις!!!!

   • Καθόλου δε με πειράζει η παλαιά διαθήκη, άλλο είπα και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Επίσης δε με πειράζει ούτε το Κοράνι. Δε με πειράζει ούτε ο Βούδας ούτε οι σαιεντολόγοι, ούτε οποιαδήποτε θρησκεία και τα δικά της ιερά βιβλία, αρκεί οι οπαδοί της να μην κάνουν εγκλήματα στο όνομα του Θεού που πιστεύουν. Και επιμένω. Κανένας πραγματικά Χριστιανός με πίστη στο Χριστό, που επιμένω είναι ο Θεός δεν εξεδίωξε κανέναν και δεν έκανε εγκλήματα στο όνομα του Χριστού. Το ότι κάποιοι ευαγγελίζονται ότι είναι πιστοί στο Χριστό και στο όνομα του διαστρεβλώνοντας τη διδασκαλία του έπραξαν πράγματα φρικτά και εντελώς αντίθετα από αυτά που δίδαξε ο Χριστός είναι πάντως μεγάλη αλήθεια. Αλλά αυτοί δεν πιστεύουν πραγματικά στο Χριστό, το ότι έτσι λένε δεν αλλάζει την πραγματικότητα. Και φυσικά και στατιστικά επαληθευμένα όλους τους άλλους οπαδούς των άλλων θρησκειών αλλά και των άθεων και των άθρησκων ο Χριστός τους πειράζει. Κατά αυτού καταφέρονται συνεχώς, επικαλούμενοι ευαγγέλια απόκρυφα και δε συμμαζεύεται. Και ναι στην Παλαιά Διαθήκη έχουν κάνει αχταρμά τα λόγια του Χριστού και του Γιαχβέ. Και σε αυτό επιμένω. Διότι αν δεχτούμε ΄φίλε μου ότι αυτά που γράφει η Παλαιά Διαθήκη γράφτηκαν από ανθρώπους φωτισμένους τότε δε δικαιολογείται με την καμία να υπάρχουν αντιφάσεις εμφανείς από κεφάλαιο σε κεφάλαιο. Αν πάλι δε δεχτείς ότι η Παλαιά Διαθήκη δεν είναι βιβλίο που γράφτηκε από ανθρώπους φωτισμένους, τότε σταματάει εδώ η όποια κουβέντα διότι δεν υπάρχει βάση για συζήτηση.

 9. Και γιατι αφηνουν τα σογια τους τις αλλες σαυρες να τις πατάμε;να μην πω για τις φόλες που τις ριχνω εγω στο σπιτακι που εχω στο χωραφι για να μη μπαινουν μεσα.

 10. η μονη Λιμνοπαιδιου λεει οτι ο Καρλ
  ειναι ΧΟ και κλαιει
  για την ορθοδοξια

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*