02:14 - 22/07/2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ MH370: «Κάποιος ήταν στο πιλοτήριο – Ψάχναμε σε λάθος μέρος 2 χρόνια» λένε οι ερευνητές

Μια παραδοχή που τάραξε τα νερά. Οι ερευνητές της ολλανδικής εταιρείας που επί δυο χρόνια πάσχιζαν να εντοπίσουν το αεροπλάνο των Μαλαισιανών Αερογραμμών παραδέχθηκαν πως ίσως έψαχναν σε λάθος σημείο.

Η έρευνα στον νότιο Ινδικό Ωκεανό αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους 3 μήνες και θα μπορούσε να αναβληθεί μετά από συνάντηση των αρχών της Μαλαισίας, της Κίνας και της Αυστραλίας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί τίποτα.

Η ομάδα του υποστηρίζει μια εκδοχή που θέλει το αεροπλάνο να ήταν επανδρωμένο στο τέλος και άρα να διέσχισε μεγάλη απόσταση μέσα στο νερό και όχι να βυθίστηκε τις τελευταίες στιγμές.

«Αν δεν είναι εκεί, σημαίνει πως είναι κάπου αλλού.Έτσι θα μπορούσε να έχει απομακρυνθεί πολύ περισσότερο από την περιοχή αναζήτησης που θέσαμε βάσει των υπολογισμών από εικόνες δορυφόρου», δήλωσε ο Paul Kennedy της Furgo στο Reuters. Από την ημέρα εξαφάνισης της πτήσης MH370 που εκτελούσε το δρομολόγιο Πεκίνο – Κουάλα Λουμπούρ με 239 επιβαίνοντες τον Μάρτιο του 2014, υπάρχουν πολλά σενάρια για το κατά πόσο είχαν τον έλεγχο του αεροπλάνου ή όχι οι πιλότοι, αν έγινε αεροπειρατεία ή το αεροπλάνο ήταν ακυβέρνητο μέχρι τη συντριβή του.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι κάποιος μπορεί να είχε απενεργοποιήσει εσκεμμένα τον πομποδέκτη του αεροπλάνου.

crashonline.gr

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*