ΑΠΟΚΑΛΥΛΗΨΗ ΣΟΚ του Έ. Σνόουντεν: Το «θάνατο» του Μπιν Λάντεν το…ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣE η CIA!

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΛΗΨΗ ΣΟΚ του Έ. Σνόουντεν: Το «θάνατο» του Μπιν Λάντεν το…ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣE η CIA!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών, το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών και άλλους να κάνουν καλή δουλειά, αλλά είναι σαφές ότι κατά τη διάρκεια αυτού που κάνουν υπάρχει μερική αλήθεια που, τουλάχιστον, αποκρύπτουν ενεργά. Μια συνέντευξη με τον Αμερικανό στην εξορία Edward Snowden (Έντουαρντ Σνόουντεν) έφερε ένα σχετικό παράδειγμα επ’αυτού…

Για παράδειγμα, ο εξόριστος Σνόουντεν αναφέρθηκε στην Μόσχα Tribune να λέει, «Έχω τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο Μπιν Λάντεν είναι ακόμα στο μισθολόγιο της CIA. Αυτός εξακολουθεί να λαμβάνει πάνω από $ 100.000 το μήνα, τα οποία μεταφέρονται, μέσω κάποιων επιχειρήσεων και οργανισμών βιτρίνας, απευθείας στο τραπεζικό λογαριασμό του στο Νασάου.»

«Δεν είμαι σίγουρος πού είναι τώρα, αλλά το 2013, ζούσε ήσυχα στη βίλα του με πέντε από τις συζύγους του και τα πολλά παιδιά. Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν ήταν ένα από τους πιο αποδοτικούς (αποτελεσματικούς πράκτορες της CIA για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τι είδους μήνυμα θα εστέλνετο τις άλλους πράκτορες τους, αν επέτρεπαν στους ειδικές δυνάμεις του Αμερικανικού Ναυτικού (the Navy Seals) τον σκοτώσουν;» συνεχιζει.

«Οργάνωσαν ψεύτικο το θάνατό του με τη συνεργασία των πακιστανικών μυστικών υπηρεσιών, και αυτός απλά εγκατέλειψε την κάλυψη του. Δεδομένου ότι ο καθένας πιστεύει ότι είναι νεκρός, κανείς δεν ψάχνει γι ‘αυτόν, έτσι ήταν αρκετά εύκολο να εξαφανιστεί. Χωρίς τη γενειάδα και το στρατιωτικό σακάκι, κανείς δεν τον αναγνωρίζει.»

Πιστεύετε ότι αυτό θα μπορούσε να είναι αλήθεια, δεδομένου των σκοτεινών συνθηκών υπο τις οποίες «έθαψε» τη σωρό του Μπιν Λάντεν ο Ομπάμα???

Πηγή

Loading...

5 thoughts on “ΑΠΟΚΑΛΥΛΗΨΗ ΣΟΚ του Έ. Σνόουντεν: Το «θάνατο» του Μπιν Λάντεν το…ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣE η CIA!

 1. ALLHASREAD says:

  Ο Λάβκραφτ μιλάει για το λογοτεχνικό του δημιούργημα τον Αμπντούλ Αλχαζρέντ.Τελικά το διαδίκτυο ήταν το κλειδί και η πύλη.

 2. Ανώνυμος says:

  Και πάλι βλέποντας το κλιπακι του i pet goat φαίνεται πως ο μπιν Λάντεν ζει. Μάλιστα θα ταίριαζε πολύ καλά να ήταν η εικόνα του θηρίου ( ο κλώνος) όπου το θηρίο είναι ο ομπαμα,μιας και τόσα λέγονται για την ομοιότητα τους. Βέβαια δεν βγαίνει ο λεξαριθμος του 666 , αλλά σαν σκεπτικό είναι ορθό. Επίσης Φαίνεται στο κλιπ το σήμα της Cia

 3. aeras dutikos says:

  Πηγή «Ελληνικά νέα τώρα» που αν τους χαρίσεις το «κλικ» σου σε παραπέμπουν στο «Nevo News» στο κ@λοχανίο εκέινο λοιπόν υπάρχει η είδηση με τίτλο «Edward Snowden Just Announced Unbelievable News About Osama Bin Laden, Is He Right?» . Αν ασχοληθείς διαβάζοντας το άρθρο ασχολείται με έναν παπ@ρα αμερικάνο γερουσιαστή τον Stokes ο οποίος εξωθεί σε πράξεις βίας κατα το άρθρο. Άλλα ντάλα παπαντάλλα …… 3 κλικ σε 3ις καραγκιοζοσελίδες για να διαβάσω για τον Stokes…. Ρε «κατοχικά» έλεος δεν γελάει κανείς με αυτά , μην μας διώχνετε σε άλλες σελίδες , όπως το jokes ή το ανέκδοτα ή ακόμα ακόμα και τις αρβύλες στο youtube

 4. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ says:

  ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ… ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *