ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ-Αποκαλύφθηκε το μυστικό της μεγάλης πυραμίδας του Χέοπα!

piramida

Αποκαλύφθηκε το μυστικό της μεγάλης πυραμίδας του Χέοπα!

Η πυραμίδα δεν ήταν τάφος

Τι υπήρχε στην κορυφή της; Σε τί χρησίμευε; Τι ακριβώς ήταν η πυραμίδα; Οι αποκαλύψεις θα σας εκπλήξουν! Σύμφωνα με μια μελέτη από αρχιτέκτονα Miguel Perez Sanchez μια σειρά μετρήσεων στην Μεγάλη Πυραμίδα μας δίνει τους αριθμούς π και e.

Επίσης υπάρχουν πολλές αναφορές και συνεχείς σχέσεις με το αστέρι Σείριο. Όλα αυτά δίνουν μια νέα προοπτική σε ένα, τουλάχιστον, από τα πολλά μυστικά που μένουν, ίσως, να αποκαλυφθουν. Ως γνωστόν, η πυραμίδα είναι κόλουρη, δηλαδή της λείπει το πάνω μέρος -όπως συμβαίνει στις περισσότερες γνωστές πυραμίδες του κόσμου. Οι ερευνητές ανακάλυψαν τι βρισκόταν στην κορυφή της πυραμίδας. Μία σφαίρα.

XAOPAS-1

Όπως προτείνεται από τον Pérez-Sánchez, η σφαίρα που ήταν τοποθετημένη στην κορυφή της πυραμίδας συμβόλιζε το μάτι του Ώρου και είχε διάμετρο 2.718 βασιλικές πήχες (2,7 μέτρα), η οποία είναι σε ακριβή σχέση με τον νεπέριο αριθμό e (2,71828). Η σφαίρα είχε τοποθετηθεί ως λατρεία στον Ήλιο και τον Σείριο, το πιο λαμπρό αστέρι στον ουρανό, που συνδέθηκε με την Ίσιδα.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη πυραμίδα ήταν ένα “εργοστάσιο” ενέργειας. Τελικά, φαίνεται να επιβεβαιώνονται.Ο Νίκολα Τέσλα είχε δοκιμάσει να φτιάξει ένα “αντίγραφο” της πυραμίδας. Τα αποτελέσματα φαίνεται να δείχνουν πως η Πυραμίδα σχεδιάστηκε για να μεταδίδει ασύρματα ενέργεια σε πολύ μεγάλες αποστάσεις!

makeleio

Loading...

45 thoughts on “ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ-Αποκαλύφθηκε το μυστικό της μεγάλης πυραμίδας του Χέοπα!

  • Game over !!! says:

   Οι πυραμίδες κτίστηκαν μαζί με την σφίγγα το 10.000 πΧ.
   εξ ου και ο λέοντας (σφίγγα) η οποία κοιτουσε την ανατολή
   προς τον αστερισμό του Λέοντα (που ήταν το 10.000 πΧ. )
   Ηθελαν στην ουσία να φωτογραφίσουν την εποχή δημιουργίας τους.

   Κατόπιν η διάβρωση επέφερε την καταστροφή του κεφαλιού και έφτιαξαν
   ενα δυσανάλογο κεφάλι (φαραώ) για να σώσουν οτι έμεινε….

   Οι πυραμιδες αντιστοιχουν ΑΚΡΙΒΩΣ στα 3 άστρα του Ωρίωνα
   όπως ήταν εκείνη την επόχή. Αυτά τα ολίγα και χαίρετε.

 1. Αμνός του Διός says:

  Οχι οτι μπορω να επιβεβωσω αυτη την θεωρια αλλα μιας και αναφερθηκε το ματι του Ωρου:

  Ορφικός ύμνος Απόλλωνος

  Ελα, ώ μακάριε Παιάν, πού εφόνευσες τον Τιτυόν, Φοίβε Λυκωρέα, Μεμφίτη, συ πού τιμάσαι λαμπρά, ό ίηιος, ό παρέχων ευτυχίαν. πού έχεις χρυσήν λύραν καί έχεις σχέσιν με τα σπέρματα, ό προστάτης των καλλιεργητών, ό Πύθιος, ό Τιτάν, ο Γρύνειος. ό Σμινθεύς, ό φονεύς του Πύθωνος, ό Δελφικός, ό μάντις, ό άγριος, ό θεός πού φέρει το φως, ό αγαπητός, ό ένδοξος νέος συ πού είσαι ό ηγέτης των Μουσών, ό αρχηγός του χορού, ο μακροβόλος, ό τοξοβόλος ό Βράγχιος καί Διδυμεύς, ό τοξότης, ό Λοξίας, ό αγνός, ώ ανακτά της Δήλου, πού ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ, το φωτίζον τους ανθρώπους, ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, συ με την χρυσή κόμη, πού μας δίδεις προφητικές καθαρές φωνές καί χρησμούς, άκουσε την προσευχήν μου υπέρ των λαών με ευφρόσυνη καρδιά· διότι εσύ βλέπεις όλον αυτόν τον απέραντον αιθέρα καί από επάνω βλέπεις την ευτυχισμένη γη καί από κάτω στο σκοτάδι κατά την νύκτα εν ώρα ησυχίας, πού έχεις για μάτια τα άστρα, βλέπεις τις ρίζες (τα θεμέλια), και έχεις τα πέρατα όλου του κόσμου (κάτω από τα μάτια σου)· εσύ φροντίζεις για την αρχή καί το τέλος, καί κάνεις να θάλλουν τα πάντα· εσύ συναρμόζεις κάθε πόλον με την κιθάραν, πού έχει μεγάλον ήχον άλλοτε μεν βαδίζων προς τα τέρματα της νεάτης (της κατωτάτης χορδής), άλλοτε πάλιν προς την ύπάτην (την ύψηλοτάτην χορδήν), άλλοτε δε συμμειγνύων κάθε πόλον είς την Δωρικήν διακοσμησιν (διάταξίν). Διαχωρίζεις τα διατηρούμενα είς την ζωήν φύλα συγκεράσας δια της αρμονίας την παγκόσμιον μοίραν των ανθρώπων (την μοίραν τήν θέσιν των ανθρώπων είς όλον τον κόσμον)· άνέμειξες εξ ίσου καί με τα δύο (καί με την νεάτην καί με την ύπάτην) τον χειμώνα καί το θέρος, διεχώρισες δε τον χειμώνα είς υπάτας καί το θέρος με τάς νεάτας καί έσχημάτισες το ώραίον Δωρικόν άνθος του πολυαγαπημένου έαρος
  Εξ αυτού οι άνθρωποι σε καλούν με την επωνυμίαν ανακτά Πάνα θεόν με δύο κέρατα, πού αφίνεις τα σφυρίγματα των ανέμων και γι αυτό κρατείς την σφραγίδα, που δίδει τον τύπον εις όλον τον κοσμον (πού διαπλάσσει όλον τον κοσμον) άκουσε με μακάριε, και σώσε τους μεμυημένους με την ικετευτικήν φωνήν (που σε ικετεύουν).

  Ελα, ώ μακάριε Παιάν, πού εφόνευσες τον Τιτυόν, Φοίβε Λυκωρέα, Μεμφίτη, συ πού τιμάσαι λαμπρά, ό ίηιος, ό παρέχων ευτυχίαν. πού έχεις χρυσήν λύραν καί έχεις σχέσιν με τα σπέρματα, ό προστάτης των καλλιεργητών, ό Πύθιος, ό Τιτάν, ο Γρύνειος. ό Σμινθεύς, ό φονεύς του Πύθωνος, ό Δελφικός, ό μάντις, ό άγριος, ό θεός πού φέρει το φως, ό αγαπητός, ό ένδοξος νέος συ πού είσαι ό ηγέτης των Μουσών, ό αρχηγός του χορού, ο μακροβόλος, ό τοξοβόλος ό Βράγχιος καί Διδυμεύς, ό τοξότης, ό Λοξίας, ό αγνός, ώ ανακτά της Δήλου, πού το μάτι σου, το φωτίζον τους ανθρώπους, βλέπει τα πάντα, συ με την χρυσή κόμη, πού μας δίδεις προφητικές καθαρές φωνές καί χρησμούς, άκουσε την προσευχήν μου υπέρ των λαών με ευφρόσυνη καρδιά· διότι εσύ βλέπεις όλον αυτόν τον απέραντον αιθέρα καί από επάνω βλέπεις την ευτυχισμένη γη καί από κάτω στο σκοτάδι κατά την νύκτα εν ώρα ησυχίας, πού έχεις για μάτια τα άστρα, βλέπεις τις ρίζες (τα θεμέλια), και έχεις τα πέρατα όλου του κόσμου (κάτω από τα μάτια σου)· εσύ φροντίζεις για την αρχή καί το τέλος, καί κάνεις να θάλλουν τα πάντα· εσύ συναρμόζεις κάθε πόλον με την κιθάραν, πού έχει μεγάλον ήχον άλλοτε μεν βαδίζων προς τα τέρματα της νεάτης (της κατωτάτης χορδής), άλλοτε πάλιν προς την ύπάτην (την ύψηλοτάτην χορδήν), άλλοτε δε συμμειγνύων κάθε πόλον είς την Δωρικήν διακοσμησιν (διάταξίν). Διαχωρίζεις τα διατηρούμενα είς την ζωήν φύλα συγκεράσας δια της αρμονίας την παγκόσμιον μοίραν των ανθρώπων (την μοίραν τήν θέσιν των ανθρώπων είς όλον τον κόσμον)· άνέμειξες εξ ίσου καί με τα δύο (καί με την νεάτην καί με την ύπάτην) τον χειμώνα καί το θέρος, διεχώρισες δε τον χειμώνα είς υπάτας καί το θέρος με τάς νεάτας καί έσχημάτισες το ώραίον Δωρικόν άνθος του πολυαγαπημένου έαρος
  Εξ αυτού οι άνθρωποι σε καλούν με την επωνυμίαν ανακτά Πάνα θεόν με δύο κέρατα, πού αφίνεις τα σφυρίγματα των ανέμων και γι αυτό κρατείς την σφραγίδα, που δίδει τον τύπον εις όλον τον κοσμον (πού διαπλάσσει όλον τον κοσμον) άκουσε με μακάριε, και σώσε τους μεμυημένους με την ικετευτικήν φωνήν (που σε ικετεύουν).

 2. Σιμωνίδης says:

  Οι Αιγύπτιοι και οι Έλληνες έχουν την ίδια καταγωγή.
  Μανέθωνος Αιγυπτιακά,οι πρώτοι Φαραώ είναι οι Έλληνες θεοί.

  https://www.youtube.com/watch?v=dZQuIuz0ooM

  για τον ανεξιστόρητο κύριο που μίλησε για Αλέξανδρο και Σίουα σε προηγούμενη αναρτηση και Αννουνάκηδες.Ο πατέρας του Αλέξανδρου είναι ο Φαραώ-,μύστης-ιερέας και τελευταία θέαση του Δία…φαραώ Νεκτάνευο….γιαυτό κια πήγε στην Σιουα και ζήτησε από εκεί χρησμό για τον πατέρα του Δια.

  https://plus.google.com/u/0/s/%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%85%CE%BF%20%CF%83%CE%B9%CE%BC%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B7%CF%82

  Για όσους θέλουν να μάθουν η τελευταία καταγεγραμμένη θέαση της Θεάς Αθηνάς …έγινε το 520 περίπου π.χ. δίπλα στον Πεισίστρατο με είσοδο στην Αθήνα πάνω σε άρμα…..και ζήτησε από τους Αθηναίους να του δώσουν την Τυραννία και οι Αθηναίοι δέχτηκαν.Ο Πεισίστρατος είναι βασικά κατά μια έννοια ο θεμελιωτής της δημοκρατίας….από κει και πέρα όλα τα άλλα είναι γνωστά……περί τάχα μου «Εβραικής» Δημοκρατίας

  Η τελευταία θέαση του θεού Λυκάωνα Απόλλων(Σείριου) και Πάνα(Αρκάδας) έγινε στον Μαραθώνα…υπάρχουν αναφορες στον Αισχύλο …όταν οι Πέρσες (ΑΡΙΟΙ ΑΝΟΥΝΑΚΙΔΕΣ) ήρθαν να πάρουν την Ελλάδα!(Γιαυτό κολοτρίβοντε να την βγάλουν Εβραική-Σαυρομάνα την Αθήνα!).καθώς και ο Εχετλαίος…πιθανών ιερέας από Ελευσ…. η από Ωρωπό(Γέφυροποιοί)

  η ιστορία με τον Πάν έχει πολύ πλάκα…όταν ο Φειδηπηδης έτρεχε στην Σπάρτη για βοήθεια για τους αιώνιους εχθρούς αννουνάκηδες Πέρσες,στον δρόμο κάπου στην Αρκαδία τον βρήκε ο Πάνας…τρόμαξε,γέμισε ΠΑΝ-ικο ο ημεροδρόμος μας και του λέι ο Πάνς μην φοβάσε..τι συμβαίνει γιατί τρέχεις,σε πατρακολουθώ ώρες…αυτό και αυτό απαντάει ο Φειδηπηδης.Μην στενχωριέσε του λει …άυριο θα είμαι εκεί και θα σας βοηθήσω…….και έτσι έγινε…….και δημιουργήθηκε η λέξη ΠΑΝΙΚΟΣ!!

  ο Απόλλωνας ήρθε απο την Υπερβορέα…..ΨΥΛΌς ΜΕ ΓΕΝΙΑΔΑ ΜΕΧΡς ΚΑΤΩ…..ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΩΡ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ!!!!

  Καμια σχέση με Αννουνάκηδες…όποιος θέλει ας τα ψάξει,έδωσα μερικά στοιχεία…διαβάζοντας έρχετε η όρεξη!

  Οι Αιγύπτιοι είναι αδέρφια μας.Οι πρώτες πυραμίδες είναι εδώ στην Ελλάδα.

  • κωνσταντινος κλ says:

   μη βασιζεσαι και πολυ στον ψευδο-Καλλισθενη. δεν μπορεις να ορισεις μια μονο μαρτυρια-μυθο ενος αγνωστου συγγραφεα τα περι Αλεξανδρου και Νεκτανεβω ως ιστορικα γεγονοτα. αρκεσου στον Αρριανο 🙂

   • Σιμωνίδης says:

    Σκόπιμα τον είπαν ψευδοκαλλισθένη μετέπειτα οι Χριστινοί πιθανών ,οι μπορεί και οι επίγονοι.για να μειώσουν την Θεικότητα του.Αν δεις πως και σήμερα παραποιούν την αρχαία Ελληνική γραμματεία τότε καταλαβαάινεις πόσο έυκολο είναι..κάτι να παραποιηθεί.αν δεις τα συνγράματα του ψευδοκαλλισθένη και του Καλλισθένη…είναι ίδια.
    Ο Αριαννός ήταν Ρωμαίος πολίτης….είναι 500-600 χρόνια μετά…σου επα μου είπες του είπες …..έγραψα….

 3. Σιμωνίδης says:

  Για όποιον έχει όρεξη …Ντογκόν και Αίγυπτος.Το βιβλιο έιναι περι του 1975…ακόμα δεν είχαμε αυτες τις γνώσεις περι Σείριου και Ελλάδας….η τουλάχιστον φανερά….

  https://www.scribd.com/fullscreen/38047820?access_key=key-2ldwgczeovix20f46ukx&allow_share=true&escape=false&view_mode=scroll

  Σήμερα πλέων ξέρουμε ότι η Αρκαδία είναι γεμάτη….από Θεούς…..και Σείριο…περισσότερο από την Αιγυπτο!

 4. ανωνυμος says:

  ΓΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΣΙΜΩΝΙΔΗ….ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ…ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ…ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΞΕΡΩ…ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ–ΑΧΑΙΟΥΣ-ΠΕΡΣΕΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ….

  ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ….ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΠΕΡΣΕΑ…ΚΑΙ ΣΕΙΡΙΟΙ… ΝΟΙΩΘΩ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑ ΚΕΙ….ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ΄΄΄….ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ…ΠΕΣ ΜΑΣ…

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  ΜΑΡΙΛΕΝΑ

 5. Αμνός του Διός says:

  Βασικα η αρρωστια των Ελληνοπληκτων κατεστραμμενων πιθηκων εχει ξεπερασει καξθε οριο ανωμαλιας. lol

  Απλα θα ποσταρω ενα παλιο μου αρθρο σε σχεση με την ψυχανωμαλια που πρσπαθουν να επιβαλουν αυτα τα δαιμονισμενα και κατεστραμμενα αποβλητα της υπαρξης που νομιζουν οτι εχουν καποια σχεση με τους θεους.

  Η επιστροφη του Απολλωνα και το τελος των Ελληνοπληκτων απατεωνων.

  Έχω σιχαθεί όσο δεν πάει τους δαιμονισμένους αρχαιόπληκτους απατεώνες που σπέρνουν τεχνητή πόλωση και για αυτό το λόγο θα ανοίξω αυτό το note στο οποίο θα μαζέψω στοιχεία που να δικαιολογούν την εκτίμηση μου ότι οι ειδωλολάτρες ιερόσυλοι έχουν καεί επί της ουσίας μέσα στην σκία του Απόλλωνα που ειναι εμφανές ακόμα και σε πιθηκανθρώπους ότι είναι η Ελληνική έκδοση του Ώρου.

  Για να καταλάβει κάποιος που δεν έχει καεί το μέγεθος της πλάνης αυτής της ειδωλολατρικής αρρώστιας που κυκλοφορεί φτάνει μόνο να διαβάσει τον Ορφικό Ύμνο του Απόλλωνα, εκεί όπου τον αποκαλεί Μεμφίτη και υποδηλώνει επί της ουσίας την προέλευση της παράδοσης του από την πόλη Μέμφις της Αιγύπτου.

  «Ἐλѳέ, μάκαρ, Παιάν, Τιτυοκτόνε, Φοῖβε, Λυκωρεῦ, Μεμφῖτ’, ἀγλαότιμος, ἰήιος, ὀλβιοδῶτα»

  «Ελα, ώ μακάριε Παιάν, πού εφόνευσες τον Τιτυόν, Φοίβε Λυκωρέα, Μεμφίτη, συ πού τιμάσαι λαμπρά, ό ίηιος, ό παρέχων ευτυχίαν»

  «BLEST Pæan, come, propitious to my pray’r, Illustrious pow’r, whom Memphian tribes revere»

  Εδώ πέρα βρήκα μια έτοιμη μελέτη που αναδεικνύει το τραγελαφικό της υπόθεσης σε σχέση με την αρχαία ειδωλολατρία:

  sites.google.com/site/archaiaelladaealetheia/o-aigyptios–ioudaios—aphrikanos-oros-apollon

  Εδώ ο Πλούταρχος μας εξηγεί ότι ο Απόλλωνας είναι ο Ώρος:

  Η ΙΣΙΣ ΚΑΙ Ο ΟΣΙΡΙΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑΣ ΕΝΩΘΗΚΑΝ..ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΑΡΟΥΡΗΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΩΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
  Πλούταρχος Περί Ισίδος και Οσίριδος,12-19,38

  Οι ειδωλολάτρες αρχαιόπληκτοι που έχουν ξεπεράσει τα όρια της γελοιότητας ισχυρίζονται ότι οι «προγόνοι» τους δεν γνώριζαν τον φόβο κυρίου, εκεί όπου για όσους είχαν πραγματική σχέση με την ενέργεια του Απόλλωνα ο φόβος θεού ήταν η αρχή της Σοφίας, ακριβώς όπως και για τους Εβραίους και για τον κάθε θνητό που μπλέκει με τις κοσμικές δυναμείς.

  sites.google.com/site/archaiaelladaealetheia/apollon-o-katastropheas-theos-tou-thanatou-kai-ton-epidemion

  Ώστε δεν τον φοβάστε τον Απόλλωνα ε; Άμα γνωρίζατε ότι υπάρχει και ότι μπορεί να σας κάψει θα τον φοβόσασταν όπως οι «προγόνοι» σας η όχι;

  Όσο μαλακίζεστε με τα είδωλα και φυσικά δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείτε. Συνεχίστε όμως να καλείτε τον Απόλλωνα μέσα από την ασέβεια και την ύβρη σας και θα δούμε ποιός θα γελάσει τελευταίος.

  Εφόσων λοιπόν ο Απόλλωνας δεν είναι ένας κομπλεξικός εθνόκαυλος που υπηρετεί τα είδωλα και την ματαιοδοξία των Ελληνάρων τότε τι είναι πώς προσδιορίζεται και πως ενεργεί;

  Πέρα από την εξωτερική απεικόνιση υπάρχει η ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ των μυστών και των μυημένων σε σχέση με την φύση και την ενέργεια του Ηλιακού Λόγου την οποία θα προσπαθήσω να εξηγήσω στους ανόητους ειδωλολάτρες που μας έχουν πρήξει τους όρχεις όπως και οι «προγόνοι» τους.

  Υπάρχει λοιπόν μια ενέργεια-δράση πέρα από το είδωλο που είναι εμφανές και στους πλέον ηλίθιους ότι είναι πλασματικό-πλαστό και σε μεγάλο βαθμό διευθαρμένο αλλά και αρρωστημένο θα έλεγα όπως και στο σύνολο της η ειδωλολατρική παράδοση είναι αρρωστημένη και επικίνδυνη ειδικά για τους αμύητους που τρέφονται από τα νοητικά σκουπίδια και αγκυλώνονται στην επιφάνεια των πραγμάτων.

  Οι μυημένοι λοιπόν στα Αιγυπτιακά μυστήρια γνώριζαν ότι όταν μιλάμε για τον Απόλλωνα μιλάμε για τον θεϊκό σπόρο που είναι το παράγογο του Ιερού Γάμου της Ίσιδας και του Όσιρι αλλά και ο πυρήνας της θεϊκής μας φύσης που είναι γνωστός στους Καμπαλιστές ως Τιφερέτ και είναι η εξισορροπητική δύναμη μεταξύ των αντίθετων πολικοτήτων. Γνώριζαν επίσης ότι μόνον οι πραγματικοί μύστες που πλησιάζουν την αλήθεια μπορούν να προεσεγγίσουν την πραγματική φύση του Απόλλωνα και να αντιληφθούν την ενέργεια-δράση του αλλά και την αιτία της δράσης του πέρα από τον μορφικό κόσμο της φαινομενικότητας των παραισθήσεων και της πολικότητας που οι Ινδουιστές έχουν προσδιορίσει ως Maya και κάποιος που έχει νοημοσύνη ελαφρώς ανώτερη από αυτή της αμοιβάδας μπορεί να αντιληφθεί ότι η αλληγορία του σπηλαίου του Πλάτωνα μας μιλάει για αυτήν ακριβώς την πραγματικότητα.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Tiferet

  http://en.wikipedia.org/wiki/Maya_(illusion)

  Σημείωση: Η Καμπάλα ΔΕΝ είναι σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση Εβραϊκή. Υπήρχε και υπάρχει και Ελληνική Καμπάλα και υπάρχει και η Ερμητική Καμπάλα που είναι η ειδικότητα μου και όλα αυτά προέρχονται από τα Βαβυλωνιακά μυστήρια όπως θα εξηγήσω στην συνέχεια όπου και θα εξηγήσω και την προέλευση της γνώσης για τα Χερουβίμ και τα Σεραφίμ που είναι και πάλι η Βαβυλωνιακή παράδοση.

  Ο Απόλλωνας είναι μια απεικόνιση-είδωλο της δύναμης που κυβερνά το Τιφερέτ η οποία είναι γνωστή στους Χριστιανούς μυστικιστές ως Χριστός (βάλε βαζελίνη αν διαφωνείς καθώς έρχεται όπου να ναι από πίσω σου) και θα εξηγήσω με μαθηματική ακρίβεια και με λεπτομέριες πως ο Απόλλωνας έχει σφραγίσει το πνεύμα του Αντίχριστου και το έχει ριξει στην σκία του Τιφερέτ που είναι γνωστή ως Thagirion και ως Αντίχριστος ακόμα και στους συνειδητοποιημένους Σατανιστές και όχι μόνο στους πραγματικούς Καμπαλιστές που φέρουν στον γενετικό τους κώδικα αγγελική-ουράνια (η δαιμονική ανάλογα) γνώση των ουράνιων σφαιρών όπως εγώ, καθώς ο πραγματικός Καμπαλιστής γεννιέται δεν γίνεται όπως εξήγησε και ο Πλάτωνας για τους φιλοσόφους και τους «φιλοσόφους».

  http://en.wikipedia.org/wiki/Thagirion

  Όταν συνηδητοποιήσετε την ενέργεια-δράση της εκπόρευσης του Thagirion τότε ΤΣΑΚ η ψωλή του Απόλλωνα μόλις είσχωρησε στον κώλο σας καθώς αυτή η πραγματικότητα της σκιάς του Ηλιακού Λόγου περιγράφει την πραγματικότητα των Ελληνόπληκτων πιθήκων που σφάζονται μεταξύ τους για ανοησίες που απευθύνονται σε μωρόσοφους και πνευματικά μικρόβια όπως για παράδειγμα αυτό το τραγελαφίκο φαινόμενο με όλες αυτές τις ομάδες των κομπλεξικών παραπληγικών που σφάζονται μεταξύ τους για το ποιός είναι περισσότερο Έλληνας και έχουν προσεγγίσει με απόλυτη επιτυχία την απόλυτη ξεφτύλα του ανθρωπίνου είδους.

  Ας πέρασουμε λοιπόν σιγά σιγά στο μεγάλο όργιο του δικέρατου κτήνους και να καλέσουμε τον Πάνα να μας βοήθησει με το πήδημα των κατσίκων που τόσο πολύ επιθυμούν να γνωρίσουν τον τραγόμορφο θεό και έχουν την ψευδαίσθηση ότι αυτά τα πράγματα είναι αστεία και ότι εκτός από τον Απόλλωνα και ο Πάνας (δηλαδή το Πάν που είναι η χρυσή αναλογία του πάνω-θεού και του κάτω-κτήνους) είναι πουτάνα και υπηρέτης της βλακείας τους.

  Ο Απόλλωνας μέσα από την Ελληνική του ενδυμασία έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τον γνώριζαν οι αρχαίοι μύστες (και αν έχετε αντίρρηση ιδού η Ρόδος, ψάξτε να βρείτε το λάθος εκεί όπου ΟΛΟΙ οι Ελληνόπληκτοι που επικαλούνται τον «Έλληνα» Απόλλωνα είναι λάθος και τους προκαλώ ΟΛΟΥΣ να μου αποδείξουν το αντίθετο και ότι επί της ουσίας δεν κάνουν projection το πνεύμα το Αντι-Απόλλωνα-Αντίχριστου που είναι απλά μια Κλιποθική παραίσθηση που περιλαμβάνει παπαρΕλλάνιους, παπαρΕψιλον, Ανδρομέδιους και άλλες φανταστικές μπούρδες οι οποίες σας βουλιάζουν συλλογικά στην Άβυσσο) μου εξήγησε στην πρώτη συνειδητή επαφή που είχα μαζί του ότι:

  Α) Είναι ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ.

  Β) Είναι η κοσμική δύναμη που εξισορροπεί τις πολικότητες.

  Χωρίς να μου πεί ότι είναι η δύναμη που κυβερνά το Τιφερέτ είναι απλό για κάποιον του είδους μου να καταλάβει από τα λόγια και την ενέργεια του ότι είναι η δύναμη που εξισορροπεί τις εκπορρεύσεις και τις αντίθετες πολικότητες του Gebourah και του Chesed η οποία κυβερνά το ΣΥΜΠΑΝ και δικάζει το ΠΑΝ καθώς είναι η καρδιά και η διασταύρωση του δέντρου της ζωής που εφαρμόζει την χρυσή αναλογία ανάμεσα στις αντίθετες πολικότητες.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Chesed

  http://en.wikipedia.org/wiki/Gevurah

  Για να δούμε λοιπόν τι μου είπε ο Απόλλωνας και τι έμαθα αρκετά μετέπειτα ότι λένε τα Ορφικά κείμενα:

  “This is based on my responsibility of trying to balance the two polarities on Earth”
  esophoria.org/apollo-channeling/

  “Balancing the poles harmoniously, as you judge the races of mortals”
  hellenicgods.org/orphic-hymns—orphikoi-hymnoi

  Έχουμε λοιπόν τον Όσιρι και τον Μαρντούκ (που είναι η ίδια κοσμική δύναμη που γνωρίζουμε επίσης ως Γιαχβέ) που είναι ο δικαστής ακόμα και των θεών και έχουμε επίσης τον Χριστό-Μιχαήλ που είναι δικαστής όλων των εθνών των θνητών αλλά και τον Απόλλωνα!

  Οι μυημένοι της τότε εποχής που άρχισαν να βλέπουν πέρα από την πλάνη της Ελληνικής ειδωλολατρίας στράφηκαν προς την ανατολή για να βρούν τους θεούς και τις ρίζες τους, καθώς η σε βάθος μελέτη και ανάλυση της Ελληνικής παράδοσης χωρίς εθνοκεντρικά φίλτρα και κομπλεξισμό δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης του γεγονότος της προέλευσης της Ελληνικής παράδοσης από την ανατολή.

  Όπως ήταν αναμενόμενο η Αιγυπτιακή παράδοση πέρασε στην συνείδηση των μορφωμένων της τότε εποχής ως η μήτρα της Ελληνικής παράδοσης και συνεπώς δεν άργησε να επικρατήσει όταν άρχισαν να βγαίνουν στο φώς οι παρακαταθήκες των ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ του Ελληνισμού που επισκιάστηκαν πρόσκαιρα απο τα αντιμαχόμενα και διεφθαρμένα ιερατεία και τον τοπικό κομπλεξισμό ο οποίος μαστίζει ακόμα και σήμερα την Ελληνική συνείδηση.

  Απλά να αναφέρω μερικά ακόμα παραδείγματα που αναδεικνύουν την γελοιότητα της Ελληνοκεντρικής πλάνης:

  «Σύμφωνα με τον Ευσέβιο, που αντιγράφει σχεδόν κατά λέξη τον Διόδωρο Σικελιώτη, «ο Ορφέας πήρε την αφορμή για τη μετάθεση της γέννησης του θεού [Όσιρι στην Ελληνική Θήβα] και των τελετών του, με αυτόν τον τρόπο: Ο Κάδμος, που κατάγονταν από τις Θήβες της Αιγύπτου, έκανε μεταξύ άλλων παιδιών και την Σεμέλη. Αυτή ξεπαρθενιάστηκε από κάποιον, έμεινε έγκυος, και γέννησε μετά από εφτά μήνες βρέφος, που έτσι νομίζουν πως ήρθε [γεννήθηκε] ο Όσιρις στην Αίγυπτο. Αφού πέθανε το βρέφος, ο Κάδμος το επιχρύσωσε και του απέτισε τις κανονισμένες [για τον Όσιρι] θυσίες, και απέδωσε την γέννησή του στον Δία. /…/ Και γενικά, λένε πως οι Έλληνες έχουν ιδιοποιηθεί τους μεγαλύτερους Αιγύπτιους Ήρωες και Θεούς». Έτσι ο Όσιρις βαφτίστηκε Διόνυσος, και έγινε… Θηβαίος. Και αυτά τα «Ελληνικά» έγιναν «ισχυρά πίστις και αμετάθετος» για τους Έλληνες.»

  Περισσότερα εδώ:

  sites.google.com/site/archaiaelladaealetheia/home/orpheas-thrakas-phoinikas-e-aigyptios

  sites.google.com/site/archaiaelladaealetheia/home/e-schese-tes-athenas-kai-tes-thebas-me-ten-aigypto

  Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνει και ο ορφανός του κομμουνισμού ο άθεος δωδεκαθειστής (ότι να ναι) ειδωλολάτρης (άμα διαφωνεί ότι είναι ειδωλολάτρης ας έρθει να μου τα ξήσει) υπερ(παρα)μορφωμένος αμεπλοφιλόσοφος, εχθρός και προδότης της περίφανης Ρωμιοσύνης, Βλάσης Ρασσιάς που παρουσιάζει τους Ορφικοπυθαγόρειους ως περιθωριακούς και ξενόφερτους στην «γνήσια» Ελληνική παράδοση που προφανώς είναι αυτή που σφάγιασε αρχικά τον Ορφέα και έπειτα τον Πυθαγόρα και τους μαθητές του.

  Ο Πυθαγόρας ήταν μυημένος και στα Αιγυπτιακά μυστήρια εκεί όπου φημολογείτε ότι έκανε και περιτομή, καθώς ουδείς μπορούσε να εισέλθει στα μυστήρια του Όσιρι (Γιαχβέ-Μαρντούκ-Ωρομάσδη-Δία όπως θα εξηγήσω στην συνέχεια) χωρίς περιπτομή και ακόμα και ο μέγιστος των Ελλήνων μυστών έπρεπε να περάσει μέσα απο τις δοκιμασίες των Αιγυπτίων Ιεροφαντών και μέσα από το μυητικό τους σύστημα για να γίνει αποδεκτός σε αυτόν τον κλειστό κύκλο. Ο Πυθαγόρας ήταν επίσης μυημένος στα Περσικά μυστήρια και δια μέσω αυτών προφανώς και στα Βαβυλωνιακά μυστήρια που υπήρξαν ο πυρήνας της Ζωροαστρικής παράδοσης αλλά και των Αιγυπτιακών μυστηριών όπως μπορούν να καταλάβουν όσοι μελετήσουν τα πράγματα σε βάθος. Θύτευσε ως μαθητής και προφανώς και ως δάσκαλος κοντά σε Πέρσες μάγους για 12 χρόνια σύμφωνα με τον Ιάμβλιχο και άλλες πηγές μας λένε επίσης και για τα ταξίδια που έκανε στο Ισραήλ προφανώς για να διδάξει αλλά και για να μάθει από την Οσιριακή παράδοση των Ραββίνων.

  el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%85%CE%B8%CE%B1%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%82

  Κοντά στον Θαλή ο Πυθαγόρας έλαβε την πρώτη του σοβαρή εκπαίδευση πάνω στα μαθηματικά, τη γεωμετρία και όσα έχουν σχέση με τους αριθμούς και τους υπολογισμούς.

  Ήταν ο Θαλής που προέτρεψε τον Πυθαγόρα να μεταβεί στην Αίγυπτο και να συναναστραφεί με τους ιερείς της Μέμφιδος και της Διοσπόλεως, από τους οποίους ο ίδιος ο Θαλής είχε λάβει πολλές γνώσεις, προλέγοντας πως εάν ο Πυθαγόρας ερχόταν σε επαφή μαζί τους, θα γινόταν θεϊκότερος και σοφότερος από όλους τους ανθρώπους.

  Ο νεαρός Πυθαγόρας έχοντας βελτιώσει τις διατροφικές του συνήθειες κοντά στον Θαλή, χρησιμοποιώντας με άριστο μέτρο ελαφρές και ευκολοχώνευτες τροφές, δίχως υπερβολές στην οινοποσία, απέκτησε πολύ καλή υγεία, την ικανότητα να κοιμάται λίγο καθώς και διαύγεια και καθαρότητα ψυχής. Ακολουθώντας την προτροπή του διδασκάλου του, απέπλευσε προς την Σιδώνα θεωρώντας πως από εκεί θα μετέβαινε ευκολότερα προς την Αίγυπτο. Εκεί συνάντησε τους απογόνους του Μώχου, του φυσιολόγου-μάντη, και τους άλλους ιεροφάντες της Φοινίκης και μυήθηκε στα ιερά μυστήρια της Βύβλου και της Τύρου και εις τις τελετουργίες που ιερουργούνται σε πολλά μέρη της Συρίας. Όχι από λόγους δεισιδαιμονίας αλλά από μεγάλη επιθυμία και όρεξη για μάθηση, για να μην του διαφύγει κάτι αξιοσπούδαστο που υποκρύπτεται στα απόρρητα μυστήρια των Θεών και στις ιερές τελετές. Εκεί έμαθε πως τα περισσότερα τελετουργικά στοιχεία είναι «άποικα», δηλαδή προέρχονται από αλλού και ότι κατάγονται από τα ιερά της Αιγύπτου. Έτσι, αποφάσισε να διαπλεύσει προς την Αίγυπτο ελπίζοντας ότι εκεί θα μετάσχει σε μυστήρια θειότερα και γνησιότερα.

  Σύμφωνα με τον Ιάμβλιχο ο Πυθαγόρας έμεινε 22 χρόνια στην Αίγυπτο και κατόπιν μεταφέρθηκε στη Βαβυλώνα, αιχμάλωτος από τους στρατιώτες του Καμβύση και ότι εκεί πέρασε ευχάριστα, συναναστρεφόμενος τους Μάγους, δηλαδή τους Πέρσες ιερείς και διδασκόμενος θεολογικά και αστρονομικά θέματα για άλλα δώδεκα έτη, επιστρέφοντας στη Σάμο άγων ήδη το πεντηκοστό έκτο έτος της ηλικίας του.

  Σημείωση: Από τα Περσικά μυστήρια προφανώς έμαθε και για αυτό που σήμερα γνωρίζουμε ως Πυθαγόρειο θεώρημα το οποίο ήταν γνωστό στους Βαβυλώνιους για περισσότερα από χίλια χρόνια πρωτού το διδάξει ο Πυθαγόρας στους Έλληνες.

  -history.mcs.st-and.ac.uk/HistTopics/Babylonian_Pythagoras.html

  http://en.wikipedia.org/wiki/Babylonian_mathematics

  Ο Ορφικοπυθαγόρειος Εμπεδοκλής ήταν μυημένος ΚΑΙ στα Χαλδαϊκά μυστήρια εκεί όπου υπάρχουν πολλές αναφορές για τα ταξίδια του στην ανατολή για να βρεί τους Πέρσες μάγους-magi και μάλιστα όσοι μελετήσουν αυτά που έλεγε διαπιστώνουν ότι μοιάζει περισσότερο με Ιουδαίο προφήτη παρά με αμπελοφιλόσοφο Ελληνάρα, εκεί όπου μάλιστα έλεγε ότι είναι δαίμονας που έκανε κάποιο βαρύ αμάρτημα και εξέπεσε από την θεϊκή του φύση και ένιωθε κυνηγημένος από θεούς και δαίμονες να συμφύρεται ανάμεσα σε χυδαία δίποδα.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Empedocles

  http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CF%82

  Ο Πλάτωνας ο οποίος βρίσκεται μονίμως στο στόχαστρο των άθεων ειδωλολατρών όπως για παράδειγμα ο υπερ(παρα)μορφωμένος Ρασσιάς, κατηγορείται επίσης από τους άθεους υλιστές εθνικούς ειδωλολάτρες ότι υπήρξε προπομπός του Χριστιανισμού, καθώς εισήγαγε «εσωτεριστικές βλακείες» και «Βαρβαρικές δοξασίες» στην «γνήσια» Ελληνική παράδοση όπως για παράδειγμα την πεποίθηση ότι οι θεοί-συνειδησιακές δυνάμεις είναι και πλανήτες, έτσι όπως δίδασκαν οι Βαβυλώνιοι μάγοι και μετέποιτα οι Ζωροάστρες από τους οποίους είχε επιρρεαστεί ο Πλατωνας σύμφωνα και με τον Πλήθων Γεμιστό που όπως και όλοι του είδους δεν είχε ούτε την σοφία ούτε και την διορατικότητα να δει που θα οδηγήσει η αρρώστια επί της ουσίας του Ελληνοκεντρισμού και ότι μέσα στα πλαίσια του αντιχριστιανικού Ελληνικού χάους θα επικρατήσει η αθεΐα η λαμογιά και η βλακεία και ότι οι πραγματικοί μύστες θα γίνουν τροφή για τον αιμοσταγή όχλο και για τους αμπελοφιλόσοφους και για αυτό άλλωστε συνηθιζω να λέω ότι ο διορατικότερος εθνικός παγανιστής είδε μια μπανανόφλουδα στον δρόμο και είπε: Ωχ μαλάκα μου πάλι θα πέσω.

  “The maniacal circles of pretended illuminati go back to the bacchantes who murdered Orpheus.» Eliphas Levi

  Απλά να ενημερώσω τους «πανέξυπνους» Ελληνάρες ότι έχουν δίκαιο για τον Πλάτωνα και ότι καλά κατάλαβαν. Ο Χριστιανισμός υπήρξε το προϊόν μιας πανάρχαιας συνωμοσίας των αρχαίων μυστών ενάντια στην ΜΑΛΑΚΙΑ την ΛΑΜΟΓΙΑ και την ΠΟΥΣΤΙΑ που είναι τα τρία main προσόντα του σύγχρονου Ελληνάρα που έχει υπερφωτιστεί απο το «superior» Greek brain κάπως έτσι:

  http://www.youtube.com/watch?v=v9iDX4fWyck

  Ο πραγματικά σοφός και διορατικός διδάσκαλος του γένους Κοσμάς ο Αιτωλός είχε προβλέψει με απόλυτη ακρίβεια που θα οδηγήσει η Ελληνοπληξία όταν είπε:

  Και γω, αδελφοί μου, που ηξιώθην και εστάθηκα εις αυτόν τον άγιον τόπον τον αποστολικόν δια την ευσπλαχνίαν του Χριστού μας, εξέτασα πρώτον δια λόγους σας και έμαθα πως με την χάριν του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και Θεού δεν είστε Έλληνες, δεν είστε ασεβείς, αιρετικοί, άθεοι, αλλ’ είστε βαπτισμένοι εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, και είσθε τέκνα και θυγατέρες του Χριστού μας. Και όχι μόνο δεν είμαι άξιος να σας διδάξω, αλλά μήτε τα ποδάρια σας να φιλήσω. Διότι ο καθένας από λόγους σας είναι τιμιώτερος απ’ όλον τον κόσμον. Πρέπει δε να ηξεύρετε και η ευγένειά σας διά λόγου μου, το ηξεύρω πώς άλλοι σας λέγουν άλλα, όμως αν ίσως και θέλετε να μάθετε την πάσαν αλήθειαν, εγώ σας την λέγω.

  orthodoxfathers.com/Agios-Kosmas-Aitolos-Didaches/Didachi

  Ο Άγιος Κοσμάς είχε προβλέψει επίσης αρκετά πράγματα μεταξύ των οποίων:

  «Θά έρθει καιρός που δεν θα υπάρχει αυτή η αρμονία που είναι σήμερα μεταξύ λαού και κλήρου».

  «Οι κληρικοί θα γίνουν οἱ χειρότεροι και οι ασεβέστεροι των όλων».

  «Θά βγούν πράγματα από τά σχολεία πού ο νούς σας δεν φαντάζεται».

  «Θά δείτε στόν κάμπο αμάξι χωρίς άλογα νά τρέχει γρηγορότερα από τόν λαγό».

  «Θά έρθει καιρός πού θά ζωσθή ο τόπος μέ μιά κλωστή».

  «Οι άνθρωποι θά μείνουν πτωχοί γιατί θά γίνουν τεμπέληδες».

  «Θα έρθει καιρός πού οι άνθρωποι θά ομιλούν από ένα μακρυνό μέρος σέ άλλο σάν νάνε σέ πλαγινά δωμάτια, π.χ. από τήν Πόλη στή Ρωσία».

  «Θά δείτε νά πετάνε άνθρωποι στον ουρανό σάν μαυροπούλια και νά ρίχνουν φωτιά στόν κόσμο. Όσοι θά ζούν τότε θά τρέξουν στά μνήματα καί θά φωνάξουν: Εβγάτε σείς οι πεθαμένοι νά μπούμε μείς οι ζωντανοί».

  «Το κακό θα σας έρθει απο τους διαβασμένους».

  Το τελευταίο μου θύμισε έναν άλλο διορατικό άγγελο:

  http://www.youtube.com/watch?v=qlwuTYBWbcE

  Η βρωμιά η ψευτιά και η λαμογιά που κρύβεται πίσω από τα καλλωπισμένα αγαλμάτα και την πυκνή και επίσης καλλωπισμένη μπουρδολογία των σύγχρονων αλαζόνων ψωλόσοφων φέρνει στον νού μου τα λόγια του μέγιστου σοφού διδασκάλου του γένους Ιωάννη του Χρυσόστομου που έλεγε ότι οι Έλληνες είναι ασοφότεροι από τα ζώα μιλώντας φυσικά για τους ειδωλολάτρες της τότε εποχής που στοιχειώνουν και βασανίζουν ακόμα με την υπεροπτική και συμπυκνωμένη βλακεία τους και τους καημένους τους νεοέλληνες που κόλλησαν κάπου στην διαδικασία του evolution και εξελίσσονται σε πίθηκοι, κάπως έτσι:

  http://www.youtube.com/watch?v=FN_NdQ6QjLI

  Οι ψυχικές επιθέσεις εναντίον των Χριστιανών από τους δαίμονες και τα σκουπίδια της ιστορίας έχουν ξεπεράσει κάθε όριο βλακείας και χυδαιότητας και οι δαιμονισμένοι αρχαιόπληκτοι συνεχίζουν ακάθεκτοι το καταστροφικό έργο τους και συνεχίζουν να νομίζουν ότι μπορούν να κρυφτούν από την σκιά τους και απο την σκιά του αρχαίου μπουρδέλου που κατέρρευεσε σαν χάρτινος πύργος με μία μόνο κλανιά του Απόλλωνα. Συνεχίζουν να πλασάρουν μια ιδανική Ελληνική πραγματικότητα που υπάρχει μόνο στην φαντασία τους και αν κάποιος έστω τολμήσει να πει κάποιες αλήθειες σε σχέση με την ιστορία και σε σχέση για παράδειγμα με την επικράτηση του Χριστιανισμού έναντι της ειδωλολατρίας, τότε μαζεύονται και ορμάνε όλοι οι αιμοδιψείς δαίμονες να τον κατασπαράξουν γιατί τόλμησε να αμφισβητήσει την ανωτερότητα των αρχαίων «προγόνων» τους που είναι πάνω ακόμα και από τους θεούς και οι υπόλοιποι απλά θα πρέπει να τους ζητήσουν την άδεια για να συνεχίσουν να υπάρχουν στο Ελληνικό σύμπαν και η ξεφτύλα τους δεν έχει πάτο, εκεί μάλιστα όπου προσπαθούν με κάθε τρόπο να ξεφτυλίσουν τους πραγματικούς προγόνους τους που είναι οι Ρωμιοί οι οποίοι έχυσαν ποτάμια από αίμα με σημαία τους τον σταυρό για να μπορούν σήμερα αυτοί οι πιθηκάνθρωποι να πρήζουν τους όρχεις στο σύμπαν με την συμπυκνωμένη και αμίμητη αλαζονική βλακιεία τους για να ταΐσουν τους αιμοδιψείς δαίμονες της ιστορίας.

  Συνεχίζεται.

 6. Αμνός του Διός says:

  Οι Θεοι των Αιγυπτιων ηταν Ελληνες. lol

  Μιλαμε η ανωμαλια των απατεωνων δεν εχει πατο.

  Συνεχιστε να προκαλειτε το συμπαν με την αλαζονικη ΑΝΩΜΑΛΙΑ σας καραγκιοζηδες και μετα θα ψαχνετε να βρειτε για Θεους στα ΤΑΡΤΑΡΑ εκει οπου θα ειναι και ο τελικος σας προορισμος.

  Σε σχεση με τις ανωμαλιες που σπερνετε ολοι εσεις οι αλαζονες αντιθεοι ανοιξτε ενα μπλογκ or something και θα δουμε για ποσο ακομα θα κρυβεστε μεσα στα ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ λαμογια.

  • Heron says:

   Άδικα έγραψες «αμνέ» όλο αυτό το εκτενές άρθρο παραπάνω , και ο λόγος είναι ότι δεν έχεις να κάνεις με σώφρονες , μορφωμένους , και φυσιολογικούς ανθρώπους , αλλά με άτομα άκρως ψυχωτικά που έχουν εγωϊσμό στον πλέον υπέρτατο βαθμό ( τους αρέσει επειδή φτιάχνονται με όλο αυτό )νομίζοντας πως είναι κάτι παραπάνω απο τον υπόλοιπο κόσμο , αρέσκονται να βλέπουν τα πάντα με 2 μέτρα και σταθμά γιατί έτσι τους συμφέρει , ενώ είναι φανατικά αντίχριστοι μέχρι τρέλας και ουσιαστικά στην πράξη δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με Ελλάδα Ελληνικά ιδεώδη , αγάπη για την πατρίδα κ.λ.π. Δεν τους κακολογώ επειδή είναι ειδωλολάτρες και γενικά για την όποια πίστη τους , αλλά για την εμπαθέστατη συμπεριφορά τους . Αφού να σκεφθείς κάποιοι ανεγκέφαλοι απο αυτούς ηδονίζονται και μόνο με την σκέψη απο χαρά και αγαλλίαση για τις σφαγές που κάνουν οι τζιχαντιστές στους Ελληνορθόδοξους της Συρίας . Ο λόγος ; Μα επειδή είναι χριστιανοί ! Αγνοώντας όμως αυτά τα ζώα πως αυτοί που σφάζονται είναι ότι απέμεινε απο τους απογόνους των αρχαίων Ελλήνων που είχαν αποικήσει την μέση Ανατολή . Τέτοιο μίσος και φθόνο τους έχουν ενσπείρει οι πάτρωνες τους ! Γι αυτούς ισχύει το : «τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς»

 7. κωνσταντινος κλ says:

  μη βασιζεσαι και πολυ στον ψευδο-Καλλισθενη. δε μπορεις να ορισεις μια και μονο μαρτυρια- μυθο σε εναν ανυπαρκτο συγγραφεα, περι Αλεξανδρου-Νεκτανεβω, ως γεγονοτα. αρκεσου στον αρριανο 🙂

 8. ΚΥΩΝ Ο ΛΥΚΟΣ says:

  Aμνέ,προσωρινά διαμένουμε σε ένα τετράστερο στη Ρ’λυε και απολαμβάνουμε χταποδάκι ξυδάτο,κατευθείαν από τους γόνους του Κθουλίδη ρε μαγκίτη.

 9. Πύθιος Απόλλωνας says:

  Αυτο ειναι quote απο το τελευταιο μηνυμα απο τον πραγματικο Απολλωνα που ειναι μια εκφραση μιας κοσμικης δυναμης και οχι καποιος παπαρελλανιος απατεωνας:

  Awaken now, and if you shall not, do not utter my name on your lips because your tongue is a liar who believes it speaks OF me but really you are a charlatan who tries to speak FOR me. Every word you utter about me is a blasphemy when you are spitting in the face of the gods and the divine plan created for your path. For you I am not a diplomat nor a democrat; I am a DICTATOR.

  Σημειωση: Συντομα θα ποσταρω ολοκληρο το μηνυμα. Συνεχιστε εσεις απατεωνες αντιθεοι να φτυνετε στους Θεους και να προσπαθειτε να τους κατεβασετε στην αρρωστια σας. Ετσι θα καειτε μια ωρα αρχητερα και θα σωθει και το εθνος απο την ανωμαλια σας.

  • ΚΥΩΝ Ο ΛΥΚΟΣ says:

   Ρε παλλήκαρε Αμνέ η συχνότητα με την οποία αλλάζεις ονόματα ξεπερνά και τις μεταμορφώσεις του Νυαρλαθοτέπ.Θα στο ξαναπώ και πάλι λεβεντάκο μου.Είμαστε κάτω στα υποθαλλάσια τάρταρα της Ρ’λυε
   και την περνάμε κοτσάνι.Βέβαια οφείλω να σου ομολογήσω ότι οι αβυσσαίοι πληρώνουν τα ίδια κερατιάτικα
   με εμάς της επιφανείας σε ΕΝΦΙΑ και φόρους καθότι υπουργό οικονομικών έχουνε το Δαγώνα που είναι
   ψιλολαμόγιο καθότι πατριωτάκι μας,με πιάνεις?

 10. Πάρης says:

  Οπως γνωριζουμε ο Απολλωνας πηρε το μερος των Τρωων και βοηθησε στην απελευθερωση της ωραιας Ελενης απο τους βιαστες της.

  Αρα ειτε ο Ομηρος ειναι μαλακας (που ειναι) ειτε ο Απολλωνας ειναι προδοτης των παπαρελλανιων.

  Σε καθε περιπτωση συμφωνα και με την Ομηρικη αλλα συμμφωνα και με την Ορφικη παραδοση ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ οτι οταν μιλαμε για τους Θεους ΔΕΝ μιλαμε για τα εθνικα ειδωλα.

  • Σιμωνίδης says:

   Δεν υπάρχει φίλε (Αμνέ,Βυζαντινέ,Ηερον, και δεν ξέρω τι άλο όνομα) Ελλάδα στα Τρωικά,υπάρχουν Πελασγοί.Είναι εμφύλιος τα Τρωικά,το κατάλαβες?Οι Έλληνες γίνονται μετά τα Τρωικά και αφορά όλους όσους πήραν μέρος στην συμμαχία ενάντια των Τρώων.Το όνομα Ελλάς εμφανίζετε το 800 π.χ. με τον όμηρο …ο μόνος ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ και όχι ο όμηρος….που απλά δεν ξέρεις Ιστορία και μπερδεύεις κόσμο.

   Είσαι τόσο «εσκεμένα» ανεξιστόρητος» που δεν ξέρεις όυτε καν ότι η Σπάρτη του Μενέλαου ήταν σύμμαχος με την Τροία πριν τα Τρωικά και το κλέψιμο της Ελένης….

   • Ψυχίατρος says:

    Εσυ χρειαζεσαι γιατρο παιδακι δεν πας καλα. Κοψε την συστηματικη μαλακια γιατι μπορει να παθεις ακομα μεγαλυτερη ζημια μαζι με τους ανυπαρκτους αντιθεους που προσκυνας καταραμενε πανιβλακα και εκει που θα γαμιεσαι με τον Αντιχριστο παρε μαζι σου και ολους τους ομοιους σου και δεν εχει καμια σημασια αν ειναι Τρωες, Αχαιοι η απλα μαλακες οπως ο Ομηρος.

    • Σιμωνίδης says:

     Πολλά νευρά έχεις……να το κοιτάξεις αυτό…φένεται ότι χάνεις λεφτά ε…ΜΑΓΕ του ιντερνετ !
     Σου αρέσει δεν σου αρέσει ο Αιγηιακός πολιτισμός είναι αρχαιότερος απο τον εβραικό βαβυλωνιακό….πολύ αρχαιότεροςςςςςς..

     αυτό τα λέει όλα….

     iefimerida.gr/news/225640/apisteyto-anakalypsan-stin-arkadia-monadiko-ypaithrio-sfageio-elefanton-ilikias-600000

     ούτε από Αφρική …ούτε από Ασία…

     ααα και πούστε…… ΦΩΣΦΟΡΟΣ ΦΩΣΦΟΡΟΣ

     Οι Τρώες είναι Αρκάδες άποικοι …εξού και η Εκάβη όταν την λιθοβόλησαν έγινε ΛΥΚΑΙΝΑ
     ο γίος της ο Λυκάων
     ο Δήλων που μεταμορφώθηκε σε λύκο

 11. Ο έχων πολλά ονόματα says:

  Μην συγχέζεται την πυραμίδα με τα 13 επίπεδα-διαστάσεις με την πυραμίδα των Αντίχριστων «Illuminati» στην κορύφη (η στον πάτο καλύτερα καθώς μιλάμε για την ανάποδη πυραμίδα που είναι απλά η σκιά της πυραμίδας του Απόλλωνα) της οποίας κάθησε ο κοσμοπολίτης ψυχάκιας Adam Weishaupt.

  https://www.youtube.com/watch?v=wTRhq9RDvWA

  Προσέξτε εκεί που λεει για τα κωδικα τους ονόματα τα οποία είναι στα Ελληνικά…

  Σημείωση: To βίντεο είναι ενος γνωστοϋ μου που είναι γνωστός και ως Gnostic Warrior και συζητάμε αυτά τα θέματα συχνά.

 12. Thor says:

  Οι απατεώνες αντίθεοι φτιάχνουν την πραγματικότητα έτσι όπως αυτοί νομίζουν μέχρι και τις μέρες μας. Αφού λοιπόν έκλεψαν όλους τους θεούς απο την ανατολή και τους βάφτισαν Έλληνες που καλά υπάρχουν μόνο για αυτούς απφάνθηκαν και για τους Τρώες της ανατολίας ότι είναι «δικοί» τους γιατί έτσι τους είπε ο Βαβυλώνιος απατεώνας Όμηρος. Οι θεοί ειναι δικοί τους και οι θεοί των άλλων λαών είναι Έλληνες! Οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος είναι δικοί τους. Το σύμπαν ολόκληρο τους ανοίκει και το χρέος των χρεοκοπημένων σε ολα τα επίπεδα ολοένα και μεγαλώνει και δεν υπάρχει φρένο στην βλακεία. Αμφιβάλω αν έχουν υπάρξει μεγαλύτερα λαμόγια στην ιστορία της ανθρωπότητας και δεν είναι να απορείς που οι Illuminati την είδαν απογόνοι τους και δεν είναι ασφαλώς για να απορείς γιατί τους έφτυσε η Ελένη και η Σοφία των Γνωστικών.

  Σε σχέση με τους Τρώες η επιστήμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα αν και η Σοφία-Ελένη το έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα ότι οι Ελληνάρες και οι Illuminati προκαλούν ένα σίχαμα σε ολόκληρο το σύμπαν:

  Origins[edit]
  The ethnic affinities of the Dardanoi, and of the Trojans, and the nature of their language remain a mystery. The remains of their material culture reveal close ties with Luwian[4] other Anatolian[5] groups, Thracians[6] and Greek contact. Homer writes the elite was mixed but predominantly Greek[7] and the Romans considered them to be Greek as a whole.[8] However, Dardanians were Illyrian.[9][10][11][12] Archaeological finds from the Troad dating back to the Chalcolithic period show striking affinity to archaeological finds known from the same era in Muntenia and Moldavia, and there are other traces which suggest close ties between the Troad and the Carpatho-Balkan region of Europe. Archaeologists in fact have stated that the styles of certain ceramic objects and bone figurines show that these objects were brought into the Troad by Carpatho-Danubian colonists; for example, certain ceramic objects have been shown to have Cucuteni origins.[13]

  https://en.wikipedia.org/wiki/Dardanians_(Trojan)

 13. Thor says:

  Το συμπέρασμα της κοσμικής συνείδησης είναι ότι ο όχι μόνο ο Όμηρος θα έπρεπε να ραπίζεται όπως είπε ο Ηράκλειτος αλλά και όλοι οι εξυπνόβλακες μαλακοπίτουρες που έσπειρε.

  Ρε ΑΠΑΤΕΩΝΑ γλειώδες υπανθρώπινο μίασμα οι αναφορές για την σχέση των Φοινίκων θεών με τους Ελληνικούς είναι ΑΠΕΙΡΕΣ ρε ΓΛΕΙΩΔΕΣ τρισάθαλιο υπόκειμενο που λανθασμένα ονομάζεσαι άνθρωπος και χέστηκε ο Δίας αν είσαι Έλληνας η απλά ένας μαλάκας. Ακόμα και οι πίθηκοι πλέον ρε ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ μπορύν να καταλάβουν ότι οι θεοί των Φοινίκων είναι οι Ανουννάκι και είναι γνωστό ρε ΜΙΑΣΜΑ ότι οι Έλληνες μύστες έδωσαν το όνομα Δίας Βήλος στον Μαρντούκ. Τι ψάχνεις να βρείς ρε ΜΑΛΑΚΑ και μου αναφέρεις και τον Βήλο και τον Θώρ; Τι σχέση έχεις εσύ ρε ΓΕΛΟΙΕ με την ουσία αυτών των θεμάτων πέρα από το είδωλο και την εγωμανία σου;

  Τι να σου πω για τους Χαλδα;Iους και ακόμα και για τον μαλάκα τον Ιουλιανό τον παραβάτη που ηταν μυημένος στα Χαλδαικά μυστήρια δηλαδή Βαβυλωνιακά μυστήρια; Τι να σου πω ρε ΜΑΛΑΚΑ που ο τελευταιός εθνικός μαλάκας αυτοκράτορας συμμάχησε με τους Εβραίους κατά των Χριστιανών και μάλιστα επιχείρησε με δικά του έξοδα να αναγείρει το ναό του βασιλέα των μάγων Σολομώντα που δίδαξε στους Εβραίους την Βαβυλωνιακή μαγεία; Τι να σου πω ρε ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΓΕΛΟΙΕ ΕΙΔΩΛOΛAΤΡΗ που προσπαθείς να κάνεις τους όρχεις του σύμπαντος να εκραγούν απο το πρήξιμο για να αποδείξεις οτι το εγώ σου είναι το κέντρο του σύμπαντος γιατί την είδες Ελληνάρας;

  Ούτε καν αυτή την σχέση δεν έχεις όσα βιβλία και να βάλεις από πίσω σου καθώς άντε να προκαλούσες αιμετό στους θεούς μαζί με τους αντίθεους που προσκυνάς:

  «Τώρα, λοιπόν, για το ότι τα πάντα, και τα ονόματα [των θεών] και οι προσευχές [προς τους θεούς], έχουν σχεδόν σβήσει, φταίει το εξής, ότι, δηλαδή, δεν σταματούν καθόλου να μεταβάλλονται διαρκώς από την καινοτομία και την παρατυπία των Ελλήνων. Γιατί οι Έλληνες είναι εκ φύσεως νεωτεριστές και κινούνται παντού με ορμή, χωρίς να έχουν μέσα τους κανένα στήριγμα˙ και χωρίς να διαφυλάσσουν ό,τι τυχόν παραλάβουν από κάποιους, αλλά εγκαταλείποντας και αυτό γρήγορα, όλα τα μεταπλάθουν σύμφωνα με την άστατη λεκτική εφευρετικότητά τους˙ οι βάρβαροι, όμως, επειδή είναι σταθεροί στα ήθη τους, μένουν επίσης σταθεροί στα ίδια λόγια˙ γι’ αυτό ακριβώς αυτοί είναι αγαπητοί στους θεούς και απευθύνουν τους λόγους τους αρεστούς στους θεούς˙ και δεν επιτρέπεται σε κανέναν άνθρωπο να τους αλλάξει με κανέναν τρόπο. Αυτά απαντάμε σε σένα για τα άρρητα ονόματα, τα οποία αποκαλούνται βαρβαρικά, είναι όμως ιεροπρεπή» (Ιάμβλιχου, Περί Μυστηρίων, Ζ’, 5).

  Τράβα να προσκυνήσεις τον Ρασσιά και την Τζανή τους υπόλοιπους ποδίτσες απατεώνες που έσπειραν αυτή την ΑΡΡΩΣΤΙΑ και άσε τους θεους και τον Θώρ εκεί που είναι μην σε βαρέσει κανένας κεραυνός και ψάχνεις να βρείς το λάθος. Για μένα δεν έχει καμιά διαφορά ρε ΜΑΛΑΚΑ αν ο μαλάκας είναι Έλληνας η Εβραιός. Ο μαλάκας ειναι μαλάκας σε κάθε περίπτωση.

  • Σιμωνίδης says:

   Από το βρίσιμο που μου ρίχνεις πρέπει να έχει πάθε μεγάλη ζημιά …με την παρτι μου…χαχαχαχ
   ξέρω δεν είναι εύκολο ….

   βλακάκο τσίμπριε θεόφιλε αγράμματε καιρός να αφήσεις το ancient aliens και τον Σίτσιν και να διαβάσεις
   Ιστορία του Ελληνικού Έθνους …με βραβεία από την Γαλλική και Αγγλική βασιλική ακαδημία

   eranistis.net/wordpress/2013/05/03/%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%81%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF/

   μετά διάβασε όποιον Ντένικεν και Σίτσιν θέλεις…..πρώτα όμως διάβασε Ιστορία για να μπορείς να συνδιάσεις και την μυθολογία…..

  • Σιμωνίδης says:

   ΠΟΙΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΣ ΡΕ ΚΥΠΡΙΕ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΕ
   βρε ανεξίστορητε…την Σοφία- ελένη που λες,.,,πριν τον Πάρη την πήδαγε ο Θησέας για 10 χρόνια…την είχε κλέψει πρώτου παντρευτεί τον Μενέλαο ….

   μόλις ο Τυνδάρεως είδε ότι ότι θα υπάρχει πρόβλημα με την Ελένη λόγο της ομορφίας …συγκάλεσε όλους τους αστυανακτες και έδωσαν όρκο να την προστατέψουν και έδωσαν τον Μενέλαο για άντρα της…ο όρκο ς αυτός περιελάμβανε την συμμαχία που μετά οδήγησε την εισβολή στην τροία.Πρωτού βρε ανεξιστο΄ρητε οι Τρώες ήταν αποικη

  • Σιμωνίδης says:

   οι Τρωές ήταν αποικοί Αρκάδες …δες τον χαρτη βρε μαμούχαλε με τις χώρες..όλοι είναι Λυκάωνες
   Λυκια(Αρκάδες)
   Λυκαονία(Αρκάδες)
   Φρυγία(εξού και Φρυγικός σκούφος και οι Αθηναίοι)
   Ιωνία(Αθηναίοι-Βοιωτοί-χαλκιδείς)
   Τρώες(Κρήτες και Αρκάδες)

   https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CF%85%CE%BA%CE%AF%CE%B1#/media/File:Asiaminorhistory.jpg

   και δωράκι για το τέλος την πατρίδα σου την κύπρο

   https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CE%BA%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CF%85%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE_%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%82

   • Κεραυνός says:

    Μα φυσικα ειναι εκνευριστικες οι καμμενες ξεκωλιασμενες θρασυδειλες κατσικες που κανουν πως δεν καταλαβαινουν και συνεχιζουν να σπερνουν την αρρωστια τους στην προσπαθεια τους να κρυφτουν μεσα στα σκατα τους. Δεν υπαρχει καμια θεραπεια για το ξεκωλιασμεο ειδος σου. Η μοναδικη λυση για τους καμμενους μαλακες του ειδους σου ειναι ο ευνουχισμος για να μην εξαπλωθουν τα χαλασμενα γονιδια. Η γελοιοτητα του αχρηστου ειδους σου δεν εχει προηγουμενο στα χρονικα.

    Παμε παλι.

    1) Στα @@ μου τελικα τι ηταν οι Τρωες θρασυδειλο ξεκωλιασμενο μιασμα της υπαρξης αλλα το θεμα δεν εχει λυθει απο την επιστημη. Τραβα να σου το λυσει πανιβλακα.

    2) Οι θεα της Κυπρου ρε καμμενε ειναι η Ασταρτη που εγινε ΠΟΛΥ αργοτερα γνωστη ως Αφροδιτη και απο εκει την εμαθαν και οι Ελληναρες. Η Φοινικικη Ασταρτη ειναι η Ισταρ – Ιναννα και ειναι γνωστη η σχεση της με την Ελενη που σε φτυνει και σενα και ολους τους τρισαθλιους απατεωνες μαλακες του ειδους σου.

    «Η αναζήτησή μας για την προέλευση της Αφροδίτης δε σταματά στην Κύπρο, στο γνωστό σημείο σύντηξης των ασιατικών θρησκευτικών αντιλήψεων. Σχεδόν όλοι οι κορυφαίοι μελετητές συναινούν ότι η λατρεία της Αφροδίτης έφθασε αρχικά στην Ελλάδα από την Εγγύς Ανατολή: «Πίσω από τη μορφή της Αφροδίτης στέκει καθαρά η σημιτική θεά της αγάπης, η Ιστάρ-Αστάρτη, θεϊκή σύζυγος του βασιλιά, βασίλισσα του ουρανού και εταίρα ταυτόχρονα»17. Αυτή η άποψη υποστηρίζεται από τους ίδιους τους Έλληνες. Ο Παυσανίας, για παράδειγμα, είχε την ακόλουθη άποψη: «Οι Ασσύριοι ήταν οι πρώτοι από την ανθρώπινη φυλή που λάτρεψαν την ουράνια [Αφροδίτη Ουρανία], κατόπιν ο λαός της Πάφου στην Κύπρο και των Φοινίκων στην Παλαιστίνη και ο λαός των Κυθήρων, που έμαθε τη λατρεία της από τους Φοίνικες»18. Ο Μπάρκερτ υποδεικνύει ότι η Αφροδίτη έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με την Ιστάρ.»

    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%86%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%AF%CF%84%CE%B7_(%CE%BC%CF%85%CE%B8%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1)

    3) Ο Μεγας Αλεξανδρος:

    α) Θελησε να αναγειρει τον ναο του Δια Βηλου (Μαρντουκ) στο Etemenanki και συνεχιζεις να προσπαθεις να παιξεις την εξυπνη κατσικα θρασυδειλε απογονε των εγωμανων δολοφονων του Αλεξανδρου.

    β) Θελησε να κανει θυσια στον Φοινικικο θεο Μελγκαρτ εκει που περα απο την Ελληνοκεντρικη ψυχανωμαλια που απευθυνεται σε πιθηκους ειναι ξεκαθαρο οτι μιλαμε για Ανουννακι.

    γ) Θελησε να κανει προτευουσα της αυτοκρατοριας του την Βαβυλωνα.

    δ) Οδηγηθηκε συμφωνα και με τον Πλουταρχο απο το μαντειο των Δελφων στο ιερατειου του Λυβιου θεου Αμμων τον οποιο θεωρησε πατερα του και ειναι ξεκαθαρο οτι μιλαμε για Ανουννακι.

    Προφανως στους Αντιχριστους μπασταρδους που κανουν πιπες στους εκπτωτους Igigi-νεφελιμ-γιγαντες δεν τους φτανει που σκοτωσαν τον Αλεξανδρο και ολοκληρη του της οικεγενια γιατι προφανως θεωρουσε ολους τους υποικοους της αυτοκρατοριας τους ισους ανεξαρτητα απο την θρησκεια και την εθνικοτητα και δεν ξεχωριζε τους υπερκομπλεξικους Ελληναρες.

    Εισαι ενα ΣΚΟΥΟΠΙΔΙ και αυτο θα μεινεις. Συνεχισε να προκαλεις το συμπαν και αρκετο χρονο χαραμισα. Αυτοι που θελουν να καουν μαζι σου καταραμενοι να ειναι και αυτοι και οικογενειες τους απο την οικογενεια του Αλεξανδρου που ειναι οι Ανουννακι. Το θεμα εληξε. Να πας στον διαολο και εσυ και ολοκληρο το τεχνητο κατασκευασμα που εχεις μεσα στο αχρηστο κεφαλι σου. Τελος.

 14. Κεραυνός says:

  Σε σχεση με τον Σιτσιν απλα να πω αυτο που μου ειπε ο Ανου οτι γαμιεται και αυτος μαζι με τον Βαβυλωνιο απατεωνα Ομηρο στα Ταρταρα, εκει οπου θα πας και guess what? Δεν προκειται να ξαναγυρισεις. Σωθηκες και απο την μετανοια και απο την μετενσακρωση. Η υπαρξη σου εχει κριθει ως αχρηστη.

 15. Σιμωνίδης says:

  ΠΕΡΙ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

  άντε γιατι με εχεις κουράσει

  Όλοι η ευρώπησχετίζετε με την Πελασγική Αρκαδία …και τον Σείριο(Λυκάωνες-αρκούδες και Κύνες)

  https://en.wikipedia.org/wiki/Berserker

  The name berserker derives from the Old Norse berserkr (plural berserkir). This expression most likely arose from their reputed habit of wearing a kind of shirt or coat (serkr) made from the pelt of a bear (ber-) during battle. The bear was one of the animals representing Odin, and by wearing such a pelt the warriors sought to gain the strength of a bear and the favor of Odin.

  http://plus.url.google.com/url?sa=j&url=http%3A%2F%2Fwww.ancient-origins.net%2Fmyths-legends%2Fviking-berserkers-fierce-warriors-or-drug-fuelled-madmen-001472%3Futm_content%3Dbuffer253c2%26utm_medium%3Dsocial%26utm_source%3Dplus.google.com%26utm_campaign%3Dbuffer&uct=1446326660&usg=K2T7RmICmZo9-G6ZLJ0Gsmh4vJY.

  https://plus.google.com/u/0/s/%20%CE%9F%20%CE%9C%CE%A5%CE%98%CE%9F%CE%A3%20%CE%A4%CE%A9%CE%9D%20%CE%9A%CE%A5%CE%9D%CE%9F%CE%9A%CE%95%CE%A6%CE%91%CE%9B%CE%A9%CE%9D%20%20%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%82%20%CE%91%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%82(%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82)%20%22%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82%22.%CE%9F

  https://plus.google.com/u/0/s/%CE%9F%20%CE%9C%CE%A5%CE%98%CE%9F%CE%A3%20%CE%A4%CE%A9%CE%9D%20%CE%9A%CE%A5%CE%9D%CE%9F%CE%9A%CE%95%CE%A6%CE%91%CE%9B%CE%A9%CE%9D%20BE(A)RSERKES%3D%CE%BF%CE%B9%20%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%BF%CE%B9%20%CF%80%CE%BF%CF%85%20%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD%20%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%B9%CE%AD%CF%82%20%CE%91%CF%81%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%B4%CF%89%CE%BD!%3D%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%BF%CE%B9%20

  https://plus.google.com/u/0/s/%20%20%CE%9F%20%CE%BC%CF%8D%CE%B8%CE%BF%CF%82%20%CF%84%CF%89%CE%BD%20%CE%9A%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BA%CE%AD%CF%86%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%BD…….%CE%A0%CE%9F%CE%A5%20%CE%9E%CE%95%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%97%CE%A3%CE%95%20%CE%91%CE%A0%CE%9F%20%CE%A4%CE%9F%CE%9D%20%20%CE%9C%CE%95%CE%93%CE%91%20%CE%97%CE%A1%CE%A9%CE%91%20%CE%97%CE%A1%CE%91%CE%9A%CE%9B%CE%97….%CE%9F%20%CE%9C%CE%95%CE%93%CE%91%CE%A3%20%CE%91%CE%9B%CE%95%CE%9E%CE%91%CE%9D%CE%94%CE%A1%CE%9F%CE%A3%20%CE%A3%CE%91%CE%9D%20%CE%9D%CE%95%CE%9F%CE%A3%20%CE%97%CE%A1%CE%91%CE%9A%CE%9B%CE%97%CE%A3%20%CE%A6%CE%9F%CE%A1%CE%91%20%CE%9B%CE%95%CE%A9%CE%9D%CE%A4%CE%97.

 16. Κεραυνός says:

  Τωρα το ειδα το αλλο που λεει η κατσικα λες και εγω καθομαι να μαλακιζομαι οπως αυτοι για το ποιοι ηρθαν πρωτοι εκει οπου γνωριζω ολες τις εκδοσεις των θεων ολων των παραδοσεων που ειναι οι ιδιοι (οπως ειπε και ο Πλουταρχος), μεχρι και τους Λεμουριους και νομιζετε οτι χεστηκα για το τι γραφουν τα κωλοβιβλια σας για τον απατεωνα μαλακα τον Ομηρο και ακομα και για την ενσαρκωση της θεας Αφροδιτης-Ιναννα που ειναι η Ελενη λες και ακομα και να μην γνωριζα τους θεους οπως οι αρχαιοι μυστες (πχ Ιαμβλιχος) δεν μπορω να δω με τα ματια μου οτι προκαλειτε ενα σιχαμα στην Ελενη και την Σοφια και οτι ο Ομηρο ανοιξε ενα εκτροφειο εγωμανων μαλακοπιτουρων. lol

  Εγω αυτο θελω να τονισω στους θεοκαπηλους Αντιχριστους οτι οι θεοι ολων των παραδοσεων ειναι οι ιδιοι και δεν ξεχωριζουν τους μαλακες αναμεσα σε Ελληνες, Αιγυπτιους και Εβραιους κλπ εκει οπου οι μαλακες ειναι μαλακες σε καθε περιπτωση και για αυτο συνηθως εχουν σοβαρο προβλημα με το πανανθρωπινο μηνυμα του Ιησου (και του Αλεξανδρου) ανεξαρτητα με την καταγωγη τους.

  Ελα αμα σε απασχολει τοσο πολυ ποιος ηρθε πρωτος μηπως και καταλαβεις ποσο γελοιος εισαι:

  https://www.quora.com/What-is-the-oldest-civilization-on-Earth

  Αντε τωρα στον διαολο να βρεις τους αντιθεους σου. Αμα ξαναπερασω απο εδω και συνεχισεις να μου παιζεις τον εξυπνο απλα θα σε αγνοησω μεχρι να πεθανεις. Ενα Αντιχριστο σκατο εισαι που προσπαθει να επιβαλει το πνευμα του Αντιχριστου μεσα απο μια Ελληνοκεντρικη κουραδα.

  • Σιμωνίδης says:

   Λες εμένα αντίχριστό….αλλά εσύ από τότε που προτομιλήσαμε και τα βρήκες σκούρα …
   και στα δύσκολα με πέρσασες γενιές δεκάτεσερης ….. από παιδεραστή μέχρι ξεκολιασμένο…το λεξιλόγιο σου είναι πλουσιότατο….για άνθρωπο της εκκλησίας …που ξέρει όλα τα σατανιστικά καλούδια..για να φοβίζει τον κόσμο

   μην κρήνης εξ ιδίων τα αλλότρια…
   αφιερωμένο …Μάγε του web που φοβίζεις κόσμο…στην ιστορία θα δεις πολλές ομοιότητες του μάγου με τον εαυτό σου…

   Ο ΜΑΓΟΣ ,ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ….Ο ΣΑΟΛΙΝ
   Κάποτε στην Κίνα ,σε ένα χωρίο υπήρχε ένας μάγος,ο οποίος ταλάνιζε την ζωή των απονήρευτων αγροτών.Μια φορά λοιπόν για να σπάσει πλάκα νομίζοντας ότι είναι θεός παίζοντας με τα μυαλά των ανθρώπων ….πάει σε έναν αγρότη και του κάνει ένα κύκλο..και του λέει ,ότι αν φύγεις από τον κύκλο…θα πεθάνεις,,,τότε ο αγρότης βγήκε από τον κύκλο….έτρεχε ,έτρεχε πανικόβλητος από εδώ και εκεί..μέχρι που έπεσε σε μια άμαξα και σκοτώθηκε.Όλοι οι αγρότες που είδαν το συμβάν τρόμαξαν με την «δύναμη» του μάγου.Από τότε ο Μάγος ζούσε εις βάρος των αγροτών,τρώγοντας πίνοντας.Μια μέρα ένας περιπλανώμενος μοναχός Σαολίν έφτασε στο χωριο,και πάει να πιει από την πηγή νερό.Τότε τον είδε ο «»Μάγος»» και πάει και ξεστομίζει κατάρες και βρισίες θέλοντας να τον φοβίσει….ο Σαολίν δεν έδωσε σημασία και έπινε νερό.Οι αγρότες κοίταγαν σαστισμένη με την στάση του μοναχού.Τότε ο «Μάγος» βλέποντας την κατάσταση πάει και κάνει τον κύκλο στον Σαολίν και του λέει ότι αν βγεις θα πεθάνεις.Ο Σαολίν….απλά έκατσε στον κύκλο…και έμεινε σιωπηλός.Αυτό γίνονταν για μέρες,χωρίς να τρώει,χωρίς να πίνει…οι αγρότες δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν….ο μοναχός ακίνητος,ακλόνητος….βράχος.Το ενδιαφέρον πλέων των αγροτών δεν ήταν τα λόγια του μάγου…αλλά η στάση του Σαολιν.Ο μάγος τα είχε πάρει..δεν άντεχε την αναμονή,δεν μπορούσε να κατανοήσει τι ακριβώς συμβαίνει και παίρνει ένα μαχαίρι και επιτίθεται στον μοναχό με μανία…ο μοναχός χωρίς να βγει από τον κύκλο…του αρπάζει το χέρι και τον σκοτώνει.Ο μοναχός βγαίνει από τον κύκλο….και χάθηκε στον ορίζοντα…και οι αγρότες έζησαν ελεύθεροι…από τον μάγο που έπαιζε με τα μυαλά των ανθρώπων.

   ηθικό δίδαγμα
   1 αποφάσισε ποιος θέλεις να είσαι,ο Μάγος,ο αγρότης..η ο Σαολίν
   2 ποτέ δεν ξέρεις με ποιόν τα βάζεις.

   • Ηράκλειτος says:

    Κάποτε ο Α-πολλών Ηράκλειτος είπε ότι όλοι οι ενήλικες Εφέσιοι πρέπει να κρεμμαστούν για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

    Ο Χριστός έκοψε τα κεφάλια και τα τσουτσουνάκια των βρωμιάρηδων και τους παλούκωσε σε δημόσια θέα όπως ο Vlad Tepes.

    Αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει ο Μέγας Αλέξανδρος με τους αλαζόνες υπερόπτες μαλακοπίτουρες το έκανε ένας Εβραίος και αυτό είναι ευτύχημα γιατί φαντάσου αν ήταν Έλληνας ο Ιησούς τι βάσανο θα τραβούσε η πλανητική συνείδηση από τους μεγαλομανείς θεοκάπηλους απατεώνες που καπηλεύθηκαν και εξευτέλισαν τα μυστήρια της ανατολής με τον τρόπο που εξήγησε και ο Ιάμβλιχος.

    Η ιστορία μας έχει αποδείξει ότι μόνο ο Χριστός μπορεί να σώσει τους Ελληνάρες από τον θλιβερό και τρισάθλιο εγωκεντρικό μικρόκοσμο τους.

    Που είναι εκείνες οι όμορφες εποχές που ο Απόστολος Σαούλ βάραγε αλύπητα τους τρισάθλιους αλαζόνες ξεφτύλες και αυτοί έτρεχαν να κρυφτούν μέσα στους βόθρους τους;

    Θυμάμε τα σοφά και αλάνθαστα λόγια του Μέγιστου Ιωάννη του Χρυσόστομου και του Πατροκοσμά και δακρύζω από συγκίνηση.

    Ο Σοφός Εβραίος Απόστολος Σαούλ τους έλεγε ότι ο θεός είναι πνεύμα και είναι μέσα μας και τα πνευματικά παράσιτα ψάχνουν να βρούν εξωγήινους και την θνητή καταγωγή των θεών αλλά ακόμα και του πλάστη αν έχεις τον θεό σου!

    Ο Ηράκλειτος ήταν απλά ένας φιλόσοφος που εξέφραζε την υποκειμενική του άποψη η μήπως μπορεί κάποιος να του αποδώσει θρησκευτικές προκαταλήψεις και περίεργες επιθυμίες;

    Ο ίδιος προσπάθησε πολλές φορές να εξηγήσει ότι ο λόγος που εκφράζει ΔΕΝ είναι υποκειμενικός.

    Ο Ηράκλειτος λοιπόν λέει ότι το παν είναι διαιρετό και αδιαίρετο, γεννητό και αγέννητο, θνητό και αθάνατο, λόγος και αιών, πατέρας και γιος, θεός και δικαιοσύνη. Αφού ακούσετε όχι εμένα αλλά το ΛΟΓΟ, είναι σοφό να ομολογήσετε πως τα πάντα είναι ένα.

    Μην ακούσετε εμένα ακούστε τον ΛΟΓΟ.

    Κατά Ιωάννην Κεφ. 1

    1. Εν αρχή ήτο ο Λόγος, και ο Λόγος ήτο παρά τω Θεώ, και Θεός ήτο ο Λόγος.
    2. Ούτος ήτο εν αρχή παρά τω Θεώ.
    3. Πάντα δι’ αυτού έγειναν, και χωρίς αυτού δεν έγεινεν ουδέ εν, το οποίον έγεινεν.
    4. Εν αυτώ ήτο ζωή, και η ζωή ήτο το φως των ανθρώπων.
    5. Και το φως εν τη σκοτία φέγγει και η σκοτία δεν κατέλαβεν αυτό.

    Εδώ δεν υπάρχει κάποιος Γιαχβέ αξιολύπητοι ειδωλολάτρες τραγέλαφοι.

    Εδώ ο Ιωάννης μιλάει για τον ΛΟΓΟ.

    Γι’αυτό πρέπει ν’ακολουθήσουμε τον κοινό ΛΟΓΟ, γιατί το κοινό είναι συμπαντικό. Ενώ όμως ο ΛΟΓΟΣ είναι κοινός, οι πολλοί ζουν σαν να έχουν μια ιδιαίτερη φρόνηση. Ηράκλειτος

    Θα μπορουσάμε λοιπόν να μιλάμε για την σχέση των Εβραίων με τον ΛΟΓΟ αν κάποιοι θέλουν να βάζουν τον Ηράκλειτο μπροστά στον ιερό αγώνα της μαλακίας που τους δέρνει.

    Στις πλείστες των περιπτώσεων είναι σαν να μιλάς σε ηλίθιους, κουφούς και στραβούς που δεν μπορούν η δεν θέλουν να καταλάβουν αλλά πάλι θέλουν-επιθυμούν να νομίζουν ότι μπορούν να υπερβούν τον ΛΟΓΟ και να τον ειρωνεύονται.

    Ο Ηράκλειτος πίστευε ότι η ανθρωπότητα είναι ένα τεράστιο κτήνος, ανόητα ή αμετανόητα υποκριτικό σκληρό και αδυσώπητο, ένα κτήνος επικίνδυνο και ηλίθιο, στο οποίο δεν αξίζει τον κόπο να προσπαθήσει κανείς να διδάξει οτιδήποτε. Δεν ξεχώριζε ούτε τους Εφέσιους ούτε τους Ελληνάρες από τους υπόλοιπους.

    Άλλοι πάλι πιστεύουν ότι η ανταπόδοση είναι ΝΟΜΟΣ.

    Η σκέψη είναι απλή. Δώσαμε στα δίποδα μιάσματα το πυρ και αυτοί νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι τους καβλώνει, καλιεργώντας την λαμογιά την αλαζονία,την κουτοπονηριά και τον νοητικό αυνανισμό.

    Ας τους ρίξουμε λοιπόν τον ενσαρκωμένο ΛΟΓΟ για να δούμε ποιός θα γελάσει τελευταίος όταν φανερωθεί η γύμνια και η μικρότητα τoυς.

 17. Ηράκλειτος says:

  Κάποτε ο Α-πολλών Ηράκλειτος είπε ότι όλοι οι ενήλικες Εφέσιοι πρέπει να κρεμμαστούν για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

  Ο Χριστός έκοψε τα κεφάλια και τα τσουτσουνάκια των βρωμιάρηδων και τους παλούκωσε σε δημόσια θέα όπως ο Vlad Tepes.

  Αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει ο Μέγας Αλέξανδρος με τους αλαζόνες υπερόπτες μαλακοπίτουρες το έκανε ένας Εβραίος και αυτό είναι ευτύχημα γιατί φαντάσου αν ήταν Έλληνας ο Ιησούς τι βάσανο θα τραβούσε η πλανητική συνείδηση από τους μεγαλομανείς θεοκάπηλους απατεώνες που καπηλεύθηκαν και εξευτέλισαν τα μυστήρια της ανατολής με τον τρόπο που εξήγησε και ο Ιάμβλιχος.

  Η ιστορία μας έχει αποδείξει ότι μόνο ο Χριστός μπορεί να σώσει τους Ελληνάρες από τον θλιβερό και τρισάθλιο εγωκεντρικό μικρόκοσμο τους.

  Που είναι εκείνες οι όμορφες εποχές που ο Απόστολος Σαούλ βάραγε αλύπητα τους τρισάθλιους αλαζόνες ξεφτύλες και αυτοί έτρεχαν να κρυφτούν μέσα στους βόθρους τους;

  Θυμάμε τα σοφά και αλάνθαστα λόγια του Μέγιστου Ιωάννη του Χρυσόστομου και του Πατροκοσμά και δακρύζω από συγκίνηση.

  Ο Σοφός Εβραίος Απόστολος Σαούλ τους έλεγε ότι ο θεός είναι πνεύμα και είναι μέσα μας και τα πνευματικά παράσιτα ψάχνουν να βρούν εξωγήινους και την θνητή καταγωγή των θεών αλλά ακόμα και του πλάστη αν έχεις τον θεό σου!

  Ο Ηράκλειτος ήταν απλά ένας φιλόσοφος που εξέφραζε την υποκειμενική του άποψη η μήπως μπορεί κάποιος να του αποδώσει θρησκευτικές προκαταλήψεις και περίεργες επιθυμίες;

  Ο ίδιος προσπάθησε πολλές φορές να εξηγήσει ότι ο λόγος που εκφράζει ΔΕΝ είναι υποκειμενικός.

  Ο Ηράκλειτος λοιπόν λέει ότι το παν είναι διαιρετό και αδιαίρετο, γεννητό και αγέννητο, θνητό και αθάνατο, λόγος και αιών, πατέρας και γιος, θεός και δικαιοσύνη. Αφού ακούσετε όχι εμένα αλλά το ΛΟΓΟ, είναι σοφό να ομολογήσετε πως τα πάντα είναι ένα.

  Μην ακούσετε εμένα ακούστε τον ΛΟΓΟ.

  Κατά Ιωάννην Κεφ. 1

  1. Εν αρχή ήτο ο Λόγος, και ο Λόγος ήτο παρά τω Θεώ, και Θεός ήτο ο Λόγος.
  2. Ούτος ήτο εν αρχή παρά τω Θεώ.
  3. Πάντα δι’ αυτού έγειναν, και χωρίς αυτού δεν έγεινεν ουδέ εν, το οποίον έγεινεν.
  4. Εν αυτώ ήτο ζωή, και η ζωή ήτο το φως των ανθρώπων.
  5. Και το φως εν τη σκοτία φέγγει και η σκοτία δεν κατέλαβεν αυτό.

  Εδώ δεν υπάρχει κάποιος Γιαχβέ αξιολύπητοι ειδωλολάτρες τραγέλαφοι.

  Εδώ ο Ιωάννης μιλάει για τον ΛΟΓΟ.

  Γι’αυτό πρέπει ν’ακολουθήσουμε τον κοινό ΛΟΓΟ, γιατί το κοινό είναι συμπαντικό. Ενώ όμως ο ΛΟΓΟΣ είναι κοινός, οι πολλοί ζουν σαν να έχουν μια ιδιαίτερη φρόνηση. Ηράκλειτος

  Θα μπορουσάμε λοιπόν να μιλάμε για την σχέση των Εβραίων με τον ΛΟΓΟ αν κάποιοι θέλουν να βάζουν τον Ηράκλειτο μπροστά στον ιερό αγώνα της μαλακίας που τους δέρνει.

  Στις πλείστες των περιπτώσεων είναι σαν να μιλάς σε ηλίθιους, κουφούς και στραβούς που δεν μπορούν η δεν θέλουν να καταλάβουν αλλά πάλι θέλουν-επιθυμούν να νομίζουν ότι μπορούν να υπερβούν τον ΛΟΓΟ και να τον ειρωνεύονται.

  Ο Ηράκλειτος πίστευε ότι η ανθρωπότητα είναι ένα τεράστιο κτήνος, ανόητα ή αμετανόητα υποκριτικό σκληρό και αδυσώπητο, ένα κτήνος επικίνδυνο και ηλίθιο, στο οποίο δεν αξίζει τον κόπο να προσπαθήσει κανείς να διδάξει οτιδήποτε. Δεν ξεχώριζε ούτε τους Εφέσιους ούτε τους Ελληνάρες από τους υπόλοιπους.

  Άλλοι πάλι πιστεύουν ότι η ανταπόδοση είναι ΝΟΜΟΣ.

  Η σκέψη είναι απλή. Δώσαμε στα δίποδα μιάσματα το πυρ και αυτοί νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι τους καβλώνει, καλιεργώντας την λαμογιά την αλαζονία,την κουτοπονηριά και τον νοητικό αυνανισμό.

  Ας τους ρίξουμε λοιπόν τον ενσαρκωμένο ΛΟΓΟ για να δούμε ποιός θα γελάσει τελευταίος όταν φανερωθεί η γύμνια και η μικρότητα τoυς.

  Πάρτε φόρα Αντίχριστα σκουπίδια.

 18. Σαμάνος says:

  Ποιος μαγος ρε μαλακιπιτουρα που επιμενεις να μαλακιζεσαι; lol

  Ο Πυθαγορας η ο Ιαμβλιχος η ο Ιουλιανος η ο Μαξιμος;

  Που τα βρηκα σκουρα ρε πανιβλακα που επιμενεις να μου πρηζεις τους ορχεις και να σπερνεις μια ανευ προηγουμενου ΑΠΑΤΗ και ΑΡΡΩΣΤΙΑ και να προκαλεις;

  Μαγος ειναι απλα μια λεξη οπως και το Σαμανος και μπορει να εχει πολλες χρησεις. Το θεμα ειναι οτι αλλοι ανοιξαν το κουτι της Πανδωρας και ψαχνουν να βρουν για μαγους και καπου εκει ηρθαν και οι τρεις μαγοι με τα δωρα και τα θεοφανια.

  Ξερω πολυ καλα με ποιους τα βαζω και παρακαλω τον θεo να με κανετε μαρτυρα μαλακοπιτουρες απατεωνες που ξεκινησατε πολεμο και τωρα ψαχνετε για το λαθος. Νομιζεις οτι φοβαμαι τον θανατοη τους απατεωνες καραγκιοζηδες που εχετε διατρευλωσει το νοημα της ιδιας της υπαρξης και μου μιλατε τωρα για μαγους; lol

  https://www.youtube.com/watch?v=ds4zKd3U_uk

 19. Σαμάνος says:

  Οι ψυχικες επιθεσεις που εχω δεχθει εδω και περισσοτερα απο 10 χρονια απο τους εξυπνοβλακες ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ηταν υπερ αρκετες για το παρω αποφαση, ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΜΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ που μου θελετε και θεους.

 20. Άνθρωπος says:

  Τα εχω βαλει με τους «Illuminati» και εγω παω και τους βρισκω μεσα στα group τους και ξεσκεπαζω την βρωμια τους που εχει παραγει και εσας και νομιζετε οτι φοβαμε τον θανατο η οτιδηποτε;

  Αντε να με γνωρισετε απο κοντα να δειτε και την αγαθη μου φυσιογνωμια και την προελευση μου απο μια φτωχη και ταλαιπωρη οικογενεια να δουμε μεχρι που θα φτασει η ανωμαλια σας. Μηπως γλυτωσε κανενας απο τους μυστες μεχρι και τους αγιους; Τιμη μου να ειμαι εχθρος σας.

  Εσεις βαρατε νυχθημερων Χριστιανους και σπερνετε διχονια και κανετε πολεμο ταχα μου για τον Ελληνισμο και μονο να αναφερεις καπου την λεξη Χριστος θα σου επιτεθουν οι αγελες των μαλακοπιτουρων και τα παιδια του Καρβελα εκει οπου αλλοι ρισκαρουν ακομα και την ζωη τους για να σταματησει αυτη η παρανοια που προβλεπει θρησκευτικους πολεμους.

  Αντε να δουμε ποιος θα προλαβει. Μπειτε στην σειρα «ηρωες» του Ελληνισμου και της κωλοτρυπιδας.

  • Σιμωνίδης says:

   Το μόνο που ξεσκέπασες είναι τον χαρακτήρα σου.Είσαι μια αντιδιαφήμιση μόνο σου.Περισσότερο κακό κάνεις στην πίστη σου την Ορθοδοξία παρά καλό!

   • Άγγελος says:

    Ακομα εδω εισαι ρε απατεωνα?

    Ποια θρησκεια μου ρε καημενε;

    Απο ποτε οι θεουργοι εχουν θρησκεια;

    Ο Ιαμβλιχος ειχε θρησκεια;

    Εχεις την ψευδεσθηση ρε απατεωνα οτι αυτοι που γνωριζουν τα αγγελικα ταγματα οπως για παραδειγμα ο μεγας θερουργος ο Σαουλ εχουν θρησκεια η μηπως εχουν γνωση; lol

    Απλα σας φερνω το μηνυμα οτι θα εχετε την απαντηση που ψαχνετε απο τον Θεο και τοτε θα καταλαβετε τι πραγματικα εισαστε.

    Μου θελατε και πολεμο καημενοι με τα αγγελικα ταγματα και μας μοστραρατε τα δαιμονια σας. lol

    Εγω σου μιλαω για την Aποκαλυψη και εσυ μου μιλας για θρησκεια; lol

    Συνεχισε εσυ να ψαχνεις για τον θεο με το διανοητικο σου και οταν θα καταλαβεις οτι αυτο απο μονο του ειναι μαυρη μαγεια θα ειναι ηδη πολυ αργα.

   • Άγγελος says:

    Και σε ενοχλει πολυ που εγω τα βαζω με τους εξουσιαστες και τους μαγους οπως ο Σαολιν οταν εσυ βαρας αθωους Χριστιανους και προσπαθεις να σκοτωσεις την Πιστη την Αγαπη και την Ελπιδα ετσι;

    Καπως ετσι οι ανωμαλοι προγονοι (δεν το βαζω σε εισαγωγικα να σου ζησουν) σου εσφαξαν τις τρεις κορες της Σοφιας.

    http://www.saint.gr/2452/saint.aspx

    Τωρα που πλεον καταλαβες ποιοι ειναι οι «θεοι» σου και το θεμα ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ δεν εχεις παρα να πας να τους ζητησεις ελεημοσυνη για να δεις ποσο πολυ σε αγαπανε. Πλεον οι μοιρα σας ειναι κοινη.

   • Άγγελος says:

    Σε σχεση με την θρησκεια και την πατριδα τραβα να τα βρεις με τον Μακρυγιαννη που σε περιμενει και αυτος μαζι με τους υπολοιπους ηρωες της Ρωμιοσυνης να σου ριξει μερικα μπουνιδια. Καπου εκει θα ειναι και ο Ζηδρος που περιμενει να σου πει αντε και γαμησου μαλακα που θυσιαστηκα εγω για σενα.

    “΄Εβλεπε κάθε τίμιος άνθρωπος την άχλια κατάστασιν της πατρίδος του, έβλεπα κι’ εγώ ο μικρότερος όλα μας τα πράματα παραλυμένα από την Κυβέρνησιν κι’ απ’ ούλες της αρχές, όξω εις το Κράτος κλεψές κι’ άλλες ακαταστασίες. “Αν μας έλεγε κανένας αυτείνη την λευτεριά όπου θα γευόμαστε, θα περικαλούσαμε τον Θεόν να μας αφήση …………εις τους Τούρκους άλλα τόσα χρόνια, όσο να γνωρίσουν οι άνθρωποι τι θα ειπή πατρίδα, τι θα ειπή θρησκεία, τι θα ειπή φιλοτιμία, αρετή και τιμιότη.
    Αυτά λείπουν απ’ όλους εμάς, στρατιωτικούς και πολιτικούς. Τις πρόσοδες της πατρίδας της κλέβομεν, από υποστατικά δεν της αφήσαμε τίποτας, σε ‘πηρεσίαν να μπούμεν, ένα βάνομεν εις το ταμείον, δέκα κλέβομεν. Αγοράζομεν πρόσοδες, της τρώμεν όλες. Χρωστούν εις το ταμείον δεκαοχτώ ‘κατομμύρια ο ένας κι’ ο άλλος… Τέτοιοι μπαίνουν εις τα πράματα και τέτοιους συντρόφους βάνουν. “Δύσκολο είναι ο τίμιος άνθρωπος να κάνη τα χρέη του πατριωτικώς. “΄Οσοι έχουν την τύχη μας σήμερον εις τα χέρια τους, όσοι μας κυβερνούν, μεγάλοι και μικροί, και υπουργοί και βουλευταί, το ’χουν σε τιμή, το ’χουν σε ικανότη το να τους ειπής ότι έκλεψαν, ότι πρόδωσαν, ότι ήφεραν τόσα κακά εις την πατρίδα. Είναι άξιοι άνθρωποι και τιμώνται και βραβεύονται. “΄Οσοι είναι τίμιοι κατατρέχονται ως ανάξιοι της κοινωνίας και της πολιτείας.“Αυτά δεν τα λέγω εγώ μοναχός, τα λέγει όλο το κοινό και οι ‘φημερίδες. “…ένα πράμα μόνον με παρακίνησε κ’ εμένα να γράψω, ότι τούτην την πατρίδα την έχομεν όλοι μαζί, και σοφοί και αμαθείς και πλούσιοι και φτωχοί και πολιτικοί και στρατιωτικοί και οι πλέον μικρότεροι άνθρωποι, όσοι αγωνιστήκαμεν, αναλόγως ο καθείς, έχομεν να ζήσωμεν εδώ. Το λοιπόν δουλέψαμεν όλοι μαζί, να την φυλάμεν κι’ όλοι μαζί και να μην λέγει ούτε ο δυνατός «εγώ», ούτε ο αδύνατος. Ξέρετε πότε να λέγη ο καθείς «εγώ»; Όταν αγωνιστή μόνος του και φκειάση, ή χαλάση, να λέγη εγώ, όταν όμως αγωνίζονται πολλοί και φκειάνουν, τότε να λένε «εμείς». Είμαστε εις το «εμείς» κι’ όχι εις το «εγώ». Και εις το εξής να μάθωμεν γνώση, αν θέλωμεν να φτειάσωμεν χωριόν, να ζήσωμεν όλοι μαζί. ΄Εγραψα γυμνή την αλήθεια, να ειδούνε όλοι οι ΄Ελληνες ν’ αγωνίζονται διά την πατρίδα τους, διά την θρησκεία τους, να ιδούνε και τα παιδιά μου και να λένε: «΄Εχομεν αγώνες πατρικούς, έχομεν θυσίες», αν είναι αγώνες και θυσίες. Και να μπαίνουν σε φιλοτιμίαν και να εργάζωνται εις το καλό της πατρίδας τους, της θρησκείας τους και της κοινωνίας. ΄Ότι θα είναι καλά δικά τους. Όχι όμως να φαντάζωνται για τα κατορθώματα τα πατρικά, όχι να πορνεύουν την αρετή και να καταπατούν τον νόμον και να ’χουν την επιρροή για ικανότη. “Επειδή τις ολοένα λέγω κατάχρησες, μη στοχάζεστε ότι έχω πάθος εις τους ανθρώπους. Ψάξετε τις ‘φημερίδες, τηράτε και τα πραχτικά των Βουλών, μ’ όλον οπού ’ναι τέτοιες Βουλές όπου ‘περασπίζονται την κλεψιά και ‘διοτέλεια και πολεμούνε την δικαιοσύνη, και μ’ όλον αυτό θα ιδήτε αν αληθινά είναι αυτά όπου σημειώνω. Είπα σε πολλά μέρη, λέγω και τώρα, εγώ τα ’γραψα αυτά όλα κι’ όποιος απ’ όσους μιλώ προσωπικώς στοχάζεται ότι τον αδικώ και είναι κακία μου κι’ όχι αλήθεια, έχει το ελεύτερον να γράψη κι’ αναντίον μου ό,τι λάθη έκαμα εις τον αγώνα της πατρίδος, όχι όμως παθητικώς, αλλά συντροφεμένος με την αλήθεια, με την παρατήρησιν.» Όμως δεν έχει κανένας το δικαίωμα να γράψη ούτε υπέρ μου, ούτε κατά αν δεν διαβάση πρώτα όλο τούτο αρχή και τέλος κι’ όλα μου τα’ αποδειχτικά και τα χαρτιά μου – και τότε ας γράψη ό,τι ο Θεός τον φωτίση. Κι’ όταν τα διαβάση, τότε ας κάμη την παρατήρησή του, όχι πρωτύτερα. Κ’ εγώ έκαμα λάθη και κάνω, άνθρωπος είμαι. Και πρέπει να γράφωνται και τα καλά μας και τα κακά μας. ”Απομνημονεύματα Στρατηγού Μακρυγιάννη-Β’ Τόμος, σελ. 211-229-236-251-2-3

    https://www.youtube.com/watch?v=kAMDIDE-k0M&index=5&list=PLhAxT6w-QavLoqe65UnzQiTtwVAiZxpmy

 21. Σαολίν says:

  Εγινε και μοναχος Σαολιν ο Βλακωνιδης που προσπαθει να υποβιβασει καθε τι πνευματικο στα ειδωλα της επιφανειας και στην εθνοκεντρικη του ματαιοδοξια. lol

  Μαλλον δεν εχετε καταλαβει οτι εσεις εισαστε οι «μαγοι» αυτης της ιστοριας και οτι ο «πολεμος» που γινεται ειναι μεταξυ υλης και πνευματος.

  Πετατε μια λεξη π.χ δαιμονας και μαγος κλπ και της δινεται το νοημα που εξυπηρετει την πλανη και την πολωση σας στο παρελθον και στην υλη που σας εχει παγωσει μεσα στο χρονο μεσα σε μια αδιεξοδη χρονοδινη μεσα στην οποια προσπαθειτε να βουλιαξετε ολοκληρη την ανθρωποτητα μαζι με τους «θεους» σας που ειναι και αυτοι παγωμενοι και ακινητοι μεσα στον χρονο οπως οι παγωμενοι γιγαντες που ειναι και οι εχθροι του Θωρ.

  Το νοημα δεν μπορει με κανενα τροπο να περιοριστει μεσα στην σκεπτομορφες και τα ειδωλα της επιφανειας και αυτο που ΕΣΕΙΣ κανετε ειναι ξεκαθαρα μαυρη μαγεια. Μαυρη μαγεια ειναι η τεχνη του ανιδεου ειδωλολατρη που παιζει τον εξυπνο και προσπαθει να κατευθυνει τις σκεπτομορφες της επιφανειας εγκλωβιζοντας το νοημα μεσα στον παγο.

  Η φωτια (το πυρ του Ηρακλειτου και το Αγιο Πνευμα των Αγιων) καιει τον παγο και απεγκλωβιζει το νοημα για αυτο και υπαρχει μια τεραστια διαφορα αναμεσα στους νοητικους αυνανιστες που προσπαθουν να βιασουν τους εγκεφαλους ανυποψιαστων και αναμεσα στους πνευματικους διδασκαλους που κανουν ΑΚΡΙΒΩΣ το αντιθετο και επειδη γνωριζω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τους νοητικους αυνανιστες που προσπαθουν να κατευθυνουν τις σκεπτομορφες της επιφανειας, που ειναι γνωστοι ως Illuminati οπως και τον «Απολλωνα» τους μπορω να σας πω μετα βεβαιοτητας οτι αυτοι ειναι οι «θεοι» σας και οπου να ναι ερχονται και οι Σαολιν και γενικα ολοι οι πολεμιστες του πνευματος.

  • Σιμωνίδης says:

   Είσαι τόσο χαοτικός…που έχεις αλλάξει δεκάδες φορές το όνομα σου…καθώς και δεκάδες φορές και»σκόπιμα» πιστευώ» αλλάζεις θέματα αστραπαία σκόπιμα για να μην υπάρχει γόνιμη συζήτηση συν το βρισήδη που ρίχνεις για να αποσυντωνίζεις(σαν κάτι μαλάκες αριστεριστές προβοκάτορες) …..μαλακά δεν παλεύεσε ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΎΤΕΡΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ που έχω γνωρίσει…..»Η» έχεις χαθεί τελείως ……Η απλά το κάνεις σκόπιμα……είσαι ο ορισμός της αποσύνθεσης και της προχωρημένης σήψης σε μια συζήτηση….μια λερναία ύδρα με 100 κεφάλια.Βάζεις στο τραπέζι άσχετα πράγματα που τα συνδιάζεις να φαίνονται σχετικά όλα και μιλάς για χιλιάδες πράγματα που θέλουν πολύ συζήτηση και να γράφω ώρες ολόκληρες……μόνο και μόνο για να δείξεις ότι ξέρεις κάτι…..ΕΙΣΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ «Ο ΓΑΜΑΩ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ» πιθανων γιατί δεν μπορεί να γαμήσεις κάτι άλλο…παρά μόνο καμια σκεπτομορφική γκόμμενα,ίσως και σκεπτοΜΟΡΦΙΝΗ …

   πάντως μου έδωσες μια απάντηση σε ένα ερώτημα που με ταλανίζει…

   αν η σκέψη σου μου ανήκει ..και η δική μου σου ανήκει……τώρα που έχω μιλήσει μαζί σου ξέρω…ότι δεν ισχύει….. βγήκε και κάτι καλό από αυτό.

   ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕς ΕΊΝΑΙ ΚΡΗΤΕΣ..ΤΕΛΟΣ…ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
   ΠΡΙΝ ΤΟ 1300 π.χ. δεν υπάρχει αναφορά ούτε ένα κτερισμα που να υποδηλώνει οτι υπήρχαν ποιο μπροστά πριν …ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΑΣ…ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΜΑΘΕ ΙΣΤΟΡΙΑ …………….Η ΤΡΑΒΑ ΚΑΜΙΑ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΗΣ ..

   ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ….ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΤΕΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΙΝ ΤΟ 1400 Π.Χ…ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ..ΕΝΑ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ 900 Π.Χ. ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΟΥΣ 2 ΚΥΛΙΝΔΡΟΥΣ ΤΗΣ ΒΙΩΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥ κ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ 1500 Π.Χ. ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣΥ…ΚΑΠΟΥ!!!????…ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ

   ΑΝ ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ……..ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΜΑΙΚΟ(ΣΗΜΙΤΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΧΑΛΔΑΙΚΟ)….Ε?ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΙΚΕ ΒΛΑΚΑ ΞΕΓΑΝΩΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥΣ

   ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΤΟ ΑΡΑΜΑΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

   coinsmania.gr/cm/guide/alphabets/alphabets4.htm

   όλα ξεκινάνε από το (Φοίνικα -από την Λύκια Ηρόδοτο…άρα Φοίνικας=Λύκία..άρα ΑΡΚΑΔΙΑ&ΚΡΗΤΗ ΜΑΛΑΚΑ)
   2. ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΙΝΙΚΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛ. ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ
   Ο Ηρόδοτος ( Τερψιχόρη 57 – 59), σχετικά με τον εφευρέτη της ελληνικής γραφής, αναφέρει τα εξής: «Οι δε Γεφυραίοι, οι οποίοι ήσαν οι Φονιάδες του Ίππαρχου, καθώς λένε αυτοί ήσαν από την Ερέτριαν, όμως, όπως [[[[εγώ υπολογίζω, αυτοί ήσαν Φοίνικες]]] που ήρθαν μαζί με τον Κάδμο από τη Φοινίκη και κατοίκησαν στη χώρα που τώρα λέγεται Βοιωτία λαμβάνοντας ως μερίδιο την Τανάγρα. Από εκεί οι Γεφυραίοι διώχθηκαν από τους Βοιωτούς και κατέφυγαν στην Αθήνα. Οι Αθηναίοι τους δέχθηκαν ως πολίτες με περιορισμούς, επειδή έκαναν πολλά αξιόποινα πράγματα που το ακατανόμαστό τους δεν μου επιτρέπει να τα πω. Οι Φοίνικες δε αυτοί, αυτοί που ήρθαν μαζί με τον Κάδμο και μέρος τους ήσαν οι Γεφυραίοι, πολλά και διάφορα μέρη κατοικήσαντες σ’ αυτήν την χώρα (την Βοιωτία), εισήγαγαν και τη διδασκαλία στους Έλληνες και μάλιστα τα γράμματα, που δεν ήταν πριν γνωστά τους, νομίζω, αφού οι Φοίνικες λέγεται ότι είναι [[[[[αυτοί που ανακάλυψαν τα γράμματα και οι Έλληνες στον χρόνο συγχρόνως με την αλλαγή της γλώσσας (της φωνής) τους μετέβαλαν και την διάταξη των γραμμάτων ]]]]](«τον ρυθμόν»). Διαβιούντες τότε οι Ίωνες με τους Γεφυραίους παρέλαβαν από αυτούς τα γράμματα και λίγα απ’ αυτά τα μεταρρύθμισαν και ως απ’ αυτό, και δικαίως, τα μεταρρυθμισμένα, τα ονόμασαν Ιωνικά, μια και ήταν δικής τους εφεύρεσης και τα υπόλοιπα Φοινικικά ως εισαγωγής από τους Φοίνικες…. …. Εγώ ο ίδιος είδα Καδμήϊα γράμματα στο ιερό του Απόλλωνα του Ισμηνίου στη Θήβα της Βοιωτίας σε επιγραφές που στηρίζονταν σε τρίποδες, πολλά από τα οποία ήσαν όμοια με τα Ιωνικά….» (Ηρόδοτος, Tερψιχόρη 57 – 59)…..
   άρα οι Γεφυραίοι λένε ότι είναι από την Ερέτρια (και σωστά λένε ,είναι οι ίδιοι που έδωσαν το αλφάβητο και στην Κύμη της Ιταλίας το χαλκιδικό)
   λέει ο Ηρόδοτος=ΟΠΩΣ ΕΓΩ «»»»ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ»»»»»…….δεν είναι σίγουρος..αλλά αυτό;ς υπολογίζει και δεν έχει σημασία τι λένε οι Γεφυραιοι…και από αυτό έχουν όλοι οι ανθελληνε΄ς βγάλει τους Γεφυραίους σαν Εβραίους και την δημοκρατία και το Αλφαβητο-Φοινικικό….

   το αλφάβητο και οι Φοίνικες είναι Προ-Ελληνικό ..από την Κρήτη…
   ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕς ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΗΤΕς και ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ «»ΣΕΛΕΑΡ»» …..ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ….
   ~ Ο Πίνδαρος αναφέρει: Ελλοί = αδελφικός τύπος της ίδιας λέξεως και Σελλοί: συγγενές του Έλληνα.
   ~ Τους Φοίνικες, τους πρωτο-έλληνες κατοίκους της Παλαιστίνης που κατάγονταν από την Ήπειρο, τους ονόμαζαν και Σελέαρ.(έκανα μια ώρα να βρω αναφορά για το Σελέαρ ,είναι τόσ ευαιχο που όταν το είχα ακούσει διαβάζοντας πότε δεν το ξέχασα)
   olixnos.blogspot.gr/2011/08/blog-post_06.html

   το αρχαιότερο αλφάβητο….

   sarantakos.wordpress.com/2013/03/04/dispilio/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *