18:12 - 14/09/2023

Απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου: “Η ζημία που προκαλείται από τις γονιδιακές θεραπείες mRNA του Covid είναι ανεπανόρθωτη”

Διαφημίσεις

Ο Robert F. Kennedy Jr. κέρδισε την υπόθεση εναντίον όλων των φαρμακευτικών λόμπι

– Σχεδόν κανείς δεν πρόσεξε ότι ο Robert F. Kennedy Jr. κέρδισε την υπόθεση εναντίον όλων των φαρμακευτικών λόμπι. Τα εμβόλια Covid δεν είναι εμβόλια.

Δεδομένου ότι το Ανώτατο Δικαστήριο είναι το ανώτατο δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν υπάρχουν περαιτέρω εφέσεις και οι δυνατότητες έφεσης έχουν εξαντληθεί. Ο Robert F. Kennedy τόνισε σε μια πρώτη δήλωση ότι πρόκειται για μια επιτυχία που κατέστη δυνατή μόνο χάρη στη διεθνή συνεργασία μεγάλου αριθμού δικηγόρων και επιστημόνων.

Φυσικά, η απόφαση αυτή ανοίγει κάτι διεθνώς, ειδικά στην Ελβετία η απόφαση αυτή πρέπει να προκαλέσει κύματα, διότι η Ελβετία έχει εδώ μια ιδιαίτερη θέση με το ομοσπονδιακό της σύνταγμα. Αφενός, ο Κώδικας της Νυρεμβέργης υπάρχει στο σύνταγμα με το άρθρο 118β, και αφετέρου η κατάχρηση της γενετικής μηχανικής στον άνθρωπο απαγορεύεται στην Ελβετία με το άρθρο 119 του ομοσπονδιακού συντάγματος. Αυτό συμπληρώνεται από το άρθρο 230bis του Ποινικού Κώδικα ...

Οι δράστες αντιμετωπίζουν έτσι ποινή φυλάκισης έως και 10 ετών. Ωστόσο, η απόφαση αυτή θα πρέπει να κάνει και τον υπόλοιπο κόσμο να λάβει υπόψη του ότι ο Κώδικας της Νυρεμβέργης έχει διεθνή ισχύ και περιλαμβάνεται επίσης στο άρθρο 7 του Διεθνούς Συμφώνου για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα.

Σε περίπτωση ποινικών κατηγοριών, πρέπει να γίνεται αναφορά στη δήλωση στο σκάνδαλο της θαλιδομίδης, ώστε να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στη σημασία της κατηγορίας αυτής. Έτσι, η πολιτική θα περάσει ένα καυτό φθινόπωρο. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζουμε ότι ο Γερμανός δικηγόρος Dr. Rainer Füllmich και περισσότεροι από 100 άλλοι Γερμανοί δικηγόροι συμμετείχαν σε αυτές τις δίκες.

https://www.foxnews.com/us/new-york-supreme-court-reinstates-all-employees-fired-being-unvaccinated-orders-backpay

Κανένα μέσο ενημέρωσης δεν μιλάει γι’ αυτό, ούτε στην Ελβετία ούτε στην Ευρώπη. Δυστυχώς, αυτό έρχεται με μια χρονική καθυστέρηση και πάλι.

Προωθήστε λοιπόν το ψήφισμα στα μέλη της οικογένειας, τους φίλους & τους γνωστούς σας”.

Oκτώβρης 25, 2022

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης αποκαθιστά όλους τους υπαλλήλους που απολύθηκαν επειδή δεν είχαν εμβολιαστεί, διατάσσοντας την καταβολή αποζημίωσης

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Πολιτείας διαπίστωσε ότι ο εμβολιασμός “δεν σταματά” την εξάπλωση του COVID-19

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης αποκαθιστά όλους τους υπαλλήλους που απολύθηκαν επειδή δεν είχαν εμβολιαστεί, διατάσσοντας την καταβολή αποζημίωσης

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Πολιτείας διαπίστωσε ότι ο εμβολιασμός “δεν σταματά” την εξάπλωση του COVID-19, επιβεβαιώνοντας ότι η ζημία που προκαλείται από τις γονιδιακές θεραπείες mRNA του Covid είναι ανεπανόρθωτη και διέταξε την αποκατάσταση όλων των υπαλλήλων της πόλης της Νέας Υόρκης που απολύθηκαν επειδή δεν εμβολιάστηκαν, με επιστροφή των αποδοχών τους.

Το δικαστήριο έκρινε ότι “το να εμβολιαστεί κανείς δεν εμποδίζει ένα άτομο να προσβληθεί ή να μεταδώσει το COVID-19“.

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς υποστήριξε νωρίτερα φέτος ότι η διοίκησή του δεν θα επαναπροσλάβει υπαλλήλους που είχαν απολυθεί λόγω της κατάστασης εμβολιασμού τους.

Η Νέα Υόρκη απέλυσε περίπου 1.700 υπαλλήλους επειδή ήταν ανεμβολίαστοι νωρίτερα φέτος, αφότου η πόλη υιοθέτησε μια εντολή εμβολιασμού υπό τον πρώην δήμαρχο Μπιλ ντε Μπλάζιο.

Πολλοί από αυτούς που απολύθηκαν ήταν αστυνομικοί και πυροσβέστες.

👉🏻Ο ΑΞΙΩΜΑΤΟΎΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΈΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΈΧΝΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ COVID

Ο Άνταμς είχε δηλώσει, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Citi Field, ότι δεν σκοπεύει να τους επαναπροσλάβει.

“Όχι αυτή τη στιγμή”, είπε, σύμφωνα με τη Wall Street Journal, “δεν επανεξετάζουμε αν θα τους επαναφέρουμε [αυτούς]”.

Ευχαρίστησε επίσης τους περισσότερους από 340.000 υπαλλήλους της πόλης που έχουν εμβολιαστεί, αναγνωρίζοντάς τους ότι “[στάθηκαν] όρθιοι και [έκαναν] το σωστό”.

Η απαλλαγή ισχύει αμέσως.

Ο Ντε Μπλάζιο είχε δημιουργήσει ένα παραθυράκι που εξαιρούσε τους παίκτες και τους καλλιτέχνες που δεν είχαν την έδρα τους στη Νέα Υόρκη από την εντολή για το εμβόλιο, κάτι που ο Άνταμς δήλωσε ότι θεωρούσε άδικο.

“Αν η εντολή δεν είναι απαραίτητη για τους διάσημους ανθρώπους, τότε δεν είναι απαραίτητη για τους αστυνομικούς που προστατεύουν την πόλη μας εν μέσω εγκληματικής κρίσης”, δήλωσε ο πρόεδρος του συνδικάτου Pat Lynch.

Παρ’ όλα αυτά, ο Άνταμς έχει καταργήσει άλλους περιορισμούς για την πανδημία.

Ο δήμαρχος δήλωσε ότι οι μάσκες θα μπορούσαν να γίνουν προαιρετικές για τα παιδιά κάτω των 5 ετών τον Απρίλιο και άλλοι κανονισμοί έχουν ήδη αρθεί.


Ο πρόεδρος του FDNY-Uniformed Firefighters Association, Andrew Ansbro, και ο πρόεδρος του FDNY-Uniformed Fire Officers Association, Lt. James McCarthy, καταδίκασαν τον Adams νωρίτερα φέτος, αφού ο δήμαρχος επέτρεψε εξαίρεση από την εντολή εμβολιασμού για αθλητές και καλλιτέχνες, ενώ οι πυροσβέστες εξακολουθούσαν να απολύονται λόγω της ιδιότητάς τους. Το ζεύγος κάλεσε την πόλη να επεκτείνει την εξαίρεση σε όλους τους Νεοϋορκέζους.

“Είμαστε εδώ για να πούμε ότι υποστηρίζουμε την ανάκληση της εντολής για τα εμβόλια που ανακοίνωσε ο δήμαρχος την Πέμπτη”, δήλωσε ο Μακάρθι. “Πιστεύουμε ότι θα πρέπει επίσης να παραταθεί. Υποστηρίζουμε την ανάκληση της εντολής για τους αθλητές και τους καλλιτέχνες που εργάζονται στη Νέα Υόρκη. Πιστεύουμε ότι και για τους ανθρώπους που εργάζονται για τη Νέα Υόρκη θα πρέπει να μεταφερθεί η εντολή και για αυτούς”.

Μασκοφόροι αστυνομικοί στη διαμαρτυρία – Αστυνομικοί στέκονται φρουροί καθώς άνθρωποι συγκεντρώνονται για να διαμαρτυρηθούν για την εντολή εμβολίων για τους εργαζόμενους της πόλης στο πάρκο του Δημαρχείου στις 3 Νοεμβρίου 2021, στη Νέα Υόρκη. (Michael M. Santiago/Getty Images)

“Αν πρόκειται να καταργήσετε την εντολή εμβολίων για ορισμένους ανθρώπους στην πόλη, πρέπει να την καταργήσετε για όλους στην πόλη”, δήλωσε ο Ansbro. “Αν πρόκειται να ακολουθήσετε την επιστήμη, η επιστήμη θα σας πει ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος αυτή τη στιγμή, και το να θέσετε εκατοντάδες πυροσβέστες, αστυνομικούς και άλλους εργαζόμενους έκτακτης ανάγκης εκτός εργασίας δεν είναι προς το συμφέρον της πόλης. Δεν είναι ασφαλές”.

 
https://anatropi.substack.com/p/mrna-covid-5bcΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*